Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:18:53
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj berete za nazaj? No, te pa preberite, js pa grem mal v vodoravni položaj! nea berem lahk pa mene vprašaš! kaj novega? če še ne veš: Najaa mora v pon. v bolnico, ker ne pridobiva na teži, Pupi je njen dragi dal že za valentinovo uhane,...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:19:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,danes zaključujem bolniško Iam FREEEEEEEEEE u zdej te bo pa povsod polno se bom potrudla ,da nadoknadim za nazaj ti se pa nea smej,ko boš prva dala za kafe drug teden dopoldan-pa ne se zgovarjat,da nea veš mam že našparan denar! Lahko kadarkoli, sam v sredo ne, ker mam pregled! ni panike,sam vstala se boš ob osmih zjutraj oz.takrat boš že v konjicah kaj si hecna. Js spim do 9-ih! No, sej greva na kafe, bom pa še zalimana in boš ti najprej govorila! sej se moraš navadit prej vstajat,da ne bo prevelik šok,čez dober mesec
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:20:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj berete za nazaj? No, te pa preberite, js pa grem mal v vodoravni položaj! nea berem lahk pa mene vprašaš! kaj novega? če še ne veš: Najaa mora v pon. v bolnico, ker ne pridobiva na teži, Pupi je njen dragi dal že za valentinovo uhane,... to sem zasledila-nekaj že preden sem šla v šolo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:21:37
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,danes zaključujem bolniško Iam FREEEEEEEEEE u zdej te bo pa povsod polno se bom potrudla ,da nadoknadim za nazaj ti se pa nea smej,ko boš prva dala za kafe drug teden dopoldan-pa ne se zgovarjat,da nea veš mam že našparan denar! Lahko kadarkoli, sam v sredo ne, ker mam pregled! ni panike,sam vstala se boš ob osmih zjutraj oz.takrat boš že v konjicah kaj si hecna. Js spim do 9-ih! No, sej greva na kafe, bom pa še zalimana in boš ti najprej govorila! sej se moraš navadit prej vstajat,da ne bo prevelik šok,čez dober mesec sm glih tolk doma, da sm se razvadila. Pa ja sej ti dam prav! Sam mam še skoraj 1,5 mes.!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:22:24
|
|
|
|
novo
|
kaj s cito si se kaj slišala?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:25:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj s cito si se kaj slišala? sam po porodu da je rodila,sem pa itak takoj poročala naprej
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:26:10
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj s cito si se kaj slišala? sam po porodu da je rodila,sem pa itak takoj poročala naprej to pa je bila brzina!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:27:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj s cito si se kaj slišala? sam po porodu da je rodila,sem pa itak takoj poročala naprej to pa je bila brzina! zjutraj sem se slišala z njo,ko je šla h G in jo je ta poslala v P,potem pa me je klicala,da so rodili
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:27:31
|
|
|
|
novo
|
nič, bi še čvekala, pa me dans že cel dan neki tišči. lepo se imej in ostale tudi!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:27:46
|
|
|
|
tasa_m
|
večer kaj se dogaja tu? nisem mela cajta danes..sem v gužvi bla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:28:18
|
|
|
|
PERSIDA
|
Drage mariborčanke !!! Iskrena hvala za lepo presenečenje.Mi je edino žal ,da čas tako hitro mine.Upam ,da vam mi 3je vrnemo.Pa še pridite kaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:28:44
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer kaj se dogaja tu? nisem mela cajta danes..sem v gužvi bla nič js grem, ko si ti prišla! lepo čvekajte še naprej!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:29:57
|
|
|
|
PERSIDA
|
Cita - kaj to slišim.Iskrene čestitke .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:30:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer kaj se dogaja tu? nisem mela cajta danes..sem v gužvi bla ti ,ko ne smeš ničesar zamudit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:31:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Drage mariborčanke !!! Iskrena hvala za lepo presenečenje.Mi je edino žal ,da čas tako hitro mine.Upam ,da vam mi 3je vrnemo.Pa še pridite kaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:32:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer kaj se dogaja tu? nisem mela cajta danes..sem v gužvi bla nič js grem, ko si ti prišla! lepo čvekajte še naprej! a bo menjava? jaz nimam dost časa, tak da malo še ostani
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:33:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo nič, bi še čvekala, pa me dans že cel dan neki tišči. lepo se imej in ostale tudi! spat idi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:34:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Drage mariborčanke !!! Iskrena hvala za lepo presenečenje.Mi je edino žal ,da čas tako hitro mine.Upam ,da vam mi 3je vrnemo.Pa še pridite kaj. a so prišle gužvo delat?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:35:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Drage mariborčanke !!! Iskrena hvala za lepo presenečenje.Mi je edino žal ,da čas tako hitro mine.Upam ,da vam mi 3je vrnemo.Pa še pridite kaj. a so prišle gužvo delat? ja samo ti si manjkala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:36:13
|
|
|
|
Lolita23
|
Men bo tamala želodec čez usta ven porinla, mi je tak slabo, da ne morem nič ne ležat, ne sedet , kaj jo je pičlo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:37:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Men bo tamala želodec čez usta ven porinla, mi je tak slabo, da ne morem nič ne ležat, ne sedet , kaj jo je pičlo. kaj se čudiš,placa ma vedno manj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:39:22
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Men bo tamala želodec čez usta ven porinla, mi je tak slabo, da ne morem nič ne ležat, ne sedet , kaj jo je pičlo. kaj se čudiš,placa ma vedno manj Sam me ni treba mučit še preden pride v puberteto
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:40:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Men bo tamala želodec čez usta ven porinla, mi je tak slabo, da ne morem nič ne ležat, ne sedet , kaj jo je pičlo. kaj se čudiš,placa ma vedno manj Sam me ni treba mučit še preden pride v puberteto uf,ne boš rabla čakat do pubertete...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:40:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Men bo tamala želodec čez usta ven porinla, mi je tak slabo, da ne morem nič ne ležat, ne sedet , kaj jo je pičlo. kaj se čudiš,placa ma vedno manj Sam me ni treba mučit še preden pride v puberteto navadi se že zdaj, da neboš pol jamrala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:41:58
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Men bo tamala želodec čez usta ven porinla, mi je tak slabo, da ne morem nič ne ležat, ne sedet , kaj jo je pičlo. kaj se čudiš,placa ma vedno manj Sam me ni treba mučit še preden pride v puberteto uf,ne boš rabla čakat do pubertete... To se mi tudi dozdeva
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?