![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:21:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tak, mal sem pocitirala. Vam moram povedta, da moj ravnokar kolca. In to po tem, ko sem košček čokolade pojedla! mu že paše okus, pa je navalil na plodovnico Ja, še en sladkosnednež več v familiji. spps, ne me hecat, ker mi hrana danes sploh nekam ne paše. Kot da mi maternica pritiska gor in sploh ne morem veliko pojest. Me veseli, da je vsaj užival v čokoladi, ker mene je po njej začela zgaga pečt. Pa še donata nimam doma, !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:22:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tak, mal sem pocitirala. Vam moram povedta, da moj ravnokar kolca. In to po tem, ko sem košček čokolade pojedla! mu že paše okus, pa je navalil na plodovnico aha, zdej vem zakaj moj tok velikrat kolca Ma res, koliko kaj čokolade in sladkega pojeste, punce? Meni zadnje čase ful paše sladko. No, sej mi že skoz, sam zadnje čase moram obvezno po obroku še nekaj sladkega.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:26:08
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tak, mal sem pocitirala. Vam moram povedta, da moj ravnokar kolca. In to po tem, ko sem košček čokolade pojedla! mu že paše okus, pa je navalil na plodovnico aha, zdej vem zakaj moj tok velikrat kolca Ma res, koliko kaj čokolade in sladkega pojeste, punce? Meni zadnje čase ful paše sladko. No, sej mi že skoz, sam zadnje čase moram obvezno po obroku še nekaj sladkega. uff, meni že skos paše sladko jest (tudi pred nosečnostjo sem že pojedla ful sladkega) ... ubistvu bolj ko razmišljam, da ne bi smela, bolj mi paše tko da na koncu se predam in pojem.. pojem pa kake 2-3tablice čokolade, al kako rolado, al bonbone... hmmmm, no pred 5min sem eno rolado pojedla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:27:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 KUKU! Sem billa na enem dooolgem sprehodu....Kak je pasalo! a te ni nazeblo? Ne, je prav pasalo..Že pogrešam pomlad...Obožujem sonce!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:27:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tak, mal sem pocitirala. Vam moram povedta, da moj ravnokar kolca. In to po tem, ko sem košček čokolade pojedla! mu že paše okus, pa je navalil na plodovnico aha, zdej vem zakaj moj tok velikrat kolca Ma res, koliko kaj čokolade in sladkega pojeste, punce? Meni zadnje čase ful paše sladko. No, sej mi že skoz, sam zadnje čase moram obvezno po obroku še nekaj sladkega. vsake tolko,dok me kislina ne začne pečt,pol pa bolim,kaj semse mogla tolk nažret
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:27:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tak, mal sem pocitirala. Vam moram povedta, da moj ravnokar kolca. In to po tem, ko sem košček čokolade pojedla! mu že paše okus, pa je navalil na plodovnico Ja, še en sladkosnednež več v familiji. spps, ne me hecat, ker mi hrana danes sploh nekam ne paše. Kot da mi maternica pritiska gor in sploh ne morem veliko pojest. Me veseli, da je vsaj užival v čokoladi, ker mene je po njej začela zgaga pečt. Pa še donata nimam doma, ! nič nam ne paše,al mamo apetit,al pa ne,ko nismo zadovoljne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:27:14
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tak, mal sem pocitirala. Vam moram povedta, da moj ravnokar kolca. In to po tem, ko sem košček čokolade pojedla! mu že paše okus, pa je navalil na plodovnico Ja, še en sladkosnednež več v familiji. spps, ne me hecat, ker mi hrana danes sploh nekam ne paše. Kot da mi maternica pritiska gor in sploh ne morem veliko pojest. Me veseli, da je vsaj užival v čokoladi, ker mene je po njej začela zgaga pečt. Pa še donata nimam doma, ! če te peče zgaga probi hladno mleko... men zadnje čase bolj pomaga mleko kokr donat... tko da zdej zvečer, predn grem spat, kr preventivno spijem skodelico mleka in grem spat, in lahko spim...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:28:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tak, mal sem pocitirala. Vam moram povedta, da moj ravnokar kolca. In to po tem, ko sem košček čokolade pojedla! mu že paše okus, pa je navalil na plodovnico aha, zdej vem zakaj moj tok velikrat kolca Ma res, koliko kaj čokolade in sladkega pojeste, punce? Meni zadnje čase ful paše sladko. No, sej mi že skoz, sam zadnje čase moram obvezno po obroku še nekaj sladkega. vsake tolko,dok me kislina ne začne pečt,pol pa bolim,kaj semse mogla tolk nažret jaz pa po novem z žvečilnim prakticiram...ko me začne pečti..pa mi zaenkrat pomaga...tak, da probaj!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:28:16
|
|
|
|
Najaa
|
Ej punce, tiste ki veste spol otroka - kaj vam bolj paše jest, sladko ali kislo? Ker pravijo (babje čenče), da če ti paše sladko, bo kao drugače pa . Sej ne da verjamem v to, sam tak mal za razvedrilo in smeh, povejte no.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:28:39
