Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.2.2009 20:50:07
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Čao! Bethany in mbd: kaj vidve sta se vrgle na sojin čaj????? zaka pa še to? Tega pa js ziher ne bi mogla pit ... bljek ne sojin, hehe, SEZAMOV, mmmm, odličen je!! no, resno... baje vpliva na tvorbo mleka... pa je vredno poskusit, da bo dojenje čim dlje trajalo. o okusu pa ne bom, na hitro popiješ, pa je.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.2.2009 20:52:08
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Alora... ... Sicer pa glede na to, da nas je na seznamu 33 nosečk...opažam, da bolj kot ne čvekajo naše mamice in bolj malo nosečk... Nč...grem še mal risat...uživajte... sam res, ne?!!! sam mamice čvekamo... le od kod nam tulk časa? ... ko je pa tulk tem za obdelat, hehe!!
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 4.2.2009 21:50:33
|
|
|
|
sonček85
|
mamice.:kako vas je lepo brati in kaj delajo vaši mali navihančki,okmaj čakam da povijem mojo štruco in da bomo potem še mi kupčka podirali ,pa se kobacali,....... pazite nase in na bebije pa se še kaj čujemo
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.2.2009 6:32:24
|
|
|
|
|
Tiste ki ste že rodile sej sem jaz tudi ampak se mi ni nikoli začel luščit čep kako dolgo lahko to traja??????
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.2.2009 7:13:34
|
|
|
|
Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Pir kao mleko dela, hmmm ...je to zagotovljeno? HA ! Dela pir mleko, ja, pa ne sam mleko, tudi kilogramčke nabira!!!Je namreč najboljkalorično živilo,ki obstaja. No moja izkušnja je taka, da sem se pri prvem ful bala za mleko in sem jedla same šnite s sladkorjem in pila Schllosgold brezalkoholno pivo v enornmih količinah...pa so šli kg tak gor, kot šus! Pasal mi je pa pir ful, ker je bilo vroče, pa rada ga imam... No tak da, en brezalko na dan je čist ok, več je pa lahko kr nevarno.. Je pa čisto isto, če se nalivaš z vodo ali čajem, pa veliko počivaš!! ja, po počitku tudi navali mleko ponavadi, vsaj meni je. Katy - čisto možno, da so se začeli krčki. Po večini se začnejo tam nekje prvi mesec in nehajo po tretjem. Mislim, pa da včasih ne pomaga nič če se čemu odrečeš. Edina stvar, ki je jaz nisem probala pri prvem, ki ga je zvijalo ko ... je bilo mleko! Ga potem po flaški kr neki časa ni prenesel, jaz pa sem ga kr veliko spila, ko sem dojila. Ga je pa grozno zvijalo po cvetači in prekajenem mesu. CIta - pri meni se je v drugo odlušču čep ob pol dvanajstih, petnajst čez dve je bila pa mala zuni!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.2.2009 7:15:19
|
|
|
|
|
Naty pa si imela popadkeko se ti je čep začel luščit???
< Sporočilo je popravil cita -- 5.2.2009 7:16:05 >
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.2.2009 8:04:08
|
|
|
|
sonček85
|
jutro ,samo da vas malo pozdravim. Cita:jaz poznam eno kolegico ,ki se jij e čep odluščil pa je šla komaj po 2 dneh rodit.Odvisno
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.2.2009 8:07:54
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Če sem na seznamu pozabila kateri vpisati kak podatek, naj me opozori... Imamo pa še eno novo nosečko...welcome timy! Hvala za dobrodošlico
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.2.2009 8:08:40
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 mamice.:kako vas je lepo brati in kaj delajo vaši mali navihančki,okmaj čakam da povijem mojo štruco in da bomo potem še mi kupčka podirali ,pa se kobacali,....... pazite nase in na bebije pa se še kaj čujemo Se pridružujem napisanemu
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.2.2009 8:27:51
|
|
|
|
Dali*
|
Dobro jutro punce moje! ...jaz bom danes poskusila z manj kalorično hrano...kile kr gor letijo... No jaz sem si za zajtrk privoščila ...........sedaj pa sledi še kavica...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.2.2009 8:34:01
|
|
|
|
mbd0411
|
Tole jabolko pa zgleda tooolk kislo
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.2.2009 8:58:21
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Tole jabolko pa zgleda tooolk kislo ja pa še res je pomaranče zgledajo slastne
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.2.2009 9:08:51
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo mamice in nosečke!!! Res je super brat naše mamice, komaj čakam da se jim pridružim.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.2.2009 9:15:17
|
|
|
|
brigita23
|
dobro jutro punce da se še jst mal javim tle med celjankami, že nekaj časa nisem pisala, berem vas pa skos... predvsem tele vaše poporodne izkušnje, ki bodo tudi meni kmalu prišle prav . Dali- je pa lahko malce bolj konkreten , sej veš kako pravijo imej zajtrk kot kralj, kosilo kot cesar in večerjo kot berač. Sicer pa sem tudi sama nekak poskušala s temi jabolkami in to...pa sem bila po njih še bolj lačna , ni ga čez dobrega rogljička ob dobri kavi zjutraj.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.2.2009 9:25:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo mamice in nosečke!!! Res je super brat naše mamice, komaj čakam da se jim pridružim. sej boš kmal,brez skrbi
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.2.2009 9:27:34
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo mamice in nosečke!!! Res je super brat naše mamice, komaj čakam da se jim pridružim. sej boš kmal,brez skrbi ja res bo kmalu vas marčevke že lahko kaj prhiti:)
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.2.2009 9:44:00
|
|
|
|
_kathy_
|
Jutro! Razmišlam, če bo danes dovolj toplo, da bi šla z našim škratom 1. ven. Hmmm... Mamice, a jih ful oblečete za ven?? Mam škrata tule zraven ...vsako jutro prakticirava, da je eno uro čisto nagec, da se lahko nabrca, ker se zaradi vseh teh plenic revček sploh ne more. Lahko samo skrči in stegne nogico .
