Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:25:59
|
|
|
|
MIHAILO
|
hmmm shuka pomagaj nam...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:27:12
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO hmmm shuka pomagaj nam... s čim?
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:27:37
|
|
|
|
MIHAILO
|
Bom zdaj Suny poslala sms,vi pa ta cas odprite temo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:28:49
|
|
|
|
MIHAILO
|
s temo shuka---prevec zatisja je
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:30:37
|
|
|
|
kayica24
|
Kaj pa to,da nimam več niti nutelle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grem nekaj drugega iskat
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:30:50
|
|
|
|
MIHAILO
|
Kayica kako si se odlocila glede vozicka ,kosare in lunice?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:31:27
|
|
|
|
MIHAILO
|
Kayica upam,da najdes kaj slatkega
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:36:41
|
|
|
|
kayica24
|
seveda sem našla nekaj sladkega....Je babica prej pekla nekaqj podobnega krofom... Mi bomo uporabljali jajčko na kratke ture....Če pa se bo obetal kak daljši sprehod,več kot pol ure,al pa kako šopingiranje,pa bova uporabila voziček s športnim sedalom in ga spustila čisto dol... ne bova kupovala košare zdaj več
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:36:51
|
|
|
|
Shuka
|
aja tema? hmmm tle pr men v glav je tema Lena sem, nč se mi ne da, zdej se bom šla v kopalnico mal razvajat, se spedenat, če me čez vikend kej preseneti, mali se mi na vsake pol ure zaćčne oglašat na veliko, le kaj mu dogaja da se tolk miga. še nekrat bom šla pripravljat torbo za v P, pa za pol k bo dete ven šlo, kdaj pa to bo je pa neznanka. Pripravljeno imamo vse, košek za pančkat, košaro za voziček pol k bo lepo vreme mava tud, pa banjca, pa previjalna z blazino made by my father, cotice oprane in zlikane, pleničke oprane, če jih bomo uporabljali je pa še vprašanje, Plenic za enkratno uporabo še nisva kupila ker mava te, sam je pa res da so bolj praktične te enkratne. Sterilizirane so flaške, just in case, dons bom še prsno črpalko sterilizirala, a sem kej pozabla?
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:37:04
|
|
|
|
kayica24
|
Si pisala Sunny?
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:37:22
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Kaj pa to,da nimam več niti nutelle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grem nekaj drugega iskat Kaj pa med, maš med? kruh pa maslo pa med pa mleko mljack
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:37:58
|
|
|
|
cati
|
Cita čestitam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:38:06
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 seveda sem našla nekaj sladkega....Je babica prej pekla nekaqj podobnega krofom... Mi bomo uporabljali jajčko na kratke ture....Če pa se bo obetal kak daljši sprehod,več kot pol ure,al pa kako šopingiranje,pa bova uporabila voziček s športnim sedalom in ga spustila čisto dol... ne bova kupovala košare zdaj več Jest bi tud krofe jedla, sam junk food mi paše, pol se pa sprašujem zakaj se mali tolk premika če ga pa z nutelo skoz filam
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:40:10
|
|
|
|
kayica24
|
Jest bi tud krofe jedla, sam junk food mi paše, pol se pa sprašujem zakaj se mali tolk premika če ga pa z nutelo skoz filam Moji je tudi začelo zdaj po krofu dogajat...ampak kot sem prej napisala,vseeno ni več tak ostra z mano kot pred dnevi... Shuka,kako je s tvojimi rokami? Jaz se vsako jutro zbudim s popolnoma odrevenelimi prsti
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:40:36
|
|
|
|
Shuka
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:40:42
|
|
|
|
MIHAILO
|
Bravo Shuka vse si pripravila....jaz tudi samo se flaske nimam sterilizirane pa dude?A jih morm met s seboj za v p?Kayica fajn da si nasla nekaj sladkega,Suny sem pisala ampak odg. se ni ..Upam,da je vse ok.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:41:46
|
|
|
|
kayica24
|
drgač pa mamo mi tudi že skor 3 tedne vse spedenano,pripravljeno,oprano,zlikano,posteljninica oblečena,flaške sterilizirane,pa še 2 dudici za vsak slučaj...Pa obe torbi sta parajt,samo naša bejba še očitno ni...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:42:53
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojoj Shuka kira slika Rokeeeeeee-vceraj ponoci sem si prste masirala ,sem mela cisto trde...sem v shukinem klubu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:43:09
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Jest bi tud krofe jedla, sam junk food mi paše, pol se pa sprašujem zakaj se mali tolk premika če ga pa z nutelo skoz filam Moji je tudi začelo zdaj po krofu dogajat...ampak kot sem prej napisala,vseeno ni več tak ostra z mano kot pred dnevi... Shuka,kako je s tvojimi rokami? Jaz se vsako jutro zbudim s popolnoma odrevenelimi prsti Jaz rabim kake pol ure da prste sploh spravim v pest, čist so trdi in boleči, zato niti ne sprobavam veliko s premikanjem dokler se mi malo ne porazdeli ta voda ali pritisk, kaj vem kaj je. Drugače imam cel dan prste mravljinčasto trde, sem se že navadla, sam k mi začno žaret pol sem mal jezna k jih ohladit ne morm, pa ni nič še zaenkrat pomagalo, najbrž bo res treba rodit. Sam mal me je strah k zdej mi že dva od 10 prstov klecata, da ne bi prešlo še na druge.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:43:17
|
|
|
|
kayica24
|
Bravo Shuka vse si pripravila....jaz tudi samo se flaske nimam sterilizirane pa dude?A jih morm met s seboj za v p? Nam so rekli da ni treba,ampak če mi mlekec ne bo stekel al pa bodo kake težave bom mela svojo flaško eno zraven..Pa dudo,če bi blo preveč joka
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:44:37
|
|
|
|
kayica24
|
Shuka saj sem že čist zmedena...Ti si se dala testirat na Strept.B?
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:45:07
|
|
|
|
MIHAILO
|
Men se zdi ,da so kar vse sle rodit in da nas je zlo mal ostalo,ki cvekamo...sam sej je ze bil cas ,da zacnemo februarcice..
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:46:53
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Bravo Shuka vse si pripravila....jaz tudi samo se flaske nimam sterilizirane pa dude?A jih morm met s seboj za v p?Kayica fajn da si nasla nekaj sladkega,Suny sem pisala ampak odg. se ni ..Upam,da je vse ok. Jest sem sam 1 dudo za seboj pripravila, sicer pa se ne ve če bo malemu ta sploh všeč, niso vse dude super, pol mal sprobavaš, sam za prvo silo bo ena dovolj, pa upam, da je ne bo rabil da bo na joški če pa ne bo pa boh pomagi bo pa kasneje al pa na flaški.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:46:55
|
|
|
|
MIHAILO
|
a dudo ne dajo vsem otrokom...od cesa je to odvisno?od tega ,ce jo otrok hoce al ne?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 6.2.2009 14:46:57
|
|
|
|
kayica24
|
Gresta Janezek in njegova mami mimo sladoledarja, pa Janezek vpraša mami, če mu kupi sladoled: "Janezek, okrogel in debel boš", reče mami. Pa pride mimo nosečnica v 8. mesecu nosečnosti, Janezka pa pograbi hudobija in ji reče: "Kaj si ga pa lizala!"
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?