|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
3.2.2009 16:17:09   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Glede na to, da sva voziček skoraj dokončno izbrala.
Me zanima kakšne imate kaj nasvete za posteljico, jogi in previjalno mizo.
Trenutno mi je najbolj všeč ta posteljica in previjalna
http://www.lip-poljcane.si/index.php?lang=si&page=proizvod&categorie=4&id=49 .
Malo še tuhtam ali vzeti posteljico dimenzij 60x120 ali 70x140?

Zato vas prosim za kakšne pameten nasvet, ki nama bo pomagal pri odločitvi.

Pri nas je že nehalo snežiti. user posted image

Tudi midva bova vzela to posteljico in previjalno. Previjalna je super ker je široka, tako, da ko bo otročiček bolj velik se ga bo dalo lih tako lepo previvat. Prijateljica jo ima in je zelo zadovoljna.

Ali mogoče veš kolk je previjalna visoka?
Nisva sicer velikana, ampak vseeno ne bi rada da me boli hrbet.

Ali mogoče še veš, če so kje cenejpe kot v baby centru?
Mogoče ima proizvajalec kakšno trgovino? 

Kolk je visoka nevem, ma bom prašal prijateljico naj jo zmeri!
Lip poljčane nima nobene trgovine, vsaj jaz sem ji zadnjič klicala in so mi tako rekli.
Previjalno lahko dobiš ceneje tle, vendar je cela bela.
http://www.recinko.si/products.php

Kolk stane v baby centru?

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
3.2.2009 16:55:00   
Janci F
Fragola poiskala sem na spletni strani baby centra in stane 260,00€ http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188904, samo ne vem če je popolnoma ista.
Pikapolonica pa nima na spletu te previjalne, samo če se prav spomnim sem jo videla v njihovi trgovini razstavljeno in mislim, da je bila cesta tudi nekaj takega kot v baby centru.

Sem poklicala v Lip Poljčane in so mi povedali, da imajo prodajni salon in da se lahko pri njih tudi kupi.
Na žalost pa prodajalcev ni več bilo, da bi dobila informacije o ceni.
Bom pa verjetno jutri še enkrat poklicala, da mi bodo poslali predračun.
Upam, da bo kaj ceneje kot v baby centru. Kako pa to, da je v Recinko spletni trgovini tolk ceneje?
Kar ne morem verjet, da je lahko taka razlika v ceni.

Našla pa sem mere za vse stvari http://www.lip-poljcane.si/index.php?lang=si&page=proizvod&categorie=4&id=49 spodaj pod slikco so napisane.

Pametno bi se bilo še malo naokrog pozanimat glede cene.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
3.2.2009 16:59:27   
lenika
Pravkar sem se vrnila iz predavanja za epiduralno analgezijo in sem kar navdušena. Nisem se še odločila (lahko se odločiš šele v prorodni sobi, so pa na razpolago 24 ur na dan), se bom pa sigurno, če bo porod potekal tako počasi in boleče kot v prvo.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
3.2.2009 17:09:41   
fragola
Janci F nevem zakaj so meni pol rekli da nimajo nobene trgovine, mogoče so mislili na primorskem, ker sem rekla, da kličem iz primorksega konca.

Ma tle je cenik njihovih stvari, si vidla?

http://www.lip-poljcane.si/LIP_cenik.pdf

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
3.2.2009 17:10:27   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Pravkar sem se vrnila iz predavanja za epiduralno analgezijo in sem kar navdušena. Nisem se še odločila (lahko se odločiš šele v prorodni sobi, so pa na razpolago 24 ur na dan), se bom pa sigurno, če bo porod potekal tako počasi in boleče kot v prvo.

kje boš ti dodila v Postojni?
Ker za Postojno vem, da jo majo 24 ur na dan

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
3.2.2009 17:16:45   
Janci F

Janci F nevem zakaj so meni pol rekli da nimajo nobene trgovine, mogoče so mislili na primorskem, ker sem rekla, da kličem iz primorksega konca.

