|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
6.2.2009 8:24:40   
Dudica1
DITO sm vesela zate da si se mal razmigala,mi se bomo pa danes če ne bo kej dol letel...
MAJA1488 čestitke za 3D in za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
6.2.2009 8:28:18   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ekola....sita sem...zdej pa se za kaksno urco al pa dve...

Pa kaj se bo sam spalo pa jedl, al kaj? user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
6.2.2009 8:29:49   
dito
Oliveoly- čestitke za bolniško user posted image user posted image . Poskusi se z gin. dogovorit, da bo napisala, da lahko greš občasno  na sprehod. Saj samo ležat ne moremo, kako bomo pa potem rodile. Jaz sem se odločila, da ne bom več samo v hiši, če kdo pride pa naj pride, saj gibat se tudi moram.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
6.2.2009 8:29:55   
bella106
maja1488- čestitke za opravljen 3D user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image .

oliveoyl- potem pa če prihajaš iz doline, se pa najbrž poznamo. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image za pozitivne papirje iz komisije.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
6.2.2009 8:31:07   
Dudica1
poloma vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella106)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
6.2.2009 8:32:26   
OliveOyl
Saj ginek.mi dovoli,papirja pa nimam.Ma saj jih ne bo...
eni pravijo,da pridejo sam,če jih delodajalec pošlje.

bella kolk si pa stara oz. mlada?user posted image

(odgovor članu bella106)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
6.2.2009 8:33:35   
petrazg
Sem gledala malo ponovitev Preverjeno.... ma sej ne morš verjet kaj se grejo ljudje...
Maja 1488
super, da se vam je vsaj malo pokazal user posted image in za malo, da je bila pridna user posted image . Naš je bil tudi kot angelček...

Oliveoly - user posted image user posted image user posted image za podaljšanje do porodniške...

Jst pa pojma nimam kaj bom danes kuhala... kakšne ideje....

(odgovor članu bella106)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
6.2.2009 8:35:01   
Anonimen
olive:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bolniško
samo da se ti je rešilouser posted image user posted image user posted image user posted image

paloma: vse najnajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1508
6.2.2009 8:43:58   
OliveOyl
Hvala vsem za čestitke.user posted image

petrazg nimam pojma kaj bi ti svetovala za skuhat,jaz sem zbrala..

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11349

upam,da bo užitna ta bomba..user posted image user posted image  da ne bomo kje cel dan na wc-ju.Zdaj vas pa zapuščam drage moje.

uživajte v dnevu,v nedeljo nam baje spet sneg pripeljejo od tam gor.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
6.2.2009 8:53:47   
maja1488
Paloma vse najboljše za RD in velik user posted image  in eno dobrouser posted image .

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
6.2.2009 8:56:25   
Lalica1
Pozdravljene!

No, mi smo že kar zaštartali v službi. Bomo pa danes imeli bolj kratek delovni dan, ker praznujemo 17-letnico in bomo imeli eno manjšo zakusko od 13-ih dalje user posted image

Za kosilo pa bodo čufti v paradižnikovi omaki s pire krompirjem in zelena solata. Aja, pa juha. Sem včeraj prvič delala čufte (za danes) in še sreča da obstaja internet in lahko ob vsakem času dobim kakšen recept.

Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede!!!

Sem zadnjič premišljevala o nas...kako bomo po porodih delile svoje izkušnje....user posted image Super bo. Pa za nami!!!

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
6.2.2009 8:58:28   
Dudica1
LALICA pridem k vam na kosilouser posted image user posted image user posted image
To bo pa zanimivo ja ko se bomo pol pogovarjale o naših user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
6.2.2009 9:04:41   
Anonimen
jaz tud včasih premišljujem, kako bo ko bom rodila se kar user posted image

sam to se dogaja ponoči, in potem ne morem spatuser posted image no ja bo že ko bo, tud na to se moramo navadit, da se lahko zgodi da ne bomo ponoč nič spaluser posted image

grem mal perilo peglad ker ga spet imam ful, ampak zlo počasuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1513
6.2.2009 9:16:12   
alijana
Pozdravljene.
Dolgo se vam nisem javila, ker sem bila v porodnišnici na opazovanju zaradi nekih težav. A k sreči vse vredu z user posted image . Jaz pa bom mogla počivati.
Nisem vas uspela vsega prebrati, niti nisem vedela, če se vam naj še javim, ker me tak dolgo ni bilo, se mi zdi, da sem čist ven iz rdeče niti pogovorov.
Glede bolniške je ena danes pisala, da gre kljub temu na sprehod. Če se vredu počutiš, in če ti je napisala sprehode, kar naužij se svežega zraka, ki je zelo priporočljiv za tebe in za user posted image . Meni je G sicer napisla krajše sprehode, a ne upam iti, da bi blo zopet kaj narobe in bom spet pristala v porodnišnici na oddelku za tveganje nosečnosti. Doma je le doma. Sedaj sem ful hvaležna, da sem lahko doma - si sploh ne morete predstavljati, kako je če ležiš notri.
Skratka, sedaj se počutim dobro in se vam bom še javila.

