Roberta69
|
Midva sva šla pa danes malo v šoping, ker je sončku zadnje čase ta glavna zabava, da se vozi nakupovalnem vozičku, ne v sedalu, ampak v vozeku ponosno stoji in se sploh ne naveliča, tako da mi našega vozička sploh ne bomo več rabili . Se pa jaz za srečanja (čeprav zadnje čase nisva veliko prisotna, tako da najbrž nimava veliko besede ) nagibam h kakšnemu baby friendly lokalu, ker ko škratek enkrat začne orng kobacat oz. vstajat, ga je zelo težko imet v vozičku, naročju, itd. pa potem še od družbe ne odnese bog ve kaj. Kupila sva pa sanke, tako da bo končno okusil malce zimskih radosti. A se nameravate ljubljančanke it kam sankate (ko bo vreme pri volji ), lahko bi šli skupaj. Jo@n, danes sem v Baby Centru probavala Deuterjeva nahrbtnika in bom najbrž enega prek Hauptmana vzela (BTW, hvala za link, sem sicer to študijo že prej zvohala, se mi je pa ni dalo brat ), saj zrihta kar konkreten popust, ne morem se pa odločit med enim in drugim (če bi bila razlika v ceni manjša, bi se laže ). Zdaj moram resno premislit, če bomo hribolazenje zastavili kot se zagre ali bolj u izi... se mi je pa zdelo, da ga je v III vseeno laže nosit , bom še premislila (se je pa babi ponudila, da pristavi 100 evrčkov ). Koliko ga pa ti zares uporabljaš in koliko časa ti ga je ratalo nosit v hrib? Tasyo, lepo da si spet med nami . Mora biti pa smotano, da imaš še opravka z majstri, ker sama vidim, da je to čist . Je pa zanimivo, da že če jim zorganiziraš kak pirček, borovničke, itd. je vse bolj učinkovito in kvalitetneje narejeno (in jaz zdaj tudi hodim čekirat kako delajo, ker to ima še izvajalec čez in če sem tam, poštimajo tako kot je treba, drugače pa vedno nekaj fali). Jaz sem nekako splanirala, da bo do vselitve čisto vse fertik, ker me vsi strašijo, da ko si enkrat notri, se ti ne da nobene reči več poštimat . Aja, pa Liamčkova sobica je danes dobila barvno podobo , ena stena je oranžna in ena zelena (obe bolj živa, a ne premočna odtenka). Po moje bo prov luštna sobica, meni so se kar zaiskrile oči, ko sem vstopila . Vzela sem pa latex barve (da bomo lahko kakšno packarijo pobrisali), ker so kao paropropustne in ne zadihtajo kot sem predhodno mislila (sicer je pa strop in dve steni pobarvan z navadno barvo) in upam da to drži. Zdaj že komaj čakam, da se v bližnji prihodnosti odpravimo v Ikeo, da nabavim kakšno pisano blago za zavese, kakšno preprogico, slikce,... pogrešam edino, da nimajo nobenih škatel živih barv. Pri copatkih (če ste jih naročale iz ZDA) bo za plačat še nekaj carine, naši so prispeli včeraj in je bilo še nekje 2 eur carine na par copatov, pa še ene so poslali premajhne (prijateljičino naročilo).
|