Arwen
|
Hej punce! Danes vas moram pa pohvalit, smo konstantno na prvi strani. No, da še jaz svoj piskrček pristavim. Danes je bila v službi smešna situacija. Za nosečnost že skoraj od pluska vedo moji ožji sodelavci in šef, ampak sem jih prosila, da novica ostane znotraj našega oddelka. No, pa danes srečam »nadšefa« (šefa od šefa) , se ustavi in me pogleda v trebušček (kdor ne ve, ga še ne opazi) in vpraša, kako sem. Pa se delam neumno in rečem hvala, dobro, pa vi? Pa se ni dal in spet pomenljivo gleda trebušček, potem sem se pa začela smejat in ga vprašala, če ve za . Pa je rekel, da šef pa valjda mora vse vedet. Uf, mi je bilo nerodno, ker me je ujel nepripravljeno. No, potem sva pa malo podebatirala in je bilo kul. Malo mi je pa vseeno težko pri srcu, saj bodo morali zdaj nekoga novega vzeti, ampak hej, nihče ni nenadomestljiv, kajne? Kar se kilogramov tiče, se jaz prejšnjič do 13. tedna nisem nič zredila, zdaj pa imam v 11. tednu že 1,5 kg več. Bi se z veseljem odrekla dodatnim obrokom hrane, ampak kaj, ko mi je takooooo slabo, ko postanem lačna. Enostavno moram jesti, da mi ni slabo. Se bom pa v drugem trimesečju malo bolj pazila…yeah right. V prejšnji nosečnosti sem pridobila skupaj 15 kg, pa sem bila potem na stari teži ene 7 mesecev po porodu. Upam, da bo tudi tokrat tako. Sisy, prav luštni sta. Punčke se mi zdijo sploh bolj cortkane na slikah kot fantki. Tisti skodrani laski, pa špangice, pa ogrlice in ostala šara. Aja, pa mi smo tudi kupili voziček na e-bayu, je bil precej cenejši. Se splača prečekirat, punce, res. Cowgirl – za moj okus bi bil edino primeren model Sofia, pa še ta ima že na prvi pogled nekaj pomanjkljivosti. Ga moraš probat vozit v živo… Aprilčica08 – tudi jaz se bom morala ponižat pred in ga prosit za pomoč pri slikcah. Enkrat, ko bo čas…. 23tina- bravo za NS. Še ena luštkana punčka na poti. Nič, grem nekaj iskat za jest, ker me že slabost obhaja. Čau, A.
|