|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
6.2.2009 21:00:37   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Da vidim če sem vse uganilauser posted image

1. Tomaž
2. Liam
3. Ketrin
4. Rene
5.Brina
6.Nadja
7.Jakob
8.Tia

user posted image user posted image user posted image user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
6.2.2009 21:01:01   
Krista28
Živjo punce,

No mi smo po posteljah, men se kaj druzga kot tuki prečekirat pa spat ne da več. Ma ja, tale petkov čvek men prav sede, pa vedno potem kasnej pridem v vrtec...pa se mi zdi, da je vedno več otrok do 16h lepo not. Včasih si pršou ob pol štirih, pa je bil naš zadnji al pa še eden...

Čvek - je srečka prav lepo vse opisala in tud uganit ne bo pretežko....itak stalna posadkauser posted image ...danes pa še mal presenečenja, pa mal priseljenih.user posted image ...v glavnem super,,,face ste punce z malimi aprilčki...

Joan - hvala za pijačo....

Ketrin - ti sam povej...če bomo kaj proti Lj. hodili ti lahko že čez vikend dam, lahko pa se tud naslednji teden dobimo na coffeju...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
6.2.2009 21:08:13   
simvir
No vidim da ste se spet lepo imele, pa saj sploh nisem dvomilauser posted image .

Naš škrat je danes spet odspal le eno rundo, je dopoldansko povlekel do enih, potem pa je bilo s spanjem do večera konec...je pa zato že ob pol osmih omagal.

Ketrin ti si pa bila pridna in vse pokomentiralauser posted image . A Kaja je bila pa kar pri prababici, je verjetno še zelo fit, da jo je kar sama počuvala. No pa saj s Kajo verjetno ni prav dosti dela.
Glede šalčke pa ne skrbi, je tudi mene skrbelo kako in kaj, pa je čist bp šla notri, ven pa tudiuser posted image , samo štucka pa na začetku še nisem upala odstričt, da ne bi noter slučajno ostalauser posted image .
Nejca pa jaz sigurno ne bom samo vzela, že naši aprilčki bodo lezli eden čez drugega, on bi pa še čez njih plezal. Bo bolj varno, da bo domauser posted image .

Miša vidiš očitno je bolezen naredila svoje in imate sedaj drug modeluser posted image .

Trnuljčica no super za mali princ sedaj tako dobro spi, si biš spočila še za nazaj.

Srečka a Izo tudi tile zobki spet matrajo, naš je takoooo tečen.

Neposredna povezava do sporočila: 2753
6.2.2009 21:24:40   
Ketrin
Mater Srečka dobr si to napisala.... Simvir je pa prava faca, vse je uganilauser posted image

Simvir, ja moja babi je ultra fit in še vedno čist na spidu, ampak vseeno ni bila Kaja sama pri njej, sta bila še moja mami in oči.... Vseeno bi bilo po moje mal preveč zanjo, ni prav veliko s Kajo pa ne več če se "poznata", sicer pa je Kaja itak ciganka... ko da nima mame, me prav nikoli in nikjer ne pogreša... Danes sem se mogla spet it dvornega norca, da mi je sploh nasmeh podelila... kaj šele živjo in lupčka... No, vsem ostalim pa veselo maha in deli lupčke pa ne samo po enkrat... mama pa... ja mama tebe pa k... gledauser posted image user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
6.2.2009 21:25:42   
Ketrin

Nejca pa jaz sigurno ne bom samo vzela, že naši aprilčki bodo lezli eden čez drugega, on bi pa še čez njih plezal. Bo bolj varno, da bo domauser posted image .

Si prav predstavljam user posted image user posted image user posted image Imam že sliko v glavi... Včasih smo se v OŠ šli igrco živa gora... tko nekak bi tole izgledal ne?user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
6.2.2009 21:26:56   
Ketrin

Glede šalčke pa ne skrbi, je tudi mene skrbelo kako in kaj, pa je čist bp šla notri, ven pa tudiuser posted image , samo štucka pa na začetku še nisem upala odstričt, da ne bi noter slučajno ostalauser posted image .

