Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:02:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo mene.Danes sem res pridna, da se mal pohvalim, sem vse pospravila in poribala. Za dodatek pa sem prvič skuhala joto s kislo repo in je totalni uspeh in ker ne znam kuhat samo za dva, jo imam še za jutri za kosilo. Jutri pa lenarim. ja se je treba znajdit,a ne? ne govori, pri mojem je problem kaj kuhat, je konkreten mesojedec in zraven se piše Volk , tak da presenetljivo, da mu je všeč. suha rebrca daj not drugiča al pa kako klobaso, bo jedu še bolj tale tvoj volkec prekajeno bilokatero
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:02:26
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo mene.Danes sem res pridna, da se mal pohvalim, sem vse pospravila in poribala. Za dodatek pa sem prvič skuhala joto s kislo repo in je totalni uspeh in ker ne znam kuhat samo za dva, jo imam še za jutri za kosilo. Jutri pa lenarim. ja se je treba znajdit,a ne? ne govori, pri mojem je problem kaj kuhat, je konkreten mesojedec in zraven se piše Volk , tak da presenetljivo, da mu je všeč. moj se ne piše volk,pa more bit meso-če ne se revež itak ne naje-pa že itak je suhi,tk da si ne morem privoščit,da bi stradal pa mu kaki kmečki jedilnik sestavi da se poredi
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:04:57
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo mene.Danes sem res pridna, da se mal pohvalim, sem vse pospravila in poribala. Za dodatek pa sem prvič skuhala joto s kislo repo in je totalni uspeh in ker ne znam kuhat samo za dva, jo imam še za jutri za kosilo. Jutri pa lenarim. ja se je treba znajdit,a ne? ne govori, pri mojem je problem kaj kuhat, je konkreten mesojedec in zraven se piše Volk , tak da presenetljivo, da mu je všeč. moj se ne piše volk,pa more bit meso-če ne se revež itak ne naje-pa že itak je suhi,tk da si ne morem privoščit,da bi stradal Sem dala kranjsko, pa je bil čist nor. Ma on je pa je pa ga trenutno šišam v kilah.
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 4.2.2009 18:05:32 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:06:20
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pocka,jaz sem tud obujala spomine uf, kje je že to, zdaj sem že itak ene 3 leta samo noseča ali pa dojim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:07:26
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo mene.Danes sem res pridna, da se mal pohvalim, sem vse pospravila in poribala. Za dodatek pa sem prvič skuhala joto s kislo repo in je totalni uspeh in ker ne znam kuhat samo za dva, jo imam še za jutri za kosilo. Jutri pa lenarim. ja se je treba znajdit,a ne? ne govori, pri mojem je problem kaj kuhat, je konkreten mesojedec in zraven se piše Volk , tak da presenetljivo, da mu je všeč. moj se ne piše volk,pa more bit meso-če ne se revež itak ne naje-pa že itak je suhi,tk da si ne morem privoščit,da bi stradal Sem dala kranjsko, pa je bil čist nor. Ma on je pa je pa ga trenutno šišam v kilah. za prvič skuhano joto
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:07:40
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo mene.Danes sem res pridna, da se mal pohvalim, sem vse pospravila in poribala. Za dodatek pa sem prvič skuhala joto s kislo repo in je totalni uspeh in ker ne znam kuhat samo za dva, jo imam še za jutri za kosilo. Jutri pa lenarim. ja se je treba znajdit,a ne? ne govori, pri mojem je problem kaj kuhat, je konkreten mesojedec in zraven se piše Volk , tak da presenetljivo, da mu je všeč. moj se ne piše volk,pa more bit meso-če ne se revež itak ne naje-pa že itak je suhi,tk da si ne morem privoščit,da bi stradal Sem dala kranjsko, pa je bil čist nor. Ma on je pa je pa ga trenutno šišam v kilah. dej ga k nam pošlji, imamo polno klobas doma, raznoraznih, meni pa jih ful ni za jest
< Sporočilo je popravil pocka -- 4.2.2009 18:08:05 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:08:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
KUKU! Sem billa na enem dooolgem sprehodu....Kak je pasalo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:08:55
