|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
4.2.2009 10:04:24   
luši
skuštrana - za racmanke ne vem... kle pri njej je šlo za eno drugo firmo (sam sm pozabla ktero)...
mah ne vem... js bom zdej kr na pamperskah ustala... manj dela s pripravami pa pospravljanjem... zrolaš pa vržeš v koš, odlepš pa prlepš okol rit pa je to to... k pa zmanka kruha greš pa v štacuno pa spotoma uzameš še en pok plenic... simpl k pasul...

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
4.2.2009 10:13:12   
metimenka

Glede spola pa je rekel, da je 60%user posted image in 40%user posted image in mi pokazal, da ima luleka in jajčka...sedaj pa ne vem, a lahko izginejo al zakaj 60% in 40%??? Ima katera izkušnje in mi lahko pove... Pa prosim ne me obsojati, ker me pač zanima...

Jaz sem nekje prebrala, da se lahko ginekolog glede spola zmoti zato, ker pogosto spolovilo nabrekne in dejansko izgleda kot da imajo punčke majhnega lulčka in jajčka (ki se še niso dovolj spustila). Mogoče je zato tvoj ginekolog govoril v takšnih odstotkih. user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
4.2.2009 10:15:27   
bjondi
Pri nas še nič ne gledamo za opremo,ker čakam ,da mi jo brat vrne in glede na to ,da smo 10 let nazaj z vsem z lahkoto čez prišli kar smo posodili,ne mislim tud za eno stvar dat evrčkov...upam pa ,da dobim tako nazaj kot smo posodili...ah kok bi lahko človek zapravil k je vse tako cortlih,na konc pa itak ugotoviš,da se stvari tko al tako prerastejo...

Kar se tiče pa pralnih planic pa ni varjante pa sem lahko še took brez keša...svakinja je bla čist navdušena sicer sam 14 dni nato so šaltal na pamperske...

Drgač pa se mi zdi da bi moj možk tud rabil več pozornosti kot jaz user posted image ...sploh se ne spomne da bi me kdaj namazu ,al pa probu kok so mi joškice zrasle naprimer-no je res da sem na mirovanju in smo dali kaj več kot cartanje na stran...Mislim pa da me v 19-ih tednih še ni vprašu kako sem pa če mi je blo kdaj kej slabo...zanč k sem bla bolančkana je čez dva dni reku ,da mam pa že lepšo barvouser posted image .Ja takle mamo.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
4.2.2009 11:23:44   
anikabanika
Hm...a je mogoče katera kdaj si zapisovala kolko denarja je porabla za enega otroka s plenicami za enkratno uporabo?
Jaz sem zdaj par ur porabla da sem preračunala kolko bi prišle plenice ekolife, racman in štorklja, in ugotovila da je komplet pri ekolife -500 evrov še kar poceni. Pri racman je 540 evrov, štorklja je pa nasploh zelo draga.
Malo me jezi, ker nimamo sušilca, čeprav ok, me bomo rodile k bo že sonček in toplo zunaj, ampak je kar nekaj dela s pranjem, obešanjem in sušenjem.

Sem vesela za vse k ste že opravle morfologijo in da je vse vredi, jaz pa še kar čakam na drugi teden...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
4.2.2009 11:41:10   
skuštrana
Pri racman je 540 evrov

Kako si prišla do te številke? Rabiš 20 plenic in trojne prekrivne za začetek...Po mojih izračunih je to nekje 350e, če vzameš da je nea plenica 14e, ene prekrivne pa 13e. user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu anikabanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
4.2.2009 11:45:00   
anikabanika
Ja tak ja, jaz sem računala kot komplet za celotno obdobje previjanja: 20 pleničnih hlačk, 10 prekrivnih, 2 vložka, plenične predloge.
Racmanove so prišle mal dražje kot eko plenice, ampak sem nad njimi malo bolj navdušena ker so vložki že na pleničnih hlačkah in je vsaj malo olajšano delo :)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
4.2.2009 11:47:46   
mamica12
tudi jaz pričakujem junija, enteden vem da bo fantek, je rekla G da je 100%, to bomo vidli, ko ga bom imela v naročju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3382
4.2.2009 11:50:04   
skuštrana
2 vložka

Kakšna vložka?

Jaz tistih pleničnih predlog ne uporabljam, jih pa lahko pereš, tako da je ena za večkrat user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

Neposredna povezava do sporočila: 3383
4.2.2009 11:55:46   
anikabanika
2 nočna vložka. Ja te plenične predloge so nekam drage, ne vem še...kak bi kej to zgledalo, se mi zdi pa praktično da jih lahk odvržeš v školjko skupaj z blatom.

Neposredna povezava do sporočila: 3384
4.2.2009 12:05:27   
princ_princeska
Dobrodošla mamica12 med nami...user posted image ...boš videla...smo kar čvekice

in pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki ste opravile morfologijo... 