Super nisem videla.
Previjalna je tukaj cca. 35 € cenejša, postelja pa je ista cena, kot na http://www.lovecnacene.si/otroska-posteljica-rose-120-x-60-cm/m/13250/#.

Verjetno bova šla midva kar tja, malo pogledat še v salon kaj še kaj drugega imajo.
Razmišljam, da bi dala v sobo tudi visoki predalnik in zabojnik za igrače, samo se mi zdita mal draga.
Se bom še pri mojem mizarju pozanimala kakšna bi bila cena, ker za preostalo pohištvo se itak ne mudi.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
3.2.2009 17:24:18   
fragola

Super nisem videla.
Previjalna je tukaj cca. 35 € cenejša, postelja pa je ista cena, kot na http://www.lovecnacene.si/otroska-posteljica-rose-120-x-60-cm/m/13250/#.

Verjetno bova šla midva kar tja, malo pogledat še v salon kaj še kaj drugega imajo.
Razmišljam, da bi dala v sobo tudi visoki predalnik in zabojnik za igrače, samo se mi zdita mal draga.
Se bom še pri mojem mizarju pozanimala kakšna bi bila cena, ker za preostalo pohištvo se itak ne mudi.

Enako tudi jaz razmišljam, mogoče bi dokupovala, ma ne zdaj, potem k b mel otroček mogoče leto.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
3.2.2009 17:44:22   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: anikabanika

Pa kaj pravite za te komplete eko plenic ? http://www.ekolife.si/si/previjalni-paket-bombazni-i118.shtml  , bi se splačalo ? Slabih 500 evrov, mislim da ni tak drago. Al se da pri racmankah tudi vzeti takle paket ?

Skuštrana (ali pa katera druga izkušena na področju bombažnih pleničk) na pomoč pri tem vprašaanju, to tudi mene zanima user posted image user posted image ?

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu anikabanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
3.2.2009 17:51:03   
Mala_princeska
user posted image

Mi imamo pa tole posteljico od Lip Poljčane - Marija, na Sončkovi spletni strani (trgovini) je trenutno celo v akciji). Sem zelo zadovoljna z njo, saj se na eni strani stranica poljubno spušča (a vidite vodila?) Pa koleščke ma tud zdraven, pa dva položaja za jogi (višje, nižje vodoravno).

Priporočam Lip Poljčane.

Moja bo stara 5.let in je kot nova, jo imam pa v večih kosih, ker ta velika bejba že spi v veliki postelji. Komaj čakam, da se bo spet sestavila za drugega user posted image .

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 3.2.2009 17:53:43 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
3.2.2009 18:14:18   
lino
Pozdravljene.

Najprej naj povem, da sem imela danes morfologijo in je zdravnik rekel, da je vse o.k. Najprej je kr nekaj meril in govoril...ja tole je vredu in tole tudi in potem je vprašal, če smo spol že določili in potem je kr naprej govoril...pa sem ga ustavila in vprašala, kaj je to, ker nisem imela pojma o čem govoriva in potem mi je vse zraven povedal...mislim, da mi to zadošča.

Glede spola pa je rekel, da je 60%user posted image in 40%user posted image in mi pokazal, da ima luleka in jajčka...sedaj pa ne vem, a lahko izginejo al zakaj 60% in 40%??? Ima katera izkušnje in mi lahko pove... Pa prosim ne me obsojati, ker me pač zanima...

Prosim lepo JančiF ali katerakoli druga, ko vidim, da ste našle čudovito povijalno mizo...jst bi imela ravno takšno, koliko je torej cena, kje jo lahko naročim, imate morda kako telefonsko...res mi je zeloooooo všeč, pa ne morem strani odpreti in pa kje jo še najdem razen v LIP Poljčane, mislim, da ste o pikapolonici nekaj govorili...

Hvala za informaciije

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
3.2.2009 18:23:03   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Pozdravljene.

