Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:32:19
|
|
|
|
gold fish
|
mazda5 - mi je všeč.... ...samo nima nikjer cene zraven note pa mi ni všeč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:32:59
|
|
|
|
Olivija*
|
V tisti mazdi5 se ful fajn visoko sedi, pa še zadnja vrata so drsna, kar je sploh fajn za otroke not in ven pakirat. ko sem šla iz porodnišnice z zašito ritjo, sem si prav želela, da bi me prišla iskat kolegica z mazdo, ker ima tako visoke sedeže. A žal sem se morala zakotalit v očijevo elantro Pa not je še šlo, ven skobacat je bil bolj problem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:35:34
|
|
|
|
arabela*
|
meni pa je espace všeč,kar se tavečjih tiče....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:35:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 V tisti mazdi5 se ful fajn visoko sedi, pa še zadnja vrata so drsna, kar je sploh fajn za otroke not in ven pakirat. ....saj to je eden izmed razlogov zakaj eneoprostorca..... vidim sedaj, ko imamo scenica kak je fajn......, pol se pa vsedem v audija....se komaj zbašem ven....no zdaj niti ne..med nosečnostjo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:37:24
|
|
|
|
arabela*
|
nevem,če ma kak smisel,da si še črpam mleko itak ne ziza več,načrpam pa ravno 20ml.naj še vztrajam
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:37:56
|
|
|
|
tia
|
mi imamo senica in je res pravi avto,v začetku sem mislila ,da to ni avto zame a sedaj ga pa nebi menjala tast je kupil berlingota in je tudi dober,samo da visoko sediš in vse vidiš
< Sporočilo je popravil tia -- 4.2.2009 22:38:53 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:38:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni pa je espace všeč,kar se tavečjih tiče.... ..tak velikega pa ne rabimo , pa tisti z motorjem 2.2..ma serijsko napako...tak da odpade
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:39:25
|
|
|
|
Olivija*
|
Fiška, ti si z mariborskega konca, a ne? A si ti zadela na lotu? Jah, zdej vem, zakaj avto izbiraš...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:39:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish imamo scenica kak je fajn...... zakaj pa še enega rabiš
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:39:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nevem,če ma kak smisel,da si še črpam mleko itak ne ziza več,načrpam pa ravno 20ml.naj še vztrajam jaz nisem....ker 20 ma tak premalo, da pa ji črpaš tak dolgo, da dobi za 1 obrok je pa tud tak... Noče več zizat? Tud ponoči ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:40:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Fiška, ti si z mariborskega konca, a ne? A si ti zadela na lotu? Jah, zdej vem, zakaj avto izbiraš... ,se priporočamo...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:41:58
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Fiška, ti si z mariborskega konca, a ne? A si ti zadela na lotu? Jah, zdej vem, zakaj avto izbiraš... ,se priporočamo... tudi mi
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:42:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia mi imamo senica in je res pravi avto,v začetku sem mislila ,da to ni avto zame a sedaj ga pa nebi menjala tast je kupil berlingota in je tudi dober,samo da visoko sediš in vse vidiš mi tud mamo scenica....zdaj bi pa še berlingota kupili.....samo malo še gledamo...... ga ma moj ata pa mi je všeč, pa nekaj mamo namen kupit pa bo po vsej verjetnosti kar ta b.... Gremo zdaj enkrat na testo vožnjo, pol se pa fiksno odločimo.....Čakamo na avto, pa imajo ful zasedene te testne...bi mogli danes it, pa je klical, da še nima avta....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 4.2.2009 22:45:37 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:43:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz nisem....ker 20 ma tak premalo, da pa ji črpaš tak dolgo, da dobi za 1 obrok je pa tud tak... Noče več zizat? Tud ponoči ne? je zizala,saj veš,nonstop,po 5 krat na noč...pa sem ji enkrat pol flaško naredla,ker se mi zdi,da se je na zizi bolj cartkala in nič pojedla.Pol pa je začelo bit vedno manj mleka,zadnjič sem ji ponudila spet zizo,pa ni hotla
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:43:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish imamo scenica kak je fajn...... zakaj pa še enega rabiš ker 1 avto je premalo....., mam sicer še cliota...samo bo šel stran....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:45:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 A si ti zadela na lotu? Jah, zdej vem, zakaj avto izbiraš... da se ti riječi pozlatile (izpunile) ... ne bi mela nič proti......žal nisem tista srečnica z loto kombinacijo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:45:16
|
|
|
|
arabela*
|
ma full mi je hudo in krivo,ker ni več mleka...........
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:45:44
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: tia mi imamo senica in je res pravi avto,v začetku sem mislila ,da to ni avto zame a sedaj ga pa nebi menjala tast je kupil berlingota in je tudi dober,samo da visoko sediš in vse vidiš mi tud mamo scenica....zdaj bi pa še berlingota kupili.....samo malo še gledamo...... ga ma moj ata pa mi je všeč, pa nekaj mamo namen kupit pa bo po vsej verjetnosti kar ta b.... Gremo zdaj enkrat na testo vožnjo, pol se pa fiksno odločimo.....Čakamo na vto, pa imsjo fl zasedene te teste...bi mogli danes it, pa je klical, da še nima avta.... res je berlingo zelo dober avro,midva seva sedaj imela seanica na popravilu in sem se vozila z b in kako se fanj pelaš,midva z sva se pogovarjala ,naslednji avto katwerega kupiva je b
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:46:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish imamo scenica kak je fajn...... zakaj pa še enega rabiš ker 1 avto je premalo....., mam sicer še cliota...samo bo šel stran.... kak en??imaš cliota,pa senika,pa audija.....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:47:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma full mi je hudo in krivo,ker ni več mleka........... ma glej...saj si ga dolgo imela..... Jaz sem se tud ful žrla zaradi tega, ker mi je moglo po bedariji it...mleka pa ful.... ampak kaj naj...v glavnem, da mi je mali zdrav..... Glavo gor..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:47:17
|
|
|
|
Olivija*
|
saraya, konec koncev si pa kar dolgo dojila. Počasi se bodo pri ostalih začele že težave z odstavljanjem, ti jih pa ne boš imela.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:48:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish imamo scenica kak je fajn...... zakaj pa še enega rabiš ker 1 avto je premalo....., mam sicer še cliota...samo bo šel stran.... kak en??imaš cliota,pa senika,pa audija..... audi ni moj..... scenic pa clio pa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:49:50
|
|
|
|
gold fish
|
saraya - možek se zdaj vozi s scenicom, ko hodi daleč...prej se je pa s cliotom...jaz se pa nočem s cliotom vozit, ker je že starejši pa ne hajca tak zdaj pozimi pa to...pa ne morem malega not dajat...... ga itak moramo menjat....pa če že kupujemo bomo večjega vzeli ne enga pikeca malega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:51:56
|
|
|
|
gold fish
|
...najprej sem mislila novega twingeca namesto cliota....pol sem pa ugotovila, da so vsi samo s 3 vrati, pa še voziček ne gre v prtljažnik, pa da še kdo zadaj sedi....pa je kar odpadla varianta mali avto
|
|
|
Energijske pijačeMichonne RRAli svojim otrokom do 10 let dovolite piti energijske pijače?Da (
30%)
Ne (
65%)
Občasno (
5%)
Število vseh glasov: 20Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!