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tak, mal sem pocitirala. Vam moram povedta, da moj ravnokar kolca. In to po tem, ko sem košček čokolade pojedla! mu že paše okus, pa je navalil na plodovnico Ja, še en sladkosnednež več v familiji. spps, ne me hecat, ker mi hrana danes sploh nekam ne paše. Kot da mi maternica pritiska gor in sploh ne morem veliko pojest. Me veseli, da je vsaj užival v čokoladi, ker mene je po njej začela zgaga pečt. Pa še donata nimam doma, ! nič nam ne paše,al mamo apetit,al pa ne,ko nismo zadovoljne ja baje da nosečnicam nič ne paše meni moja mami včasih reče, da sem sitna kot breja mačka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:29:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tak, mal sem pocitirala. Vam moram povedta, da moj ravnokar kolca. In to po tem, ko sem košček čokolade pojedla! mu že paše okus, pa je navalil na plodovnico Ja, še en sladkosnednež več v familiji. spps, ne me hecat, ker mi hrana danes sploh nekam ne paše. Kot da mi maternica pritiska gor in sploh ne morem veliko pojest. Me veseli, da je vsaj užival v čokoladi, ker mene je po njej začela zgaga pečt. Pa še donata nimam doma, ! nič nam ne paše,al mamo apetit,al pa ne,ko nismo zadovoljne Itak, da ne. Sej smo noseče, moramo malo nergat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:30:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ej punce, tiste ki veste spol otroka - kaj vam bolj paše jest, sladko ali kislo? Ker pravijo (babje čenče), da če ti paše sladko, bo kao drugače pa . Sej ne da verjamem v to, sam tak mal za razvedrilo in smeh, povejte no. Jaz jem vse enako kot pred ! Se mi nič kaj bolj ne lušta,..al pa manj!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:30:47
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ej punce, tiste ki veste spol otroka - kaj vam bolj paše jest, sladko ali kislo? Ker pravijo (babje čenče), da če ti paše sladko, bo kao drugače pa . Sej ne da verjamem v to, sam tak mal za razvedrilo in smeh, povejte no. nebi vedla če to čist drži, jaz sem do zdaj noro jedla sladko, zdaj se je za malenkost ustavlo hhaha, ma ni videt da bo prenehala želja po čokoladi čakam pa ja
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:31:16
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tak, mal sem pocitirala. Vam moram povedta, da moj ravnokar kolca. In to po tem, ko sem košček čokolade pojedla! mu že paše okus, pa je navalil na plodovnico Ja, še en sladkosnednež več v familiji. spps, ne me hecat, ker mi hrana danes sploh nekam ne paše. Kot da mi maternica pritiska gor in sploh ne morem veliko pojest. Me veseli, da je vsaj užival v čokoladi, ker mene je po njej začela zgaga pečt. Pa še donata nimam doma, ! nič nam ne paše,al mamo apetit,al pa ne,ko nismo zadovoljne Itak, da ne. Sej smo noseče, moramo malo nergat. sam da ni dolgčas
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:31:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ej punce, tiste ki veste spol otroka - kaj vam bolj paše jest, sladko ali kislo? Ker pravijo (babje čenče), da če ti paše sladko, bo kao drugače pa . Sej ne da verjamem v to, sam tak mal za razvedrilo in smeh, povejte no. nebi vedla če to čist drži, jaz sem do zdaj noro jedla sladko, zdaj se je za malenkost ustavlo hhaha, ma ni videt da bo prenehala želja po čokoladi čakam pa ja Sej jaz tud ne verjamem, sam tak me zanima...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:31:34
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ej punce, tiste ki veste spol otroka - kaj vam bolj paše jest, sladko ali kislo? Ker pravijo (babje čenče), da če ti paše sladko, bo kao drugače pa . Sej ne da verjamem v to, sam tak mal za razvedrilo in smeh, povejte no. tok kot men paše sladko, bi mogla bit , ampak bo kr , nam je razkril vse svoje premoženje, tk da pri meni to ne drži kaj pa tisto, kje se nosi otrok? pri meni sosedje ne vejo kaj bo in je ena staramama pametna da ker nosim (položaj trebuha) bolj spredaj bo ziher in je tut mim usekala... moja babi, je pa rekla da ker nosim bolj zadaj, da bo ... joj no comment...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:32:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tak, mal sem pocitirala. Vam moram povedta, da moj ravnokar kolca. In to po tem, ko sem košček čokolade pojedla! mu že paše okus, pa je navalil na plodovnico Ja, še en sladkosnednež več v familiji. spps, ne me hecat, ker mi hrana danes sploh nekam ne paše. Kot da mi maternica pritiska gor in sploh ne morem veliko pojest. Me veseli, da je vsaj užival v čokoladi, ker mene je po njej začela zgaga pečt. Pa še donata nimam doma, ! nič nam ne paše,al mamo apetit,al pa ne,ko nismo zadovoljne Itak, da ne. Sej smo noseče, moramo malo nergat. sam da ni dolgčas To pa res ne sme bit. Tukaj na rr imam več dela kot da bi bila v službi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:32:11
