![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:27:25
|
|
|
|
yania
|
NoBady ob 17ih slaščičarna Zvezda, to je nasproti merkurja....BTC ja...veš a ne...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:31:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania A katera ve kako je z januarčico Ploho, kaj je že rodila...ve kaj katera?... jaz nimam pojma. Dost sem ti pomagala verjetno a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:31:38
|
|
|
|
novo
|
kaj drugače kaj novega? Sm kaj zamudila?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:31:47
|
|
|
|
spps
|
nočko punce
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:32:22
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: yania A katera ve kako je z januarčico Ploho, kaj je že rodila...ve kaj katera?... jaz nimam pojma. Dost sem ti pomagala verjetno a ne? katera je to? Kdaj je pa imala rok?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:32:28
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania NoBady ob 17ih slaščičarna Zvezda, to je nasproti merkurja....BTC ja...veš a ne... a slaščičarna njami, zdej si bom pa zapomnla ja ... no ko bote vidle eno z zelo velkim trebuhom mi pomahite ... ker js sm študirala da če bote sedele za mizo, ne bom mogla vidt bušijev... bote vse mogle mene poklicat, da se ne bom h kiri drugi mizi usedla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:32:52
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps nočko punce kaj že greš? Sej ne moreš spati!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:33:55
|
|
|
|
jjasna85
|
Oilaaaa... evo še mene... vidim, da citi dogaja... držimo pesti, da bo use ok (karkoli pač to pomeni - naj se zgodi, kar se ma za zgodit ) Js sm bla pa danes na pregledu... nič kej pretresljivega... spet sm se zredila (tokrat za 5 kil ), samo sm jim rekla, da sm se samo za 4, ker sm itak vedla, da me bojo nadrli tako, da sm jih vseeno poslušala, da morem samo ENO BANANO na dan, ker redi.. in vse drugo mi je šlo ven iz glave, ker sm si govorila v glavi ''bla bla bla'' dokler je sestra pizdla name ZA SEZNAM: - + 19 vse skupaj (uuuu jebooteee
) - naslednji pregled: 19.2.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:33:59
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: yania NoBady ob 17ih slaščičarna Zvezda, to je nasproti merkurja....BTC ja...veš a ne... a slaščičarna njami, zdej si bom pa zapomnla ja ... no ko bote vidle eno z zelo velkim trebuhom mi pomahite ... ker js sm študirala da če bote sedele za mizo, ne bom mogla vidt bušijev... bote vse mogle mene poklicat, da se ne bom h kiri drugi mizi usedla Pa se ustavi pred torticami in si jih ogleduj tačas, kao!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:35:11
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Oilaaaa... evo še mene... vidim, da citi dogaja... držimo pesti, da bo use ok (karkoli pač to pomeni - naj se zgodi, kar se ma za zgodit ) Js sm bla pa danes na pregledu... nič kej pretresljivega... spet sm se zredila (tokrat za 5 kil ), samo sm jim rekla, da sm se samo za 4, ker sm itak vedla, da me bojo nadrli tako, da sm jih vseeno poslušala, da morem samo ENO BANANO na dan, ker redi.. in vse drugo mi je šlo ven iz glave, ker sm si govorila v glavi ''bla bla bla'' dokler je sestra pizdla name ZA SEZNAM: - + 19 vse skupaj (uuuu jebooteee
kaj se ima pa sestra tolk za vmešavat! Kaj g. ti ni rekla nič? pa za pregled!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:35:37
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: yania NoBady ob 17ih slaščičarna Zvezda, to je nasproti merkurja....BTC ja...veš a ne... a slaščičarna njami, zdej si bom pa zapomnla ja ... no ko bote vidle eno z zelo velkim trebuhom mi pomahite ... ker js sm študirala da če bote sedele za mizo, ne bom mogla vidt bušijev... bote vse mogle mene poklicat, da se ne bom h kiri drugi mizi usedla Pa se ustavi pred torticami in si jih ogleduj tačas, kao! ej dobra ideja, mogoč pa res
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:36:30
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Oilaaaa... evo še mene... vidim, da citi dogaja... držimo pesti, da bo use ok (karkoli pač to pomeni - naj se zgodi, kar se ma za zgodit ) Js sm bla pa danes na pregledu... nič kej pretresljivega... spet sm se zredila (tokrat za 5 kil ), samo sm jim rekla, da sm se samo za 4, ker sm itak vedla, da me bojo nadrli tako, da sm jih vseeno poslušala, da morem samo ENO BANANO na dan, ker redi.. in vse drugo mi je šlo ven iz glave, ker sm si govorila v glavi ''bla bla bla'' dokler je sestra pizdla name ZA SEZNAM: - + 19 vse skupaj (uuuu jebooteee
