|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
5.2.2009 20:05:19   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

MBT1979, pa imaš en mesec dovolj časa, da se spraviš v formo, da mi boš delala konkurenco pri dr. D-ju.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  , bom probala moja mismiska. Kako si mi ti drugač?

evo super, saj vidiš user posted image  
iz službe se bolj poredko javljam, ampak v mislih sem pa z vami, skoraj vedno

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
5.2.2009 20:18:08   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad

Dekleta pozdravljena!
Sem na novo pri vas, in sicer odhjam konec meseca na IVF v PO k dr.Rešu. Od danes sem na tabletkah Primolut nor (10dni po 2 tableti na dan), nato dobim m za 2 dni in  drugi dan M grem k Rešu ob 5 zjutraj; do takrat pa si moram nabavit 2 škatlici Merionala na Madžarskem (kar ne bo problem, saj moj obvlada madžarščino in sva doma pri madžarski meji) in 6 škatlic Menopura, kar bo pa težje, saj bi se jih naj dobilo le v Italiji kar pa mi je res predaleč, zato če katera gre prej tja, bi jo prosila, če lahko še kupi meni;

Aja dr.Reš me je prosil naj na madžarskem še vprašava za progesteron (Utrogestan), da naj bi še te tabletke rabila; vendar sem že pozabila od kdaj in zakaj naj bi jih rabila????? Aja pa njemu morava nekaj škatlic prinesti, če jih bova na Madžarskem dobila.

Bila bi vesela vaših odgovorov glede zdravil in predvsem glede punkcije.....me je zelo strah.......

Hvala in upam, da me sprejmete v vaš klub

lp

najprej dobrodošla med nami, če želiš da te dodamo na seznamček, samo povej, te z veseljem dodamo user posted image user posted image

tole sem morala citirati, da ti bom lažje odgovorila...

Menopur, ali si sigurna, da je Menopur v igri, da ni Menogon, namreč po mojem spominu Reš predpisuje dekletom Menogon, ki se ga pa res da dobiti samo v Italiji, pa še to ga je trenutno zelo težko dobiti. Če ti je Reš res predpisal Menopur, naj bi se po informacijah, ki sem jih dobila na tem forumu: http://med.over.net/forum5/read.php?67,5212260, ga bolj splačalo kupiti v SLO, ker naj bi bil cenejši, ampak to je samo rekla, kazala, ne me prosim držati za besedo. Če iščeš Menogon, je tudi informacija čisto na koncu, da ga je ženska dobila v Nemčiji.

Progesteron oz Utragestan ali pa tudi Prometrium (tega ponavadi predpiše Reš, jemlješ od punkcije dalje, to je hormon, ki nej bi pripravil maternico za vgneziditev. Na GK LJ nam predpisujejo Utrogestan, in sicer ga jemljemo po punckiji dva dni oralno in to po 3x na dan po 2 tabletki, od tretjega dni pa vaginalno 3x na dan po 2 tabletki. Utragestan se jemlje do prihoda user posted image , če je ni se naredi test in če je pozitiven se ga jemlje naprej po navodilih zdravnikov, če pa je test negativen se preneha z jemanjem, da pride do user posted image

Glede punkcije, sicer to bodo spet informacije iz druge roke, ampak Reš ne daje nikakršnih proti bolečniskih inekcij ali tablet, za to moraš poskrbeti sama. Velja neko pravilo, da več kot je foliklov, bolj punkcija boli, vendar pa je to odvisno tudi od praga bolečine. Zato velikokrat ženske pred punkcijo vzamejo na svojo roko kakšen Ketonal ali Naglesin.

