|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
5.2.2009 17:27:39   
Hanaja

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

a gre katera v MŠ marca v Ljubljani?

Midva z mojim nameravava iti marca! Zaenkrat imam dovoljenje od G, da bom takrat že lahko bolj mobilnauser posted image ....sedaj pa ležim.
a
ptejka A ti je G izmeril maternični vrat, da si dobila te omejitve? Da se ne bom ponavljala, meni ga v začetku januarja je, ampak na mojo pobudu in rezultat je bil zelo slab. Od takrat pa samo ležim in se je popravilo in tudi tiščanja ni več. Mene je tudi najbolj bolelo/tiščalo po sedenju v službi, ali pa po daljši vožnji in sprehodih.
Imava pa isti PDP, tako da je še zgodaj in poskusi čim več počivati.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
5.2.2009 18:03:40   
petrazg
Evo nas nazaj s prvega slikanja našega najmlajšega člana... user posted image Lump se je na začetku skrival za rokicami in ni in ni hotel pokazati svojega obrazka... Ko je pa videl, da ne bomo nehali, se nam je pa le pokazal user posted image user posted image user posted image Full lepi občutki user posted image Anže je bil z nama in bil na miru celih 30 min in gledal dojenčka na računalniku.... user posted image user posted image user posted image

Morfologijo smo še enkrat naredili, vse ok user posted image , 100% potrditev, da je fantek... Težki smo 1048g, za velikost se pa ne spomniva user posted image ...

(odgovor članu Hanaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
5.2.2009 18:31:59   
Anonimen
oj lepo, sam da ste vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1478
5.2.2009 18:34:37   
Anonimen

user posted image

JANUAR

cebelica82 4.1.
Tanja_ 6.1.
SANEK1 18.01.
majuška10 20.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
Poloma 6.2.
lananai 9.2.
karatina 9.2.
meduzica 9.2.
andrejka 23.2.
Cveka30 26.2.
Leela 27.2.

MAREC

mary12 8.8.
pokica_ 10.3.
Dudika1 18.3.
KatMat 30.3.
Chiara82 31.3.

APRIL

avokado 1.4.
vanilla 7.4.
*bucka* 8.4.
madejka 16.4.
OliveOyl 26.4.
HM84 26.4.
maja1488 30.4.

MAJ

baba84 7.5.
Majch 8.5.
psaša 8.5.
gala 9.5.
ebetka 19.5.
Obelix 20.5.
dito 23.5.

JUNIJ

PapuaNG 5.6.
snowgal 7.6.
buterffly 8.6.
zoja10 12.6.
petra a 18.6.
copka 24.6.
supernova2002 26.6.
rozcaa 30.6

JULIJ

nati45 5.7.
mayflower 22.7.
Lalica1 25.7.

AVGUST

mary12 08.08.
2mak 9.8.

SEPTEMBER

tubby 8.9.
petrazg 20.9.
ptejka 21.9.
taskica 22.9.

OKTOBER

Biba Maja 5.10.
BarbyD 14.10.

NOVEMBER

Čebelca10 1.11.
ledenka 3.11.
AKP 6.11.
miska 82 7.11

DECEMBER

Greenie 21.12.
mani2 22.12.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1479
5.2.2009 18:35:43   
Anonimen
no, naj še ena mal seznamček obnovi, prosimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1480
5.2.2009 19:02:03   
Tanja_
Hej punce!
Midva z možem greva tudi maja v Lj. v MŠ. Ob kateri uri imate pa namen hodit?

Katmat, kako pogosto pa so ta predavanja, se mi ne da iskat na netu?

Drugače sem pa danes popoldan v službi in sem že 4 ure v gibanju iz 2. v 8. nadstropje, pa potem v 6., pa nazaj v 7.... in imam zdele ornk trd trebuh. Bom najbrž kr ginekologinji rekla da mi napiše, da ne bom več delala popoldanskih, ker je tole pa čist tumač. Me je zdele kr mal strah, k mam res trd trebuh.

