Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:02:49
|
|
|
|
lilcha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Tale muc
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:02:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
Moj pa vozi tovornjak po Slo.in ga ne more kr tak pustiti,ko bom sla rodit mu sporocim pa more tovornjak pripeljati pred podjetje in se z avtom pripeljati do p...to bo trajal 2h...uapm,da se ne bom rodila ,da bo lahko z menoj...Kak bos pa ti Kayica ,a bo tvoj zraven?In tvoj Shuka?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:03:52
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Pa zakaj se sploh dela ta amnio.?In kdaj so rezultati od amnio? Ma v KR in CE delajo to amnioskopijo kjer vaginalno pregledajo skozi MV plodovnico kakšna je, drugje delajo to z UZ.Ej ne vem,mogoče niso dovolj usposobljeni za UZ pa se amnio poslužujejo še na star način.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:04:17
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Tale muc a je tvoj ful je đazen
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:05:04
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Moj pa vozi tovornjak po Slo.in ga ne more kr tak pustiti,ko bom sla rodit mu sporocim pa more tovornjak pripeljati pred podjetje in se z avtom pripeljati do p...to bo trajal 2h...uapm,da se ne bom rodila ,da bo lahko z menoj...Kak bos pa ti Kayica ,a bo tvoj zraven?In tvoj Shuka? Moj boh ne daj da zamudi ta trenutek
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:05:58
|
|
|
|
MIHAILO
|
men je rekla,da jim ta amnio pomaga ,da se znajo odlociti kdaj bo porod,ce gres cez rok in da jo ne dalajo prej kot na rok...Licha ja dobr muc je
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:06:45
|
|
|
|
kayica24
|
Joj,tudi moj si MOČNO želi bit ob meni,seveda pa tudi jaz brez njega ne bom rodila!
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:06:47
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha Kok cortkan muc, bi ga kar pojedla tok je dobr. Nisem vedla da se v sloveniji tud to je Evo en vic na to temo. Gost v restavraciji naroči ocvrte miške. Natakar naročilo prenese novemu kuharju, ta pa odide iz kuhinje v klet, ujame tri miške in jih prinese v kuhinjo. Prične iz njih jemati drobovino in si misli: "Česa vse ljudje ne jedo!"
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:07:54
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO men je rekla,da jim ta amnio pomaga ,da se znajo odlociti kdaj bo porod,ce gres cez rok in da jo ne dalajo prej kot na rok...Licha ja dobr muc je Ma dej pri nas delajo po roku amnio vsak drugi dan, a jim prvi pregled res ne da dovolj podatkov o plodovnici? Zakaj jo delajo pol tolk pogosto.?
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:08:46
|
|
|
|
MIHAILO
|
upam,da bo mali sel ven takrat,ko bo ocka doma,da ne bo kompliciranja...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:09:34
|
|
|
|
kayica24
|
Mihailo,ti maš samo 6 slik v albumu?Več mi jih ne gre pogledat Shuka,ti maš pa sam dve?