Evo to je to, del odgovorov je tukaj, če te pa še kaj zanima, pa kar prašaj...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
5.2.2009 20:23:18   
a.jrad
mismis hvala za odgovore in ja, prosim če me daš na vaš seznamček;

glede Menopura pa je tako, da mi je na recept napisal menopur, da ne pozabim in še gor na recept pripisal Italija, da vem kje ga lahko kupim; pa še sama sem si zapisovala njegove napotke, tako da je sigurno Menopur;

aja še to, do kdaj pa moram si kupiti Menopur ? Do začetka m ali punkcije, mi je pozabil povedati?

hvala ,lp

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
5.2.2009 20:30:52   
mismis

glede Menopura pa je tako, da mi je na recept napisal menopur, da ne pozabim in še gor na recept pripisal Italija, da vem kje ga lahko kupim; pa še sama sem si zapisovala njegove napotke, tako da je sigurno Menopur;

aja še to, do kdaj pa moram si kupiti Menopur ? Do začetka m ali punkcije, mi je pozabil povedati?

hvala ,lp

Če imaš kratki postopek, potem 100% do začetka menstruacije, namreč postopek se začne z Menopurjem, če nimaš nič prej.
Čeprav mi nekaj ne gre v račun, daj pomagaj mi, tebi je predpisal Merional in Menopur, ali ni to praktično enako zdravilo, samo z drugim imenom, mislim ali nima isti namen???user posted image user posted image
Namreč, če greš v dolgi postopek, ima Reš ponavadi kombinacije z Superfactom in Menogonom, ali pa Puregon pa Menogon. Tvoji podatki se pa nikakor ne ujemajo s tem.

Daj prosim bodi dobra, pa prepiši vse kar ti je Reš napisal, seveda če ni preveč, da ti bomo lažje svetovale

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
5.2.2009 20:34:54   
mismis
user posted image

user posted image

AKTUALNO  

Petek, 06.02.
  Tina1 - posvet
efika - ET

Sobota, 07.02.
cukica - odvzem krvi in UZ

Ponedeljek, 09.02.
pika.po - posvet
Miška73 - UZ
mateja_goljev - kri

Torek, 10.02.
mismis - posvet

Torek, 24.02.
Šopka - posvet
Stella Rossa - sestra Milica (GK)

user posted image   
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

Petek, 06.02.
Reby - pregled

Ponedeljek, 09.02.
Reby - NS
mojsonček - morfologija

Torek, 10.02.
Sulfinija - pregled
Bumo - pregled

Četrtek, 12.02.
mojsonček - pregled

Petek, 13.02.
Se* - pregled

Ponedeljek, 16.02.

Obayifo - NS

Torek, 24.02.
Sonček85 - pregled
Kruce fiks - UZ

Sreda, 25.02.

Kisci - pregled pri prim.Cerarju

user posted image   PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

Sreda, 04.03.
Lučka25 - posvetovalnica

Petek, 06.03.

mlinčkovi - morfologija
ledenka - pregled

user posted image
 user posted image TA MESEC PRAZNUJEJO  user posted image

user posted image user posted image Arneja - 06.02.user posted image user posted image

Miklarom - 09.02.
user posted image JANUARJA CARTA  user posted image

Sonček33 (27.01.09) rodila dne 31.01.09  malega Lovra user posted image

user posted image FEBRUARJA CARTA user posted image

Nokes, rodila 01.02.2009 carta Ivano user posted image  in Vitanauser posted image
Zvezdica (24.01.09)  rodila, 2.2.2009  sina Patrikauser posted image
Hedviga prestavljeno na (09.02.09)  user posted image user posted image

Shuka (due at 10.02.09)
Orto2 (due at 10.02.09)
Julija30 (due at 17.02.09)
Dakec (due at 25.02.09) 

user posted image  

OBJEMČKI
user posted image  Vitaebella, Pikovit  user posted image

user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Princess34 grejeuser posted image user posted image test 09.02
Pika79 grejeuser posted image user posted image test 09.02
T1979 grejeuser posted image user posted image
test 15.02.
Zup2 grejeuser posted image user posted image test 15.02.
Fargesia greje?user posted image test 18.02.
Gigi1 greje user posted image test 19.02.
Špelka12 greje user posted image test 19.02.
Efika greje
user posted image user posted image test 19.02.
  Tassi1 greje user posted image user posted image user posted image test 20.02. 

