|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
5.2.2009 11:07:33   
lučka 25
Kruce, spet z nami v jutranjih urah. Priden. Me je pa ta zajtrk premamil ne le zaradi kave in rogljičkov, ampak predvsem zato, ker bi rada videla, da bi ga res lahko jedla na terasi ob tako lepem sončnem toplem vremenu.

arneja, lepo ime je Tevž, čeprav sedaj poznam že skoraj več Težev kot matevžev.user posted image

Vitabella, imaš prav. je treba nadaljevat naprej. A ti si se pa že vse zmenila za zamrznjenčka. Kdaj greš seda spet v akcijo?

mismis, dobro jutro.

Shuka, jutrčka. No,ta pregled je bolj neprijeten kot pa rizičen še posebej v času okoli PDP. Sem pa danes sanjala, da si rodila, kaj pa me ne vprašat, ker je bil otroček tako zavit, da se ni nič videlo, ti si pa na obrazu imela samo veeeeelik nasmeh pa nič nisi povedala kaj imate. Je pa dete kar pokalo od zdravja.user posted image

efika, čestitke za dve pikici. lepo ju grej. user posted image  user posted image  O, pa še dva zamrznjenčka te bosta čakala, super. Kar se pa tiče srbečice pa ne vem kaj bi lahko kaj naravnega jemala. Jaz ponavai za vse uporabljam smrekovo mazilo  ali tako imenovano Končevo mazilo (je čisto naravno) in se uporablja za vse.

gigi, vso to špikanje je po moje še vse od punkcije, hormonov,...nič bat. Samo uživaj.user posted image

pupa_b, lahko je to bila vgnezditvena krvavitev, ali se je čistilo še kaj od punlkcije, ... Ne vem, kateri dan po punkciji si imela ET, da bi se lažje ocenilo. Krči so pa enaki za user posted image  in za user posted image . Jaz sem jih tudi imela in to močne, pa manjšo krvavitev dva dni ( 5 dni pred testom), pa sem nosečka. Upajmo pa še vedno na user posted image , a prav.user posted image

lara, jaz tudi pogrešam našo Daisy.user posted image

Joj, saj vem da sem vas še ful spustila, ampak spet letim. Me moj nekam pelje.user posted image  Se še beremo in tipkamo kasneje.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
5.2.2009 11:07:42   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

user posted image user posted image user posted image user posted image
Četrtek, 05.02.

cukica - odvzem krvi in UZ 

Kisci - pregled

Hedi - pregled

Fajn zrihtajte danes pupe!

Pa navijam za danes.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
5.2.2009 11:17:00   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Četrtek, 05.02.

cukica - odvzem krvi in UZ 

Kisci - pregled

Hedi - pregled

Fajn zrihtajte danes pupe!

Pa navijam za danes.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

me toooooo

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
5.2.2009 11:17:58   
kittyy
hellow vsem tukaj,ki vas -nas je mnogo!
jst sem do zdej bla gostja samo na sosednjem forumu,zdej so me pa po tanovem dal(g,Tomazevic),na IVF.mal sem brala tukaj in vidim da zelo lepo spodbujate ena drugo,fffffffffullll lepo.user posted image user posted image user posted image
jst sem prvic v tem postopku,pa nimam pojma kako to poteka,kaksni so kaj rezultati,....
stara sem 26 let,trudiva se 5let,2x neuspel IUI,pa vse je pri obeh OK.
tko mal sem se vam predstavila,upam da me sprejmete medse,in da bom kako informacijo izvedla,...vidim da ste tud fejst punce.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
5.2.2009 11:19:40   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

T1979 kako si? A te kej lulat tišči? Pri meni se je že začelo. 4x na noč user posted image , mislim kdo bo pa spaluser posted image . Še dobro, da sem si vzela bolniško do petka, da lahko potegnem do 9.00h.

Oj Špelka12,
me nič lulat ne tišči user posted image . Tudi ponoči ne. Mislim, da je pri nas zgodba več ali manj kar zaključena.

Ti pa kar počivaj in uživaj.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
5.2.2009 11:21:07   
T1979
Kittyy dobrodošla. user posted image  user posted image

Kaj več pa ti bodo povedale punce, ki so na kliniki, jaz sem pri Rešu.

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
5.2.2009 11:28:18   
pika.po
Kittyy dobrodošla! user posted image

Vprašaš lahk pa čisto vse, so punce tu gor zelo prijazne in tudi veliko vejo in seveda povejo! user posted image
V slogi je moč a ne!user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
5.2.2009 11:29:12   
pupa_b

Kruce, spet z nami v jutranjih urah. Priden. Me je pa ta zajtrk premamil ne le zaradi kave in rogljičkov, ampak predvsem zato, ker bi rada videla, da bi ga res lahko jedla na terasi ob tako lepem sončnem toplem vremenu.

arneja, lepo ime je Tevž, čeprav sedaj poznam že skoraj več Težev kot matevžev.user posted image

Vitabella, imaš prav. je treba nadaljevat naprej. A ti si se pa že vse zmenila za zamrznjenčka. Kdaj greš seda spet v akcijo?

mismis, dobro jutro.