Lp,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
6.2.2009 9:19:33   
Masi
Pozdravljene majčice

Sm nova tukaj. V bistvu sm se sama uvrstila k vam. Rok imam sicer 4.6.09, ampak ker bom rodila maja se mi zdi da bolj pašem k vam. Upam da me vzamete medse. ste prav lušne za klepetat in bi rada postala del tega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
6.2.2009 9:20:17   
Dudica1
ALIJANA lepo da je vse vredu,pazo nase in na svojega sončkauser posted image

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
6.2.2009 9:21:28   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Masi

Pozdravljene majčice

Sm nova tukaj. V bistvu sm se sama uvrstila k vam. Rok imam sicer 4.6.09, ampak ker bom rodila maja se mi zdi da bolj pašem k vam. Upam da me vzamete medse. ste prav lušne za klepetat in bi rada postala del tega.

Pozdravljena!
Zanima me kako boš rodila maja če imaš rok 4.6user posted image

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
6.2.2009 9:26:33   
petrazg
Masi pozdravljena in kar veselo čvekat user posted image user posted image user posted image

Alijana ti pa lepo počivat, ker še ni naš čas in moramo še nekaj časa počakat... Upam, da nas boš kaj bolj ubogala kot Cveka, ki že spet lika.... punca ležat....

Za kosilo še kar ne vem kaj bo, se mi je včeraj zamerilo, ker so bili lignji čisto zanič user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
6.2.2009 9:26:56   
Masi
To bo moj tretji porod s carskim rezom. Datum pa vedno postavijo teden do 10 dni pred rokom ker ne želijo tvegat da se porod začne sam. Tako je baje bolj varno in praktično delat poseg. Že pred drugi cr sem bila tako naročena.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
6.2.2009 9:28:29   
Lalica1
Alijana: ti se kar vklopi med nas!!!Bo bolj pestro. Pa veseli me, da je vse v redu.

Masi: dobrodošla!!!

Dudica1: z veseljem te povabimo k mizi, ker smo skuhali kar velik lonec. Pa še kera se lahko povabi. Če greste zdaj na pot, bo še kar zneslo...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
6.2.2009 9:31:43   
Dudica1

To bo moj tretji porod s carskim rezom. Datum pa vedno postavijo teden do 10 dni pred rokom ker ne želijo tvegat da se porod začne sam. Tako je baje bolj varno in praktično delat poseg. Že pred drugi cr sem bila tako naročena.

aja zdaj pa razumem...vse jasno...user posted image user posted image user posted image
no kar še kaj povej,kaj že imaš doma?

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
6.2.2009 9:36:24   
petrazg

Jst sem tudi pri majčicah, pa upam da bom rodila aprila user posted image . Se tudi meni obeta CR, ampak še vseeno upam na naravni porod... ker si tolk želim svojega malega takoj stiskat in poljubčkat, samo zato...

Pa včeraj na 3D mi je tudi rekla, da bo po trenutnih meritvah rok 30.4. ... sam tega nisem povedala puncam, da me ne izženejo...user posted image

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
6.2.2009 9:41:09   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Pa včeraj na 3D mi je tudi rekla, da bo po trenutnih meritvah rok 30.4. ... sam tega nisem povedala puncam, da me ne izženejo...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nič se ne boj...nikamor te ne bomo izgnale ti kar tuki čvekaj pa bo...več k nas je boljš je...user posted image sej v končni fazi mam pa tud jaz rok 1.5. pa sm lohk še aprilčica...user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
6.2.2009 9:43:08   
Masi
No pa ker ste me tako lepo sprejele  se vam mal opišem

Stara sem 31. Doma pa imam lep parček, user posted image  in user posted image . Tokrat pa bo baje še ena user posted image . Bomo videli če bo res v porodnišnici user posted image . Pri prvi pikici sem pohitela, tako da je že prava damica ( 12 let ima ). Drugi škratek pa ima 17 mesecev in mu bo družba mlajše sestrice še najbolj pasala pri igri. Odločila sva se z dragim da poskusiva še z majhno razliko v letih. Po tem user posted image  pa sva baje zaključila karierouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
6.2.2009 9:44:38   
Dudica1
MASI iz kje pa si?
pa ful lepo družinico mašuser posted image

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Plodovi ovoji: zakaj jih ni dobro rutinsko...
Pogosto porod sprožijo s tem, da predrejo plodove ovoje. Vendar ta rutinski postopek ni ustrezen. Zakaj? Kakšno vlogo im...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?