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (3.IUI, GK-LJ, dr. Vogler)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš) 
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (1. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Špelka12 (3. IVF, PO, dr. Reš)
  • Loremi (2. IVF)
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, zamrznjenčki)
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš,9.4.) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, posvet 2.3.09)
  • Ivyy (ICSI)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, femoden do 29.3.)
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden 06.02.,27.3.zač. špikanja)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, čaka pošto od konzilija)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, femoden)

sayuri user posted image user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish user posted image Jaka , Anime user posted image user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček user posted image user posted image Tristan&Ema , Konina user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abra user posted image , Pinky36 user posted image Sabina,  Sonček33
user posted image Lovro,  Nokes  user posted image user posted image  Vitan&Ivana,  Zvezdica   user posted image  Patrik

user posted image  

user posted imageLedenka, Jazzz27

user posted image : dakec, Jadrnica, Sabsa, Goldy  
user posted image user posted imageHedviga user posted image user posted image , Kicsi  user posted image user posted image , Mlinčkovi user posted image user posted image
user posted image : Julija30, Orto2, Shuka, Linda25, Rožica29, Sonček85, Dobrovoljčica, mojsonček, martin6, Mandrejaanci banci, Lučka2, Sulfinija, Reby, Bumo, Obayifo, Krucefiks, Serendipity, Oktavija
user posted image : LaraLight, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina    

Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , Želvica99  user posted image ,  Zarja user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image      

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image NOVE NOSEČKE  FEBRUAR user posted image    

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1255
    5.2.2009 20:40:21   
    bambi75

hvala ,lp

Če imaš kratki postopek, potem 100% do začetka menstruacije, namreč postopek se začne z Menopurjem, če nimaš nič prej.
    Čeprav mi nekaj ne gre v račun, daj pomagaj mi, tebi je predpisal Merional in Menopur, ali ni to praktično enako zdravilo, samo z drugim imenom, mislim ali nima isti namen???user posted image user posted image
    Namreč, če greš v dolgi postopek, ima Reš ponavadi kombinacije z Superfactom in Menogonom, ali pa Puregon pa Menogon. Tvoji podatki se pa nikakor ne ujemajo s tem.

Daj prosim bodi dobra, pa prepiši vse kar ti je Reš napisal, seveda če ni preveč, da ti bomo lažje svetovale

Tukaj pa tudi meni ni nekaj jasno user posted image  user posted image  Predpisal ti je menopur in merional. Pa celo 6 škatlic in še merionala 2. To pa mislim, da je prevelika doza za en postopek. Kaj pa če je napisal Prometrium? Tega se hodi v Italijo iskat in pa Suprefakt.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1256
    5.2.2009 20:41:22   
    MBT1979
    IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
    pa kodirke...T1979 in MBT1979...čist otkačene, se vidi moj letnik. Nekaj je blo v luftu to leto...user posted image

Zarči moja, se čist strinjam s tabo, da je bilo neki v luftu to letouser posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1257
    5.2.2009 20:44:45   
    a.jrad
    Napisal mi je dva recepta in sicer na enega menopur in Italija, na drugega pa Merional in Madžarska; potem pa je še odrgal iz škatlice Utrogestan in rekel naj vprašava na Madžarskem za te tabletke in če bodo imeli naj kupiva, da nama jih on odkupi.