Najprej naj povem, da sem imela danes morfologijo in je zdravnik rekel, da je vse o.k. Najprej je kr nekaj meril in govoril...ja tole je vredu in tole tudi in potem je vprašal, če smo spol že določili in potem je kr naprej govoril...pa sem ga ustavila in vprašala, kaj je to, ker nisem imela pojma o čem govoriva in potem mi je vse zraven povedal...mislim, da mi to zadošča.

Glede spola pa je rekel, da je 60%user posted image in 40%user posted image in mi pokazal, da ima luleka in jajčka...sedaj pa ne vem, a lahko izginejo al zakaj 60% in 40%??? Ima katera izkušnje in mi lahko pove... Pa prosim ne me obsojati, ker me pač zanima...

Prosim lepo JančiF ali katerakoli druga, ko vidim, da ste našle čudovito povijalno mizo...jst bi imela ravno takšno, koliko je torej cena, kje jo lahko naročim, imate morda kako telefonsko...res mi je zeloooooo všeč, pa ne morem strani odpreti in pa kje jo še najdem razen v LIP Poljčane, mislim, da ste o pikapolonici nekaj govorili...

Hvala za informaciije

Mislim, da imajo tako previjalno v Baby centru in Pikapolonici, stane pa okrog 260€, v Lip Poljčanah pa naj bi bila 230€.
Pojdi na www.lip-poljcane.si izberi proizvodi in otroške sobe in nato poglej zadnjo Lano na spisku.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
3.2.2009 19:52:03   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Hvala za informaciije

ojla prej sem dala lih ling gor Janči ma verjetno nisi vidla, tle jo dobiš ceneje. Cena je 186,00€ super ne!!!user posted image
http://www.recinko.si/products.php

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
3.2.2009 20:00:16   
nova10ka
majana79 - jaz sem šla na http://www.storklja.si/t3/t3/index.php?id=1161 - trenutno na žalost samo v MB, hodila sem pa tudi semle http://www.zdravo-gibanje.si/index.php?id=avtorji . Sem pa na oboje šla šele po porodu, tudi knjigo Semoličke sem takrat nabavila (priporočam). drugače pa za lj hvalijo tudi http://www.zavod-tamala.si/Default.aspx in, kot je že *blu* napisala, gibanje.si

previjalna - mi smo dal delat k mizarju takšen vrhnji del previjalne, kot se ponavadi prodaja po trgovinah z otroško opremo (ta veliko varianto), in jo potem nataknili na pralni stroj kot nekakšen pokrov. gor je še una ta velika previjalna blazina, ki jo lahko kupiš v vsakem baby centru, zravem imam umivalnik, nad previjalko pa omarice s plenicami, kremami, oblekami in tudi igračami da zamotim našo akrobatko. mi je ful na komot, ker mi ni treba nobene vode nikamor nosit, pa oblek iskat itd...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
3.2.2009 21:25:44   
mojjaka
Dober večeruser posted image ! Kot vidim ste čisto "not padle" v nakupovanje opreme za vašeuser posted image ,jaz pa danes imela morfologijo in sem fuuuul srečna,ker je z našimuser posted image vse ok!
Moj G me je tudi pomiril glede mojih bolečin in zbadanja v sp.delu-je rekel,da gre za rastezanje maternice in naj ne bom zaskrbljena.Glede zavtekanja gležnjev pa mi je svetoval dieto brez soli in pa kak sadni dan na teden.
Zredila sem se hvala Bogu le za 0,2 kg,samo jih mam tako preeeeeveč od prej, tako da samo upam,da bo šlo tako pomalem naprejuser posted image
Aja,pa glede spolauser posted image je 50%user posted image in 50%user posted image ,tako da bomo zgleda do konca ugibali ali bo Jaka ali Neža.
Naslednji pregled imam čez 3tedne, jutri pa nazaj v službouser posted image
Lep večer vsem,pa veliko užitkov ob pripravljanju gnezdeca za vašeuser posted image (mi bomo še malo počakali)

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
4.2.2009 6:44:58   
July08
Dobro jutro souser posted image !
Danes sem pa jaz prva user posted image , zato vam pošiljam skodelico kave ali čaja user posted image .
Joj, kako sem slabo spala,  user posted image pol noči sem se čula, ob 5:30 sem pa obupala in vstala.
Čestitam vsem za uspešne preglede user posted image user posted image user posted image user posted image .  Jaz ga imam čez en teden, in kar težko čakam. Upam, da bom izvedela za spol - ne morem si pomagati, ampak res sem firbčna. A na 3D UZ se sigurno lahko vidi spol? Kakšne so vaše izkušnje?

