Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 18:11:43
|
|
|
|
baki
|
tk punce js sem doma odprta za 1 prst .vzela bris za strptokoka,ctg je vredu .naslednji pregled mam v torek10.2.pa je rekla da morem met torbo za p. zraven.neki je rekla da naj bi mi sprožla.pojma nimam bomo vidli ka bo.ce me nbojo pelali en dan prej ko je polna luna
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 18:20:29
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Timy - ja teli telefoni, grozni so, morš res izklopit al pa čist potihem dat telefon, da maš vsaj 1h miru na dan, pa ponavadi lih k bi človek malo zadremal se najde kdo k te kliče. Pol pa panika Boh ne daj da bi kej zamudil Men grejo rahlo na jetra vsakodnevna spraševanja, kdaj bo!!!! Saj to je tisto, ravno zaradi tega daš telefon na tiho, da lahko malce zadremaš brez motenj. Ampak ljudje tega sploh ne razumejo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 18:21:24
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Shuka...ane...vsem povemo kdaj je rok pa kr kličejo vsaj 3 tedne prej...ma k da so mal počeni no...jst sm mela dons spet 2 taka klica: a sm že stric.... matr kaj vam pa je...smo rekl da bomo povedal ko bo Žal, ampak čista resnica
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 18:22:30
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki tk punce js sem doma odprta za 1 prst .vzela bris za strptokoka,ctg je vredu .naslednji pregled mam v torek10.2.pa je rekla da morem met torbo za p. zraven.neki je rekla da naj bi mi sprožla.pojma nimam bomo vidli ka bo.ce me nbojo pelali en dan prej ko je polna luna Baki zakaj ti bo pa sprožila porod? sem gledala, da imaš pdp 22. 2.?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 18:30:28
|
|
|
|
Katjusa
|
Hej punce..... Urša čestitke za korenjaka kako pa je z brkn? se je kej javla? tok od mene k še kr čakam da se kej začne sam zgleda da še ni naš čas..... ma sej bo ko bo bo veselje prav tako veliko kot bi blo danes al pa včeraj tak da ko bo bo sam da bo in da bo detece zdravo.... se pa res težko kej gibljem in kej delam mi tok dol tišči da se mi zdi da mi bo vse ven padlo.... lep pozdravček
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 18:32:17
|
|
|
|
baki
|
ne vem neki je rekla,mogoče se ji pa smilim k mam tk nizko pa se hemeroide mam tk da je za znoret.dons ko mi je bris jemala odzadi sem ji skor usla iz mize .pa sem ji omenla je pa rekla da zunanjih nimam da možnoda mam notranje.malega mam pa tk nizko tk da cutim fajn pritisk odspodi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 18:51:57
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki ne vem neki je rekla,mogoče se ji pa smilim k mam tk nizko pa se hemeroide mam tk da je za znoret.dons ko mi je bris jemala odzadi sem ji skor usla iz mize .pa sem ji omenla je pa rekla da zunanjih nimam da možnoda mam notranje.malega mam pa tk nizko tk da cutim fajn pritisk odspodi Baki
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 19:00:17
|
|
|
|
baki
|
pmojem je pa tud ker si zelim da bi bila moja g.tut pri porodu zaradi mojih kolkov,in mojga srca.je bla pri katji tud zraven pa se sivala me je.pa se rekla je da je vtorek dežurna tk da je cel dan pa ne vem a tud noc tam in hoce da bi bla tam k bom rodila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 19:22:37
|
|
|
|
sunny24
|
Ojla čvekice moje...Kako smo? Jst sem prej šla kupit flis in sem kar 2 metra ga vzela in tako bojo vn ratale 4 dekice...Enga sm vzela bež, ta druzga pa baby roza...Bom mama še zašila obrobo okoli in bomo meli lepe dekice... Pol smo pa postlco sestavli in zdej me malo jezi, k una obroba od galeba ne gre lih najbolj gor, ker ima pr vzglavju polno stranico in nimam kam zavezat trakcov...mormo neki pogruntat...Kolumbo mi je rekla, da so oni menda vrtali...bomo vidli kaj bo moj pogruntu. Zdej bom šla pa še malo nalepke limat v sobico, pa smo fertik. In pol naša madam lahko pride takrat ko si zaželi! mi smo opremljeni, prpravljeni pa... lilcha, hvala za pohvale nad čupo... maksi, ja, tisto je bla izjava...Tako globoko razmišljanje... telefoni...Mene zaenkrat noben ne gnjavi, je pa res, da se itak slišim z mojimi in nono vsak dan, pa tudi mama od mojga in sestra so skor vsak dan tuki, tako, da me ne gnajvijo preveč. bi pa popoiz.dila ja, če bi mi telefon zvonu vsakih 5 minut in pol butasto vprašanje "A je že kej?" Edino sodelavka/prjatlca mi je poslala sms, če sm še 2v1 in da pride jutri na obisk s ta malo... Joj, mene vse neki tišči dol...Sej ne vem, kira je napisala, da ma "ta malo" vso otečeno...tak feeling mam tudi jst, ku daje še 1x večja... Sej če bi bla tip, bi se mi verjetno še fajn zdelo, sam tko pa ni... Kaj počnete?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 19:28:42