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka mater, neki me šraufa, pa ne vem ali je od zelja ali je kaj drugega , si bom šla kar torbo pripravit, glede na to,da sem si danes ŠČETKO kupila kaj pa zobno pasto, si pa pozabila???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:10:43
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo mene.Danes sem res pridna, da se mal pohvalim, sem vse pospravila in poribala. Za dodatek pa sem prvič skuhala joto s kislo repo in je totalni uspeh in ker ne znam kuhat samo za dva, jo imam še za jutri za kosilo. Jutri pa lenarim. ja se je treba znajdit,a ne? ne govori, pri mojem je problem kaj kuhat, je konkreten mesojedec in zraven se piše Volk , tak da presenetljivo, da mu je všeč. moj se ne piše volk,pa more bit meso-če ne se revež itak ne naje-pa že itak je suhi,tk da si ne morem privoščit,da bi stradal Sem dala kranjsko, pa je bil čist nor. Ma on je pa je pa ga trenutno šišam v kilah. dej ga k nam pošlji, imamo polno klobas doma, raznoraznih, meni pa jih ful ni za jest Verjem, bi se kmalu naveličal, bi morala začet šniclje delat, predvsem pa pečenko pečt, potem se ga pa ne znebiš.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:14:20
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo mene.Danes sem res pridna, da se mal pohvalim, sem vse pospravila in poribala. Za dodatek pa sem prvič skuhala joto s kislo repo in je totalni uspeh in ker ne znam kuhat samo za dva, jo imam še za jutri za kosilo. Jutri pa lenarim. ja se je treba znajdit,a ne? ne govori, pri mojem je problem kaj kuhat, je konkreten mesojedec in zraven se piše Volk , tak da presenetljivo, da mu je všeč. moj se ne piše volk,pa more bit meso-če ne se revež itak ne naje-pa že itak je suhi,tk da si ne morem privoščit,da bi stradal Sem dala kranjsko, pa je bil čist nor. Ma on je pa je pa ga trenutno šišam v kilah. dej ga k nam pošlji, imamo polno klobas doma, raznoraznih, meni pa jih ful ni za jest pocka pošlji kaj meni, če jih maš tok odveč
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:14:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka mater, neki me šraufa, pa ne vem ali je od zelja ali je kaj drugega , si bom šla kar torbo pripravit, glede na to,da sem si danes ŠČETKO kupila Ti je le uspelo? A ti jo je tvoj kupil?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:14:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka mater, neki me šraufa, pa ne vem ali je od zelja ali je kaj drugega , si bom šla kar torbo pripravit, glede na to,da sem si danes ŠČETKO kupila same ziherašice očitno se vse bojimo, da bi nam morali možje torbo naknadno pripravit, kaj pa veš, kaj bi notri spakirali vse, samo tistega ne, kar bi morali. jaz mam na listku napisan-pripravljeno še pa ne jaz mam vse v glavi Jaz tud... Pa sem rekla, da bom še ta naš seznam sprintala, sam mi še ni ratal. Pa tud če me kaj prehiti, sej za prvo silo vse v P dobiš.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:14:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: spps pocka,jaz sem tud obujala spomine uf, kje je že to, zdaj sem že itak ene 3 leta samo noseča ali pa dojim Join the club.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:14:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo mene.Danes sem res pridna, da se mal pohvalim, sem vse pospravila in poribala. Za dodatek pa sem prvič skuhala joto s kislo repo in je totalni uspeh in ker ne znam kuhat samo za dva, jo imam še za jutri za kosilo. Jutri pa lenarim. ja se je treba znajdit,a ne? ne govori, pri mojem je problem kaj kuhat, je konkreten mesojedec in zraven se piše Volk , tak da presenetljivo, da mu je všeč. moj se ne piše volk,pa more bit meso-če ne se revež itak ne naje-pa že itak je suhi,tk da si ne morem privoščit,da bi stradal pa mu kaki kmečki jedilnik sestavi da se poredi če bi ga sam z mastnim fojtrala,bi se ga meda kaj prijelo-sam te bi mu hitro herc odpovedal