(odgovor članu mamica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
4.2.2009 12:37:14   
skuštrana
2 nočna vložka

Moje mnenje - brezvezeuser posted image Jaz dodatnih vložkov čez dan sploh ne uporabljam, ponoči pa dam en navaden dodaten vložek ali pa kar tetra plenico (to je še najboljše, najbolj vpija). Lahko pa daš tudi 2 navadna vložka...

Ma, pri tem je tako - lahko zapraviš full denarja že na začetku pa potem pol stvari ne uporabljaš, ali pa kupiš res samo tisti strat paket in potem po potrebi dokupuješuser posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 4.2.2009 12:38:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 3386
4.2.2009 12:48:13   
fragola
user posted image Dobrodošla mamica12user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 3387
4.2.2009 13:23:11   
smrketa24
mamica12 - lepo pozdravljena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
4.2.2009 13:25:22   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Pravkar sem se vrnila iz predavanja za epiduralno analgezijo in sem kar navdušena. Nisem se še odločila (lahko se odločiš šele v prorodni sobi, so pa na razpolago 24 ur na dan), se bom pa sigurno, če bo porod potekal tako počasi in boleče kot v prvo.

kje boš ti dodila v Postojni?
Ker za Postojno vem, da jo majo 24 ur na dan

Ne, v Novem mestu.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
4.2.2009 13:35:54   
mery15031981
mamica12-dobrodošla med namiuser posted image

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
4.2.2009 13:36:33   
lenika
Julyo8 tudi moj možek mi posveča bistveno manj pozornosti kot mi jo je v prvi nosečnosti. Verjetno tudi zato, ker sva popoldne okupirana z otrokom, v prvi nosečnosti pa sva bila sama. Je pa res, da večji kot imam trebuh, bolj se mi posveča.
Tvoj možek je pa verjetno obremenjen tudi sam s seboj zaradi nedavnih dogodkov in se mogoče še nekoliko težje posveča tebi.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
4.2.2009 14:31:38   
mamica12
JA HVALA ZA DOBRODOŠLICO, MISLIM DA BOM UŽIVALA V VAŠI DRUŽBI, VIDIM DA SE LOTITE VSAKE TEME.
tUDI MI IMAMO ŽE ENO PUNČKO DOMA TAKO DA MI STVARI NISO TUJE, JE PA FINO.
LEP SONČEN POZDRAVČEK VSEM user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
4.2.2009 14:47:19   
anikabanika
Tudi z moje strani lep pozdravuser posted image

Nekatere se ubadate s tem da fantje oz. možje do vas niso tako pozorni, kak je pa glede prisotnosti ob porodu? Jaz se pa s tem ukvarjam, ker moj nikakor noče biti prisoten, jaz pa si zelooooo želim, in me je prav strah, da bom mogla bit samauser posted image

(odgovor članu mamica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
4.2.2009 15:09:10   
luši
anikabanika - js sm se že sprjaznla s tem da mojga zravn pri porodu ne bo... tut v materinsko šolo ne bo šel z mano niti ne pričakujem tega... sva se pogovorla o tem pa prav da ga je groza že ob sami misli na to, kaj šele da bi mogu bit zravn... pač spoštujem njegovo odločitev in ga ne silim v to... sicer je pa tako da se še nič ne ve čist točno... lahko se do junija še vse spremeni...
blo je pa tut mene strah ob misli na to da bi mogla it sama v Rim, pa sem po tehtnem premisleku ugotovila, da je bolje če sem sama, pa je vsa pozornost na meni, kot pa da njega pobirajo po tleh v trenutku ko bi se morali posvečati izključno le meni...

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

Neposredna povezava do sporočila: 3394
4.2.2009 15:24:55   
manna
Uf tole mi je pa čudno, ko pravite da vaši bodoči očki nočejo bit zraven pri porodu?!  No, seveda vsak se sam odloči. Moj je tudi na veliko frajaril kakšno leto ali dve nazaj, da ne bo nikoli zraven, zdaj pa vsem pove, da bo vsekakor zraven! Ker noče zamudit nobene sekunde :) Seveda pa močno upam da ne bo gledal meni med noge in da ga ne bo kaj prestrašilo... :)
Je pa veliko manj zavzet za kupovanje stvari za otročka, tako da mislim da bova resno kupovala šele nekje v aprilu. Glede razvajanja pa - kakor kdaj. Seveda je tudi on samo človek in ne more 24 ur na dan msilit name in moje počutje.. se pa včasih zelo potrudi, pa skuha večerjo, pa zmasira podplatke pa take reči :)

Dobrodošla mamica12!

