Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:37:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Tally a maš možnost pridt kšn dan v Kamnik, da gremo mal na sprehod pa na kafe? Men tm v Mengšu kr neki ni za sprehajat o finoča v ponedeljek bi šlo tam okol 11-11.30 Ve vedno hodite takrat ven, ko gre naša spat Mi nimamo urnika nobenga , al sva doma al pa ne. Uzun vsaj v vozičku dolg spi Z našo je pa problem. Jaz bi jo dala v voziček in tam bi po vreščanju zaspala za kake 30min, pol bi pa tečnarla do onemoglosti Saj je fajn, da mi lepo spi, a kaj ko samo doma in tako si ne upam prav velikrat kam kliznit, ker imam samo štalo Ja to pa ni fajn. Pr ns je pa obratno, v vozičku spi tud po dve uri al pa več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:37:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Tally a maš možnost pridt kšn dan v Kamnik, da gremo mal na sprehod pa na kafe? Men tm v Mengšu kr neki ni za sprehajat o finoča v ponedeljek bi šlo tam okol 11-11.30 Ja super bo . Sej bom jest tud še v Mengeš pršla. a si bila danes ? aha, sm si šla štumfe preoblečt k sm se po kamniku šetala pa sm mela čist mokre tace, pa na toast sm šla uuu njami a je linda naredila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:38:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, a ti si uradno že začela z uno pomočjo pri hujšanju? žejna? bodi srečna. meni pa neki tako manjka....ne prašat kaj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:38:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, a ti si uradno že začela z uno pomočjo pri hujšanju? žejna? bodi srečna. meni pa neki tako manjka....ne prašat kaj. Važno, da imaš voljo. Men jo je zmanjkovalo in sem morala nekaj ukrenit, četudi bi rekel človek, da nisem normala, da se da drugače in ceneje, je to res, samo jaz brez volje ne gre in ne gre.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:38:36
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Tally a maš možnost pridt kšn dan v Kamnik, da gremo mal na sprehod pa na kafe? Men tm v Mengšu kr neki ni za sprehajat o finoča v ponedeljek bi šlo tam okol 11-11.30 Ve vedno hodite takrat ven, ko gre naša spat Mi nimamo urnika nobenga , al sva doma al pa ne. Uzun vsaj v vozičku dolg spi pri nas je odvisno kdaj vstane zjutri, če je ob 7 auf mora ob 9-9.30 že spat in ima 3 runde, če pa kasneje vstane pa ma sam 2 runde mal daljše. maš pa dobro zdresirano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:38:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah nč, grem še enga spušit pa pol gledat na kraju zločina. JOj pa Gaja se je že enkrat oglasla, spet bo čudna noč . Mirno spanje vam in hroškom, nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:39:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Tally a maš možnost pridt kšn dan v Kamnik, da gremo mal na sprehod pa na kafe? Men tm v Mengšu kr neki ni za sprehajat o finoča v ponedeljek bi šlo tam okol 11-11.30 Ja super bo . Sej bom jest tud še v Mengeš pršla. a si bila danes ? aha, sm si šla štumfe preoblečt k sm se po kamniku šetala pa sm mela čist mokre tace, pa na toast sm šla uuu njami a je linda naredila jaaaaaaaaaaaaa, mi ni hotla nč skuhat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:39:57
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, a ti si uradno že začela z uno pomočjo pri hujšanju? žejna? bodi srečna. meni pa neki tako manjka....ne prašat kaj. no, to tudi , sam ne zdej trenutno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:40:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Tally a maš možnost pridt kšn dan v Kamnik, da gremo mal na sprehod pa na kafe? Men tm v Mengšu kr neki ni za sprehajat o finoča v ponedeljek bi šlo tam okol 11-11.30 Ve vedno hodite takrat ven, ko gre naša spat Mi nimamo urnika nobenga , al sva doma al pa ne. Uzun vsaj v vozičku dolg spi Z našo je pa problem. Jaz bi jo dala v voziček in tam bi po vreščanju zaspala za kake 30min, pol bi pa tečnarla do onemoglosti Saj je fajn, da mi lepo spi, a kaj ko samo doma in tako si ne upam prav velikrat kam kliznit, ker imam samo štalo naša ma tut probleme s spanjem ko kam gremo se ji čisto ritem poruši in noče spat , al pa zaspi tik predem pridemo kam in jo pol zbudimo in je cela štala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:40:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Tally a maš možnost pridt kšn dan v Kamnik, da gremo mal na sprehod pa na kafe? Men tm v Mengšu kr neki ni za sprehajat o finoča v ponedeljek bi šlo tam okol 11-11.30 Ve vedno hodite takrat ven, ko gre naša spat Mi nimamo urnika nobenga , al sva doma al pa ne. Uzun vsaj v vozičku dolg spi Z našo je pa problem. Jaz bi jo dala v voziček in tam bi po vreščanju zaspala za kake 30min, pol bi pa tečnarla do onemoglosti Saj je fajn, da mi lepo spi, a kaj ko samo doma in tako si ne upam prav velikrat kam kliznit, ker imam samo štalo sve že dve, še pleti nisem mogla nikamor ven na kofi, ker se je zmešu k da ga režem , druge mamice pa so fajn čičale in čvekale in me gledale češ kao kao se tolk dere, men pa full nerodn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:40:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a vi ste še brezzobi? Alja in Vid od hijence rabita družbo A sam še vi trije ste brez? No sej mi mamo sam enga, ena ni nobena Mislim, da res Ne spomnim se , da bi kateri ne imel vsaj