Shuka, jutrčka. No,ta pregled je bolj neprijeten kot pa rizičen še posebej v času okoli PDP. Sem pa danes sanjala, da si rodila, kaj pa me ne vprašat, ker je bil otroček tako zavit, da se ni nič videlo, ti si pa na obrazu imela samo veeeeelik nasmeh pa nič nisi povedala kaj imate. Je pa dete kar pokalo od zdravja.user posted image

efika, čestitke za dve pikici. lepo ju grej. user posted image  user posted image  O, pa še dva zamrznjenčka te bosta čakala, super. Kar se pa tiče srbečice pa ne vem kaj bi lahko kaj naravnega jemala. Jaz ponavai za vse uporabljam smrekovo mazilo  ali tako imenovano Končevo mazilo (je čisto naravno) in se uporablja za vse.

gigi, vso to špikanje je po moje še vse od punkcije, hormonov,...nič bat. Samo uživaj.user posted image

pupa_b, lahko je to bila vgnezditvena krvavitev, ali se je čistilo še kaj od punlkcije, ... Ne vem, kateri dan po punkciji si imela ET, da bi se lažje ocenilo. Krči so pa enaki za user posted image  in za user posted image . Jaz sem jih tudi imela in to močne, pa manjšo krvavitev dva dni ( 5 dni pred testom), pa sem nosečka. Upajmo pa še vedno na user posted image , a prav.user posted image

lara, jaz tudi pogrešam našo Daisy.user posted image

Joj, saj vem da sem vas še ful spustila, ampak spet letim. Me moj nekam pelje.user posted image  Se še beremo in tipkamo kasneje.

Lučka, ET sem imela 5. dan po punkciji, poleg tega sem tretji dan po punkciji fasala rahlo hiperstimulacijo. Na dan ET je bilo glede tega že vse okej. Pridelala sem 15 celic, nastalo je 6 blastocist, eno so mi vstavili, imamo pa še 5 pingvinov.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
5.2.2009 11:32:01   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

T1979 kako si? A te kej lulat tišči? Pri meni se je že začelo. 4x na noč user posted image , mislim kdo bo pa spaluser posted image . Še dobro, da sem si vzela bolniško do petka, da lahko potegnem do 9.00h.

Oj Špelka12,
me nič lulat ne tišči user posted image . Tudi ponoči ne. Mislim, da je pri nas zgodba več ali manj kar zaključena.

Ej pupa moja, kakšen pesimizem je zdaj to? Te bom po nagi riti! Dokler se user posted image ne prikaže in dokler minusa ne nalulaš ni nič zaključeno!!!! Ja?

Ti le pridno počivaj, se razvajaj in se veseli ponedeljka ko boš zagledala en debel plus! A prov?
Zdej pa šccccccc stran s čudnimi mislimi!

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
5.2.2009 11:33:44   
ledenka

Oj Špelka12,

ne, ne in ne! to pa ne gre! puške v koruzo tako zgodaj ne boš metala, pa če te lastnoročno po nagi riti našeškam! bejž nazaj na desni bok, glej komedije, dosti se smej in se pusti razvajat! dokler se ne vlije, ni čist NOBENEGA zagotovila, kaj je in kaj ni!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
5.2.2009 11:35:30   
ledenka
pika.po user posted image  vidim, da se strinjaš z mano glede nepotrebnega pesimizma! pamet v roke, punce, in prste stran od testov! črne misli pa kar naženite ven, naj zmrzujejo pred vrati!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
5.2.2009 11:36:28   
spelka12

Oj Špelka12,

Ja kaj pa ga serješ punca user posted image user posted image user posted image user posted image . Lulanje pa res ni merilo. Vidim, da rabiš eno palco za po rituser posted image . Mene so prejšnjič joške bolele za znoret, že med špikanjem, sedaj pa nič tko da takele misli stran, drugač namesto torte dobiš samo en miffinuser posted image .

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
5.2.2009 11:38:12   
pika.po
user posted image vidim ja Ajsi da se globoko strinjava user posted image

Sploh s tem, da jih bo dobila po nagi riti, če ne bo ubogala! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
5.2.2009 11:40:45   
pika.po
Špelka bravo za pozitivne misli in tvojo pikico! user posted image user posted image user posted image

Si boš poleg user posted image še user posted image prislužla! user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
5.2.2009 11:51:40   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Aja, Shuki, ne še it rodit user posted image
Zakaj ne?user posted image

Kako kaj naša princeska?

Da bom vsaj eno stavo zmagala user posted image

Pupa je pa zadnje dneve vse bolj zahevna. Ponoči vse manj spi in z user posted image postajava prava zombija. Zato se zdaj naspi, dokler še lahko!

