|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
4.2.2009 17:42:08   
mlinčka
Žiži in špelka, en velik

user posted image

za vaju in vajini blastocistki!!!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
4.2.2009 17:51:20   
mlinčka
Aja, žiži, glede tiste knjige ni panike! Mislim, da je zaenkrat nobena od naju ne potrebuje user posted image . Bo že do kakšnega srečanja počakala!

Kako kej starorimski slog? Že kej desni kolk peče user posted image ?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
4.2.2009 18:08:35   
mlinčka
Kajši, solit nej se gre ta tvoj nesojeni folikeluser posted image ! Mah, za neki more bit že dobr. Po moje, da bi tale vajin eskimček rad očija počakal, da se vrne. user posted image

Aha, še neki! Sicer še ne rabiš, ampak kolkr vem, dabrostona še zmer ni za dobit. Eno škatlico sem ga takrat sicer prišparala, ampak mu bo pa v kratkem rok potekel, se mi zdi. Kaj bova? Buskopani so pa še vsi.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
4.2.2009 18:19:13   
Kicsi
Špelka-vse čestitke user posted image .Pridno jo grej.

Buma user posted image .

Shuka,ti kar pejd rodit ja.Zakaj pa amnio?
A je to rutina ali kako,da delajo amnio tik pred rokom?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
4.2.2009 18:37:15   
lučka 25
miklarom, super za ponovni postopek. Naj bo uspešen!!! A ne, pa za Shuko je 9.2. tako lep datum, sem jaz tudi tako ugotovila.user posted image

Kruce, ti si res faca. user posted image

Netka, si spet prišla malo naokoli. Imaš baje gužvo (delo, izpitii,...)? Drži se.

gigi, a tale dr.D je pa sedaj kar malo tvoj, ti ga je mismis malo posodila. Važno, da je dobro opravil svoje delo in bomo čez dva tedna jokale od sreče.

špelka, ja vaše/naše navijanje vedno pomaga, pri vsaki. Ko pa nas toliko stiska pesti, diha,.. Zate sem pa zelo vesela, da imaš eno zmagovalno pikico v bušiju.user posted image  Pa vidim da sta potem imela z dragim lep izlet in popoldan.

Shuki, za Hedvigo pa jaz stavim za 14.2. user posted image

gloria, je Nik priden? Saj ne vem, če si že povedala, ampak a so se sedaj krči umirili?

mlinčka, sem prebrala o knjig za gigi. Ja, vidiš jaz sem se ji kar spretno izognila, sem prej postala nosečka. user posted image  Gigi je pa tudi ne bo več potrebovala.user posted image

Kicsi, v Kranju tako zelo radi delajo amnijo, da je to tik pred porodom praksa in nas vse nosečke v Kranju to čaka.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
4.2.2009 18:41:06   
gloria
gloria, je Nik priden? Saj ne vem, če si že povedala, ampak a so se sedaj krči umirili?

..ja krčki so mimuser posted image user posted image user posted image user posted image ....zdej je pa res fajn....ti si pa že 16 tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image kok gre hiter...še malo pa bomo za tebe staviliuser posted image ....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
4.2.2009 18:55:04   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
štajerski medvedek moj - hvala za sms, mi lav ju tu veri mačuser posted image user posted image
user posted image draga moja....

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
4.2.2009 18:57:24   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Zarja, vidim da kljub obilice dela le prideš malo nas pokukat. Pa saj tako ne moremo ena brez druge. user posted image
ma res samo kukat, je gužva za popiz***. Pogrešam pa vas res full. Kongo pade brezpogojno naslednjič, sploh pa ne bom falila ko prideta vidve s Shuki.

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
4.2.2009 18:59:07   
Kicsi

Kicsi, v Kranju tako zelo radi delajo amnijo, da je to tik pred porodom praksa in nas vse nosečke v Kranju to čaka.

Pa ni to že mal rizično?
Joj meni se to tok grozn sliši.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
4.2.2009 19:01:17   
zarja1
Babe jaz še mam nekaj Dabrostona doma, če ga katera nuca naj javi....

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
4.2.2009 19:03:48   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy
Zarjica kako je na poslu, te mozgajo????

moja najtaljubša teta Grethy mozgajo me mozgajo. Mater vse me je čakalo, prava bomba BUMMMMMMMMMM. Če bo še kaj pošta zafrkavala, me samo pokliči-vse zrihtam. Tud za telegram sem kasneje hajko dvignila.

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
4.2.2009 19:07:12   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo
Ko sem videla kako mali otroček mahauser posted image user posted image
user posted image iiiiiiiiiiiiii jaz bi se tud ziher. Ful lepo.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
4.2.2009 19:11:36   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Zarjica, tud jaz tebe rada!user posted image

Larči lubek pa ja, res vas pogrešam. Kako sta pamžka? Berem same pohvale. A to si ziher, da je po atiju?user posted image

pa moj ratatujski najlepši sivi Mišek73? Kaj dogaja draga?user posted image

Netka, Mismis, Pikovitka, Mlinčka, lepa Blančka helov drage moje. Vidim T1979 in MBT 1979 imata skrivne kode..user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
4.2.2009 19:13:43   
zarja1
Gigika jaz sem dans mela take lepe sanje. Ti povem, čez 14 dni.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
4.2.2009 19:51:24   
dajamaja
Uffff, ste naklofale, saj je šele 4.2.!?

