|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
4.2.2009 10:47:30   
aprilčica07
a veš, da mene tudi dlesni na levi strani full bolijo pa ne vem a je kej z zobom narobe! Sem pa slišala, da je pri nosečnicah to zelo pogosto, tako da upam, da bo vse ok!

Ma ja, kaj vem kaj je, v glavnem boli za ponoret.. Trenutno sem sicer ok, samo ko kaj ugriznem tam gor, vidim vse zvezdice. Sem se gledala v ogledalu in je videt tam gor vse fejst rdeče. Oh ja, ma kaj čem, neki pa me le mora matrat, saj če ne, ne bi niti vedla, da sem noseča he heuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
4.2.2009 10:54:39   
Sisy
ojla punce

se nisem nič javljala ker smo bolni..vsi trije smo imeli trebušno virozo,midva sva že okej,tamala pa še kar driska in bruha...tko da imamo doma že napotnico za infekcijsko, no pa vseeno upam da nam ne bo treba it.....

Jst sem po dolgem času spet 3 dni veselo bruhala pa zdej ne vem al od te viroze al od nosečnosti....Upam da bo to kmalu mimo ker imam teh slabosti že ornk poln kufer....

o opremi se pogovarjate...Mi bomo imeli kar stari voziček-je kot nov, in sicer Traxx-ov Jeep 3, kupljen na Ebayu skupaj z košaro in zimsko vrečo , za vse skupaj sva že takrat dala le 200€.Ful ugodno, pa zelo uporaben je...Jajčko imamo Maxi cosi...Tako da bo za nas večji strošek le nova postelja za Saro.

Sem pa pred kratkim naročilo blazino za dojenčka (se nisem mogla upret)user posted image   

http://www.galeb.eu/blazine.html

se mi zdi ful bolj praktična zadeva kot dekica ker je otroček bolj not zavit, pa še na ježka je...Imajo ful različnih vzorcev blaga, jst sem kupila modrega z medvedki.

< Sporočilo je popravil Sisy -- 4.2.2009 10:57:06 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
4.2.2009 10:57:19   
cowgirl
Ojla!

Jaz imam naslednji pregled 16.2. vsake 4 tedne se mi zdi - me naroča.
Me pa zanima, kaj je morfologija, oz. kaj se takrat gleda. Zakaj je ta pregled pomemben?

In še eno vprašanje... 3D ultrazvok? Kaj se na temu pregledu gleda in zakaj se ga opravi? In kdaj?

Zaradi angine sem še vedno na bolniški - mi zdravnica ne pusti še v službo, ker krvna slika še ni vredu. Še vedno mi ne paše jest, čeprav slabosti ni na srečo več, ampak diši mi pa še nič razen jogurtov in sadja.

Carpe diem

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
4.2.2009 10:57:55   
hel32
Dobro jutro vsemuser posted image ,pri nas na pohorju zelo sije sonce,
zelo dolgo me ni bilo pa imam slučajno čas,sicer pa saj veste,nosečniška utrujenost,slabost,
potem pa nimaš nobene prave volje za nič.
Kile:ne grejo zaenkrat še nič gor,imam pa zelo velik trebušček,za 11t in 4 dni
prvokrat se mi ni še nič videlo,no sem pa bila 10 let mlajša!
Nuhalna,naročena sem 17.2. na Ptuju,komaj čakam,da nama nekaže spol.

Vsem en lep sončen dan.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
4.2.2009 10:59:25   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: cowgirl

In še eno vprašanje... 3D ultrazvok? Kaj se na temu pregledu gleda in zakaj se ga opravi? In kdaj?

opravi se ga okoli 25.tedna..zakaj? zarad firbcauser posted image  ne hecam se..ni obvezen, je samoplačniški,pride okoli 100€, naredijo ti komplet morfologijo-še enkrat + v 3D ali 4D izvedbi posnamejo dojenčka...je enkratno doživetje, priporočam! Jst sem pri Sari bila in grem tokrat spet.

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
4.2.2009 11:15:40   
cowgirl
Tudi takele sem našla:
http://www.inglesina.com/en/products/details.php?sectionid=14&itemid=415&category=&product=classica

Kaj pravite? user posted image

Carpe diem

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
4.2.2009 11:16:13   
Sisy
evo da vam pokažem najuuser posted image :

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1607
4.2.2009 11:17:15   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: cowgirl

Tudi takele sem našla:
http://www.inglesina.com/en/products/details.php?sectionid=14&itemid=415&category=&product=classica

Kaj pravite? user posted image

ta starinska varianta je zdej ful IN...sam men ful ne "potegne".....user posted image

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
4.2.2009 11:19:20   
Anonimen
meni je fuuuul lep, ampak samo za 6 mesecev se mi ga ne splača kupovat user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1609
4.2.2009 11:20:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

evo da vam pokažem najuuser posted image :

user posted image

Lušne sta... Ena bolj kot ta druga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1610
4.2.2009 11:22:09   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Lušne sta... Ena bolj kot ta druga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ooo Živa hvalauser posted image

a veš kaj sm te jst mislila vprašat (če ni skrivnost)...a si ti z IVF zanosila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
4.2.2009 11:28:21   
Anonimen
noup sisy... Naravno ampak po dveh letih matranja user posted image user posted image   No ampak zdej imamo pikico ki pridno raste user posted image user posted image user posted image

Si to mislila ker sem na Borbi aktivna?