Lino, ti procenti, ki ti jih je navedel G so pa mal čudni... kako je 60%-40%, če je pa videl jajčka oz lulčka. Ko sem bila 2. user posted image , sem vprašala za spol in ko je G enkrat videla lulčka, je bilo to to - user posted image nedvoumno user posted image .

Tudi jaz imam vprašanje za vas - in sicer me zanima, kako je z vašimi user posted image . Jih vaša user posted image navdušuje? Za nas je to sicer 3. user posted image , pa se mi vseeno ne zdi prav in normalno, da je moj možek tako apatičen do tega. Nikoli me sam ne poboža po trebuhu, brce ga ne zanimajo, razen, če pridem jaz poleg njega in mu dam roko na trebuh, pa še potem se hitro naveliča, če nič ne čuti... Jaz si pa res želim malo več pozornosti....mogoče vsaj, da bi me vprašal, kako se počutim, ali imam kakšno željo ali kaj podobnega. Tako lahko jaz le sanjam o kakšnih nakupih, saj mi vedno reče, da imamo itak vsega preveč... Vam kar malo zavidam vaše pogovore o razni opremi - vsaj veste, da ste noseče...
Malo sem zagrenjena, a upam, da se bom kmalu k sebi spravila.

Želim vam lep in uspešen dan, pa se beremo & pišemo.

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
4.2.2009 7:58:19   
princ_princeska
Dobro jutro

Draga July08- Natanko vem kako je to. Sama sem prvič noseča in se je meni na začetku dogajalo čisto isto in tako nisem dolgo zdržala, da sem se s svojim dragim pogovorila, odkrito pogovorila, kakšna so moja videnja, občutki, čustva itd.........hm zdaj pa je čisto druga pesem......me maže, boža, me sprašuje kakšno je počutje...

Vendar je pa nekaj- Najbrž ima tvoj možek tudi polno zaposlitev s sabo in nedavnim dogodkom, ki ga je spravil v bolnico, če ne fizično, pa psihično in v mislih.

Sem pa mnenja da odkrit pogovor nebi škodil oz. bi bil pozitiven.

Lep dan

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
4.2.2009 8:15:10   
tecka
July, a 5:30 se ti zdi zgodaj? Pri nas ura tako zvoni vsak delovni danuser posted image . To pa zato, da moj možek lahko še 1x ali 2x nastavi dremež. Meni gre malo na živce, ker se zbudim ob prvem zvonenju, po svoje je pa fino poležavat v topli postelji. Glede na to, da hodim spat ob 9h, 9.30, se pa tudi dovolj naspim.

Ja, tudi jaz izbiram posteljico in previjalno, gledam pa tako nove kot tudi rabljene po oglasih. Lip Poljčane mi je super trgovina, pa za naš žep predraga, sploh če bo samo za enega otroka.

Do sedaj sem našla najcenejšo posteljo na Recinkovi spletni strani, najcenejšo previjalno (ki mi je všeč) pa na http://www.izi-mobili.si/previjalke-previjalna_mizica.html.
Sicer bi pa tudi mi za podlogo lahko uporabili pralni stroj, pa se mi zdi lesena previjalna bolj praktična, ker bi itak morala kupiti še nekakšno omarico za cunjice. Se mi zdijo pa predali dosti bolj praktični kot police. To vidim tudi pri kuhinji in moje kolegice pravijo enako. No, mislim, da imajo pa tako pri Lip-u kot pri še enem proizvajalcu (Sadeko ali nekaj podobnega, še malo dražjega od Lipa) možnost, da imaš v omarici police, ki se dajo izvleči.

