|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
4.2.2009 12:48:04   
anca
rea - mene boli notranja stran stegen in to kar si ti opisala, kot da bi delala vaje.. mislim si, da mogoče od tega, ker se je mala že obrnila, pa pritiska na kakšne živce.. ne vem, ampak sigurno ni nič takega user posted image

sonček - nee, marelične krofeee.... mljask...

aprilčica09 - samo nekaj predavanj mi še manjka, angelito mi bo poslala seznam, če pa ji ne bo ratalo, ti pa sporočim! hvala zaenkrat!

detelja - zmenjeno!

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
4.2.2009 12:55:24   
sonček85
mmm jaz bi ma čoko,no saj če bo srečanje res na trojanih se jih napokammmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
4.2.2009 13:41:44   
Nalini
user posted image ojla

pri nas se je pa malo pokazal sonček .... je že bil skrajni čas, ker sem že pozabila kako je, če sonce sije ...user posted image  ampak se je že skril user posted image ...

jaz sem se pa zdaj napokala krofov user posted image user posted image user posted image user posted image  ... ki mi jih je prinesla detelja (detelja hvala ...user posted image ,..... za pusta hrusta pa greve na krofe ... - te že zdaj vabim, da se oddolžim....user posted image .... )

zdaj pa malo počivam, ker kasneje še mislim zlikat 10 plenic,....(men se zdijo te tetra plenice dosti slabše kvalitete kot so bile pred leti ...user posted image ... niso tako kompaktne,.. delujejo tak bogeuser posted image ... pa smo kupili ta dražje, ki jih imajo v baby centru....., ker so baje cenejše še slabše kvalitete...)

lp

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
4.2.2009 13:47:02   
RDEČA VRTNICA
Lep sončen pozdravček vsem.
Naj se še jaz mal javim po dolgem času.

V ponedeljek smo imeli pregled in vse je ok. Naslednji pregled imam 2.3.

Smo pa bili tudi na 4 D ultrazvoku in sem bila ful presenečena kake lepe posnetke in filmčke dobiš.
In kaj vse se tam gor vidi. Je kar živahen otrok, tehta že kar 1, 35 kg.

Ja, nič, pridne bodite in naj vam ne matra kaj prevečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
4.2.2009 14:07:01   
anchika
Lep pozdrav še iz primorske
Samo da vas pozdravim. Pri nas je začelo deževati. Vsi govorite o krofih, jaz pa sem se napokala mišk katere mi je spekla tašča. Tako so ble dobre, res jo moram pohvalit pa ji bom ukazala naj jih takoj naredi še eno rundo. Komaj čakam pust, pa še rojstni dan imam.

Lep deževen dan še naprej!!

(odgovor članu RDEČA VRTNICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
4.2.2009 14:08:52   
krfjolca
Jaz imam tetra plenic še od Anžeta fuuul. Sva imeli takrat s taščo mal nesporazuma, pa sva jih obe nabavili. Jih je okrog 50user posted image . So pa različne kvalitete, meni se zdijo najboljše iz DMa, če se prav spomnim. Jih pa ne mislim likat, ker so iz sušilca super mehke.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu RDEČA VRTNICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
4.2.2009 14:27:58   
rea27
ja anca bo verjetno kar držalo, sicer bom pa vse videla 9.2 v ponedeljek, ko imam pregled pri teti ali pa na merjenju pretokov...

Lepo se imejte. Jaz uživam v lepem sončnem dnevu..

včeraj sem imela test iz italijanščine, danes iz francoščine..držite pesti!!!

papa

rea27

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
4.2.2009 14:37:55   
ninica23
huraaaa..pa je dan spet malo lepši...

drgače pa: prosim povejte mi, ali se kateri dogaja, da jo "spodaj" tišči..kot bi imela musklfibr...kot da bi kake vaje za notranjo stran stegen delala...Ne morem reči da me boli ravno moja "gobica" ampak vezi okoli ali pa mišice ali kite..kaj vem..No, imaš še katera podobne težave..sicer menim, da je to že počasi bebi ..ki pritiska na živčevje okoli...kaj pa vem...

tut js mam podobne težave,vsaj mislim da-včasih me spodaj boli,da niti noge ne morem dvignit,posebno desne,kot bi imela pretegnjene kite/mišice,pojavlja se mi pa že dobra 2 tedna,včasih bolj,drugič manj... user posted image
sončen pozdrav iz celja vsem souser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
4.2.2009 14:42:02   
ninica23
tut meni noče več naredit okvirčka... user posted image

rea27: mislim,da imava podobne težave z bolečinami spodaj 

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
4.2.2009 15:47:23   
srecka82
Ojla čvekice.

Jaz se sedaj sicer malce redkeje javljam, ker moje počutje ni več najboljše. Skoz sem zaspana, ko je potrebno kaj postoriti po hiši mi trebuh redno otrdava vsaj ene 3x na dan, pa vsake toliko časa me spodaj trebuha tišči, kot da bi me v jajčnikih špikalouser posted image . Tak zaboli pa drži nekaj časa, potem pa popusti. To se mi včasih večkrat zgodi. Sej sploh ne vem če znam prav opisati. Ali ima še katera podobne znake? Sicer imam jutri pregled pa bomo videli kaj bo G rekla.

