Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:49:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, a ti si uradno že začela z uno pomočjo pri hujšanju? žejna? bodi srečna. meni pa neki tako manjka....ne prašat kaj. no, to tudi , sam ne zdej trenutno. no pa čez urco nič ne bo, je že par dni kot cunja - ma gripo. Saj jo ima on ne "une" Dajmo likaj miška
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:49:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Upam, da bo posnetek deloval in da boste vidle Vidkovo plazenje ( krajša verzija )
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 5.2.2009 21:51:13 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:50:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A res?? Saj sem že nevem kolikokrat rekla, da je zvečer ne jem več, pa kaj ko sem danes mogla proslavit Andraževo diplomo za diplomo Mali je bil tako ponosen, je hodil kakor purman naokoli dej ripopi nam kako slikico, sigurn si slikala tako pomemben dogodek Ne nisem slikala ,imam pa filmček, samo je verjetno predolg. Bom pogledala ju3, če bo šel skozi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:50:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A zdej ste pa vse mrknile? ne, ene še vztrajamo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:51:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Upam, da bo posnetek deloval in da boste vidla Vidkovo plazenje ( krajša verzija ) Verjetno bo treba počakat kake pol ure
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:51:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Upam, da bo posnetek deloval in da boste vidla Vidkovo plazenje ( krajša verzija ) men nič ne pokaže
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:51:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A zdej ste pa vse mrknile? ne, ene še vztrajamo Kaj pa nič ne čivkaš. A si spet na telefonu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:52:00
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Upam, da bo posnetek deloval in da boste vidle Vidkovo plazenje ( krajša verzija ) meni ne odpre
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:52:41
|
|
|
|
tally
|
a ni Anitka čerala in pol zginla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:53:03
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Upam, da bo posnetek deloval in da boste vidle Vidkovo plazenje ( krajša verzija ) meni ne odpre Ja neki časa bo rablo, groza kok gre to počas Sm tud jst probala pa še zdej melje, uf........
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:53:39
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, a ti si uradno že začela z uno pomočjo pri hujšanju? žejna? bodi srečna. meni pa neki tako manjka....ne prašat kaj. no, to tudi , sam ne zdej trenutno. no pa čez urco nič ne bo, je že par dni kot cunja - ma gripo. Saj jo ima on ne "une" Dajmo likaj miška mogoče se še hitreje pozdravi ne ne, nič ne bo. dejte raje ve likat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:54:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, a ti si uradno že začela z uno pomočjo pri hujšanju? žejna? bodi srečna. meni pa neki tako manjka....ne prašat kaj. no, to tudi , sam ne zdej trenutno. no pa čez urco nič ne bo, je že par dni kot cunja - ma gripo. Saj jo ima on ne "une" Dajmo likaj miška mogoče se še hitreje pozdravi Verjetno se sesil boji, da ne bi bil prenos gripe preko tekočine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:54:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, a ti si uradno že začela z uno pomočjo pri hujšanju? žejna? bodi srečna. meni pa neki tako manjka....ne prašat kaj. no, to tudi , sam ne zdej trenutno. no pa čez urco nič ne bo, je že par dni kot cunja - ma gripo. Saj jo ima on ne "une" Dajmo likaj miška mogoče se še hitreje pozdravi ne ne, nič ne bo. dejte raje ve likat moj ma nočno tko da ne bo šlo , pa še mam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:54:53
|
|
|
|
sesil
|
a za kašelj ve kaj dajete , al čakate de preprosto mine?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:55:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally a ni Anitka čerala in pol zginla Ja pa res Jo že Gal kaj rabi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:55:48
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, a ti si uradno že začela z uno pomočjo pri hujšanju? žejna? bodi srečna. meni pa neki tako manjka....ne prašat kaj. no, to tudi , sam ne zdej trenutno. no pa čez urco nič ne bo, je že par dni kot cunja - ma gripo. Saj jo ima on ne "une" Dajmo likaj miška mogoče se še hitreje pozdravi Verjetno se sesil boji, da ne bi bil prenos gripe preko tekočine tudi to je možno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:56:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil a za kašelj ve kaj dajete , al čakate de preprosto mine? Nič ji ne dajem, razen za pit, če ima dražeč kašelj in jo po pljučih tolčem, da se lažje izkašlja. Kolikor je meni znano, naj do 1 leta ne bi dajali sirupov.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:58:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Upam, da bo posnetek deloval in da boste vidle Vidkovo plazenje ( krajša verzija ) meni ne odpre Ja neki časa bo rablo, groza kok gre to počas Sm tud jst probala pa še zdej melje, uf........ Ja saj je pri mojem tud tolk časa mlal, pol je pa le domlel. Bomo pa ju3 pogledale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:58:45
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil a za kašelj ve kaj dajete , al čakate de preprosto mine? Nič ji ne dajem, razen za pit, če ima dražeč kašelj in jo po pljučih tolčem, da se lažje izkašlja. Kolikor je meni znano, naj do 1 leta ne bi dajali sirupov. thanks
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:59:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Upam, da bo posnetek deloval in da boste vidle Vidkovo plazenje ( krajša verzija ) meni ne odpre Ja neki časa bo rablo, groza kok gre to počas Sm tud jst probala pa še zdej melje, uf........ Drgač je pa video na FB.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:59:16
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A zdej ste pa vse mrknile? ne, ene še vztrajamo Kaj pa nič ne čivkaš. A si spet na telefonu čivčiv , ne šem šla v čeking Filipa - neki jamra, pol me spotoma nazaj še zamika predal k so čokoladice, pa sem jih mal pogledala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 22:00:01
|
|
|
|
mafi
|
a ma kaka dobrga privat zobarja???? rabim skor pod nujno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 22:01:55
|
|
|
|
katy82
|
Čer mačkice moje sem komaj malo pospala k je moj spet v nočni pa se ji še nista zadnja dva zobka do konca ven prebila tko da je bilo pol ure kvalitetnega vreščanja.Upam da bo zdej pančala tko kot se spodobi,če se mi samo 2-3x ponoč zbudi mi je zakon.Upam da bo danes tud tako. Sem pršla s telovadbe,jutri spet začnem pridno hujšat pa me je kr strah,imam pa mami,ki je šla tudi zraven,za podporo tko da mislm da mi bo malo lažje k bomo ena drugo bodrile. Se kej posebnega dogaja?Itak sem pa tko zmatrana da bom šla najbrž kr spat k dons me je mala zmučla,sem ko cota
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 22:02:13
|
|
|
|
špelin@
|
Srčekgirll, žal mi video ne dela Mirno nočko želim vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 22:03:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Sem pršla s telovadbe,jutri spet začnem pridno hujšat pa me je kr strah,imam pa mami,ki je šla tudi zraven,za podporo tko da mislm da mi bo malo lažje k bomo ena drugo bodrile. Super Zdaj pa res grem
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?