Ena sprašuje, zakaj je Recinko tako poceni. Na drugih forumih pravijo, da zato, ker nima tako visokih marž kot so po trgovinah, res pa je tudi, da imaš na voljo samo en model. Glede na to, da Recinko dobavlja tudi pakete za novorojenčke, se mi zdi, da mora biti tudi kakovostno.

Anikabanika, včeraj si spraševala, kaj če se pri spletnem nakupovanju zmotijo. Včasih se zagotovo zmotijo, imaš pa seveda možnost, da kupljeno stvar vrneš na njihove stroške. Prav tako imaš možnost, da stvar vrneš v 15 dneh in zahtevaš vrnjen denar in ti ni treba razlagati zakaj ti ni všeč. To so pač pravila za varstvo potrošnikov pri spletnem nakupovanju. Bimbomarket ima spletno stran v angl. in po mojem mnenju se da zmeniti tudi po angleško. Se pa jaz zagotovo ne bi spustila v nakupe, če ne bi bila prepričana, da mi komunikacija ne bo delala težav.
Sicer pa se pri nas zmotili tudi v navadni slovenski trgovini in sicer pri ploščicah za kopalnico. Pri nas vse dogovorjeno, mojster prišel polagat, pripeljali pa so ploščice, ki so bile oranžne namesto plave. Pač stvar ene številke v kodi izdelka. Pa se je delo zavleklo za 1 mesec, da je prišel naslednji kamion s ploščicami...

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
4.2.2009 8:22:48   
Janci F
Dobro jutro vsem,

July08, mojega moža moram kar pohvaliti saj je zelo skrben do mene.
Vsak dan boža trebušček, večkrat pride do mene in se pri meni crklja in pogovarja s Srečkotom (tako sva dala otročku ime, ker sem se naveličana govorit dojenček - pa je postal kar Srečko - ker je to najina mala sreča, ne glede na spol).
Trgovin sva tudi že kar nekaj obletala, čeprav vem da mu je včasih malo odveč, ampak potem ko gledava stvari pa prav noter pade. Moram priznati, da je postal že pravi strokovnjak za vozičke. :) Skupaj se posvetujeva kaj nama je všeč, končno odločitev pa prepusti meni. Ogromno hodiva tudi na sprehode, ki vem da so zanj dolgočasni, ker jaz sedaj ne morem hitro hodit, saj me potem spodaj začne zoprno boleti in grem raje počasi in dlje.
Mislim, da naju je ta nosečnost še bolj zbližala.

Čeprav imam občutek, da je to zato ker je to prva nosečnost in sva jo oba kar težko pričakovala.
Prepričana sem, da pri drugi ali celo tretji nosečnosti ne bova posvečala toliko pozornosti in časa. Saj bova večino stvari že imela in tudi ne bo časa, saj bosta nama veliko časa vzela že 1 ali 2 otročka.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
4.2.2009 8:49:58   
bamoocham
Jutro vsem skupaj.

Tako, sem doma, bila sem v laboratoriju..dala kri za toxo in nesla še izvid od ginekologinje k  zdravnici za podaljšanje bolniške (mam rizično), zato morem počivat.

Komaj čakam na 16.2, ko imam v LJ morfologijo, da spet vidim pikico. Glede spola je pa tako, da sem imela pregled v ponedeljek in sem vprašala, kaj bomo imeli- in je rekla JA PUNČKOuser posted image ..js sem kr solzne oči dobla..res se je lepo videlo..tak da  junija pride Neža.

