Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:47:37
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo joj, se pa res zavzame! drugič pa ti nesi s seboj prenosnika, se bosta pogovarjala prek msn. ja ja... sej to je drugače tipično za njega... ga vsi poznajo po tem, da je na rač. medtem ko pacientke razlagajo zakaj so sploh tam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:49:01
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Jaz še vedno dom diham popadki pa na 9-10 minut že celo popoldne cita, sej bo! nič panična bit! Druga ti ne preostane, ko da čakaš! Kdor čaka dočaka! Pa sam da se dobro izteče!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:50:21
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady pa jaz sem se za 20kg zredila, pa mi ni noben nič reku.... ka to pomen, da jim je vseeno al je to pač zato, ker sem bla prej tok bolj še suha...? drugač pa za pregled! IZVIRNO SPOROČILO: novo tiste, ki so suhice se ponavadi zredijo več! Js se s tem tolažim! js sm mela pred nosečnostjo 56 kg!! visoka sm pa 176 cm... tako, da sm bla skoraj pretirano suha... zdej, ko prvič v življenju vsaj približno normalno zgledam pa spet ni prav... če bi mela že prej 120 kil bi se sekirala, ampak glede na to, da še vedno prow normalno zgledam jih sploh ne poslušam zdaj si saj prava baba! ja itak!! js ne vem kaj tolko njurijo res... pa sej ni res, da se lahko otrok zaradi tega pol full bolj debeli... al ja??! ne štekam no....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:50:28
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo joj, se pa res zavzame! drugič pa ti nesi s seboj prenosnika, se bosta pogovarjala prek msn. ja ja... sej to je drugače tipično za njega... ga vsi poznajo po tem, da je na rač. medtem ko pacientke razlagajo zakaj so sploh tam je pač sodobnik in gre s časom naprej!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:50:57
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Jaz še vedno dom diham popadki pa na 9-10 minut že celo popoldne joj cita... držimo pesti zate... naj gre čimhitreje mimo alpa naj že neha no
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:51:19
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Oilaaaa... evo še mene... vidim, da citi dogaja... držimo pesti, da bo use ok (karkoli pač to pomeni - naj se zgodi, kar se ma za zgodit ) Js sm bla pa danes na pregledu... nič kej pretresljivega... spet sm se zredila (tokrat za 5 kil ), samo sm jim rekla, da sm se samo za 4, ker sm itak vedla, da me bojo nadrli tako, da sm jih vseeno poslušala, da morem samo ENO BANANO na dan, ker redi.. in vse drugo mi je šlo ven iz glave, ker sm si govorila v glavi ''bla bla bla'' dokler je sestra pizdla name ZA SEZNAM: - + 19 vse skupaj (uuuu jebooteee )
- naslednji pregled: 19.2.
kaj pregledala te ni nič? ma sm bla brez UZ ker sm že v 38t... je samo čez kožo pretikal... je primu za glavico čez kožo (WTF?!?!?! ) in ga malo ''pretresu'' ... pol je pa reku, da se glavica še premika kar pomeni, da še ni v porodnem kanalu in da še ni sile za it rodit... prvič čujem takšen prijem! Svašta! ja vem... ne govori mi... sm bla kar malo šokirana
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:53:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady pa jaz sem se za 20kg zredila, pa mi ni noben nič reku.... ka to pomen, da jim je vseeno al je to pač zato, ker sem bla prej tok bolj še suha...? drugač pa za pregled! IZVIRNO SPOROČILO: novo tiste, ki so suhice se ponavadi zredijo več! Js se s tem tolažim! js sm mela pred nosečnostjo 56 kg!! visoka sm pa 176 cm... tako, da sm bla skoraj pretirano suha... zdej, ko prvič v življenju vsaj približno normalno zgledam pa spet ni prav... če bi mela že prej 120 kil bi se sekirala, ampak glede na to, da še vedno prow normalno zgledam jih sploh ne poslušam zdaj si saj prava baba! ja itak!! js ne vem kaj tolko njurijo res... pa sej ni res, da se lahko otrok zaradi tega pol full bolj debeli... al ja??! ne štekam no.... ne ni res. js sm bla kot dojenček ful močna, ko sem se rodila sm imela skor 4 kg, potem pa kao podhranjena (tak so mi rekli). Tud zdaj sem vedno poslušala, če se mislim kaj zredit (50kg, 170 cm). Zdej pa majo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:53:36