Sedaj pa šibam dol z interneta, ker mi bo križ razgnalo, pa še zaspana sem, kljub lepemu vremenu.

cao

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
4.2.2009 16:36:31   
Pat74
Srečka kot, da bi sebe poslušala, samo da si ti napisala. Sem danes dobila celo vrečo Legoferja, toliko še nikoli v nobeni nosečnosti - očitno mi je tamičken vse zaloge skuru, pa še zame jih ni dovolj.user posted image

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
4.2.2009 16:45:59   
sonček85
rea.držimo pesti

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
4.2.2009 18:12:59   
brigita23
ojla punce-čvekice

Končno sem tudi jaz malo boljše in se vam pridružujem na forumu. Danes sem vseeno odšla k zdravniku, kateri mi je povedal da imam gripo in me poslal domov z lekadolomuser posted image .
Pa vendar se počutim nekoliko boljeuser posted image .
Danes smo stari 29t in smo zelo živahni, to pa je zame tudi najboljše zdravilouser posted image user posted image user posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
4.2.2009 18:20:10   
sonček85
BOLJE DA SI ŠLA K DR IN DA TI JE VSAJ POVEDAL ,LAHKO BI BILO Še kaj hujšega.hvala bogu ni.
Čestitke za 29t,mi bomo pa jutri po NS ,v petek pa normalno stopili v 30t

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
4.2.2009 18:23:11   
brigita23
sonček-ti pa vedno poskrbiš da se nam sline cedijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
4.2.2009 18:39:57   
nmag
No sedaj vem zakaj sem tok švoh,dobila sem virozo od Ane,spet bruham ko norauser posted image user posted image ,se pridružujem klubu bolnih.user posted image

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
4.2.2009 18:46:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

No sedaj vem zakaj sem tok švoh,dobila sem virozo od Ane,spet bruham ko norauser posted image user posted image ,se pridružujem klubu bolnih.user posted image
ojoj pozdravi se

Brigita:ja malo pa moramuser posted image user posted image user posted image user posted image jutri si jih grem kupit v pekarno mmmmmmmmmmm kaj jih bom jedla
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
4.2.2009 18:56:35   
Pat74
Nmag mal elektrolitov bo treba pit, sej imaš kakšen isostar ali kej podobnega doma? Pa takoj v pojstlo, čeprav dvomim, da ti bo ratal zaradi tamalih,a ne?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
4.2.2009 19:29:42   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Srečka kot, da bi sebe poslušala, samo da si ti napisala. Sem danes dobila celo vrečo Legoferja, toliko še nikoli v nobeni nosečnosti - očitno mi je tamičken vse zaloge skuru, pa še zame jih ni dovolj.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Js sem tudi zadnjič 6 flaš dobila. Pa saj ni neki ogaben okus, edino men se zdi, kot da bi bil mal antiseptičenuser posted image Mam tak čuden občutek v grlu ko ga spijem, kot da bi mi malo omrtvil vse skupajuser posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
4.2.2009 19:30:27   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

evo sem še posteljo  in jogi naročila in rezervirala za našga bebija ,tako da moramo it še sam iskat,pa še jogi bi naj bil v akciji drugi teden tako da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj moram pa še samo na taščo čakat da gremo voziček kuptuser posted image ,je rekla da šele konec feb.začetek marca,jaz bi pa to že sedaj imelauser posted image pa še v akciji je ,no pa sej če je njej vseno je meni tudi ,če bo dražje.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj se zmeni s taščo in ji svetuj, da bi bilo dobro za njeno denarnico, če kupi v akciji.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
4.2.2009 19:31:19   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

huraaaa..pa je dan spet malo lepši...

drgače pa: prosim povejte mi, ali se kateri dogaja, da jo "spodaj" tišči..kot bi imela musklfibr...kot da bi kake vaje za notranjo stran stegen delala...Ne morem reči da me boli ravno moja "gobica" ampak vezi okoli ali pa mišice ali kite..kaj vem..No, imaš še katera podobne težave..sicer menim, da je to že počasi bebi ..ki pritiska na živčevje okoli...kaj pa vem...

tut js mam podobne težave,vsaj mislim da-včasih me spodaj boli,da niti noge ne morem dvignit,posebno desne,kot bi imela pretegnjene kite/mišice,pojavlja se mi pa že dobra 2 tedna,včasih bolj,drugič manj... user posted image
sončen pozdrav iz celja vsem souser posted image

Mene na desni strani v dimljah boli, ko se oblačim in dvignem nogo. Pol pa piham in vzdihujem zram.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
4.2.2009 19:32:11   
*Junona*
En nasvet prosim, spoloh tiste, ki ste že mamice. Kateri termometer priporočate za dojenčka?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
4.2.2009 19:34:50   
nmag
Hvala Pat,ja res bo treba,upam,da bo hitro mimo,sedaj ko sem se zbruhala je malo boljše,bomo vidli jutri.Pri nas na naši šoli ta viroza že dolgo razsaja,včeraj je zagrabilo Ano,no danes pa mene,ni kaj,ni še konec teh viroz.
Lepo pančkajte.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
4.2.2009 19:53:22   
*Junona*
Nmag, drži se.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
4.2.2009 20:15:28   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

En nasvet prosim, spoloh tiste, ki ste že mamice. Kateri termometer priporočate za dojenčka?

tudi mene to zanima?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?