Ne me do 14.02. matrat, pliiiiizuser posted image

shuka jest sem zato, da greš že jutri rodit, dete je veliko, ti si zdrava in sigurno komaj čakaš, da stisneš štručko k sebi.

Joj iz tvojih ust v ušeska malemu v trebušček.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
5.2.2009 11:52:31   
Shuka

Kolk lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
5.2.2009 11:53:31   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

O MBT1979 helouuuuuu! Kako?

Dej ti moja someščanka men povej če veš, a kje kaj športno dogaja v našem mestu, kar se badmintona tiče? user posted image
Tko da lahk igrišče najameš za tisto urco, ne da se greš šolo badmintona?

pika.po, pozdravljenauser posted image  
Evo, sem se ravno na TNZ vpisala v naše športno društvouser posted image , kar se pa badmintona tiče pa nimam pojma. Vtipki na google, pa preveri situacijo. Imajo pa vse sorte. Jaz sem se bolj za aerobiko zanimala zato si niti nisem ogledala vseh stvari kaj ponujajo...

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
5.2.2009 11:54:39   
Shuka

Oj Špelka12,

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
5.2.2009 11:59:55   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

O MBT1979 helouuuuuu! Kako?

Dej ti moja someščanka men povej če veš, a kje kaj športno dogaja v našem mestu, kar se badmintona tiče? user posted image
Tko da lahk igrišče najameš za tisto urco, ne da se greš šolo badmintona?

pika.po, pozdravljenauser posted image  
Evo, sem se ravno na TNZ vpisala v naše športno društvouser posted image , kar se pa badmintona tiče pa nimam pojma. Vtipki na google, pa preveri situacijo. Imajo pa vse sorte. Jaz sem se bolj za aerobiko zanimala zato si niti nisem ogledala vseh stvari kaj ponujajo...

Ma po netu sem jest že šlodrala, pa nič pametnega našla v zvezi z badmintonom... Sem mislila , če slučajno kaj obstaja, pa da niso na net dali...user posted image

Bo pa zdej kaj lepše vreme kmalu pa  bomo po okoliških hribčkih in potkah pohajali in se rekreirali user posted image

Mene aerobika ubija, ker ne maram delat po komandi...user posted image user posted image user posted image Sem zgleda preveč svoje sorte...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
5.2.2009 12:07:25   
Stella Rossa
Pravkar so me klicali iz LJ, da moram prit en dan prej.....torej, če me bo kira počla na seznam   24.02.2009 sestra Milica 

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
5.2.2009 12:26:17   
T1979

Oj Špelka12,

Ja kaj pa ga serješ punca user posted image user posted image user posted image user posted image . Lulanje pa res ni merilo. Vidim, da rabiš eno palco za po rituser posted image . Mene so prejšnjič joške bolele za znoret, že med špikanjem, sedaj pa nič tko da takele misli stran, drugač namesto torte dobiš samo en miffinuser posted image .

Bom tudi z muffinom čist zadovoljna, jih imam zelo rada. user posted image  Mah zarodka sta bila tko slaba, da sta pomojem že tretji dan propadla. Sej moje user posted image  itak ne bo do 15. pa pol še 2 dni. Pol se bo pa gospa primajala.

Ledenka in Pika.po user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
5.2.2009 12:34:28   
pika.po

Oj Špelka12,

Bom tudi z muffinom čist zadovoljna, jih imam zelo rada. user posted image  Mah zarodka sta bila tko slaba, da sta pomojem že tretji dan propadla. Sej moje user posted image  itak ne bo do 15. pa pol še 2 dni. Pol se bo pa gospa primajala.

Ledenka in Pika.po user posted image

Lej jo pupo, k nas nič ne uboga! Lumpa, jih boš res po riti dobla!
Sploh pa, a ti veš kolk kao "slabih zarodkov" zdaj že veselo joka, se smeji in to našo ljubo zemljico tlači! user posted image
Kolkrat smo že povedale, da dokler ni user posted image si uradno noseča! In nema tu trt mrt!!!!
Zdej pa eno risanko v DVD player, pa lepe misli v akcijo! user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
5.2.2009 12:41:54   
T1979
Pika.po, ne morem v službi risanko gledat. user posted image   user posted image  user posted image  user posted image   Ja jaz kar delam, ker doma se bi mi zmešalo. Se mi že v službi.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
5.2.2009 12:43:03   
T1979
Pika.po sej vas ubogam, lej se že user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
5.2.2009 12:47:18   
pika.po
T1979 no sem te pa zgleda s tole risanko ideja vsaj v boljšo voljo spravila! user posted image
Tud to je neki! user posted image

Drgač lahk pa  poskusiš, pa šefu rečeš, da nujnooooo rabiš kako lepo risanko, da deca tvoja to rabi user posted image , pa se pustiš presenetit...user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?