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1612
4.2.2009 11:29:06   
simonalokar
sisy ful sta simpatičniuser posted image user posted image user posted image user posted image . meni je probala že zdaj narediti 3d verzijo in je kar ratal. tako da se lepo vidi.

kako sem vam fouž zda sončka jaz bi ga tud imelauser posted image .

danes je en smotan dan zunaj slabo vreme tako da se mi ne da vn. mož je pr zdravniku je zbolu. sina sem peljala v vrtec gre tako rad.

zdajle pa moram pogruntat kaj za kosilo jima skuhat. nimam ideje. pa še pospravt moram mal sem lena in se mi nič ne da.

simona

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
4.2.2009 11:31:36   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

noup sisy... Naravno ampak po dveh letih matranja user posted image user posted image   No ampak zdej imamo pikico ki pridno raste user posted image user posted image user posted image

Si to mislila ker sem na Borbi aktivna?

ja sej zato sem vprašala...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
4.2.2009 11:32:38   
go_ta
sisy, luštni sta, zelo luštni!user posted image lepe očke mata. mogoče je Sara mal lepša od tebeuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
4.2.2009 11:33:40   
Anonimen
ne ne... je pa res da sem bla tam ena redkih, ki še ni bila na nobenih zdravilihn in v nobenem postopku... Ampak smo se s puncami super ujele in mi paše njihov čvek user posted image user posted image

Pa tudi če bi umetno zanosila, verjeno ne bi tega skrivala user posted image Se ni ne zdi nič takega.... Če ne gre naravno, HB da obstaja še medicinska pomoč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1616
4.2.2009 11:34:04   
go_ta
cowgirl, ful je luštn voziček, take so mel včasih, sam še mal nižje. moja dva sta imela tak voziček, sam je bil bolj pri tlehuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
4.2.2009 11:35:55   
aprilčica07
sisy: kašen cuker je vaša Sara, seveda pa tudi mami ne zaostajauser posted image user posted image user posted image user posted image

Če bi se potrudla, bi lahko tudi jst kašno fotko od našega lumpa gor prflikala, pa nimam pojma kako to naredit.. mojga pa tudi ne maram spraševat, ker se mi itak smeje, sej je  računalničar user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
4.2.2009 12:20:12   
23tina
pozdravljene!!!

z največjim veseljem vam sporočam da je šla tudi moja nuhalna super skozi,tveganje za DS je minimalno.so mi pa komaj opravlil ker je plodek velik samo 4.5 cm,in je ravno še šlo skoziuser posted image user posted image user posted image
zdravnica je napovedala user posted image .
oba z mojim sva bla bul presenečena kako lepo se vidi,preštela ji je prstke....
drugače pa mala učiraj ni bla prou dobro razpoložena in je umes nekajkrat zaspala!!!

sisy ful sta luštkane,tamala je res cukrček

tudi ostalim ki ste uspešno opravlile NS čestitke,tistim ki še imate pa srečno

Neposredna povezava do sporočila: 1619
4.2.2009 12:30:31   
Barbk
Dan čveke moje,

23tina juhej za NS.user posted image
Babuške prosim o kilah ne več govort. user posted image  Jaz sem sicer od začetka nosečnosti cca. -2, sam kaj je to v primerjavi s tem, da sem štartala z 10 viška. user posted image  Pri Manci sem se v tem času že zredila za cca. 2 kilci in je teža tud zelo sorazmerno naraščala do konca. Moja dva sončka naj črpata kar od mojih zalog(ic), mami se bo probala čist minimalno zredit. user posted image  Ne bi se spet rada tako matrala s hujšanjem, pa še nikamor ni šlo. user posted image  Oh groza je to-ti se matraš, kile pa nikamor. Tokrat bo drugače. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
4.2.2009 12:41:57   
HeGa
sisy  - iii , obe sta prav luštni

Jst bom nalepla kakšno slikico potem, ko domačim povem. Nočem, da bi slučajno po naklučju kje drugje zvedli. Upam, da ta vikend rata.

go_ta hvala za idejo. Morm it kam pogledat, da vidim, kako točno tole deluje. Se pa super sliš.

Mene tud naroča na pregled vsake 4 tedne.

Trenutno pa v službi bulm u luft in si mislim, da bi ura lahk mal hitrej šla. Do 15:30 je še tko daleč. Potem pa sam na hrano mislim. Si ne bom upala na vago stopit v petek, ko imam pregled. Jaz se pa vedno doma stehtam. Me sestra samo povpraša po teži. To mi je fino, ker so vsaj malo bolj realni podatki vpisani.

