|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
5.2.2009 21:00:06   
Anonimen
Tane prosim, če popraviš pregled 24.2. nima pravoda ampak jaz anonimna 4.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
5.2.2009 21:22:05   
majakla
Punce jaz ne morem več (čakati Raci),
zato
LAHKO NOČ user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 227
6.2.2009 8:21:30   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
6.2.2009 8:46:13   
minna
Dobro jutro vsem!

tane hvala mi je ratalo, samo tisti trakec, ki sem ga naredila na lilypie pa mi ne rata, ampak je že to uspeh

Čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 229
6.2.2009 9:10:03   
Anonimen
Dobro jutro punce !

Jaz sem že veselo skoraj 2 uri v službiuser posted image  Moram povedati, da sem danes najprej bila bolj zamorjena ( sem brala zgodbe o SS ), ampak sem si rekla dost tega razmišljanja, tako da je sedaj že bolše.
Ali imate ve že kaj znakov ? Jaz se vsako jutro zbudim z rahlimi prebavnimi motnjami ( ne slabosti ampak malo diareje ). Ne vem mogoče je to tudi posledica Mg. Drugače pa razen občasne rahle bolečine v trebuhu in pa špikanje v jajčnikih ne občutim nič. Občasno sem rahlo utrujena drugače pa ne. Kako je pa pri vas ?
Aja Anonimna tudi jaz imam pregled 24.2.user posted image

(odgovor članu minna)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
6.2.2009 9:20:53   
Anonimen
pravoda
Pri meni tudi nič.user posted image  Sam me pa pošteno špika... , res tko neprijetno. No, ampak iz tega ne delam buma...
Drugače pa nobenih slabosti, nobenih napadov na hrano, nič utrujenosti... nič. nič. Najbrž se šele začne... Sem v 5t 1d. Vse nas še čakaa... Komaj pa čakam na pregled. Se prv bojim teh 12t. Sam da to mine in še možnosti ss, pa sm zmagala. Pol pa naprej.. Sm mela en ss 14.8. Skratka...
Drugač sm pa tud že pridna, kot tiii.., v službi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
6.2.2009 9:24:40   
Anonimen
Upajva, da naju ne bodo šele napadle. Jaz sem imela 28.12. ZM tako da sem nekje 5t 6d, se mi zdi nisem pa 100 %. No v pondejek se ni še nič videlo na UZ, tako da nestrpno pričakujem 24.2.
Iz kje pa si Rižko ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
6.2.2009 9:31:42   
Anonimen
pravoda
Jst pa z M 5.1. Upam, da naju ne napadejo različni znaki... Če bo tko, bo čist fajn user posted image . Pa, če speljemo do konca... pol bo pa sploh enkratnooo.
Sem pa mal iz Lj. pa mal iz Ce. user posted image  Pa ti? Tvoja prva nosečnost al že maš kako pikico?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
6.2.2009 9:39:16   
Anonimen
pravoda pol bova pa skupaj nestrpne

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 234
6.2.2009 9:40:35   
Anonimen
Ne to je mojra 1 nosečnost, zato pa je toliko strahu in pa vprašanj. Žal mi je za tvojo pikico, ki so ji izgubila. Zdaj bo vse O.K, boš videla.
Sem pa iz Gorenjske...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
6.2.2009 9:41:20   
Anonimen
Ja Anonimna imaš pravuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
6.2.2009 9:42:13   
maj2009
o rižkoo!
a si se mal preselila?user posted image
ja dons in učeri me že mal daje živčnost al bo vse ok al ne, sej vem da bo! ampak strah bo ostal do 13t, ko bo pa to mimo pol bom pa ful vesela.
neveem ampak učasih kr neki razmišlam in bluzim.......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 237
6.2.2009 9:56:40   
Anonimen
maj2009
JA, prišla sem za vama, nism se pa preselila. Une so moje punce, tukaj se šele uveljavljam.., spoznavam... Mojih bork pa ne zapustim. Je pa lepo vidt kok nas v bistvu je. Tam smo 3, tukaj že 20. Mislim, da sem 20-a. Čist noro.user posted image
Ne skrbi, vse bo ok. Boš vidla. Jst moram tud 8t premagat in po moje bom živčna za znoret. Sm mela v 8t ss. Tokrat bo Rižko z menoj do konca, tko sm se odločila.... user posted image  On se je tud.., ker ve, da si ga moočnooo želim in ga ga čakava... Ma pozitivna bom do konca, pa karkoli se že zgodi...

pravoda
HVALA. Tudi ti ne skrbi. Res je blo hudo... ampak mi je blo toko namenjen. Sam je blo v tistem obdobju dost drugače, jst sm bla drugačna... Nosečnost je bila tak šok zame. Tokrat pa .... sem jo hotla, želela, po njej hrepenela..., zato bo tokrat ok. Oktobrčka bom.
Ti pa le vprašaj kar ti pride na pamet... Sm ttukaj vssaak dan. user posted image