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady pa jaz sem se za 20kg zredila, pa mi ni noben nič reku.... ka to pomen, da jim je vseeno al je to pač zato, ker sem bla prej tok bolj še suha...? drugač pa za pregled! IZVIRNO SPOROČILO: novo tiste, ki so suhice se ponavadi zredijo več! Js se s tem tolažim! js sm mela pred nosečnostjo 56 kg!! visoka sm pa 176 cm... tako, da sm bla skoraj pretirano suha... zdej, ko prvič v življenju vsaj približno normalno zgledam pa spet ni prav... če bi mela že prej 120 kil bi se sekirala, ampak glede na to, da še vedno prow normalno zgledam jih sploh ne poslušam tak se govori, prav imaš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:53:46
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo joj, se pa res zavzame! drugič pa ti nesi s seboj prenosnika, se bosta pogovarjala prek msn. ja ja... sej to je drugače tipično za njega... ga vsi poznajo po tem, da je na rač. medtem ko pacientke razlagajo zakaj so sploh tam je pač sodobnik in gre s časom naprej! ja, to je še dobro... ena mi je govorila, da je najprej tipkal po tipkovnici, pol je še neki po gsmu šlatal in pol šow direkt k njej ko je bla na stolu (noseča!) in si ni niti rokavic dal gor!!takrat je full popizdla in takrat je bla zadnjič pri njemu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:55:34
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo joj, se pa res zavzame! drugič pa ti nesi s seboj prenosnika, se bosta pogovarjala prek msn. ja ja... sej to je drugače tipično za njega... ga vsi poznajo po tem, da je na rač. medtem ko pacientke razlagajo zakaj so sploh tam je pač sodobnik in gre s časom naprej! ja, to je še dobro... ena mi je govorila, da je najprej tipkal po tipkovnici, pol je še neki po gsmu šlatal in pol šow direkt k njej ko je bla na stolu (noseča!) in si ni niti rokavic dal gor!!takrat je full popizdla in takrat je bla zadnjič pri njemu ta je pa res čist nor! pa kaj ti te zgodbice slišiš zdaj, al si že vedla prej?
< Sporočilo je popravil novo -- 5.2.2009 21:56:18 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:56:05
|
|
|
|
NoBady
|
nič babe js spat... fajn se mejte... NOČKO
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:57:19
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady nič babe js spat... fajn se mejte... NOČKO lepo spi!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:59:02
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo joj, se pa res zavzame! drugič pa ti nesi s seboj prenosnika, se bosta pogovarjala prek msn. ja ja... sej to je drugače tipično za njega... ga vsi poznajo po tem, da je na rač. medtem ko pacientke razlagajo zakaj so sploh tam je pač sodobnik in gre s časom naprej! ja, to je še dobro... ena mi je govorila, da je najprej tipkal po tipkovnici, pol je še neki po gsmu šlatal in pol šow direkt k njej ko je bla na stolu (noseča!) in si ni niti rokavic dal gor!!takrat je full popizdla in takrat je bla zadnjič pri njemu ta je pa res čist nor! pa kaj ti te zgodbice slišiš zdaj, al si že vedla prej? ne ne.. to sm slišala na začetku nosečnosti... pol sm iskala drugega G, ampak kamorkoli sm klicala so mi rekli, da je čakalna vrsta do aprila ali maja... tako, da nism mela druge izbire: al hodit k njemu al rodit sama doma
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 22:01:27
|
|
|
|
yania
|
jjasna85...kar za glavico...ooo grozno...božček mali..kako si to upajo narest...jaz npr.vem da je glavica nekje spodaj, ma niti na misel mi ne pride da bi kaj pritiskala, in poskušala jo otipati...ka to vse delajo... Samo da je vse kul...a potem te niti pregledal ni, če si kaj odprta, al kaj MV zmehčan?...no sej, še boljš, ko se bo začelo, se pač bo...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 22:04:54
|
|
|
|
yania
|
Jaz sem pa včeraj nekaj s taščo govorila, pa je rekla, da gre danes kupiti volno, da bo nekam dala 4 pare copatkov narest...neki sorodnici,,,baje da ful lepe dela..no in ko sem ji rekla, da grem jaz danes iskat še eno brisačko s kapuco, ker imam samo eno, pa še to od Naje, pa me kliče potem nazaj, in pravi, nene, nič ti ne hodi, bom ti jaz eno kupila...ti kar počivaj.... prej sta bila pa tu...kako cortiiiiiii je kupilaa...ma sem zdej pol ure iskala po netu, da bi jo našla, pa je ne najdem...v Chicco trgovini, taka bela, mehka, kot dekica, malo bolj debela, ne tako tanka kot sem jih gledala v babycentru...pa zelena žabica na kapučki, zraven pa še rokavička za umivat...a veste kako je kjuti..res.ful lepa...ziher je bila celo premoženje... bom jo slikala...enkrat..to vam moram pokazati..