Pismu, mene tud tole skrbi... sej not jo bom že uturila nekak....sam ven, ven... Pismu, si predstavljaš da pridem na urgenco in rečem da ne morem šalce ven spravtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
6.2.2009 21:27:39   
Ketrin
Aha, vidim da imam samogovore...user posted image user posted image

Krista ni take panike, sej se drug teden itak vidmo... Hvala

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
6.2.2009 21:36:04   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Pismu, mene tud tole skrbi... sej not jo bom že uturila nekak....sam ven, ven... Pismu, si predstavljaš da pridem na urgenco in rečem da ne morem šalce ven spravtuser posted image user posted image user posted image

Ne skrbi, ne bi bila prva, ki bi morala kaj ven spravljati...user posted image Povedati pa itak ne smejo nobenemu...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
6.2.2009 21:47:22   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Ne skrbi, ne bi bila prva, ki bi morala kaj ven spravljati...user posted image Povedati pa itak ne smejo nobenemu...user posted image user posted image user posted image

Ja, sej vem... mi je ena moja kolegica povedala vse vrste štorij o tem, ko je delala prakso na urgenci... tudi tisto o labeliuser posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
6.2.2009 21:48:48   
Ketrin
No, če mam že glih monologe, naj bodo vsaj konstruktivni...

Kako ve operirate s flaškami in dudami? Jih velikrat prekuhavate? Jaz sem jih samo ta prvič ko so ble nove, pa mogoče še enkrat... drugače pa sam z vročo vodo operem? Bi mogla bolj redno prekuhavat?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
6.2.2009 21:50:22   
Ketrin
Aja, celo tkole je... sama sem prijavljena... ste me čist na ignor daleuser posted image

Nč, pol pa grem....

Mirno in dolgo nočkouser posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
6.2.2009 21:52:03   
trnuljčica
Jaz sem bolj šlampasta na tem področju. Flaške in cuclje operem pod vročo vodo. Po nekem času kupim raje nov cucelj za flaško. Dude nimamo.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
6.2.2009 21:57:27   
Jo@n
Čer!
Vidim, da je Srečka dobro opisala današnji dan, Simvir je pobrala prvo nagrado, Ketrin pa klepeta v najboljši družbi.Se vsaj s kom nima prepirat.user posted image user posted image  

Babe, jaz se vsakega petka veselim ravno zaradi čveka s kakavom. user posted image  Ko se pa še kakšna izgubjena duša pridruži, ki je nisem videla že sto let, pa še toliko bolj. HB so v Lunaparku bejbi frendli, pa s kelnarjem smo tud že čisto domače. user posted image  

Je pa res hitro minil naš čvek, kar naenkrat smo ugotovile, da gre kazalec na uri že na pol tretjouser posted image . Pa preden je vsaka svojega aprilčka našla, ga obleka in spakirala... to traja. No, pa svinjak za sabo smo tudi spucaleuser posted image . Ker je mali princ mrknil nekje okoli križank, sva šla spet čisto po polžje domov, tako da naju je na vhodnih vratih že ujel MM, ki se je vrnil iz službe. HB za hitra kosilauser posted image .

Upam, da bo naša noč bolj mirna, bi se pasalo malo naspat. Imam pa J na sumu, da ima drugačne plane, saj je že večer nekam čudno zastavil in sva že vadila intervencijo. Pa še MM povsem prehlajen in nebogljen leži na kavču user posted image , si že predstavljam tale vikend. Komaj čakam naslednjega...

Želim vam mirno noč, bolančki se pozdravite, pa lep vikend!

Neposredna povezava do sporočila: 2763
6.2.2009 21:59:34   
NiLe
Čeeeer!