Špelka in Gigi super vgnezditev in vsaki en debel plus čez 14 dni!!! 

Vsem novim mamicam iskrene čestitke!!!!
Vsem ostalim pa srečno na poti do čestitk user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
4.2.2009 19:57:55   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Jaz se kar podpišem pod tole!

Pozdravček vsem

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
4.2.2009 20:01:11   
Kicsi
Cukica-srečno jutri.

Lepo se imejte danes in se tipkamo jutri.
Jutri bom po vsej verjetnosti videla svoje sončke user posted image user posted image user posted image

Pa-pa

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
4.2.2009 20:05:13   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Pa ni to že mal rizično?

Ne, amnioskopija ni rizična, amniocinteza je. Amnioskopija je le pregled s katerim preverijo ali je maternični vrat kaj odprt in kakšne barve je plodovnica. Sama sem bila na amniopskopiji 7x, bolelo me je le prvič. Za amnioskopijo je bistveno, da je nosečka zelo sproščena, pa je vse ok. Edina posledica tega pregleda je, da se lahko pojavi rahlo krvavenje.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
4.2.2009 20:07:34   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

..ja krčki so mimuser posted image user posted image user posted image user posted image ....zdej je pa res fajn....ti si pa že 16 tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image kok gre hiter...še malo pa bomo za tebe staviliuser posted image ....

Sem prav vesela, da so sedaj krčki pa mimo, pa vrjamem, da je zdaj pa res še bolj fajn. user posted image
Pri meni gre pa tudi že tako hitro, da je kaj. Mala pikica pa tudi že brca, danes je še posebej živahna/živahen.user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
4.2.2009 20:07:42   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Zarja, vidim da kljub obilice dela le prideš malo nas pokukat. Pa saj tako ne moremo ena brez druge. user posted image
ma res samo kukat, je gužva za popiz***. Pogrešam pa vas res full. Kongo pade brezpogojno naslednjič, sploh pa ne bom falila ko prideta vidve s Shuki.

Super!!! Jaz sem se že tako javila, da jo pripeljem. Komaj čakam, da se še v živo vidimo.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
4.2.2009 20:09:07   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Pa ni to že mal rizično?

Mislim, da je v prvo ene 14 dni pred rokom. Ne bom pa trdila. Bo Shuka več vedela povedat, jaz sem še na začetku, pa o tem še ne mislim razmišljat.

No, sem videla, da je že benika vse lepo razložila. user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 4.2.2009 20:10:23 >

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
4.2.2009 20:09:17   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Jaz se kar podpišem pod tole!

Pozdravček vsem

Še jest; pa navijam za  user posted image user posted image  čez 14 dni!!user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
4.2.2009 20:09:26   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Kajši, solit nej se gre ta tvoj nesojeni folikeluser posted image ! Mah, za neki more bit že dobr. Po moje, da bi tale vajin eskimček rad očija počakal, da se vrne. user posted image

Aha, še neki! Sicer še ne rabiš, ampak kolkr vem, dabrostona še zmer ni za dobit. Eno škatlico sem ga takrat sicer prišparala, ampak mu bo pa v kratkem rok potekel, se mi zdi. Kaj bova? Buskopani so pa še vsi.

Ponucaj če rabiš, ker preden bom jaz rabla.....bom pa že si kaj zrihtala, če ne pa prometrium. Ni panike....Kako ste kaj drugače vi štirje?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
4.2.2009 20:17:40   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Pozdravček lepi tudi Moji Gretkiuser posted image , pa Larčkiuser posted image user posted image , ki še vedno čaka, d se oglasim, ampak dokler kašlajo v treh, ne reskiram!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Maš pravuser posted image

Tudi vsem ostalim, Netka misli na vas, Netka ma vas rad!!

Navijačka Netka!!

Srči, mi tebe tudiuser posted image

Zarči, sigurno sta po atekuuser posted image , danes naj bi ju vidla na MF, pa zdravnika ni bilo, ke rje imel operacijo.user posted image  Tko, da še en teden moram počakat. Saj bo hitrouser posted image .
Ste posneli dokumetarc? To je verjetno veliko dela in ur snemanaja? Ti ni mraz?

Shuki, naj bo, stavim še jaz na 12.2.2009user posted image

Hedi, tebe pa vidim za 16.2.2009user posted image

Gigi, špelka, naj bo miren večer, prijeten v družbi novih 'stanovalcev', ki naj ostanejo še samo 8 mesecev, pa nič večuser posted image user posted image

Lep večer vsemuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
4.2.2009 20:28:37   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Sem prav vesela, da so sedaj krčki pa mimo, pa vrjamem, da je zdaj pa res še bolj fajn. user posted image
Pri meni gre pa tudi že tako hitro, da je kaj. Mala pikica pa tudi že brca, danes je še posebej živahna/živahen.user posted image

user posted image user posted image user posted image a ni to neki najlepšega ko ga prvič začutiš...je pa hiteruser posted image ....jaz sem Nika komi v 20 tednu začutila....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?