Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:27:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a vi ste še brezzobi? Alja in Vid od hijence rabita družbo A sam še vi trije ste brez? No sej mi mamo sam enga, ena ni nobena Mislim, da res Ne spomnim se , da bi kateri ne imel vsaj enega, razen tistih, ki se ne redno javljajo. sam da mene ne daš slučajno v ta koš. mam izredne razmere doma Jaz sem jih imela tudi tako, da to ni zgovor ma ti si že ulaufana mačka, jaz sem pa še zelena Ma kaki ulavfana, jaz sem že iztrošena ti k prbiješ prbiješ orenk , sam da te dragi ne sliš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:27:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer! Evo se na hitro malce javim, da sem še živa. Sem šla danes v Ljubljano pomerjat obleke. In največji šok: pridem tja in moje željene obleke NI VEČ na razpolago Verjamem, da si bila zmedena, jaz vsakič ko sem šla v salon sem taprvo pogledala če je obleka na svojem mestu Me je tako prizemljilo, da nisem vedela ne kaj ne kako. Potem pa je prodajalka stopila v akcijo in mi našla super obleko. Čisto meni po meri,po mojem okusu, oh in sploh , tako da sem kar plačala aro in jo rezervirala za prodajalko Sem ful vesela Zdej grem pa na hitrco še kej prebral, če mi bo uspelo, sam ne vem kolk, ker je Manca še skoz pokonci, ker smo okrog pol 8ih šele iz LJ prišli in bo še mal trajal preden bo zaspana ratala upam da ti bo hitro zaspala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:28:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej Tally a maš možnost pridt kšn dan v Kamnik, da gremo mal na sprehod pa na kafe? Men tm v Mengšu kr neki ni za sprehajat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:28:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil eno vprašanje: aneja danes ni imela vročine, kašlja pa. sej grem jutri lahko ven z vizičkom? če ne bo vročine pol lahko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:28:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil eno vprašanje: aneja danes ni imela vročine, kašlja pa. sej grem jutri lahko ven z vizičkom? pomojem da lahko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:28:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil eno vprašanje: aneja danes ni imela vročine, kašlja pa. sej grem jutri lahko ven z vizičkom? če nima vročine pomojem lahko. Vsaj jest sm šla, ko je ni mela več Nina, še 46 postov in boš težkokategornica , vsaj na RR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:30:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Tally a maš možnost pridt kšn dan v Kamnik, da gremo mal na sprehod pa na kafe? Men tm v Mengšu kr neki ni za sprehajat o finoča v ponedeljek bi šlo tam okol 11-11.30
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:30:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a vi ste še brezzobi? Alja in Vid od hijence rabita družbo A sam še vi trije ste brez? No sej mi mamo sam enga, ena ni nobena Mislim, da res Ne spomnim se , da bi kateri ne imel vsaj enega, razen tistih, ki se ne redno javljajo. sam da mene ne daš slučajno v ta koš. mam izredne razmere doma Jaz sem jih imela tudi tako, da to ni zgovor ma ti si že ulaufana mačka, jaz sem pa še zelena Ma kaki ulavfana, jaz sem že iztrošena ti k prbiješ prbiješ orenk , sam da te dragi ne sliš Ni panike, ker je zadnje dneve on še bolj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:30:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil eno vprašanje: aneja danes ni imela vročine, kašlja pa. sej grem jutri lahko ven z vizičkom? če nima vročine pomojem lahko. Vsaj jest sm šla, ko je ni mela več Nina, še 46 postov in boš težkokategornica , vsaj na RR uuuuuuu jest to pacam že 14 dni. A se spomniš ko si rekla ene 14 dni nazaj sam še 100. Joj joj sm lena . Jutr me pa spet ne bo . dons mi pa ne bo ratal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:31:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a vi ste še brezzobi? Alja in Vid od hijence rabita družbo A sam še vi trije ste brez? No sej mi mamo sam enga, ena ni nobena Mislim, da res Ne spomnim se , da bi kateri ne imel vsaj enega, razen tistih, ki se ne redno javljajo. sam da mene ne daš slučajno v ta koš. mam izredne razmere doma Jaz sem jih imela tudi tako, da to ni zgovor ma ti si že ulaufana mačka, jaz sem pa še zelena Ma kaki ulavfana, jaz sem že iztrošena ti k prbiješ prbiješ orenk , sam da te dragi ne sliš Ni panike, ker je zadnje dneve on še bolj to se prav se ti bol držiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:31:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Tally a maš možnost pridt kšn dan v Kamnik, da gremo mal na sprehod pa na kafe? Men tm v Mengšu kr neki ni za sprehajat o finoča v ponedeljek bi šlo tam okol 11-11.30 Ve vedno hodite takrat ven, ko gre naša spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:31:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Tally a maš možnost pridt kšn dan v Kamnik, da gremo mal na sprehod pa na kafe? Men tm v Mengšu kr neki ni za sprehajat o finoča v ponedeljek bi šlo tam okol 11-11.30 Ja super bo . Sej bom jest tud še v Mengeš pršla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:32:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a vi ste še brezzobi? Alja in Vid od hijence rabita družbo A sam še vi trije ste brez? No sej mi mamo sam enga, ena ni nobena Mislim, da res Ne spomnim se , da bi kateri ne imel vsaj enega, razen tistih, ki se ne redno javljajo. sam da mene ne daš slučajno v ta koš. mam izredne razmere doma Jaz sem jih imela tudi tako, da to ni zgovor ma ti si že ulaufana mačka, jaz sem pa še zelena Ma kaki ulavfana, jaz sem že iztrošena ti k prbiješ prbiješ orenk , sam da te dragi ne sliš Ni panike, ker je zadnje dneve on še bolj to se prav se ti bol držiš itak Kva sem jaz žejna!!!Se nalivam z vodo, ponoč bo ša WC žur