Evo, današnjega šihta je konec in sem prišla malo dušo privezat sem gor ... matr, primanjkuje mi energije, volje in rada bi zdravje nazaaaaj user posted image ... tole se že čist predolgo vleče in mi gre že ornk na jetra ... že cel teden nič ne voham, okušam - vse kar zaužijem je brez okusa, porabila sem tono robčkov, sinusi so pa še kar zabiti ...

Zdele sem imela polurni obhod po otroških spalnicah, saj si je tavelik zaželil cartanja z mano in sem se malo stisnila k njemu - včasih imam prav slabo vest, ker ga imam že za velikega in mislim, da ne potrebuje toliko moje pozornosti, ampak vidim, da jo še RABI in da si moram večkrat vzeti čas zanj. Potem sem šla do srednje pupe, ker sva morali obnoviti dan, nato pa sem pokukala še v spalnico, od koder se je razlegal jok in stok, pa sem videla, kako dragi drema na ograjci od posteljce, Tia pa tuli user posted image ... no, pa sem jo še malo podojila in dala v posteljco, pa naštimala uspavanko in medtem, ko sem prižgala lepitopija in se naštimala na posteljo, je utonila v spanec. 

Jo@na
; hvala za čaj in kavico, pa seveda za šalčko ... imam pa iste pomisleke kot Ketrin ... me je kar mal strah tole not uturit ... no ja, notr bo najbrž šlo, samo ven pa user posted image ... poročam naslednji mesec!
Srečka; super si si tole uganko zamislila ... pa user posted image Simvir, ker si vse uganila!

Ketrin; danes si prav žarela in ne vem ali zaradi tega, ker ti je manjkala prikolica ali zato, ker pridno zgubljaš kg ... mogoče oboje user posted image user posted image

Posadka; super vaju je bilo s5 videti ... mah, Tomažek je kot živo srebro ... in njegovi učki ... kar vražički ven gledajo user posted image

Sky; ti kar pripelji Roka s sabo. No problem!

... pritisnem F5 ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 2764
6.2.2009 22:00:32   
NiLe

Aja, celo tkole je... sama sem prijavljena... ste me čist na ignor daleuser posted image

Nč, pol pa grem....

Mirno in dolgo nočkouser posted image

ej, kaj pa ti gledaš ... jaz sem prijavljena že pol ure user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
6.2.2009 22:04:49   
trnuljčica
Nile danes sem že vsaj 4x poslušala cd od T. So mi že vse pesmi superuser posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
6.2.2009 22:05:13   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
notr bo najbrž šlo, samo ven pa user posted image ... poročam naslednji mesec!

Ja madona, pa ne je imet cel mesec noter, no. Kaj bo pa TM porekel na to?

Joke.
Bejbe, nič bat, saj ste rodile, pa veste kako je treba uporabljat taspodnje mišice. Potem pa primeš s prsti dno šalčke, stisneš mal da spusti vakuum, pa potegneš ven. Se še polije nič ne. Edino brez panike in naglice, pa bo šlo. Vem, sem jo enkrat hotela na hitro ven potegnit, in sem mislila, da delam z mišicami, pa nisem. Pa se ni obneslo... bolj kot sem vlekla, bolj se mi je zdelo, da je šla nekam v ... user posted image  Z mišicami in mirno glavo... pa je.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
6.2.2009 22:12:13   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
6.2.2009 22:12:57   
resnično srečna
he he...jao ženske...odvisne smo...ne sam od RRja ampak tud ot tegale čveka...

Jakob,,,je ratal na ti s kelnerjem danes...ga je un spraševal če ima ribo...ja ma ma..igračo...pa tud unih rib na dveh nogah, ki jih še ne držijo najbolj je imel cel kup...sicer je bila pa bilanca po spolih danes kar v prid fantičem, če se ne motim...Jo@n...ma upam, da bo vikend vsaj znosen, če ne že super...