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
4.2.2009 15:36:11   
bamoocham
Moj mi je odgovoril, ko sem ga vprašala če bo zraven pri porodu- pa kaj ste ženske vse znorele s tem, kr moderno je ratalo da so partnerji zraven, prej pa nikol niso bili.
No pa sem ga vprašala, kaj se je odločil (in da ga na mislim silit-če noče pač noče bit zraven)-pa pravi ja veš da bom zraven, normalno da bom.user posted image
Tk da je explodiral za prazen ničuser posted image

Aja pa še to: ga prosim, da mi adidaske zaveže, ker me je v križu fuul pikalo, pa se nisem mogla glih sklanjat-pa mi reče-ja sej nisi tok noseča, da si ne bi mogla sama. user posted image Sej je blo v hecu, sam vseeno, pritisk mi je pa dvignilo.

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 4.2.2009 15:39:36 >

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
4.2.2009 16:00:58   
MONY25
Lep pozdravček...
danes koooončno dala čez morfologijo, k sm jo tok vneto čakala... user posted image
u glavnem, vse ok z user posted image , edin mal ma povečan trebušček, pa me je G vprašu, če ma kdo sladkorno v familiji, pa sm rekla, da moja mama. tko da mam v torek pregled za sladkorno... upam, da bo ok. pa baje mam povečane trombocite (za strjevanje krvi). a ma kera kkšne izkušnje s tem???user posted image

aja, drgač sm pa zvedla, da bomo dubl user posted image  (je 97%), k me je cel cajt tok firbec matru, no danes sm pa le pršla na svoj račun user posted image  sm bla tok vesela, res....

dons mam res polepšan dan...sam mal me una sladkorna pa trombociti skrbijo user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
4.2.2009 16:05:42   
lino
Pozdravljene.

Najprej hvala za pojasnila glede spola...user posted image

Tudi moj partner me ne ravno razvaja in ne hodi z mano na preglede (dela), me pa vsakič podrobno izpraša... pa tudi na materinsko šolo ne bo šel in tudi na porod ne, aja za trgovino pa itak sploh ni, že samo po vsakdanje stvari ne gre rad...
Je pač tako, eni smo taki in drugi drugačni...sicer pa on veliko dela in se mi ne zdi fer, da bi sedaj, ko pride iz službe (cel dan na terenu...) moral še okoli mene skakat, ko pa sem itak pač noseča in ne bolana ali kaj drugega, kuham pa itak sama, ker moški lahko za pečeno jace porabijo tudi 5 skled...in potem jih moram pomivatiuser posted image

Po nakupih bom šla s kako kolegico in sinom, pa bo še bolj zanimivo in rodit sama, kot sem šla tudi 1 otroka, pa morda bi tukaj še malo vztrajala, da naj gre z mano (že samo zaradi tega, da bi videl, da ne kr vn pade...) ampak bo moral nekdo biti doma s sinom in jst bom sama opravila svoje.user posted image Moram pa reči, da samo zato, ker ne skače okoli mene ali ni bil prisoten na pregledih in pri prvem porodu ni nič slabši oče!!!

No, punce se tipkamo...

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
4.2.2009 16:07:15   
loveforever
pozdravljene.

danes sem dala kri za 2 testiranje za toxo in vodo, tako da sem pripravljena za ponedeljkovo morfologijo.

partner pri porodu- moj vsekakor. ja bil prvič in je rekel da gre tudi drugič... hvala bogu imam srečo da je tak ker vem da si nekatere to želijo amopak partnerjim ni zato..... meni je prvič bil zelo v pomoč tako da ... hvala bogu...

nakup opreme vidim sa ste nekatere že kar pridne, no pri nas ne bo do maja nič, ker opremo imamo že od prej, istalo pa bomo zadn trenutek kupili.

torba za dojenčkove stvari predlani sem kupila na eno ručo prazno( da vanjo vzameš najnujnejše za otroka) kakšne torbe boste izbrale ve? v miillerju sem gledala ene k majo kr neki stvrai not, ima katera izkušnje?? oziroma katere vse so polne, z kremami razen nivejin nahrbtnik??

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
4.2.2009 16:09:29   
July08
Ojla,
hvala vam za odgovore glede pozornosti vaših user posted image . Ja, res smo si ljudje različni in včasih si želim, da bi imel moj user posted image malo več posluha zame, saj tudi v 1. in 2. user posted image ni bilo kaj dosti drugače.... vedno ima neke opravke, pa služba, pa t in ono. Ah, brez veze jamrat, a ne?
Bo pa sigurno zraven pri porodu. Tudi pri prvih dveh je bil. Mislim, da je za porodnico precej lažje, če ima nekoga ob sebi, saj je drugače precej časa sama v porodni. Tistim, ki možje nočejo zraven bi svetovala, da vzamejo koga drugega s sabo - morda sestro, prijateljico, mamo... Saj ta oseba je itak pri glavi in bolj za psihično podporo, tja dol ne vidi kaj preveč, brez skrbi.

Lep dan, čeprav obupno deževen in oblačen.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?