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:33:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Tally a maš možnost pridt kšn dan v Kamnik, da gremo mal na sprehod pa na kafe? Men tm v Mengšu kr neki ni za sprehajat o finoča v ponedeljek bi šlo tam okol 11-11.30 Ve vedno hodite takrat ven, ko gre naša spat Mi nimamo urnika nobenga , al sva doma al pa ne. Uzun vsaj v vozičku dolg spi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:33:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil eno vprašanje: aneja danes ni imela vročine, kašlja pa. sej grem jutri lahko ven z vizičkom? če nima vročine pomojem lahko. Vsaj jest sm šla, ko je ni mela več Nina, še 46 postov in boš težkokategornica , vsaj na RR ti sam kuci uuuuuuu jest to pacam že 14 dni. A se spomniš ko si rekla ene 14 dni nazaj sam še 100. Joj joj sm lena . Jutr me pa spet ne bo . dons mi pa ne bo ratal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:33:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil eno vprašanje: aneja danes ni imela vročine, kašlja pa. sej grem jutri lahko ven z vizičkom? če nima vročine pomojem lahko. Vsaj jest sm šla, ko je ni mela več Nina, še 46 postov in boš težkokategornica , vsaj na RR uuuuuuu jest to pacam že 14 dni. A se spomniš ko si rekla ene 14 dni nazaj sam še 100. Joj joj sm lena . Jutr me pa spet ne bo . dons mi pa ne bo ratal Pa mal med vikendom potolč, pa bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:33:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Tally a maš možnost pridt kšn dan v Kamnik, da gremo mal na sprehod pa na kafe? Men tm v Mengšu kr neki ni za sprehajat o finoča v ponedeljek bi šlo tam okol 11-11.30 Ja super bo . Sej bom jest tud še v Mengeš pršla. a si bila danes ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:34:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest sm tud neki žejna, sm prej pasulj jedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:34:35
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm mojga miškolinčka Vidka , popapal je 150 ml AM in zdaj lepo pančka. Dns je šel malce kasneje spat in upam, da bo po noč mal bl mir. mogoče se bo pa plazil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:34:51
|
|
|
|
sesil
|
Estrella, a ti si uradno že začela z uno pomočjo pri hujšanju? žejna? bodi srečna. meni pa neki tako manjka....ne prašat kaj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:35:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Tally a maš možnost pridt kšn dan v Kamnik, da gremo mal na sprehod pa na kafe? Men tm v Mengšu kr neki ni za sprehajat o finoča v ponedeljek bi šlo tam okol 11-11.30 Ve vedno hodite takrat ven, ko gre naša spat Mi nimamo urnika nobenga , al sva doma al pa ne. Uzun vsaj v vozičku dolg spi Z našo je pa problem. Jaz bi jo dala v voziček in tam bi po vreščanju zaspala za kake 30min, pol bi pa tečnarla do onemoglosti Saj je fajn, da mi lepo spi, a kaj ko samo doma in tako si ne upam prav velikrat kam kliznit, ker imam samo štalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:35:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Tally a maš možnost pridt kšn dan v Kamnik, da gremo mal na sprehod pa na kafe? Men tm v Mengšu kr neki ni za sprehajat o finoča v ponedeljek bi šlo tam okol 11-11.30 Ja super bo . Sej bom jest tud še v Mengeš pršla. a si bila danes ? aha, sm si šla štumfe preoblečt k sm se po kamniku šetala pa sm mela čist mokre tace, pa na toast sm šla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:36:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, a ti si uradno že začela z uno pomočjo pri hujšanju? žejna? bodi srečna. meni pa neki tako manjka....ne prašat kaj. Ne v petek 13 . 2 2009 začnem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:36:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a vi ste še brezzobi? Alja in Vid od hijence rabita družbo A sam še vi trije ste brez? No sej mi mamo sam enga, ena ni nobena Mislim, da res Ne spomnim se , da bi kateri ne imel vsaj enega, razen tistih, ki se ne redno javljajo. sam da mene ne daš slučajno v ta koš. mam izredne razmere doma Jaz sem jih imela tudi tako, da to ni zgovor ma ti si že ulaufana mačka, jaz sem pa še zelena Ma kaki ulavfana, jaz sem že iztrošena ti k prbiješ prbiješ orenk , sam da te dragi ne sliš Ni panike, ker je zadnje dneve on še bolj to se prav se ti bol držiš itak Kva sem jaz žejna!!!Se nalivam z vodo, ponoč bo ša WC žur PIZZA dela svoje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:36:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ej Tally a maš možnost pridt kšn dan v Kamnik, da gremo mal na sprehod pa na kafe? Men tm v Mengšu kr neki ni za sprehajat o finoča v ponedeljek bi šlo tam okol 11-11.30 Ve vedno hodite takrat ven, ko gre naša spat Mi nimamo urnika nobenga , al sva doma al pa ne. Uzun vsaj v vozičku dolg spi pri nas je odvisno kdaj vstane zjutri, če je ob 7 auf mora ob 9-9.30 že spat in ima 3 runde, če pa kasneje vstane pa ma sam 2 runde mal daljše.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?