Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:19:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a vi ste še brezzobi? Alja in Vid od hijence rabita družbo mi bomo tudi rabli dentjero O še Aneja je, pol nas pa ni tako malo. Se mi kar fajn zdi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:19:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gledam trenja in umiram od smeha . Jao jao kolk je una Čepinka prtegnjena , pa Murko Danes si pa multitasking Ej škoda da ne gledaš, a veš kolk so prtegnjeni a je Sara sploh spregovorila? evo zdej govori
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:20:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gledam trenja in umiram od smeha . Jao jao kolk je una Čepinka prtegnjena , pa Murko Danes si pa multitasking Ej škoda da ne gledaš, a veš kolk so prtegnjeni a je Sara sploh spregovorila? zdej bo en stavek povedala . Jao kako ma podaljšane lase, katastrofaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:20:07
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a vi ste še brezzobi? Alja in Vid od hijence rabita družbo A sam še vi trije ste brez? No sej mi mamo sam enga, ena ni nobena Mislim, da res Ne spomnim se , da bi kateri ne imel vsaj enega, razen tistih, ki se ne redno javljajo. sam da mene ne daš slučajno v ta koš. mam izredne razmere doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:20:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a vi ste še brezzobi? Alja in Vid od hijence rabita družbo A sam še vi trije ste brez? No sej mi mamo sam enga, ena ni nobena Mislim, da res Ne spomnim se , da bi kateri ne imel vsaj enega, razen tistih, ki se ne redno javljajo. ja a Alji še ni ven butnil??? Ne po tistem direndaju se je vse poleglo in miruje do nadaljnega Sicer ga pričakujem šele po 9 mesecu, bom raj rekla okoli 10m
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:20:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a vi ste še brezzobi? Alja in Vid od hijence rabita družbo mi bomo tudi rabli dentjero O še Aneja je, pol nas pa ni tako malo. Se mi kar fajn zdi men tud, ker mi je blo prav nerodn prejšni teden ko sva bila pri zobarju a Filip edini krezo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:20:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a vi ste še brezzobi? Alja in Vid od hijence rabita družbo A sam še vi trije ste brez? No sej mi mamo sam enga, ena ni nobena Mislim, da res Ne spomnim se , da bi kateri ne imel vsaj enega, razen tistih, ki se ne redno javljajo. sam da mene ne daš slučajno v ta koš. mam izredne razmere doma Jaz sem jih imela tudi tako, da to ni zgovor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:21:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gledam trenja in umiram od smeha . Jao jao kolk je una Čepinka prtegnjena , pa Murko Danes si pa multitasking Ej škoda da ne gledaš, a veš kolk so prtegnjeni a je Sara sploh spregovorila? evo zdej govori grrrrrrr, najboljša mi jeko ne odpre usta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:21:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a vi ste še brezzobi? Alja in Vid od hijence rabita družbo A sam še vi trije ste brez? No sej mi mamo sam enga, ena ni nobena Mislim, da res Ne spomnim se , da bi kateri ne imel vsaj enega, razen tistih, ki se ne redno javljajo. ja a Alji še ni ven butnil??? Ne po tistem direndaju se je vse poleglo in miruje do nadaljnega Sicer ga pričakujem šele po 9 mesecu, bom raj rekla okoli 10m al pa ko bo mami šla na šiht , pol bo pa za p.o.p.iz.d.i.t
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:21:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a vi ste še brezzobi? Alja in Vid od hijence rabita družbo mi bomo tudi rabli dentjero O še Aneja je, pol nas pa ni tako malo. Se mi kar fajn zdi men tud, ker mi je blo prav nerodn prejšni teden ko sva bila pri zobarju a Filip edini krezo Ma dej, vsaj problemov niman s kariesom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:22:09
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jst sm mojga miškolinčka Vidka , popapal je 150 ml AM in zdaj lepo pančka. Dns je šel malce kasneje spat in upam, da bo po noč mal bl mir.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:22:16
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gledam trenja in umiram od smeha . Jao jao kolk je una Čepinka prtegnjena , pa Murko Danes si pa multitasking Ej škoda da ne gledaš, a veš kolk so prtegnjeni a je Sara sploh spregovorila? evo zdej govori grrrrrrr, najboljša mi jeko ne odpre usta zdej glej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:22:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja Edina še tuki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:22:18
