tecka
|
July, a 5:30 se ti zdi zgodaj? Pri nas ura tako zvoni vsak delovni dan . To pa zato, da moj možek lahko še 1x ali 2x nastavi dremež. Meni gre malo na živce, ker se zbudim ob prvem zvonenju, po svoje je pa fino poležavat v topli postelji. Glede na to, da hodim spat ob 9h, 9.30, se pa tudi dovolj naspim. Ja, tudi jaz izbiram posteljico in previjalno, gledam pa tako nove kot tudi rabljene po oglasih. Lip Poljčane mi je super trgovina, pa za naš žep predraga, sploh če bo samo za enega otroka. Do sedaj sem našla najcenejšo posteljo na Recinkovi spletni strani, najcenejšo previjalno (ki mi je všeč) pa na http://www.izi-mobili.si/previjalke-previjalna_mizica.html. Sicer bi pa tudi mi za podlogo lahko uporabili pralni stroj, pa se mi zdi lesena previjalna bolj praktična, ker bi itak morala kupiti še nekakšno omarico za cunjice. Se mi zdijo pa predali dosti bolj praktični kot police. To vidim tudi pri kuhinji in moje kolegice pravijo enako. No, mislim, da imajo pa tako pri Lip-u kot pri še enem proizvajalcu (Sadeko ali nekaj podobnega, še malo dražjega od Lipa) možnost, da imaš v omarici police, ki se dajo izvleči. Ena sprašuje, zakaj je Recinko tako poceni. Na drugih forumih pravijo, da zato, ker nima tako visokih marž kot so po trgovinah, res pa je tudi, da imaš na voljo samo en model. Glede na to, da Recinko dobavlja tudi pakete za novorojenčke, se mi zdi, da mora biti tudi kakovostno. Anikabanika, včeraj si spraševala, kaj če se pri spletnem nakupovanju zmotijo. Včasih se zagotovo zmotijo, imaš pa seveda možnost, da kupljeno stvar vrneš na njihove stroške. Prav tako imaš možnost, da stvar vrneš v 15 dneh in zahtevaš vrnjen denar in ti ni treba razlagati zakaj ti ni všeč. To so pač pravila za varstvo potrošnikov pri spletnem nakupovanju. Bimbomarket ima spletno stran v angl. in po mojem mnenju se da zmeniti tudi po angleško. Se pa jaz zagotovo ne bi spustila v nakupe, če ne bi bila prepričana, da mi komunikacija ne bo delala težav. Sicer pa se pri nas zmotili tudi v navadni slovenski trgovini in sicer pri ploščicah za kopalnico. Pri nas vse dogovorjeno, mojster prišel polagat, pripeljali pa so ploščice, ki so bile oranžne namesto plave. Pač stvar ene številke v kodi izdelka. Pa se je delo zavleklo za 1 mesec, da je prišel naslednji kamion s ploščicami...
|