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
6.2.2009 10:31:48   
majakla
Da se vam malo pridružim, ni panike v službi ...
ZM sem imela 26.12.08, tako da imam danes polnih 6 tednov.
Prsi me bolijo že 2 tedna - od takrat, ko naj bi imela M, tudi v trebuhu imam od takrat pač drugačen občutek (špikanje, ščišpanje, kot da čutim jajčnike). Ta teden pa mi je še slabo, ampak danes spet manj kot včeraj. Slabost je takšna kot pri "mačku". Aja, pa utrujena sem zelo. Glede na to da hodim spat okrog 22., prej pa nikoli pred 24.
ampak če to vse pač spada k nosečnosti sem zelo vesela, kar naj mi bo slabo, samo da bo vse OK. Ko je bila pa moja sestra noseča (že 2 x), pa ji ni bilo niti slabo, niti ni bila utrujena ... Tako da je pri vsaki drugače. Pa saj prav, ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 239
6.2.2009 10:38:39   
majakla
Aja, kaj katera ve kaj je z *raci*,
nič se ni javila, upam, da je vse v redu (držim pesti) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 240
6.2.2009 11:15:50   
Mona Liza
Punčke moje, meni se je vrednost beta-hcg dvignila v 45-ih urah iz 244,2 na 401,5 user posted image Včeraj sva šla z dragim zvečer na urgenco, ker sem začela malo krvaveti. V glavnem, vam ne bom razlagala cele zgodbe, k je cela kolobocija. Zdr. mi je v glavnem rekla, da je sluznica slaba, da je maternica prazna in da je šlo lahko za predklinični splav. Vendar smo potem malo tuhtali in glede na to, da sem jemala Klomifen 29.12.-2.1. sem lahko kasneje zanosila in tako tudi ne morem biti že v 6. tednu ampak malo manj. Toliko pač, da se plodka še ne vidi. Naju je z možem to včeraj tako potrlo, da sem jaz doma planila v jok user posted image , moj je bil pa tud čist revež user posted image

V glavnem, potem smo se zmenili, da dam še enkrat preveriti kri, da vidimo, če hormon narašča. In evo, je narastel. V ponedeljek mam pregled pri gin. (vendar dvomim, da se bo že kaj videlo) pa mu bom rekla, da me da še on spet na krvni test. Je pa rekla zdr., naj rečem gin., da mi pogleda maternico... user posted image

Skratka, skušam pozabt na to, kaj je bilo včeri (danes krvavitve ni več, sm potrkala na les!!) in mi je trenutno pomembno samo to, da je hormon narastel, da se moj plodek lepo razvija user posted image  in da bova oktobra z dragim postala ati in mamica user posted image  

Tako da sedaj tud ne vem, koliko sem sploh noseča oz. v katerem tednu sem... Ma, pa sej trenutno to sploh ni tok pomembn. Važno, da sem noseča in da je trenutno vse ok z mojim oz. najinim malim čudežom user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 241
6.2.2009 11:37:06   
majakla
Mona Liza tako razmišljaj, verjetno je res še čisto mičkeno in logično, da se še ne vidi, pa se še bo.
Zato glej pozitivno v prihodnost.
Držim pesti user posted image +user posted image +user posted image =user posted image .

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 242
6.2.2009 12:06:13   
*raci*
Evo mene punce, ne morem pej do računalnika, kot v službi, doma ni variante zaradi naše tamale, ki me okupira do konca.user posted image

No, naj povem. Naša pikica je velika že 13mmuser posted image user posted image se pravi, da sem nekje v 6.-7. tednu. Pri naslednjem pregledu, ki ga imam 05.03, bova bolj natančno dorekle kje sem. Mi je pa za pdp izračunala 30.09. Ampak, jaz ostanem kar pr vas user posted image user posted image  Dobila sem tudi že prvo slikico in vidla kako utripa, je bla pa res divja user posted image user posted image user posted image  Za naslednjič prinesem DVD in jo bova posnele. Drugač sem pa dobila Buscopan tablete proti krčem, saj me zadnje 3-4 dni kar pošteno špika v sp. delu trebuha. Morem it tud na pregeld krvi, ker sem RH  neg.

Drugače mi je še vedno slabo, kot pri norcih. Mam pa tud en drug problem, pa ne vem kako naj se se z njim spopadem. Naj prej povem, da nisem paničar niti komplikator, ampak ....

KOt veste sem prvo nosečnost končala v 26. tednu z CR, cela nosečnost je bla o.k., kar  en dan me je močno špiknlo in izgleda, da mi je popusti čep(tega takrat nisem vedla). No, šla sem tako k moji G na pregled, ki je potrdila, da sem odprta 3-4 cm in me takoj napotila v porodnišnico. Po 3 dneh ležanja v porodni sobi in treh ustavljeni porodih sem začela močno krvavet in izvedli so ugentni CR, saj sva ble obe s hčerkico življensko ogroženi. Kar sva z mojim preživljala tiste tri mesce na intenzivni niti ne bom razlagala, ker je prehudo.