(odgovor članu Hanaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
5.2.2009 19:21:43   
KatMat
predavanja za ea so vsak petek....

mš pa enkrat na mesec

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
5.2.2009 19:22:06   
Dudica1
no majčice lahko noč pa lepo spiteuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
5.2.2009 19:42:57   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image

Ti greš pa s kurami spatuser posted image

Ali pač neuser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
5.2.2009 20:04:58   
helikop
Pozdravljene!
Sem nova na tem forumu, tako da vas vse lepo pozdravljam!
Zanima pa me kako je možno, da še nimam točno določenega roka???
Po raznih izračunih mi sicer pride 13 maj, ampak prvoten datum pa mi je dala 30 maj, vendar je rekla da to še ni dokončno.
Januarja na UV pa je rekla da bova rok spremenili.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
5.2.2009 20:20:03   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: helikop

Pozdravljene!
Sem nova na tem forumu, tako da vas vse lepo pozdravljam!
Zanima pa me kako je možno, da še nimam točno določenega roka???
Po raznih izračunih mi sicer pride 13 maj, ampak prvoten datum pa mi je dala 30 maj, vendar je rekla da to še ni dokončno.
Januarja na UV pa je rekla da bova rok spremenili.

Živjo, majčicauser posted image Ponavadi ti na morfologiji določi fiksen datum (OK, v realnosti je to bolj ali manj fiksnouser posted image ). Če si ta pregled že imela, potem pač naslednjič vprašaj in reci naj zapiše v materinsko knjižico (ali pa daj sama).

(odgovor članu helikop)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
5.2.2009 22:12:02   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Hej punce!
Midva z možem greva tudi maja v Lj. v MŠ. Ob kateri uri imate pa namen hodit?

misliš marca, kajne user posted image  menda je 10 predavanj, nameravam hodit na jutranje user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
6.2.2009 7:14:19   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image

Ti greš pa s kurami spatuser posted image

Ali pač neuser posted image user posted image user posted image

DOBRO JUTRO

user posted image user posted image user posted image grem prej še na kavč se k mojmu mal stisnt pa kakšn film pogledat pol pa spat...ja vseen pa kmal po deveti...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
6.2.2009 7:40:49   
KatMat
jaz sem tud ze ustala...malcam...pol pa se mal u horizontalo!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
6.2.2009 7:48:08   
KatMat
ekola....sita sem...zdej pa se za kaksno urco al pa dve...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
6.2.2009 7:49:32   
FLASK_A
Jutro!

Grem u službo, se kej tipkamo kasneje.... Lep dan vam želim!

DOBRO JUTRO
grem prej še na kavč se k mojmu mal stisnt pa kakšn film pogledat pol pa spat...ja vseen pa kmal po deveti...

user posted image user posted image user posted image Jaz imam tut to radauser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
6.2.2009 7:52:56   
petrazg
Dobro jutro... si grem še kavico nardit, pa nekaj za pojest iskat, pa se vam pridružim...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
6.2.2009 7:57:07   
Dudica1
no jaz sem že pred ekranom z user posted image in zajtrkom (obilnim) user posted image
Dejte si prštimat pa pridte v družbo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
6.2.2009 7:59:58   
Anonimen
dobro jutro

kaj še vse spite ali pa ste v službiuser posted image user posted image user posted image
jaz pa tuki doma med štirimi stenami, danes sem se zbudila pa me ful v spodnjem delu boliuser posted image sploh ne vem zakajuser posted image , bom kar preležala dopoldneuser posted image

drugače sem se pa za kosilo premisenla ker fižol preveč napihuje, in imam pol še večje probleme, bom raje naredila danes za kosilo zrezke v omaki, dušen riž in solato, njami spet o hraniuser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj boste danes počele v tem vremenu, jaz ga bom preležalauser posted image jutri pa bom mogoče šla enga dojenčka gledat, ker je že en mesec star, pa ga moram it zdaj da ne bo  potem kakšen reku da ne grem nič na obiskuser posted image user posted image ! v nedeljo bom pa tud preležala, al pa bom šla malo domov, še ne vem, mogoče bom pa cel vikend preležala če se bom slabo počutilauser posted image kaj nakladamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1494
6.2.2009 8:03:45   
Anonimen
no jaz  že imam zajterk v roki, čajkček se pa hladiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1495
6.2.2009 8:20:50   
dito
Jutro

po dolgem času sem spet dobro spala. včeraj sem se res razgibala. Najprej sem sama naredila 2 km krog, potem pa še za malo. Me kar noge bolijo. Se pa kar bolje počutim in komaj čakam, da bo bolj toplo, da bomo lahko več na zraku.