Midva boma pa verjetno še malo počakala z nakupom stvari, sma rekla tam nekje aprila boma začela kupovat, zdj se mi zdi še malo prehitro..Nagledano imava že tako vse,  in točno vema, kaj boma vzela..tako da sploh ni panike.
Moj je tut ok, zelo vesel, čeprav sem mu včeraj rekla, da bi me lahko malo bolj razvajaluser posted image Ravno včeraj sma se peljala v avtu, pa me prime za koleno in reče..pa ti veš, da boma dobila otroka..user posted image
Se pa kr naprej s pikico pogovarja in boža trebuh. Pa ga lupčkauser posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
4.2.2009 9:01:00   
Cesarica13
Hej, pri nas je to druga nosčenost in upam, da prvi otrok - prva se je slabo končala. Pa moj dragi tudi ni lih taki, da bi sedaj skakal in ne me vlačil, božal, lubčkal in kaj vem kaj še vse. Tu in tam poboža, kušne, da bi pa vprašal kako se počutima ... Nikoli. Ampak pač ljudje smo različni in verjetno različno reagiramo. Ne bodi preveč žalostna July08. Nas je več takih pa glavno, da nas možeki podpirajo, da su tu nekje, da imamo za kom zokne pobrati v dnevni sobi, pa je :-D

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
4.2.2009 9:13:33   
anikabanika
Ja, pravzaprav še nisem nikoli naročevala stvari preko spletne trgovine, zato sem včeri pregledala vso ponudbo bimbomarketa, vse njihove pogoje, in se mi dopade, ker sami opozarjajo, da če je kaj narobe, ali barva, cena, da če ni original zapakirano, da naj vrnem nazaj in to na njihove stroške.
Bolj me je skrbelo to, da bi mogla prej plačat, šele potem pa bi čakala na paket, ampak tut to majo porihtano, ker lahko plačaš šele ob prevzetju paketa.
Pa fajn je tudi to, da se lahko angleško zmenimo, tudi mail sem že poslala ker me zanima kolko bo prišla poštnina. Tak da mislim da bo to to. Vzela pa bova tale voziček:http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=4327&c_id=33&cf_id=40 , je zelo poceni glede na cene v naših trgovinah.

Zdej me skrbi samo še glede pleničk...jaz bi rada pralne plenice, ampak ko ne vem kolko česa, pa da ne bom vse preplačala.

Drugače pa tak srček kot je moj fant glede mene in user posted image ... sem res vesela in mu hvaležna. Me vsak dan poboža, sprašuje kako sem, preverja brcike user posted image ampak se zavedam, da je to zato ker je pač 1.user posted image , potem verjetno ne bo več tak.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
4.2.2009 9:40:32   
luši
pleničke - js sm bla na začetku bolj navdušena nad pamperskami... pol sm mela pa obdobje k sm rekla da bi prali... pol sm pa govorla s kolegico (ma zdej 9mescev staro punčko) pa pravi da se te plenice nikakor ne posušijo dobr... oz. morš met res ne vem kakšno zalogo plenic, da ti jih ne zmanjka  al pa non stop sušilc pržgan... kar pa mene moti, ker se res trudim da sušilca pržgemo samo med vikendi (poraba energije pa šparanje itd...) tko da sem zdej spet nazaj na pleničkah za enkratno uporabo...

july08 - tut moj dečko je več al mn tak kokr si ti svojga opisala...  k da bi se bavu mene dotaknt, al da bi mu blo zoprn al ne vem kaj (vrjetn ga je strah da me bo polomu če se me bo preveč dotaknu k je res orjak pri 2h metrih in prov čudn zgledava skupi ampak ok...) ma pa včasih "trenutke slabosti" js temu pravm, k bi se pa najraj stopil zravn mene, pa me kr boža pa čohla pa stiska, da mi včas kr sape zmanka... ampak tko kokr to hitr pride tut hitr mine pol je pa spet 14dni patetičn user posted image
sm pa tut pogruntala da men grozn težko pove da me ma rt... (čeprou vem da me ma - samo prizna ne), okrog pa razlaga da bi vsakmu k bi men hotu kej hudga narest kosti polomu pa da nej si ne drznejo njegove ljubezni przadet... pol me pa njegovi kolegi postran gledajo - kao da sm copato iz nega nardila user posted image
tko da sm pršla do zaklučka, da mu je popolnoma vseen kaj si ljudje mislijo, njemu je važno da sem ob njem ko me potrebuje, ampak ne preveč ker se pol počut na nek način ogroženga... moški ego pa to...
Uglavnm punce descov ne bomo nikol čist razumele, važn je da nam stojijo ob strani takrat, ko jih res potrebujemo...