enega, razen tistih, ki se ne redno javljajo. sam da mene ne daš slučajno v ta koš. mam izredne razmere doma Jaz sem jih imela tudi tako, da to ni zgovor ma ti si že ulaufana mačka, jaz sem pa še zelena Ma kaki ulavfana, jaz sem že iztrošena ti k prbiješ prbiješ orenk , sam da te dragi ne sliš Ni panike, ker je zadnje dneve on še bolj to se prav se ti bol držiš itak Kva sem jaz žejna!!!Se nalivam z vodo, ponoč bo ša WC žur PIZZA dela svoje A res?? Saj sem že nevem kolikokrat rekla, da je zvečer ne jem več, pa kaj ko sem danes mogla proslavit Andraževo diplomo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:41:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, a ti si uradno že začela z uno pomočjo pri hujšanju? žejna? bodi srečna. meni pa neki tako manjka....ne prašat kaj. no, to tudi , sam ne zdej trenutno. no pa čez urco
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:41:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jah nč, grem še enga spušit pa pol gledat na kraju zločina. JOj pa Gaja se je že enkrat oglasla, spet bo čudna noč . Mirno spanje vam in hroškom, nočko nočko pa čimmanj zbujanj vam želim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:42:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Tally a maš možnost pridt kšn dan v Kamnik, da gremo mal na sprehod pa na kafe? Men tm v Mengšu kr neki ni za sprehajat o finoča v ponedeljek bi šlo tam okol 11-11.30 Ja super bo . Sej bom jest tud še v Mengeš pršla. a si bila danes ? aha, sm si šla štumfe preoblečt k sm se po kamniku šetala pa sm mela čist mokre tace, pa na toast sm šla uuu njami a je linda naredila jaaaaaaaaaaaaa, mi ni hotla nč skuhat packa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:43:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jah nč, grem še enga spušit pa pol gledat na kraju zločina. JOj pa Gaja se je že enkrat oglasla, spet bo čudna noč . Mirno spanje vam in hroškom, nočko nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:44:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a vi ste še brezzobi? Alja in Vid od hijence rabita družbo A sam še vi trije ste brez? No sej mi mamo sam enga, ena ni nobena Mislim, da res Ne spomnim se , da bi kateri ne imel vsaj enega, razen tistih, ki se ne redno javljajo. sam da mene ne daš slučajno v ta koš. mam izredne razmere doma Jaz sem jih imela tudi tako, da to ni zgovor ma ti si že ulaufana mačka, jaz sem pa še zelena Ma kaki ulavfana, jaz sem že iztrošena ti k prbiješ prbiješ orenk , sam da te dragi ne sliš Ni panike, ker je zadnje dneve on še bolj to se prav se ti bol držiš itak Kva sem jaz žejna!!!Se nalivam z vodo, ponoč bo ša WC žur PIZZA dela svoje A res?? Saj sem že nevem kolikokrat rekla, da je zvečer ne jem več, pa kaj ko sem danes mogla proslavit Andraževo diplomo za diplomo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:46:25
|
|
|
|
Estrella*
|
[/quote] A res?? Saj sem že nevem kolikokrat rekla, da je zvečer ne jem več, pa kaj ko sem danes mogla proslavit Andraževo diplomo [/quote] za diplomo [/quote] Mali je bil tako ponosen, je hodil kakor purman naokoli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:47:07
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, a ti si uradno že začela z uno pomočjo pri hujšanju? žejna? bodi srečna. meni pa neki tako manjka....ne prašat kaj. no, to tudi , sam ne zdej trenutno. no pa čez urco nič ne bo, je že par dni kot cunja - ma gripo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:47:29
|
|
|
|
Estrella*
|
A zdej ste pa vse mrknile?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:47:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A res?? Saj sem že nevem kolikokrat rekla, da je zvečer ne jem več, pa kaj ko sem danes mogla proslavit Andraževo diplomo za diplomo Mali je bil tako ponosen, je hodil kakor purman naokoli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:47:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A res?? Saj sem že nevem kolikokrat rekla, da je zvečer ne jem več, pa kaj ko sem danes mogla proslavit Andraževo diplomo za diplomo Mali je bil tako ponosen, je hodil kakor purman naokoli dej ripopi nam kako slikico, sigurn si slikala tako pomemben dogodek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:48:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, a ti si uradno že začela z uno pomočjo pri hujšanju? žejna? bodi srečna. meni pa neki tako manjka....ne prašat kaj. no, to tudi , sam ne zdej trenutno. no pa čez urco nič ne bo, je že par dni kot cunja - ma gripo. Saj jo ima on ne "une" Dajmo likaj miška
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:49:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, a ti si uradno že začela z uno pomočjo pri hujšanju? žejna? bodi srečna. meni pa neki tako manjka....ne prašat kaj. no, to tudi , sam ne zdej trenutno. no pa čez urco nič ne bo, je že par dni kot cunja - ma gripo. ja a boš povedala kaj ti še manka razen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:49:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, a ti si uradno že začela z uno pomočjo pri hujšanju? žejna? bodi srečna. meni pa neki tako manjka....ne prašat kaj. no, to tudi , sam ne zdej trenutno. no pa čez urco nič ne bo, je že par dni kot cunja - ma gripo. Saj jo ima on ne "une" Dajmo likaj miška mogoče se še hitreje pozdravi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?