< Sporočilo je popravil yania -- 5.2.2009 22:05:05 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 22:05:31
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo joj, se pa res zavzame! drugič pa ti nesi s seboj prenosnika, se bosta pogovarjala prek msn. ja ja... sej to je drugače tipično za njega... ga vsi poznajo po tem, da je na rač. medtem ko pacientke razlagajo zakaj so sploh tam je pač sodobnik in gre s časom naprej! ja, to je še dobro... ena mi je govorila, da je najprej tipkal po tipkovnici, pol je še neki po gsmu šlatal in pol šow direkt k njej ko je bla na stolu (noseča!) in si ni niti rokavic dal gor!!takrat je full popizdla in takrat je bla zadnjič pri njemu ta je pa res čist nor! pa kaj ti te zgodbice slišiš zdaj, al si že vedla prej? ne ne.. to sm slišala na začetku nosečnosti... pol sm iskala drugega G, ampak kamorkoli sm klicala so mi rekli, da je čakalna vrsta do aprila ali maja... tako, da nism mela druge izbire: al hodit k njemu al rodit sama doma ma ja, sej še malo, pa bo! Potem pa se le hitro prestavi! tud js sm se, ko se imela 1ss, pa se mi je g. skor smejala (povedala z nasmejanim obrazom) da to se pač zgodi. Nič obrazložitve, zakaj prihaja do tega, na kaj naj bom pozorna,... Sej nism rabla njene rame, sam neki da mi pove, zakaj? Pa mi je dekl dvignalo in sm se prestavla, sm mela srečo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 22:05:40
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania jjasna85...kar za glavico...ooo grozno...božček mali..kako si to upajo narest...jaz npr.vem da je glavica nekje spodaj, ma niti na misel mi ne pride da bi kaj pritiskala, in poskušala jo otipati...ka to vse delajo... Samo da je vse kul...a potem te niti pregledal ni, če si kaj odprta, al kaj MV zmehčan?...no sej, še boljš, ko se bo začelo, se pač bo... ma ja dej.. sej sm ležala tam ko kup nesreče... sploh nism razumela kaj dela ne, nič drugega me ni pregledal... pa bi si človek mislu, da v 38.tednu bi pa že lahko pogledal kakšno je kej stanje tam spodaj se je pa celo SAM spomnu in mi končno dal napotnico za P
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 22:07:16
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Jaz sem pa včeraj nekaj s taščo govorila, pa je rekla, da gre danes kupiti volno, da bo nekam dala 4 pare copatkov narest...neki sorodnici,,,baje da ful lepe dela..no in ko sem ji rekla, da grem jaz danes iskat še eno brisačko s kapuco, ker imam samo eno, pa še to od Naje, pa me kliče potem nazaj, in pravi, nene, nič ti ne hodi, bom ti jaz eno kupila...ti kar počivaj.... prej sta bila pa tu...kako cortiiiiiii je kupilaa...ma sem zdej pol ure iskala po netu, da bi jo našla, pa je ne najdem...v Chicco trgovini, taka bela, mehka, kot dekica, malo bolj debela, ne tako tanka kot sem jih gledala v babycentru...pa zelena žabica na kapučki, zraven pa še rokavička za umivat...a veste kako je kjuti..res.ful lepa...ziher je bila celo premoženje... bom jo slikala...enkrat..to vam moram pokazati.. enkrat?? mi bi to ZDEJ
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 22:08:07
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Jaz sem pa včeraj nekaj s taščo govorila, pa je rekla, da gre danes kupiti volno, da bo nekam dala 4 pare copatkov narest...neki sorodnici,,,baje da ful lepe dela..no in ko sem ji rekla, da grem jaz danes iskat še eno brisačko s kapuco, ker imam samo eno, pa še to od Naje, pa me kliče potem nazaj, in pravi, nene, nič ti ne hodi, bom ti jaz eno kupila...ti kar počivaj.... prej sta bila pa tu...kako cortiiiiiii je kupilaa...ma sem zdej pol ure iskala po netu, da bi jo našla, pa je ne najdem...v Chicco trgovini, taka bela, mehka, kot dekica, malo bolj debela, ne tako tanka kot sem jih gledala v babycentru...pa zelena žabica na kapučki, zraven pa še rokavička za umivat...a veste kako je kjuti..res.ful lepa...ziher je bila celo premoženje... bom jo slikala...enkrat..to vam moram pokazati.. za taščo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 22:10:33
