Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:17:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem svoj avto ravno ta mesec izplačala ...daj kako idejo..... kakega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:17:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* kam boš pa zdaj z viškom? Lahko noč! v šajtergi k nama
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:17:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish kaj ti ni jasno....... sem rekla, da rabim drugi avto...zdaj pa moram povedat kakega ...scenic, berlingo, zafira, modus, grand scenic, picasso, ..... ....... ... ....ja velikega hočem met.....še enega ja,halo,nisem vedla da avto kupuješ.....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:18:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...daj kako idejo..... kakega kaj kakega
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:19:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish kaj ti ni jasno....... sem rekla, da rabim drugi avto...zdaj pa moram povedat kakega ...scenic, berlingo, zafira, modus, grand scenic, picasso, ..... ....... ... ....ja velikega hočem met.....še enega ja,halo,nisem vedla da avto kupuješ..... ..... kaj si tak užaljena
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:19:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...daj kako idejo..... kakega kaj kakega avteka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:20:01
|
|
|
|
Olivija*
|
Jaz sem si ga tudi kupila prejšnji mesec. Lara, si ti napisala, da ima Larika dovolj špehca? Se je zadnji mesec kaj poredila,ker prej je bila skoz drobižek, sploh v primerjavi z našo Ano, pa sta isto stari?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:20:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..... kaj si tak užaljena eh daj...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:21:15
|
|
|
|
gold fish
|
...babike so šle.... ninkooola...zakaj pa ti nikol nič ne napišeš..... bereš nas pa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:21:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..... kaj si tak užaljena eh daj... tak je že boljše
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:22:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish avteka ja ne vem,kaj bi ti imela,jaz mam pasata,ti ga prodam če želiš
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:22:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish avteka ja ne vem,kaj bi ti imela,jaz mam pasata,ti ga prodam če želiš ne, nočem met limuzine...hočem enoprostorca
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:23:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ninkooola...zakaj pa ti nikol nič ne napišeš..... bereš nas pa samo res.......
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:24:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ne, nočem met limuzine...hočem enoprostorca zakaj pa to
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:25:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish http://images.avto.net/2542932/2_small.jpg .....ta mi je tud všeč... ma če se tak malo vidi,da rabiš mikroskop
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:26:32
|
|
|
|
arabela*
|
kolk starega kupuješ
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:26:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ne, nočem met limuzine...hočem enoprostorca zakaj pa to ker so mi fajn...., se tak fajn visoko sedi, pa pregledni so, pa dosti placa je not, pa še in še...... saj pasat mi je všeč....samo mora bit pol karavan...mamo službene..pa jih je fajn vozit.....samo si tak utesnjen not ...se sploh ven ne vidiš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:27:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kolk starega kupuješ novega al pa vsaj čimbolj frišnega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:27:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish novega čist,iz štacune
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:27:50
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish http://images.avto.net/2542932/2_small.jpg .....ta mi je tud všeč... ma če se tak malo vidi,da rabiš mikroskop čisto res! Fiška, jaz ti priporočam mazdo5, ima kolegica in je fuuuul zadovoljna. Če je ta prevelik, pa nissan note, ki je ful znižan zdaj, pa še 5 let garancije ima ne glede na kilometre.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:27:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish novega čist,iz štacune jap
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:28:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish novega al pa vsaj čimbolj frišnega kolega je ksaro pred kratkim prodal....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:28:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish http://images.avto.net/2542932/2_small.jpg .....ta mi je tud všeč... ma če se tak malo vidi,da rabiš mikroskop čisto res! Fiška, jaz ti priporočam mazdo5, ima kolegica in je fuuuul zadovoljna. Če je ta prevelik, pa nissan note, ki je ful znižan zdaj, pa še 5 let garancije ima ne glede na kilometre. grem gledat..mamše avto net odprt ....ne vem kak zgleda..pridem takoj nazaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 4.2.2009 22:29:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saj pasat mi je všeč....samo mora bit pol karavan...mamo službene..pa jih je fajn vozit.....samo si tak utesnjen not ...se sploh ven ne vidiš a celo službene avte voziš lepo ti gre...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
simobil ali tušROŽICIzanima me kje se bolj splača vzeti naročnino..kje je bolj ugodno?ali kje imate?tuš (
19%)
mobitel (
33%)
simobil (
43%)
drugo (
4%)
Število vseh glasov: 99Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!