kaj se ima pa sestra tolk za vmešavat! Kaj g. ti ni rekla nič? pa jaz sem se za 20kg zredila, pa mi ni noben nič reku.... ka to pomen, da jim je vseeno al je to pač zato, ker sem bla prej tok bolj še suha...? drugač pa za pregled!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:37:23
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Oilaaaa... evo še mene... vidim, da citi dogaja... držimo pesti, da bo use ok (karkoli pač to pomeni - naj se zgodi, kar se ma za zgodit ) Js sm bla pa danes na pregledu... nič kej pretresljivega... spet sm se zredila (tokrat za 5 kil ), samo sm jim rekla, da sm se samo za 4, ker sm itak vedla, da me bojo nadrli tako, da sm jih vseeno poslušala, da morem samo ENO BANANO na dan, ker redi.. in vse drugo mi je šlo ven iz glave, ker sm si govorila v glavi ''bla bla bla'' dokler je sestra pizdla name ZA SEZNAM: - + 19 vse skupaj (uuuu jebooteee
js sploh nočem stopit na tehtnico doma, bom na pregledu, ko me bo tehtala se čudila, ko kura glistam!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:38:33
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Oilaaaa... evo še mene... vidim, da citi dogaja... držimo pesti, da bo use ok (karkoli pač to pomeni - naj se zgodi, kar se ma za zgodit ) Js sm bla pa danes na pregledu... nič kej pretresljivega... spet sm se zredila (tokrat za 5 kil ), samo sm jim rekla, da sm se samo za 4, ker sm itak vedla, da me bojo nadrli tako, da sm jih vseeno poslušala, da morem samo ENO BANANO na dan, ker redi.. in vse drugo mi je šlo ven iz glave, ker sm si govorila v glavi ''bla bla bla'' dokler je sestra pizdla name ZA SEZNAM: - + 19 vse skupaj (uuuu jebooteee
kaj se ima pa sestra tolk za vmešavat! Kaj g. ti ni rekla nič? pa jaz sem se za 20kg zredila, pa mi ni noben nič reku.... ka to pomen, da jim je vseeno al je to pač zato, ker sem bla prej tok bolj še suha...? drugač pa za pregled! tiste, ki so suhice se ponavadi zredijo več! Js se s tem tolažim!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:39:26
|
|
|
|
novo
|
kaj pregledala te ni nič?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:40:09
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Oilaaaa... evo še mene... vidim, da citi dogaja... držimo pesti, da bo use ok (karkoli pač to pomeni - naj se zgodi, kar se ma za zgodit ) Js sm bla pa danes na pregledu... nič kej pretresljivega... spet sm se zredila (tokrat za 5 kil ), samo sm jim rekla, da sm se samo za 4, ker sm itak vedla, da me bojo nadrli tako, da sm jih vseeno poslušala, da morem samo ENO BANANO na dan, ker redi.. in vse drugo mi je šlo ven iz glave, ker sm si govorila v glavi ''bla bla bla'' dokler je sestra pizdla name ZA SEZNAM: - + 19 vse skupaj (uuuu jebooteee
kaj se ima pa sestra tolk za vmešavat! Kaj g. ti ni rekla nič? pa jaz sem se za 20kg zredila, pa mi ni noben nič reku.... ka to pomen, da jim je vseeno al je to pač zato, ker sem bla prej tok bolj še suha...? drugač pa za pregled! tiste, ki so suhice se ponavadi zredijo več! Js se s tem tolažim! ja, pa pol tut tko hitr zgubijo kokr dobijo???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:40:36
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Oilaaaa... evo še mene... vidim, da citi dogaja... držimo pesti, da bo use ok (karkoli pač to pomeni - naj se zgodi, kar se ma za zgodit ) Js sm bla pa danes na pregledu... nič kej pretresljivega... spet sm se zredila (tokrat za 5 kil ), samo sm jim rekla, da sm se samo za 4, ker sm itak vedla, da me bojo nadrli tako, da sm jih vseeno poslušala, da morem samo ENO BANANO na dan, ker redi.. in vse drugo mi je šlo ven iz glave, ker sm si govorila v glavi ''bla bla bla'' dokler je sestra pizdla name ZA SEZNAM: - + 19 vse skupaj (uuuu jebooteee
kaj se ima pa sestra tolk za vmešavat! Kaj g. ti ni rekla nič? pa za pregled! ma G je samo majal z glavo po moje se mu ni dalo kaj dosti ukvarjat z mano, ker je bil lih na internetu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:42:56
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Oilaaaa... evo še mene... vidim, da citi dogaja... držimo pesti, da bo use ok (karkoli pač to pomeni - naj se zgodi, kar se ma za zgodit ) Js sm bla pa danes na pregledu... nič kej pretresljivega... spet sm se zredila (tokrat za 5 kil ), samo sm jim rekla, da sm se samo za 4, ker sm itak vedla, da me bojo nadrli tako, da sm jih vseeno poslušala, da morem samo ENO BANANO na dan, ker redi.. in vse drugo mi je šlo ven iz glave, ker sm si govorila v glavi ''bla bla bla'' dokler je sestra pizdla name ZA SEZNAM: - + 19 vse skupaj (uuuu jebooteee