Gre pa za sledeče. Za drugo nosečnost sem kar dolgo zbirala pogum. IN se tud nekeko prepričala, da bom šla v ambulanto za rizične nosečnosti ter da mi bodo naredili cerklažo. No in včerj na pregledu jaz to moji g povem in mi pravi, da ni potrebe, da me bo dobro spremljala, da če bo potrebno, me bo napotila takrat, ko bo kaj nakzovalo, da cerklaž pa sploh več ne delajo. Jaz sem okamenela. Kaj zdaj, moji plani so bli drugačni???!!! Je rekla naj se ne sekiram in uživam v nosečnosti, da je zaenkrat vse o.k., MV dolg 33 mm, vse tako kot treba. Da če bo do česa pršlo, da se da rešit z zdravili in strogim ležanjem. Ne vem, no.... kaj naj nardim, po eni strani ji dam prov,  po drugi pa, kaj pa če,.... Cerklaže pa ne morem zahtevat.

Rekla mi je tudi, da lahko poiščem drugo mnenje, pa sej vem, da lahko. Joj, rada bi samo preživela lepo nosečnost brez nepotrebne panike.

Mater sem se razpisala, ampak morem slišat kaj ve menite.

Pa prosim, ne mi takoj rečt poišč si drugo G, ti imaš prov. Ali imam res?? A me razumete, ne bi rada po nepotrebnem paničarla, lahko pa da bo zdaj vse o.k.

lp

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 243
6.2.2009 12:15:19   
majakla
Ooo, sem te že pogrešala. user posted image

Glej, jaz bi počakala na naslednji pregled, da vidiš kako in kaj bo takrat.
Saj 5. marec bo zelo hitro tu. In glavno, da je zdaj vse v redu. user posted image

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 244
6.2.2009 12:54:03   
Anonimen
*raci*
Mislim, da ni potrebe, da misliš, da bo druga nosečnost kot prva. Zdaj je sploh zgodaj, da bi imela enake znake. Vem, da te je strah ampak po tvojih besedah sodeč imaš dobro in skrbno G. Zaupaj ji in skupaj bosta spelali zadevo tako kot treba. Glede na njene besede, ti nebi rekla "zamenjaj jo".user posted image  Če cerklaže več ni potem pomeni, da smo naaapredni user posted image  in ne obremenjuj se že par mesecev prej. Prepusti se svoji lepi drugi nosečnosti.... , pusti plane.... Vidiš, da se lahko izjalovijo. Pregled za pregledom in boš vidla kako bo kazalo. Jaz ti iskreno želim, da se ti ne ponovi stara zgodba...
Lepo bodi..
Rižkoo

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
6.2.2009 12:58:15   
mng
evo se mene!

10.10.2009 pregled pa 20.2...... upam, da je vse ok

lp

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 246
6.2.2009 13:04:38   
mng
kolko pa ste stare punce?

(odgovor članu mng)
Neposredna povezava do sporočila: 247
6.2.2009 13:09:18   
Anonimen
mng
Jst 26, se bližam eni cifri več user posted image
mene pa zanima, če mamo kšno oktobrko Celjanko???

(odgovor članu mng)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
6.2.2009 13:18:09   
*raci*
rižkoo in majakla hvala vama, za tako vzpodbudne besede. Sej globoko v seb tud jaz čutim in mislim tako kot mi govorite vedve, samo še vedno ostane tista mala mala pikica dvoma in strahu, saj razmeta ?

Drugač imam 30 let, mater sem že stara, počutim sem pa kot 18-letica user posted image user posted image user posted image  Ma kolkr vidim ste bolj štajerke tuki, kaj pa okolica LJ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 249
6.2.2009 13:29:26   
Anonimen
*raci*
Ti samo ne izgubi upanja... Boš vidla, bo vse ok. V vsaki od nas je pa en mejčkan strahu, sej to je jasno. Jst sm zgubl aprvo pikica v 8t, misliš, da me ni strah, da se ponovi? O pa kako... Sam sm pozitivna in... si govorim, da bo vse ok..., da je prišel moj čas sreče.
Ti se samo prepusti nosečnosti. Veš kolk jih je, ki ne morejo občutit te sreče... Sam nasmeh na obraz in pogumno naprej... Strah pa kr preženi. Če ne sama, pa z nami.user posted image
Drugač sm pa jst tud Ljubljančanka... No, od avg. 08 preseljena v Ce. Sem pa vsak dan v Lj, delam tukaj. Sam iščem kako nosečko tam...  user posted image
Stara pa sploh nisi in nehaj... Važno je kakos suser posted image e počutiš

(odgovor članu *raci*)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?