Drugače pa mi je napisal tabletke Primolut nor za sprožitev menstruacije in sicer od danes jih jemljem po 2 tabletki na dan- 10 dni, nato 12 ali 13 dan od prvega dneva Primoluta dobim menstruacijo in moram drugi dan menstruacije biti pri njemu ob 5 zjutraj.  In da do takrat moram kupiti merional; za drugo pa ni nič povedal do kdaj moram nabavit

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1258
    5.2.2009 20:45:07   
    MBT1979

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

MBT1979, pa imaš en mesec dovolj časa, da se spraviš v formo, da mi boš delala konkurenco pri dr. D-ju.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  , bom probala moja mismiska. Kako si mi ti drugač?

evo super, saj vidiš user posted image  
    iz službe se bolj poredko javljam, ampak v mislih sem pa z vami, skoraj vedno

sej vem, da ti misliš na nasuser posted image . Tudi mi mislimo nateuser posted image
    Verjamem, da se iz službe težje javljaš. Tudi pri nas je norišnica. Komaj čakam, da bo marec mimo da se malo umiri vse skupi.

Pupe moje jaz grem počasi v posteljo. Nočkouser posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1259
    5.2.2009 20:48:26   
    a.jrad
    bambi75 sem ti odgovorila na z.s.

(odgovor članu MBT1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 1260
    5.2.2009 20:50:04   
    mismis

Napisal mi je dva recepta in sicer na enega menopur in Italija, na drugega pa Merional in Madžarska; potem pa je še odrgal iz škatlice Utrogestan in rekel naj vprašava na Madžarskem za te tabletke in če bodo imeli naj kupiva, da nama jih on odkupi.

Drugače pa mi je napisal tabletke Primolut nor za sprožitev menstruacije in sicer od danes jih jemljem po 2 tabletki na dan- 10 dni, nato 12 ali 13 dan od prvega dneva Primoluta dobim menstruacijo in moram drugi dan menstruacije biti pri njemu ob 5 zjutraj.  In da do takrat moram kupiti merional; za drugo pa ni nič povedal do kdaj moram nabavit

a.jrad, oprosti ampak tole je pa zame čista zmeda. Ne me narobe razumeti, nisi kriva ti, ti si pač napisala, kar ti je Reš rekel.
    Za tablete Primolut nor ni nobene dileme, je vse jasno, pa za Utrogestan tudi, ampak meni se tale Menopur in Merional malo tepeta. Daj prosim počakaj, da se javi, kakšna reševka, mogoče ti bo ona znala pomagati, kljub vsemu sem jaz na GK LJ, kjer dobimo vsa zdravila tam.

Seveda ti pa želim veliko sreče v tem postopku user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu a.jrad)
    Neposredna povezava do sporočila: 1261
    5.2.2009 20:52:25   
    a.jrad
    mismis hvala za trud, bom počakala par dni in bom nato Reša poklicala, če mi je pravilno napisal recepte;

lp,

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1262
    5.2.2009 20:52:40   
    bambi75

bambi75 sem ti odgovorila na z.s.

Imaš z.s. nazaj.

(odgovor članu a.jrad)
    Neposredna povezava do sporočila: 1263
    5.2.2009 20:53:17   
    Rakica_80
    BEBIII, kaj še ni prišla pošta. Držim pestke za obe vaju z  DB, da čimprej pride

Ne ni še prišla, moja G je rekla da lahko čakam tudi do enega mescauser posted image
    Kdaj pa ste ve dobile poštouser posted image
    Joooj dejte mi povedat, ker sem res neučakanauser posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1264
    5.2.2009 20:53:55   
    bambi75

a.jrad, oprosti ampak tole je pa zame čista zmeda. Ne me narobe razumeti, nisi kriva ti, ti si pač napisala, kar ti je Reš rekel.
    Za tablete Primolut nor ni nobene dileme, je vse jasno, pa za Utrogestan tudi, ampak meni se tale Menopur in Merional malo tepeta. Daj prosim počakaj, da se javi, kakšna reševka, mogoče ti bo ona znala pomagati, kljub vsemu sem jaz na GK LJ, kjer dobimo vsa zdravila tam.

