![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 20:43:48
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša dej hitr sliko gor poč..... je že
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 20:51:22
|
|
|
|
spps
|
alora!končnio mi je ratalo do doma prit še jhe sploh katera tu?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 20:55:03
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps alora!končnio mi je ratalo do doma prit še jhe sploh katera tu? evo, jaz sem sem imela nekaj časa samogovore, lepo da si prišla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 20:58:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps alora!končnio mi je ratalo do doma prit še jhe sploh katera tu? evo, jaz sem sem imela nekaj časa samogovore, lepo da si prišla boljš pozno kot sploh ne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:00:05
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša dej hitr sliko gor poč..... je že kje mate slikico? V albumu?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:01:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša dej hitr sliko gor poč..... je že kje mate slikico? V albumu? aha....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:03:04
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša dej hitr sliko gor poč..... je že kje mate slikico? V albumu? aha.... sm vidla, same !
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:03:44
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps alora!končnio mi je ratalo do doma prit še jhe sploh katera tu? ja kje si pa ti hodla? V šoli? Kaj si imela izpit al predavanje?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:05:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps alora!končnio mi je ratalo do doma prit še jhe sploh katera tu? ja kje si pa ti hodla? V šoli? Kaj si imela izpit al predavanje? na predavanju,potem pa s kolegico na pijački aja,danes zaključujem bolniško Iam FREEEEEEEEEE
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:06:03
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša dej hitr sliko gor poč..... je že sej to se tud najboljšim zgodi. Da včasih pozabijo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:06:20
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps alora!končnio mi je ratalo do doma prit še jhe sploh katera tu? ja kje si pa ti hodla? V šoli? Kaj si imela izpit al predavanje? na predavanju,potem pa s kolegico na pijački aja,danes zaključujem bolniško Iam FREEEEEEEEEE js pa še kr čakam na komisijo. Sm mislila, da bom ta teden kaj dobila, pa sm se očitno zmotila!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:06:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,danes zaključujem bolniško Iam FREEEEEEEEEE u zdej te bo pa povsod polno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:07:46
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,danes zaključujem bolniško Iam FREEEEEEEEEE u zdej te bo pa povsod polno Sploh ne bo vedla, kje začeti! vsepovsod, sam doma ne!
< Sporočilo je popravil novo -- 6.2.2009 21:08:57 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:07:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,danes zaključujem bolniško Iam FREEEEEEEEEE u zdej te bo pa povsod polno se bom potrudla ,da nadoknadim za nazaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:08:28
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,danes zaključujem bolniško Iam FREEEEEEEEEE u zdej te bo pa povsod polno se bom potrudla ,da nadoknadim za nazaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:10:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,danes zaključujem bolniško Iam FREEEEEEEEEE u zdej te bo pa povsod polno se bom potrudla ,da nadoknadim za nazaj ti se pa nea smej,ko boš prva dala za kafe drug teden dopoldan-pa ne se zgovarjat,da nea veš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:11:15
|
|
|
|
novo
|
kaj berete za nazaj? No, te pa preberite, js pa grem mal v vodoravni položaj!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:12:18
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,danes zaključujem bolniško Iam FREEEEEEEEEE u zdej te bo pa povsod polno se bom potrudla ,da nadoknadim za nazaj ti se pa nea smej,ko boš prva dala za kafe drug teden dopoldan-pa ne se zgovarjat,da nea veš mam že našparan denar! Lahko kadarkoli, sam v sredo ne, ker mam pregled!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:14:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj berete za nazaj? No, te pa preberite, js pa grem mal v vodoravni položaj! nea berem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:15:37
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj berete za nazaj? No, te pa preberite, js pa grem mal v vodoravni položaj! nea berem lahk pa mene vprašaš!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:15:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,danes zaključujem bolniško Iam FREEEEEEEEEE u zdej te bo pa povsod polno se bom potrudla ,da nadoknadim za nazaj ti se pa nea smej,ko boš prva dala za kafe drug teden dopoldan-pa ne se zgovarjat,da nea veš mam že našparan denar! Lahko kadarkoli, sam v sredo ne, ker mam pregled! ni panike,sam vstala se boš ob osmih zjutraj oz.takrat boš že v konjicah
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:16:18
|
|
|
|
novo
|
je pa zatišje, ker smo se/so se izčrpale popoldan!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:16:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj berete za nazaj? No, te pa preberite, js pa grem mal v vodoravni položaj! nea berem lahk pa mene vprašaš! kaj novega?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:17:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo je pa zatišje, ker smo se/so se izčrpale popoldan! sem vidla,da ste bile pridne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 6.2.2009 21:17:28
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,danes zaključujem bolniško Iam FREEEEEEEEEE u zdej te bo pa povsod polno se bom potrudla ,da nadoknadim za nazaj ti se pa nea smej,ko boš prva dala za kafe drug teden dopoldan-pa ne se zgovarjat,da nea veš mam že našparan denar! Lahko kadarkoli, sam v sredo ne, ker mam pregled! ni panike,sam vstala se boš ob osmih zjutraj oz.takrat boš že v konjicah kaj si hecna. Js spim do 9-ih! No, sej greva na kafe, bom pa še zalimana in boš ti najprej govorila!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kam letos na dopust?Na morje. (
65%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
V planine. (
4%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Potovanje po celini. (
3%)
Križarjenje z barko/ladjo. (
2%)
V toplice. (
6%)
Doma bom. (
20%)
Število vseh glasov: 10389Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!