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ej punce, tiste ki veste spol otroka - kaj vam bolj paše jest, sladko ali kislo? Ker pravijo (babje čenče), da če ti paše sladko, bo kao drugače pa . Sej ne da verjamem v to, sam tak mal za razvedrilo in smeh, povejte no. nebi vedla če to čist drži, jaz sem do zdaj noro jedla sladko, zdaj se je za malenkost ustavlo hhaha, ma ni videt da bo prenehala želja po čokoladi čakam pa ja Sej jaz tud ne verjamem, sam tak me zanima... smešne so te vraže, pa kok jih je
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:33:08
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tak, mal sem pocitirala. Vam moram povedta, da moj ravnokar kolca. In to po tem, ko sem košček čokolade pojedla! mu že paše okus, pa je navalil na plodovnico Ja, še en sladkosnednež več v familiji. spps, ne me hecat, ker mi hrana danes sploh nekam ne paše. Kot da mi maternica pritiska gor in sploh ne morem veliko pojest. Me veseli, da je vsaj užival v čokoladi, ker mene je po njej začela zgaga pečt. Pa še donata nimam doma, ! nič nam ne paše,al mamo apetit,al pa ne,ko nismo zadovoljne Itak, da ne. Sej smo noseče, moramo malo nergat. sam da ni dolgčas To pa res ne sme bit. Tukaj na rr imam več dela kot da bi bila v službi. se čist strinjam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:33:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ej punce, tiste ki veste spol otroka - kaj vam bolj paše jest, sladko ali kislo? Ker pravijo (babje čenče), da če ti paše sladko, bo kao drugače pa . Sej ne da verjamem v to, sam tak mal za razvedrilo in smeh, povejte no. tok kot men paše sladko, bi mogla bit , ampak bo kr , nam je razkril vse svoje premoženje, tk da pri meni to ne drži kaj pa tisto, kje se nosi otrok? pri meni sosedje ne vejo kaj bo in je ena staramama pametna da ker nosim (položaj trebuha) bolj spredaj bo ziher in je tut mim usekala... moja babi, je pa rekla da ker nosim bolj zadaj, da bo ... joj no comment... Men tud pravijo, da bo fantek, ker imam tako obliko trebuha... Čeprav so to govorili že prvič, pa imamo . Res pa je, da imam čisto drugo obliko trebuha - prvič je bila bolj lubenica, zdaj pa je bolj žogica.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:34:08
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ej punce, tiste ki veste spol otroka - kaj vam bolj paše jest, sladko ali kislo? Ker pravijo (babje čenče), da če ti paše sladko, bo kao drugače pa . Sej ne da verjamem v to, sam tak mal za razvedrilo in smeh, povejte no. nebi vedla če to čist drži, jaz sem do zdaj noro jedla sladko, zdaj se je za malenkost ustavlo hhaha, ma ni videt da bo prenehala želja po čokoladi čakam pa ja Sej jaz tud ne verjamem, sam tak me zanima... smešne so te vraže, pa kok jih je a to ste si zračunale--ta kitajski izračun spola? to je tut ena vraža, samo men je prou prišlo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:35:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ej punce, tiste ki veste spol otroka - kaj vam bolj paše jest, sladko ali kislo? Ker pravijo (babje čenče), da če ti paše sladko, bo kao drugače pa . Sej ne da verjamem v to, sam tak mal za razvedrilo in smeh, povejte no. nebi vedla če to čist drži, jaz sem do zdaj noro jedla sladko, zdaj se je za malenkost ustavlo hhaha, ma ni videt da bo prenehala želja po čokoladi čakam pa ja Sej jaz tud ne verjamem, sam tak me zanima... smešne so te vraže, pa kok jih je a to ste si zračunale--ta kitajski izračun spola? to je tut ena vraža, samo men je prou prišlo Prvič mi ni prav prišlo, zdaj pa nisem gledala... čaki, grem pogledat... Fantek bo!
< Sporočilo je popravil Najaa -- 4.2.2009 18:36:40 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:36:49
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ej punce, tiste ki veste spol otroka - kaj vam bolj paše jest, sladko ali kislo? Ker pravijo (babje čenče), da če ti paše sladko, bo kao drugače pa . Sej ne da verjamem v to, sam tak mal za razvedrilo in smeh, povejte no. nebi vedla če to čist drži, jaz sem do zdaj noro jedla sladko, zdaj se je za malenkost ustavlo hhaha, ma ni videt da bo prenehala želja po čokoladi čakam pa ja Sej jaz tud ne verjamem, sam tak me zanima... smešne so te vraže, pa kok jih je a to ste si zračunale--ta kitajski izračun spola? to je tut ena vraža, samo men je prou prišlo Prvič mi ni prav prišlo, zdaj pa nisem gledala... čaki, grem pogledat... no pejt.. pa tist kar ti bo pršl, bo potem glih kontra, kot prvič
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:37:48
|
|
|
|
Najaa
|
Fantek bo! Po njihovi tabeli... to pomeni ravno obratno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:39:08
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Fantek bo! Po njihovi tabeli... to pomeni ravno obratno. ja... al pa ti je mogoče zdej prou pokazalo, če ti že prvič ni ...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.