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.2.2009 9:53:41
|
|
|
|
barika
|
kathy, pri nas ful piha, pa tak bolj mrzlo je (center mesta) . Ti imaš pa verjetno košaro, pa če ga fajn zadekaš, ne bo panike, če gresta za pol ure ven.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.2.2009 10:07:53
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Tole jabolko pa zgleda tooolk kislo Jaz imam te najraje - Granny Smith...ostala so mi presladka...pa niso mi všeč tista medena jabolka, morjao bit fajn čvrsta, da kr poka ko grizeš...njami.....
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.2.2009 10:14:44
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Dali- je pa lahko malce bolj konkreten , sej veš kako pravijo imej zajtrk kot kralj, kosilo kot cesar in večerjo kot berač. Ne se bat, da vem vseh definicij glede prehrane, ampak se mi zdi, da se me čist vse prime kar pojem zadnja dva meseca. Danes si bom naredila bolj lahek dan...no...ne morem, da ne bi kej finega pojedla...ker men je ta hrana sicer čist prazna...tko, da že pripravljam rižoto s puranom in zelenjavo...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.2.2009 10:17:23
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Jutro! Razmišlam, če bo danes dovolj toplo, da bi šla z našim škratom 1. ven. Hmmm... Mamice, a jih ful oblečete za ven?? Mam škrata tule zraven ...vsako jutro prakticirava, da je eno uro čisto nagec, da se lahko nabrca, ker se zaradi vseh teh plenic revček sploh ne more. Lahko samo skrči in stegne nogico . Kar privoščita si en sprehod je tko toplo zunaj. Uživajta in se mal nadihajta svežega zraka za Savinjo...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.2.2009 10:41:43
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Blue eye, a ti si bla tista mamica! Am jst sm rodila 2:48, pa sem bila v porodni vse do 7h. Pa sem ob 6h slišala jok in ko je prišla babica me še dokončno uredit za na oddelek, sem vprašala, če je ob šestih katera rodila in je rekla, da ja in da je tudi fantek. A maš kakšno slikico kje, da bi vidla katera si? Mogoče bi se te spomnila. V kateri sobi si pa bila? Jst sem bila v enki. kathy - če imaš facebook pejt tja gor pogledat mam par slikc sebe drgač sem bla jst tista ja, ob 6 , bla sem pa v sobi 10, čist na koncu hodnika
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.2.2009 10:46:58
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Čer.. jaz pa upam, da ko bom rodila, da bom lahko sama v sobi (nadstandard), ker sem prvič skoz živčnega fasala, kakšne cimre in nesramni obiskovalci le-teh . Spala nisem nič. Blue eye, samo, da se je vse dobro izteklo. jst vam ne znam povedat....jst sem misnla da me bojo pelal v vojnik zarad cimer, ker sem bla 7 dni in sem mela najprej dve, pol pa še dve druge in pri vsaki rundi je bla ena k sem misnla da bom rekla za prestavitev v drugo sobo drugače bi se mi ga sfuzlal, to si ne morš mislt kak stres. Nč nism spala, ker so tako galamo delale da adijo pamet. Sem si rekla da če morm ostat še en dan da uidem iz bolnice
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 5.2.2009 10:53:54
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Naš Gal je pa danes star 2 tedna . Pri podiranju kupčka imamo gromozanske težave. Noče ga podret oz. zelo redkokdaj ga podere, zato pa se mu potem tako kolca in joče. Glavice sploh ne položi na ramo, kar dviguje jo in gleda okoli. Na trebuščku ni rad, se kar nekaj buni ...tko da sploh ne vem kaj naj naredim . Jst sem na koncu imela + 11 kg. Sedaj jih imam še +1 kg pridobljene teže. A trebuh je še vedno kot ena žolca. . Komaj čakam, da bova lahko šla ven, da bom vsaj hodila, drugače bom zagnila v stanovanju. Pa še tko lep dan je danes. Jutri bi se naj kopali, a nam je patronažna zbolela, tko da bi potem prišla druga. A sva se odločila, da bova kar na najino počakala do ponedeljka. Včeraj sem se naročila na pregled. Imam ga šele 16. 3. Hmmm...A do takrat mora biti domača naloga na strani ali lahko prej?? Nekje sem prebrala, da na začetku po porodu ful boli. Je res? Glede srečanja ...ja, jst sem ZA!!!!! Urški pa želim iskrene čestitke za sinka Blaža!!! Na srečanju še ni vedela imena. Hehe Tud midva imava probleme pri podiranju kupčkov, podreva 1-2 na dan ostalo mi pa zbruha ali pa pokaka. In pravtako gleda na okoli ko ga imama na rami. SAmi sončni dnevi mi pa v tej sobi gledamo na uro namesto da bi šli vn. Če dva dni pol pa menda lahk gremo za 5 minut. Jst mam tud šele 6.3. pregled, moj je že čist nor. Že prej je imel post 2 meseca za domačo nalogo zarad mojih vnetij zdj pa še teh dolgih 6 tednov.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?