Seveda ti pa želim veliko sreče v tem postopku user posted image

SE kar strinjam z napisanim od mismiske.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1265
    5.2.2009 21:09:40   
    lara light
    Da vas samo pozdravim, živjo!user posted image

Dobrodošle novinke!user posted image

Pikovitek, objemček samo zateuser posted image user posted image

Špelka, Gigi, pobožam vajine trebuščke!user posted image user posted image

Pa navijamo za jutri.
    user posted image
    Petek, 06.02.
      Tina1 - posvet
    Tina1 fajn se zmeni.

user posted image
      Petek, 06.02.
    Reby - pregled

Reby, tebi pa želim lep pogled na monitor in naj ti dojenček pomaha.
    Pa pozdravi ga od tetk in stricev RR.

user posted image

Lahko še jaz pod to super navijanje, evo še jaz punce!user posted image user posted image user posted image

Lepo nočko, lepe sanje!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu MBT1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 1266
    5.2.2009 21:17:31   
    Kruce Fiks
    Ojla beybe! Murko je v Trenjihuser posted image
    user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 5.2.2009 21:19:27 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 1267
    5.2.2009 21:18:46   
    Serendipity
    IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala za opozorilo! user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
    Neposredna povezava do sporočila: 1268
    5.2.2009 21:41:29   
    spelka12
    IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Vem, se že slinim po ekranu user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
    a.jrad jaz sem tudi imela pri obeh postopkih menopur, sem pri Rešu. Drugače ti pa ni treba nič čakat, koj jutri ga pokliči, pa se zmenta, ne bo nič huduser posted image  Za merional pa prvič slišim. Pa veliko sreče in javi, kako sta se zmenila.
    tassi1 trojčke bomo imeli user posted image user posted image user posted image . Pa kako lepa imena imajouser posted image . Čestitam user posted image user posted image user posted image
    cari jest sem tud med postopkom čisto zbolela. Jedla sem pa samo lekadol +C ali lekadol, pa seveda naravne arcnije. Probaj s tem in nikar ne jej aspirinov. Pa mirno roko in neboleče špike user posted image user posted image
    cukica bemtiš user posted image do sobote rabiš ogroooomno fotostimulacije. Pa piva tud. Upam, da do sobote zraste.user posted image

(odgovor članu Serendipity)
    Neposredna povezava do sporočila: 1269
    5.2.2009 21:43:23   
    spelka12
    T1979 ti pa res šibo kličeš user posted image . 15 je ne bo, pa 16,17,18,19,20..... tud ne. če si z mufinom zadovoljna pol pa sam en bonbon dobiš za kazen user posted image .

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 1270
    5.2.2009 21:53:08   
    lučka 25
    pikovitka, žal mi je. Vem, da si že utrujena od vsega skupaj. Zdaj si vzemi čas, naberi si moči, potem pa po zamrznjejnčke. Či bi lahko kako pomagala, ma me vse bi pomagale, če bi vedele kaj lahko storimo. Te bomo pa poslušale, bodrile in ti stale ob strani.

shuka, kot praviš,samo da se sanje hitro uresničijo.user posted image

Hedi, vidim da se ti obeta akcija v ponedeljek.

cari, upam, da se vročina poleže, se postaviš na noge in bo na UZ vse lepo in prav. Pa upam, da se pozdraviš s čim več  čaji, vitamini. Pa uspešen postopek ti želim.

n74, super za predštart postopka. Zdaj naj pa pride M, da bo ta prava akcija. ta postopek bo pa itak zmagovalni.user posted image

lana, super za novo napotnico in naj čas do aprila hitro mine.