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a vi ste še brezzobi? Alja in Vid od hijence rabita družbo A sam še vi trije ste brez? No sej mi mamo sam enga, ena ni nobena Mislim, da res Ne spomnim se , da bi kateri ne imel vsaj enega, razen tistih, ki se ne redno javljajo. sam da mene ne daš slučajno v ta koš. mam izredne razmere doma Jaz sem jih imela tudi tako, da to ni zgovor ma ti si že ulaufana mačka, jaz sem pa še zelena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:23:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a vi ste še brezzobi? Alja in Vid od hijence rabita družbo A sam še vi trije ste brez? No sej mi mamo sam enga, ena ni nobena Mislim, da res Ne spomnim se , da bi kateri ne imel vsaj enega, razen tistih, ki se ne redno javljajo. ja a Alji še ni ven butnil??? Ne po tistem direndaju se je vse poleglo in miruje do nadaljnega Sicer ga pričakujem šele po 9 mesecu, bom raj rekla okoli 10m al pa ko bo mami šla na šiht , pol bo pa za p.o.p.iz.d.i.t Ja pol kar naj ven rinejo, ampak samo v dopoldanskem času V torek grem na šiht podpisat aneks k pogodbi, pa da mal ponjuškam kaj se zbiva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:23:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja Edina še tuki ni se še oglasila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:23:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a vi ste še brezzobi? Alja in Vid od hijence rabita družbo A sam še vi trije ste brez? No sej mi mamo sam enga, ena ni nobena Mislim, da res Ne spomnim se , da bi kateri ne imel vsaj enega, razen tistih, ki se ne redno javljajo. sam da mene ne daš slučajno v ta koš. mam izredne razmere doma Jaz sem jih imela tudi tako, da to ni zgovor ma ti si že ulaufana mačka, jaz sem pa še zelena Ma kaki ulavfana, jaz sem že iztrošena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:24:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst sm mojga miškolinčka Vidka , popapal je 150 ml AM in zdaj lepo pančka. Dns je šel malce kasneje spat in upam, da bo po noč mal bl mir. mogoče se bo pa plazil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:24:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer! Evo se na hitro malce javim, da sem še živa. Sem šla danes v Ljubljano pomerjat obleke. In največji šok: pridem tja in moje željene obleke NI VEČ na razpolago Verjamem, da si bila potem čisto zmedena Me je tako prizemljilo, da nisem vedela ne kaj ne kako. Potem pa je prodajalka stopila v akcijo in mi našla super obleko. Čisto meni po meri,po mojem okusu, oh in sploh , tako da sem kar plačala aro in jo rezervirala En velik za prodajalko, ki ve, kako se stvari streže, to je hudirjevo redka lastnost. Daj malo namigni, kakšen stil je obleka, da bomo lažje sline cedile Sem ful vesela Zdej grem pa na hitrco še kej prebral, če mi bo uspelo, sam ne vem kolk, ker je Manca še skoz pokonci, ker smo okrog pol 8ih šele iz LJ prišli in bo še mal trajal preden bo zaspana ratala Aja, koliko te bo pa izposoja stala?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:25:19
|
|
|
|
sesil
|
eno vprašanje: aneja danes ni imela vročine, kašlja pa. sej grem jutri lahko ven z vizičkom?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:25:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a vi ste še brezzobi? Alja in Vid od hijence rabita družbo A sam še vi trije ste brez? No sej mi mamo sam enga, ena ni nobena Mislim, da res Ne spomnim se , da bi kateri ne imel vsaj enega, razen tistih, ki se ne redno javljajo. ja a Alji še ni ven butnil??? Ne po tistem direndaju se je vse poleglo in miruje do nadaljnega Sicer ga pričakujem šele po 9 mesecu, bom raj rekla okoli 10m al pa ko bo mami šla na šiht , pol bo pa za p.o.p.iz.d.i.t Ja pol kar naj ven rinejo, ampak samo v dopoldanskem času V torek grem na šiht podpisat aneks k pogodbi, pa da mal ponjuškam kaj se zbiva jaz sem danes njuškala nič novega pri nas, ljudje morajo jesti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:25:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
jao kk men dela ta RR donc
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:26:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a vi ste še brezzobi? Alja in Vid od hijence rabita družbo A sam še vi trije ste brez? No sej mi mamo sam enga, ena ni nobena Mislim, da res Ne spomnim se , da bi kateri ne imel vsaj enega, razen tistih, ki se ne redno javljajo. ja a Alji še ni ven butnil??? Ne po tistem direndaju se je vse poleglo in miruje do nadaljnega Sicer ga pričakujem šele po 9 mesecu, bom raj rekla okoli 10m al pa ko bo mami šla na šiht , pol bo pa za p.o.p.iz.d.i.t Ja pol kar naj ven rinejo, ampak samo v dopoldanskem času V torek grem na šiht podpisat aneks k pogodbi, pa da mal ponjuškam kaj se zbiva a zdej si boš pa še zmišljevala kdaj nej rinejo ven . ti kar ponjuškaj, da vidiš kakšna je situacija, če se splača vrnt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:26:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil eno vprašanje: aneja danes ni imela vročine, kašlja pa. sej grem jutri lahko ven z vizičkom? če nima vročine pomojem lahko. Vsaj jest sm šla, ko je ni mela več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 21:27:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil eno vprašanje: aneja danes ni imela vročine, kašlja pa. sej grem jutri lahko ven z vizičkom? Če ju3 ne bo imela vročine in ne bo kak slab vreme, potem ja, drugače ne. Tako mi je P svetovala ob Andraževih bolevanjih
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?