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:14:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo mene.Danes sem res pridna, da se mal pohvalim, sem vse pospravila in poribala. Za dodatek pa sem prvič skuhala joto s kislo repo in je totalni uspeh in ker ne znam kuhat samo za dva, jo imam še za jutri za kosilo. Jutri pa lenarim. ja se je treba znajdit,a ne? ne govori, pri mojem je problem kaj kuhat, je konkreten mesojedec in zraven se piše Volk , tak da presenetljivo, da mu je všeč. moj se ne piše volk,pa more bit meso-če ne se revež itak ne naje-pa že itak je suhi,tk da si ne morem privoščit,da bi stradal Sem dala kranjsko, pa je bil čist nor. Ma on je pa je pa ga trenutno šišam v kilah. jaz mam od mojga točno 10kg več
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:14:59
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 KUKU! Sem billa na enem dooolgem sprehodu....Kak je pasalo! kuku
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:15:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 KUKU! Sem billa na enem dooolgem sprehodu....Kak je pasalo! a te ni nazeblo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:15:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: spps pocka,jaz sem tud obujala spomine uf, kje je že to, zdaj sem že itak ene 3 leta samo noseča ali pa dojim boga...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:15:29
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo mene.Danes sem res pridna, da se mal pohvalim, sem vse pospravila in poribala. Za dodatek pa sem prvič skuhala joto s kislo repo in je totalni uspeh in ker ne znam kuhat samo za dva, jo imam še za jutri za kosilo. Jutri pa lenarim. ja se je treba znajdit,a ne? ne govori, pri mojem je problem kaj kuhat, je konkreten mesojedec in zraven se piše Volk , tak da presenetljivo, da mu je všeč. moj se ne piše volk,pa more bit meso-če ne se revež itak ne naje-pa že itak je suhi,tk da si ne morem privoščit,da bi stradal Sem dala kranjsko, pa je bil čist nor. Ma on je pa je pa ga trenutno šišam v kilah. jaz mam od mojga točno 10kg več 10 kg in povečuješ prednost ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:15:53
|
|
|
|
Najaa
|
Tak, mal sem pocitirala. Vam moram povedta, da moj ravnokar kolca. In to po tem, ko sem košček čokolade pojedla!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:16:45
|
|
|
|
spps
|
a katera kaj ve,kaj je z helimašo in grahcem?
< Sporočilo je popravil spps -- 4.2.2009 18:19:19 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:17:11
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tak, mal sem pocitirala. Vam moram povedta, da moj ravnokar kolca. In to po tem, ko sem košček čokolade pojedla! mu že paše okus, pa je navalil na plodovnico
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:17:29
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo mene.Danes sem res pridna, da se mal pohvalim, sem vse pospravila in poribala. Za dodatek pa sem prvič skuhala joto s kislo repo in je totalni uspeh in ker ne znam kuhat samo za dva, jo imam še za jutri za kosilo. Jutri pa lenarim. ja se je treba znajdit,a ne? ne govori, pri mojem je problem kaj kuhat, je konkreten mesojedec in zraven se piše Volk , tak da presenetljivo, da mu je všeč. moj se ne piše volk,pa more bit meso-če ne se revež itak ne naje-pa že itak je suhi,tk da si ne morem privoščit,da bi stradal Sem dala kranjsko, pa je bil čist nor. Ma on je pa je pa ga trenutno šišam v kilah. jaz mam od mojga točno 10kg več midva sma se pa včeraj tehtala in imava do grama natančno isto samo mislim da ne bo dolg tak... ga bom tut js kmal šišala mogoč ga že dans za 10dag
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:19:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tak, mal sem pocitirala. Vam moram povedta, da moj ravnokar kolca. In to po tem, ko sem košček čokolade pojedla! si predolgo čakala s čokolado
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 4.2.2009 18:19:23
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tak, mal sem pocitirala. Vam moram povedta, da moj ravnokar kolca. In to po tem, ko sem košček čokolade pojedla! mu že paše okus, pa je navalil na plodovnico aha, zdej vem zakaj moj tok velikrat kolca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.