|
|
|
|
baki
|
sunny...pozdravlena sem mislala da si se zgubla pa vidim da se nisi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 19:30:50
|
|
|
|
baki
|
sem prisla od g. pa sem skuhala segedin za jutr zdaj pa mal tipkam pol pa v vodoravni položaj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 19:32:56
|
|
|
|
sunny24
|
baki, ti si pa prov boga s temi hemoroidi...Mene zaenkrat nič ne matrajo. Upam, da bo hmali bujše! Kaj ti frajrka, boš šla kar prej rodit, al kaj? No, sej če te vse matra ti prvoščim, da ti prej sprožijo!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 19:34:52
|
|
|
|
mala*
|
Pozdravljene! Naj se vam na hitro javim! Prejšnji teden, 27.01 v torek sem začela krvaveti in šla v P. Takoj so naredili CR,tako da nas je naša princeska MAŠA razveselila 2 dni pred načrtovanim datumom. Imela je 2540g in 49cm...Včeraj sva prišli domov in se počasi privajava.. Toliko zaenkrat, se vam kaj javim v naslednjih dneh ko pridem k sebi... Vidim, da ste tudi ve pridne in pridno rojevate!!!ČESTITKE VSEM MAMICAM,tistim, ki čakate, pa želim čim lažji porod in da kmalu zagledate svoje sončke, saj je to nekaj najlepšega!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 19:36:28
|
|
|
|
baki
|
po moje bi res rada bla moja g, zraven zato me je tut narocla na tak dan k je dežurnamorem pa it gor na oddelek
< Sporočilo je popravil baki -- 4.2.2009 19:37:14 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 19:38:51
|
|
|
|
birdy
|
Mala, čestitke za dojenčico
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 19:40:42
|
|
|
|
birdy
|
Men se bo utrgal, vsake 10 minut sem na wc-ju... Dons sem šla že 7x na velko potrebo, scat pa sploh ne štejem... Zdej pa študiram če sem si slučajn mal mehur prehladila Pa a se čem jit mal pokazat al kaj?? Ma nej gre vse skup nekam
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 19:41:28
|
|
|
|
Maksi1
|
Mala - iskrene čestitke. Kako lepo, da ste že doma. Želim vam dosti cartanja!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 19:44:55
|
|
|
|
Vesnozaver
|
mala cestitke ! birdy bo pa sla danes v p tralalallaa domaci klistir ze v polnem zamahu...;) sunny jaz sem otecena... prava velika zemlja je tam doli.... joj babike jaz sem ze tako neucakana, samo cakam, da me zgrabi.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 19:45:02
|
|
|
|
Maksi1
|
Birdy - se mi zdi, da vse hodimo pogosto lulat, ampak tako kot je stanje pri tebi, je res za poklicat v ZD. Lahko pride celo do dehidracije. Bi se splačalo, da ti pregledajo kri.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 19:47:34
|
|
|
|
timy
|
Mala ISKRENE ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 19:48:39
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - ti si tako hecna. Če bi bla tip.....ja, točno tako bi se počutila. Pridni ste s sobico. Jaz pa bolj poležujem, kot ne. Sem se glih stuširala in sem od tega prav zmartrana. Težko bo preživet še teh 14 dni. Se mi zdi, da sem vedno bolj okorna in da je kavč moj najboljši prijatelj. Kaj pa ti?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 19:49:46
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver mala cestitke ! birdy bo pa sla danes v p tralalallaa domaci klistir ze v polnem zamahu...;) sunny jaz sem otecena... prava velika zemlja je tam doli.... joj babike jaz sem ze tako neucakana, samo cakam, da me zgrabi. Ko bi vsaj tale tvoja pesmica se uresničla... Sam se ne bo Mislm, da je tko k je Maksi rekla, da se bo treba it pokazat... Kak vnetje zna bit... Bom še mal počakala...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 19:51:28
|
|
|
|
A in J
|
Lep pozdrav vsem skupaj.....sem na novo pridružena februarčica. :) PDP 10.2. 2009, sva že čist neučakana, ampak ne dogaja se pa čist nč. :)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 19:52:40
|
|
|
|
Vesnozaver
|
birdy upam, da ni vnetje. lulat pa jaz tudi hodim vsako uro najmanj. me boli ko hodim ce ne grem, pa magari par kapljic
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 19:54:28
|
|
|
|
sunny24
|
mala, čestitam za pupiko! birdy, uf, sam to pa res ni fajn...Po mojem kar pokliči in se pejdi pokazat! Boga, sej si več na WC kot kje drugje... maksi, oh jej, kavč je itak moj naj frend že dosti časa... Komi čakam, da se začne akcija! Bom zdej napisala na Rodili smo, da je naša mala* rodila...Če me ni že kira prehitela...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?