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:09:41
|
|
|
|
spps
|
sam tolk,da se še javim-ne spomnim se s katero sem debatirala,ko sem iskala prehoden kombinezonček za bebija,sem ga pa dobila v Kiku za 6,5eur
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:10:37
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ma dej pri nas delajo po roku amnio vsak drugi dan, a jim prvi pregled res ne da dovolj podatkov o plodovnici? Zakaj jo delajo pol tolk pogosto.? pojma nimam...kak si pa ti ze vedla ,tako dolgo ,da bos mela amnio?si skoz vedla ,da gres cez rok al kaj?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:11:14
|
|
|
|
kayica24
|
sPPS kaki cortkan kombinezonček..Pravi mali medo
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:11:20
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Mihailo,ti maš samo 6 slik v albumu?Več mi jih ne gre pogledat Shuka,ti maš pa sam dve? Ma ne da se mi jih več gor dajat, lena sem kar se tega tiče.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:13:21
|
|
|
|
lilcha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: lilcha Kok cortkan muc, bi ga kar pojedla tok je dobr. Nisem vedla da se v sloveniji tud to je Evo en vic na to temo. Gost v restavraciji naroči ocvrte miške. Natakar naročilo prenese novemu kuharju, ta pa odide iz kuhinje v klet, ujame tri miške in jih prinese v kuhinjo. Prične iz njih jemati drobovino in si misli: "Česa vse ljudje ne jedo!" Ne fora je v tem, da sem obsedena z mucki . Sem mela enga k sem bla še z bivšim, pa sem ga mela kot za svojga otroka. Zdej mava pa z zdejšnjim psa, ampak to ni isto kot muc.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:13:33
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ma dej pri nas delajo po roku amnio vsak drugi dan, a jim prvi pregled res ne da dovolj podatkov o plodovnici? Zakaj jo delajo pol tolk pogosto.? pojma nimam...kak si pa ti ze vedla ,tako dolgo ,da bos mela amnio?si skoz vedla ,da gres cez rok al kaj? Ne v 37 tednu mi je rekel in dal napotnico za amnio, za vsak slučaj če bi šla čez rok, če ne grem čez rok je tko ne bo, če pa grem morm pa na amnio. Tko da vsi ugibamo kako bo, tko jest tko moj g. Da pa za vsak slučaj. Jest upam, da ne bom šla čez rok, ampak glede na to da nč ne dogaja, cajta je še 4 dni, mislm, ne vem no. Tko kaže. Pomoje bo petek 13 srečni datum
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:13:49
|
|
|
|
MIHAILO
|
spps ja supercaaaaaa,full je lep pa se poceni ...Kayica sem spremenila album ja,mam nove slike...Shuka ma sliko?Sploh ne vem,ko seem jo jaz nagovarjala da naj jo da,se ji ni dalo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:15:24
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: lilcha Kok cortkan muc, bi ga kar pojedla tok je dobr. Nisem vedla da se v sloveniji tud to je Evo en vic na to temo. Gost v restavraciji naroči ocvrte miške. Natakar naročilo prenese novemu kuharju, ta pa odide iz kuhinje v klet, ujame tri miške in jih prinese v kuhinjo. Prične iz njih jemati drobovino in si misli: "Česa vse ljudje ne jedo!" Ne fora je v tem, da sem obsedena z mucki . Sem mela enga k sem bla še z bivšim, pa sem ga mela kot za svojga otroka. Zdej mava pa z zdejšnjim psa, ampak to ni isto kot muc. To ti pa čisto verjamem. Jest sem mela tri muce, in ena je bla prov posebna, točno je vedla kdaj sem žalostna, takrat je prišla k meni ko sem ležala na postelji, se mi vlegla na prsi in začela prest, čist me je pomirila, tega ne bom pozabila, bila je res nekaj posebnega, sploh je bla pa pritepenka k nam in se čist udomačila. Pes je pa spet čist neki druzga.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:15:39
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sam tolk,da se še javim-ne spomnim se s katero sem debatirala,ko sem iskala prehoden kombinezonček za bebija,sem ga pa dobila v Kiku za 6,5eur Jest mam zelo podobnega sam da ma moj še za prstke rokavičke v celem, pa repek zadaj na ritki, cortkan je
< Sporočilo je popravil Shuka -- 6.2.2009 15:18:18 >
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:16:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 sPPS kaki cortkan kombinezonček..Pravi mali medo sam,da še dobimo neki za vanj dat sam še nič ne kaže,ker sem še čisto zaprta
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:16:59
|
|
|
|
MIHAILO
|
Bravo shuka,dala si 2 sliki v album...full je lep busi ...drugic pa povej,da mas slike v albumu,da te bomo lahko pohvalili
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:18:12
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Bravo shuka,dala si 2 sliki v album...full je lep busi ...drugic pa povej,da mas slike v albumu,da te bomo lahko pohvalili Ma ni mi do pohval, pa tud te slike so ble čist tko dane not, nč posebnega.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:18:16
|
|
|
|
kayica24
|
Mihailo in zakaj ne morem pogledat tvojih ostalih slik??Mi na naslednji strani napiše neko napako
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 15:19:05
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 sPPS kaki cortkan kombinezonček..Pravi mali medo sam,da še dobimo neki za vanj dat sam še nič ne kaže,ker sem še čisto zaprta Sam ti si marčevka, ti maš še čas, našim se tud nikamor ne mudi, vidš
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?