Zdej morm pa it, pisarna je kar naenkrat polna.

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
4.2.2009 12:50:42   
opatija
sisyuser posted image prava lepotička tvoja Sara, čist po mamiciuser posted image

cowgirl meni se zdijo tisti vozički lepi, taki romantični, so pa za kratek čas pa najbrž ne lih za vsak terenuser posted image

23tina jupi, jupi za NSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj punce, jest mam pa zdele tako krizo...Tko sem postala zaspana, da komaj gledam. Če zamižim za 3 s bom začela že sanjat. Vse kar me drži pri budnosti je obupna zgaga. Kislino imam že do grlauser posted image Moj dragi bi rekel: kaplja grenkobe v sod veseljauser posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
4.2.2009 12:52:57   
Arwen
Hej punce!
Danes vas moram pa pohvalit, smo konstantno na prvi strani. No, da še jaz svoj piskrček pristavim.user posted image Danes je bila v službi smešna situacija. Za nosečnost že skoraj od pluska vedo moji ožji sodelavci in šef, ampak sem jih prosila, da novica ostane znotraj našega oddelka. No, pa danes srečam »nadšefa« (šefa od šefa)user posted image , se ustavi in me pogleda v trebušček (kdor ne ve, ga še ne opazi) in vpraša, kako sem. Pa se delam neumno in rečem hvala, dobro, pa vi?user posted image   Pa se ni dal in spet pomenljivo gleda trebušček, potem sem se pa začela smejat in ga vprašala, če ve zauser posted image . Pa je rekel, da šef pa valjda mora vse vedet. user posted image Uf, mi je bilo nerodno, ker me je ujel nepripravljeno. No, potem sva pa malo podebatirala in je bilo kul. Malo mi je pa vseeno težko pri srcu, saj bodo morali zdaj nekoga novega vzeti, ampak hej, nihče ni nenadomestljiv, kajne?

Kar se kilogramov tiče, se jaz prejšnjič do 13. tedna nisem nič zredila, zdaj pa imam v 11. tednu že 1,5 kg več.user posted image Bi se z veseljem odrekla dodatnim obrokom hrane, ampak kaj, ko mi je takooooo slabo, ko postanem lačna. Enostavno moram jesti, da mi ni slabo.user posted image Se bom pa v drugem trimesečju malo bolj pazila…yeah right.user posted image V prejšnji nosečnosti sem pridobila skupaj 15 kg, pa sem bila potem na stari teži ene 7 mesecev po porodu. Upam, da bo tudi tokrat tako.

Sisy, prav luštni sta. Punčke se mi zdijo sploh bolj cortkane na slikah kot fantki. Tisti skodrani laski, pa špangice, pa ogrlice in ostala šara.user posted image Aja, pa mi smo tudi kupili voziček na e-bayu, je bil precej cenejši. Se splača prečekirat, punce, res.

Cowgirl – za moj okus bi bil edino primeren model Sofia, pa še ta ima že na prvi pogled nekaj pomanjkljivosti. Ga moraš probat vozit v živo…

Aprilčica08user posted image tudi jaz se bom morala ponižat pred user posted image in ga prosit za pomoč pri slikcah. Enkrat, ko bo čas…. 23tina- bravo za NS.user posted image Še ena luštkana punčka na poti.
Nič, grem nekaj iskat za jest, ker me že slabost obhaja. Čau, A.

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
4.2.2009 12:57:28   
Barbk
Jej tale moj spomin.user posted image

Sisy sta fletkani, obe. user posted image
Glede pregledov vam pa povem v petek kako me bo za naprej naročila. Bi bilo fino na 4 tedne pa še takrat vedno UZ. user posted image  No na NS mi je Reševa rekla, da se pri dvojčkih dela bolj pogosto UZ, upam, da res. Pri Manci sem imela le 3 in to nazadnje v 30 tednu, pol je bila pa panika 7 dan čez rok ko so mi v porodnišnici naredili UZ in ugotovili zastoj rasti pa skoraj nič plodovnice.

Zdaj grem pa z user posted image  kosilo pojest pol gre pa na šiht. Jaz moram pa priznat, da sem vesela, da sem na bolniški, ker me res stalno nekaj zbada, če samo dolgo pacam. Da o zadihanosti in hitrejši utrujenosti sploh ne govorim.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
4.2.2009 13:27:12   
tejči77
Pridne ste bile, vas moram pohvalit!
Sisy, kakšni lepotički sta !user posted image user posted image
Glede morja, mi bomo mogoče šli konec junija, ampak ne vem, če bom dobila dopust. Bi pa zelo pogrešala morje, če nam ne bi uspelo, ker obožujem plavat.

In tista odejca na ježka, fenomenalno. Kako da se jaz nisem tega domislila. Pa še cena je OK. A si naročila kar po spletu?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.