NiLe...ja zdravje bo pa treba počas spet nazaj dobit...sej ne vem kaj naj ti rečem...viroza je...tale dolgotrajna...ki traja kake 3-4 tedne...človek ni vročičen...počuti se pa hudičevo zabasanega...ma upam, da ti bo kmalu bolje...čuvaj se...

stekleničke, ki to niso...ma jaz jo tud samo z vročo vodo in krtačko umijem...fino vročo vodo...cucelj isto...dudo ji pa res večkrat prekuham...žal je samo ena...sem zadnjič vseeno za vsak slučaj zavila v BC če imajo morda kaj novega...ja sem tam naletela na svizca...

simvir...bilanca zob je trenutno 6...zgoraj 4je...spodaj dva...drsamo dlesni v vseh smereh...grizemo z užitkom piškote...včasih jokcamo...skoz bi bili v naročju...nič nam ni prav...spali ne bi...al je obdobje al so zobki...trapasto v glavnem...obe sva nezadovoljni...brezveze...ampak bomo že...upam, da bo kmalu bolje...

trnulčica...eh tele službe...čeprav jaz bi najraje ostala full time mama...vsaj še kako leto...sej vem...utopija...drugače pa očitno je tvojega ritonjo res zezalo mleko pa pšenica...upam, da to preraste...birokracija ZZZS je pa brez meja...100 komisij...100 papirjev...pol pa jamrajo o miljonski zgubi...itaq...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
6.2.2009 22:13:02   
Ketrin

Ketrin; danes si prav žarela in ne vem ali zaradi tega, ker ti je manjkala prikolica ali zato, ker pridno zgubljaš kg ... mogoče oboje user posted image user posted image

user posted image user posted image In eno in drugo najbržuser posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
6.2.2009 22:14:48   
resnično srečna

Joke.
Bejbe, nič bat, saj ste rodile, pa veste kako je treba uporabljat taspodnje mišice. Potem pa primeš s prsti dno šalčke, stisneš mal da spusti vakuum, pa potegneš ven. Se še polije nič ne. Edino brez panike in naglice, pa bo šlo. Vem, sem jo enkrat hotela na hitro ven potegnit, in sem mislila, da delam z mišicami, pa nisem. Pa se ni obneslo... bolj kot sem vlekla, bolj se mi je zdelo, da je šla nekam v ... user posted image  Z mišicami in mirno glavo... pa je.

ha ha ha...jao da nas kdo zdajle bere...saj mu ni nič jasno...prov jim je...voajerjem...NiLe he he to ni diafragma no...dej ven prej kot v enem mesecu he he...

She
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
6.2.2009 22:15:32   
NiLe

nič bat ... po mojem bi mu bilo malo sumljivo, kaj za vraga ga ignoriram, v primeru, da res not ostane user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
6.2.2009 22:15:47   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

NiLe...ja zdravje bo pa treba počas spet nazaj dobit...sej ne vem kaj naj ti rečem...viroza je...tale dolgotrajna...ki traja kake 3-4 tedne...človek ni vročičen...počuti se pa hudičevo zabasanega...ma upam, da ti bo kmalu bolje...čuvaj se..

Pismu, kaj pa če bi šla v pondelk res k doktorju? Da nau res kakšna pljučnica ratala... Sej zdej pa že skor cel let bolehašuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2773
6.2.2009 22:16:25   
resnično srečna

user posted image user posted image In eno in drugo najbržuser posted image

ja Ketrin prav fajn zgledaš...hvala bogu...poročni moderc res mora bit še kdaj uporabljen...pa magari sam na obletnicah poroke...sam glej da ne boš pretiravala...pa ti bo prevelik ratal he he...

She
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
6.2.2009 22:17:25   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Joke.

ha ha ha...jao da nas kdo zdajle bere...saj mu ni nič jasno...prov jim je...voajerjem...NiLe he he to ni diafragma no...dej ven prej kot v enem mesecu he he...

To sem si že dons v Lunaparku mislila... Če nas kdo posluša... mi menstri, šalčkah, kako gre not, kako ven, jz o ovulaciji sprašujem, Joan neki dila in skoz en dnar pobira... Mater k ena sekta

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?