EA- jaz sem bila zmenjana z dr. Zavavnikom (zagotovil mi je, da ne bo takrat odsoten). Ko sem pa šla rodit pa ga ni bilo. Je bil ful šok. Sedaj pa ne vem, če bi se odločla. Prvi porod je bil kar hud,. Pojevala sem slabih pet ur, potem ko mi je doma odtekla voda in sem imela popadke. Vendar, ko sem prišla v porodno so mi od strahu popadki skoraj izginili. Oe bi dpirala sem se kar lepo, vendar so čakali na dr. da mi je dovolil umetne. Če bi jih dobila dovolj (in seveda, če ne bi bila skoraj ves čas z dragim sama) bi sigurno prej rodila. Šivana sem bila ful. Vendar, ko rodiš pozabiš na vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
6.2.2009 8:21:02   
maja1488
Ja kolko ste načvekale od srede. Nisem brala za nazaj, ker nimam tolko časa.
No včeraj smo imeli 3D. user posted image  se je najprej skrival za nogicami. TAko je bil zavit kot klobčič. Pol je nekako ratalo, da smo obrazek ujeli. Tamala je bila čist ista user posted image . Je pa mala celo zdržala ene 10 min ut, pol pa je G ponujala bombone, pa ona šarla s tisto palčko za gel po trebuhu... No bilo je zabavno. Drugače vse OK, teža 960g. Po vseh meritvah je rekel, da naj bi bil rok 3.5. ali pa bo pač zelo velik otrok. Za mašo so mi tudi rekli, da naj bi rodila prej, ker je bila tlk velika. Pa sem 2 dni čez PDP. Aja, spol nam je potrdil ampak za ostale bo do konca user posted image . Če ne bo mala vse razbobnala okoli. Čeprav do sedaj (pa je vedla kaj bo) je vsem govorila kontra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
6.2.2009 8:22:09   
dito
PS: Dr. Zabavnikom (tipkam leže)

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
6.2.2009 8:22:23   
bella106
Dobro jutro majčiče,

vidim da ste že kar pokonci in uživate. Eni pa še delamo user posted image

HM84- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za opravljeni pregled!!!!

majuška-midva sva se preselila v kamnik, ker sva kupila stanovanje. drugače pa jst prihajam iz notranjskega konca, moj pa je ljubljančan. Sicer pa moram rečt da mi je kamnik kar všeč (kolikor sem ga uspela spoznat). No sej kolikor ga pa še nisem ga pa še bom ko bom z vozičkom hodila okrog. user posted image  Družba za kakšen vozek pa bo prišla prav user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
6.2.2009 8:23:57   
OliveOyl
Jutro user posted image

Poloma vse naj naj!

user posted image

bella106 tudi jaz sem bila iz doline....mogoče se poznamo...user posted image

Da vam nekaj povem,sem dobila včeraj odločbo bi me hmal kap-podaljšano do nastopa porodniške,saj ne morem verjet.user posted image user posted image  Prej pa take komplikacije da dol padeš,edin piše da moram strogo ležat (ne vem od kje jim to)pa mal cvikam da me ne bi pršu kdo pogledat.Saj sem skoz doma,no v vrtec jih peljem zj. sam na zrak pa menda tud moram it a ne?

Danes bi pa probala rižoto z morskimi sadeži narest pa solatko,upam da bo užitno.

HM84 čestitke za pregled,vaga pa tudi pri mojemu ginek.kaže 2 kili preveč,lih tako kot pri tebi.

Dobrodošle vse nove.user posted image

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 6.2.2009 8:26:45 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Plodovi ovoji: zakaj jih ni dobro rutinsko...
Pogosto porod sprožijo s tem, da predrejo plodove ovoje. Vendar ta rutinski postopek ni ustrezen. Zakaj? Kakšno vlogo im...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?