MTB1979, super za fit kondicijo. Jaz jo pa kar z daljšimi sprehodi vzdržujem. Mam pa zdaj manijo na pico, bi jo jedla vsak dan, kar pa glih ni fit.user posted image

zarja, dobre sanje. Si kot RR teta za Shukinega otročka že izbrala kostum za pusta hrusta.user posted image

tassi, super novica. Tri deca se grejejo v bušiju. Naj se dobro počutijo in ostanejo v tvojem varstvu. Vidiš, kako lepo se je vse isteklo do sedaj, pa naprej se bo še tudi.user posted image  user posted image  user posted image

a.jrad, dobrodošla. Vidim, da boš nabavila kar nekaj različnih zdravil in to na različnih koncih. Utrogestran boš pa potrebovala od punkcije naprej, za podporo zarodkom. Upam, da vama uspe vse nabavit in da bo postopek uspešen. Menopur boš pa potrebovala vse od M naprej, tako da ga kar nabavi. Ma najbolje, da ga kar jutri pokličeš in povprašaš še enkrat za kaj vse to potrebuješ.

Kruce user posted image

(odgovor članu cukica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1271
    5.2.2009 21:53:43   
    lučka 25
    IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Pa navijamo za jutri.
    user posted image
    Petek, 06.02.
      Tina1 - posvet
    Tina1 fajn se zmeni.

user posted image
      Petek, 06.02.
    Reby - pregled

user posted image

Navijam tudi jaz. So take super navijačice, da bo šlo jutri vse kot po maslu. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu T1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 1272
    5.2.2009 21:54:18   
    ledenka
    Pa navijamo za jutri.
    user posted image
    Petek, 06.02.
      Tina1 - posvet
    Tina1 fajn se zmeni.

efika - ET
    efika, želim ti lep pogled na blastociste, naj ostane še kaj za frižider!

user posted image
      Petek, 06.02.
    Reby - pregled

user posted image

naviiiiijaaaaamoooooooo

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu n74)
    Neposredna povezava do sporočila: 1273
    5.2.2009 22:01:27   
    ledenka
    tassi user posted image user posted image user posted image  čestitam za 3 pikice! saj veš, desni bok, komedije, kalamari in dosti smeha, pa bo user posted image  čez 14 dni!

a.jrad, tale zmešnjava pri zdravilih mi res ni jasna user posted image  ker velja ALI menogon (ki se ga v Italiji ne dobi trenutno) ALI merional (Madžarska). Reš vedno predpiše tudi 6 škatlic Prometriuma (nadomestek je Utrogestan, tako da eno ali drugo). običajno pa jemlješ še Suprefact, to je sprej za nos v samoplačniških postopkih. po moje je nekako namesto Prometriuma rekel Menogon, to bi mi bilo edino logično. ker če si prvič, potrebuješ samo 2 škatli menogona ali merionala, to je najmanjša doza. pokliči ga, lahko mu pa napišeš tudi mail.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1274
    5.2.2009 22:21:44   
    Goldy
    cukica - pol pa gajbo. Ma sej ti verjamem, ti jih vedno tolk pridelaš (celic mislim), da je človeka kar groza, če se s tabo primerja. user posted image  Sam ko ni končnega rezultata. J* pol ti tolk celic (res, da imaš zdej zamrznjenčke, sam če do njih ne moreš). Ma jaz sem bila jezna, ko sem jih ponavadi imela okrog 10, v zadnjem postopku pa tistih 5, pa še tisti so počasi rastli za znoret. Pol jih je pa Drobnič 8 najdu. Bravo zanj.

lana08 - sem prava user posted image , prej slabosti, zdej otekanje (že, kaj šele bouser posted image ), ampak sem vesela, ko naša Alja pobrca....user posted image   Je pa bilo celic, očitno celicam kaj drugega ne paše. Mogoče bodo po Menogonu bolj kvalitetne. Ker je res na koncu, da ti ne pomaga kvantiteta, ampak kvaliteta. Držim pesti, da bo zdej bolje!!!!

a.jrad - dobrodošla med nami!!!

tassi - čestitkeuser posted image user posted image user posted image
    Petek, 06.02.
      Tina1 - posvet

efika - ET

user posted image
      Petek, 06.02.
    Reby - pregled

user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Serendipity)
    Neposredna povezava do sporočila: 1275
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
    5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?