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: yania jjasna85...kar za glavico...ooo grozno...božček mali..kako si to upajo narest...jaz npr.vem da je glavica nekje spodaj, ma niti na misel mi ne pride da bi kaj pritiskala, in poskušala jo otipati...ka to vse delajo... Samo da je vse kul...a potem te niti pregledal ni, če si kaj odprta, al kaj MV zmehčan?...no sej, še boljš, ko se bo začelo, se pač bo... ma ja dej.. sej sm ležala tam ko kup nesreče... sploh nism razumela kaj dela ne, nič drugega me ni pregledal... pa bi si človek mislu, da v 38.tednu bi pa že lahko pogledal kakšno je kej stanje tam spodaj se je pa celo SAM spomnu in mi končno dal napotnico za P mogoče bi mu pa ti mogla reč, če ne bo pogledal onga, pa onga! sej smo že vse po malem pol dohtarja! Se mal noro narediš, pa ful sprašuješ in govoriš, da si brala o tem in onem, pa da se mora baje zdaj naredit!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 22:10:57
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: yania Jaz sem pa včeraj nekaj s taščo govorila, pa je rekla, da gre danes kupiti volno, da bo nekam dala 4 pare copatkov narest...neki sorodnici,,,baje da ful lepe dela..no in ko sem ji rekla, da grem jaz danes iskat še eno brisačko s kapuco, ker imam samo eno, pa še to od Naje, pa me kliče potem nazaj, in pravi, nene, nič ti ne hodi, bom ti jaz eno kupila...ti kar počivaj.... prej sta bila pa tu...kako cortiiiiiii je kupilaa...ma sem zdej pol ure iskala po netu, da bi jo našla, pa je ne najdem...v Chicco trgovini, taka bela, mehka, kot dekica, malo bolj debela, ne tako tanka kot sem jih gledala v babycentru...pa zelena žabica na kapučki, zraven pa še rokavička za umivat...a veste kako je kjuti..res.ful lepa...ziher je bila celo premoženje... bom jo slikala...enkrat..to vam moram pokazati.. enkrat?? mi bi to ZDEJ jaaa !
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 22:11:52
|
|
|
|
yania
|
Jutri slikam, ok..k to morm pol slikat, pa na leptopa dat prek kabla, mam pa itak sam še 37% baterije...haha..bi prej crknu,,,na računalnik se mi pa ne da zdej dajat, ker tam morm sedet, tu pa na pol ležim na kavču, pa polštr za hrbtom...ma danes sem čisto štalo naredila...še dobro da me nič ne špika... A kaj?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 22:13:03
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Jutri slikam, ok..k to morm pol slikat, pa na leptopa dat prek kabla, mam pa itak sam še 37% baterije...haha..bi prej crknu,,,na računalnik se mi pa ne da zdej dajat, ker tam morm sedet, tu pa na pol ležim na kavču, pa polštr za hrbtom...ma danes sem čisto štalo naredila...še dobro da me nič ne špika... A kaj? obljuba dela dolg! Ne pozabit, ker me ne bomo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 22:15:38
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: yania jjasna85...kar za glavico...ooo grozno...božček mali..kako si to upajo narest...jaz npr.vem da je glavica nekje spodaj, ma niti na misel mi ne pride da bi kaj pritiskala, in poskušala jo otipati...ka to vse delajo... Samo da je vse kul...a potem te niti pregledal ni, če si kaj odprta, al kaj MV zmehčan?...no sej, še boljš, ko se bo začelo, se pač bo... ma ja dej.. sej sm ležala tam ko kup nesreče... sploh nism razumela kaj dela ne, nič drugega me ni pregledal... pa bi si človek mislu, da v 38.tednu bi pa že lahko pogledal kakšno je kej stanje tam spodaj se je pa celo SAM spomnu in mi končno dal napotnico za P mogoče bi mu pa ti mogla reč, če ne bo pogledal onga, pa onga! sej smo že vse po malem pol dohtarja! Se mal noro narediš, pa ful sprašuješ in govoriš, da si brala o tem in onem, pa da se mora baje zdaj naredit! ja, sej vem... sm lih zadnjič rekla, da HB da hodim na RR, ker sm zvedla tolko stvari, ki jih drugače nebi vedla... ko en Kekec bi hodla okoli pa nič vedla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 22:15:47
|
|
|
|
novo
|
nič čvekice, grem še js mal gledat tv! Imejte se!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.