kaj se ima pa sestra tolk za vmešavat! Kaj g. ti ni rekla nič? pa jaz sem se za 20kg zredila, pa mi ni noben nič reku.... ka to pomen, da jim je vseeno al je to pač zato, ker sem bla prej tok bolj še suha...? drugač pa za pregled! tiste, ki so suhice se ponavadi zredijo več! Js se s tem tolažim! ja, pa pol tut tko hitr zgubijo kokr dobijo??? pusti se presenetit! moja mami se je zredila pri mojmu bratu (1. nosečnost) 25 kg, ven iz bolnice pa prišla samo še s +3kg. Sam je ful zatekala, rodila sept., vmes pa vroče poletje!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:43:32
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady pa jaz sem se za 20kg zredila, pa mi ni noben nič reku.... ka to pomen, da jim je vseeno al je to pač zato, ker sem bla prej tok bolj še suha...? drugač pa za pregled! IZVIRNO SPOROČILO: novo tiste, ki so suhice se ponavadi zredijo več! Js se s tem tolažim! js sm mela pred nosečnostjo 56 kg!! visoka sm pa 176 cm... tako, da sm bla skoraj pretirano suha... zdej, ko prvič v življenju vsaj približno normalno zgledam pa spet ni prav... če bi mela že prej 120 kil bi se sekirala, ampak glede na to, da še vedno prow normalno zgledam jih sploh ne poslušam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:44:49
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Oilaaaa... evo še mene... vidim, da citi dogaja... držimo pesti, da bo use ok (karkoli pač to pomeni - naj se zgodi, kar se ma za zgodit ) Js sm bla pa danes na pregledu... nič kej pretresljivega... spet sm se zredila (tokrat za 5 kil ), samo sm jim rekla, da sm se samo za 4, ker sm itak vedla, da me bojo nadrli tako, da sm jih vseeno poslušala, da morem samo ENO BANANO na dan, ker redi.. in vse drugo mi je šlo ven iz glave, ker sm si govorila v glavi ''bla bla bla'' dokler je sestra pizdla name ZA SEZNAM: - + 19 vse skupaj (uuuu jebooteee
kaj se ima pa sestra tolk za vmešavat! Kaj g. ti ni rekla nič? pa za pregled! ma G je samo majal z glavo po moje se mu ni dalo kaj dosti ukvarjat z mano, ker je bil lih na internetu joj, se pa res zavzame! drugič pa ti nesi s seboj prenosnika, se bosta pogovarjala prek msn.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:44:52
|
|
|
|
jjasna85
|
kaj pregledala te ni nič? ma sm bla brez UZ ker sm že v 38t... je samo čez kožo pretikal... je primu za glavico čez kožo (WTF?!?!?! ) in ga malo ''pretresu'' ... pol je pa reku, da se glavica še premika kar pomeni, da še ni v porodnem kanalu in da še ni sile za it rodit...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:45:54
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady pa jaz sem se za 20kg zredila, pa mi ni noben nič reku.... ka to pomen, da jim je vseeno al je to pač zato, ker sem bla prej tok bolj še suha...? drugač pa za pregled! IZVIRNO SPOROČILO: novo tiste, ki so suhice se ponavadi zredijo več! Js se s tem tolažim! js sm mela pred nosečnostjo 56 kg!! visoka sm pa 176 cm... tako, da sm bla skoraj pretirano suha... zdej, ko prvič v življenju vsaj približno normalno zgledam pa spet ni prav... če bi mela že prej 120 kil bi se sekirala, ampak glede na to, da še vedno prow normalno zgledam jih sploh ne poslušam zdaj si saj prava baba!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:46:41
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ja, pa pol tut tko hitr zgubijo kokr dobijo??? pravijo da ja... vsaj js poznam že 3 take, ko se jim sploh ne pozna, da so ble kdaj noseče.. ok, razen fuc*in' strij
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:46:44
|
|
|
|
|
Jaz še vedno dom diham popadki pa na 9-10 minut že celo popoldne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 21:47:22
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Oilaaaa... evo še mene... vidim, da citi dogaja... držimo pesti, da bo use ok (karkoli pač to pomeni - naj se zgodi, kar se ma za zgodit ) Js sm bla pa danes na pregledu... nič kej pretresljivega... spet sm se zredila (tokrat za 5 kil ), samo sm jim rekla, da sm se samo za 4, ker sm itak vedla, da me bojo nadrli tako, da sm jih vseeno poslušala, da morem samo ENO BANANO na dan, ker redi.. in vse drugo mi je šlo ven iz glave, ker sm si govorila v glavi ''bla bla bla'' dokler je sestra pizdla name ZA SEZNAM: - + 19 vse skupaj (uuuu jebooteee
kaj pregledala te ni nič? ma sm bla brez UZ ker sm že v 38t... je samo čez kožo pretikal... je primu za glavico čez kožo (WTF?!?!?! ) in ga malo ''pretresu'' ... pol je pa reku, da se glavica še premika kar pomeni, da še ni v porodnem kanalu in da še ni sile za it rodit... prvič čujem takšen prijem! Svašta!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.