Lepo se imejte...

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

Neposredna povezava do sporočila: 3372
4.2.2009 9:48:08   
skuštrana

Jaz sem imela včeraj morfologijo (joj, punce, to je bil šele moj drugi pregled v nosečnosti, na NS nisem bila). Vse je super, je pa v trebuščku še en lulči Torej bomo imeli 2 fantina, ojej...Bosta Lizo čuvala

Bombažne pleničke
- jaz imam samo Racman in par Rodinih pus ter doma narejenih. Pri pleničkah je zelo pomembno da so mehke, da robovi okoli nogic ne režejo, da so dobre gumice...Najboljše je, da pokličete in vprašate za kakšen vzorec, ker kar takole preko neta ne moreš videt. Moje mnenje. 500 e se meni zdi veliko za paket. Racman ima one size plenice, rabite 20 plenic in pa recimo 2-3 kom prekrivnih pa si lahko izračunate koliko bi prišlo.user posted image Pred časom je država sofinancirala nakup Štrorkljinih bombažk, malo se pozanimajte kaj je sedaj s temuser posted image Če katero zanima poznam jaz eno punco, ki jih šiva doma, ceneje, se razumemouser posted image Naj se mi javi na ZS. Je pa punca kvalitetna, meni dela mei taie in pouche...Dela tudi prekrivne hlačke,ma, ni da ni...

Lupinica in košara
- jaz sem za košaro na vozičku v avtu pa vedno in povsod samo lupinica. Košara ni varna, pa magari imela ne vem kakšne pasova za privezat..Poglejte si malo crash teste, se boste zamislile...Mi imamo Maxi cosi in pa Traveler od Mutsyja, ki gre čisto v ležeč položaj, kar je super za novorojenčka. Peg Perego lupinice so pa res majhne, no, niso toliko majhne kolikor so bolj prlitke kot pa Maxi Cosi, kar je pri stranskem trku bolj tako tako...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 3373
4.2.2009 9:50:36   
skuštrana
pleničke - js sm bla na začetku bolj navdušena nad pamperskami... pol sm mela pa obdobje k sm rekla da bi prali... pol sm pa govorla s kolegico (ma zdej 9mescev staro punčko) pa pravi da se te plenice nikakor ne posušijo dobr... oz. morš met res ne vem kakšno zalogo plenic, da ti jih ne zmanjka al pa non stop sušilc pržgan... kar pa mene moti, ker se res trudim da sušilca pržgemo samo med vikendi (poraba energije pa šparanje itd...) tko da sem zdej spet nazaj na pleničkah za enkratno uporabo...

Racmanke se meni zunaj sušijo recimo 3 ure, če je lep dan. Če imaš radiatorje in jih lahko pozimi sušiš na njih so suhe še prej. Dalj časa se sušijo pleničke iz bambusa kot pa bomabažne, je pa res, da babusne bolj vpijajo...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
4.2.2009 9:53:22   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: luši

pleničke - js sm bla na začetku bolj navdušena nad pamperskami... pol sm mela pa obdobje k sm rekla da bi prali... pol sm pa govorla s kolegico (ma zdej 9mescev staro punčko) pa pravi da se te plenice nikakor ne posušijo dobr... oz. morš met res ne vem kakšno zalogo plenic, da ti jih ne zmanjka  al pa non stop sušilc pržgan... kar pa mene moti, ker se res trudim da sušilca pržgemo samo med vikendi (poraba energije pa šparanje itd...) tko da sem zdej spet nazaj na pleničkah za enkratno uporabo...

tudi jaz bom ostala, kar na pleničkah za enkratno uporabo!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?