|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
3.2.2009 17:33:34   
go_ta
IZVIRNO SPOROČILO: Arwen

Joj, Go_ta, ko bi vsaj bila doma in se kepala z malim. Žal sedim na celi riti v službi in se širim bolj v pas in boke kakor v trebuh. user posted image Mi je ravno sodelavka rekla, da to  pomeni, da bo punčka. Je katera že slišala za to vražo?

Arwen, očitno bo pri nas tud punčkauser posted image če ima tvoja sodelavka prav.

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
3.2.2009 17:49:17   
Serendipity
Ojla, NS poročilo:

Naše detece je super, nuhalna je super, živahen šrajfek na kubik - je bil cel kup problemov, da smo sploh kaj izmerili (domnevam, da je po ateju) . Drugače pa je namignila spol, ampak itaq ni bila ziher...

Moj je tak skoraj zlezel v monitor, celo komentiral da je nos definitivno po njemu dobil . Ko pa sva prišla domov in sem pokazala slikce še novopečenemu dediju in babici, pa sta se začela bolj zavedat, kaj ju čaka .

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
3.2.2009 18:26:40   
Sulfinija
user posted image ,Ojla.user posted image  kako ste kaj?Nisem se nič danes javila čutila sem rahle krče sem počivala in spet bruhala dva dni je bil mir in danes opet jovo na novo.

No včeraj sma si z mojim oreng napasla oči na vozičkih in odločama se za tegale.Bomo še malo pokukali v Avstriji saj imajo pri nas precej navite cene da te kap rukne.Dober strošek bo tole.Tale cena je še zmerna itak pa mi je noor všeč le barve bo ali sive kombinacija ali oranžna kombinacija,če ga bojo meli v Avstriji ga bomo definitivno vzeli tam ali če se nma bo keri drug model noro dopadel kot se meni trenutno tale.Kaj menite na tale vozek?Vam je všeč?Sicer je 13kg vendar teh pet stopnic ki jih imam do dvigala ne bo prehudo.

No kratko moje današnje javljanje jutri kaj več napišem,če ne bom preveč leteča.Še teden dni in bo pregled komaj čakam in še to srčem veselo bije je rekel moj dr.može,ko je danes poslušal z AS.

Lep večer vsem skupaj.

LP Mojcauser posted image 12t5dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
3.2.2009 18:43:01   
aprilčica07
Sulfinija; če je vama všeč ta voziček, pol ga bosta itak prej ali slej kupila, a ne? jst imam sicer raje vozeke z 4 kolesi, ampak to je stvar okusa in pač tega zakaj vozek rabiš.. tako, da je vsak po svoje lep. Mora pa bit praktičen,  in predvsem udoben za bejbija.
Serendipity, SAŠA77, Drnula: čestitke za NS! Mene to še čaka, še en teden pa bo:)

Trenutno imam malo miru, je šel mali z mojimi k moji noni, pa je tle taka tišina, ma paše, en cajt seveda, pol že manjka naš razgrajačekuser posted image user posted image user posted image

Mi imamo dež, snega nič. Ga sploh ni blo dosti, zdaj je pa spet vse na vodi. Bjak, ko gre meni to gnilo vreme na jetra.user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, grem malo brat knjigo, pol pa bo tamali itak že nazaj:):)

Lepo se mejte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
3.2.2009 18:47:16   
aprilčica07
Še to: mene neki poboleva zob, ali pa je dlesen, ali pa nevem kaj, v glavnem neki v ustih me boli za znoret. Mojga zobota ni, je šel smučat za 14 dni.. Imate kašno idejo kako si lahko pomagam? Trenutno si močim boleče mesto z žganjem, pa propolis laufa, za kaj drugega pa nimam ideje.. Prosim, pomooggggggggggggggggajte.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
3.2.2009 19:13:25   
Anonimen
aprilčica kaj pa če bi obiskala dežurnega zobota? Kdaj maš ti Nuhalno?

Neposredna povezava do sporočila: 1581
3.2.2009 20:06:40   
aprilčica07
aprilčica kaj pa če bi obiskala dežurnega zobota? Kdaj maš ti Nuhalno?

Nuhalno imam 11 2, v Postojni. Ma zaenkrat mki ni za it k dežurnemu zobotu, mimogrede ta bližji mi je nekje na Obali ali pa v Lj, na našem koncu ga žal ni. Nevem, trenutno je stanje ok, kaj bo ponoči pa nimam pojma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
3.2.2009 21:31:57   
kerala
Ojla punce!
Saša77, Serendipidy, Drnula - čestitke za odlično NSuser posted image user posted image .
Anč, nič skrbet v naprej, vse bo OK, držim pesti!

Zgleda, da so meni tudi punčke usojene, če bo po vražah, bomo imeli še eno. No, jaz ne bi nič imela proti... Moj pas še ni bil tako širok, slabo mi pa tako nikoli še ni bilo. In evo, imam dve punci, in če bi bilo prejšnjič vse OK, bi imela že tri.

Ko sta bili moji punci majhni, še ni bilo tistih dodatkov za k vozičku za drugega otroka, tako da se je naša starejša (ki je takrat imela le 17m) včasih vozila kar v košari pod tamlajšo. Jih je bilo tako hecno videt. Ko pa je mala shodila, se ni več hotela voziti, starejša bi se pa še kar, tako da smo vozek kaj kmalu ukinili.
Če pa bo zdaj vse po načrtih in bi spet imeli kmalu še enega, bomo pa vsekakor tisti dodatek nabavili, se mi zdi zelo praktičen.

Glede riganja jaz nimam težav, me pa grozno napenja, kar je pa splohuser posted image user posted image . Malo je že bolje kot na začetku, čeprav mi kak juice ali pa zelenjavni sok povzroča kar hude vetrove.

Aprilčica07, res upam, da bo noč mirna in da zob neha bolet, če ne se bo pa treba tja do obale odpravit - je pa vreme tle tut škifo, tako da se ne da še za kak sprehod izkoristit...user posted image  

Evo, jutri pa končno moja NS!!!!! Bi jo morala imeti že ob 8h zjutraj, pa me je bilo strah, da se bom zaradi snega težko iz Kopra pravočasno pripeljala. Zato sem klicala in prosila za kasnejšo uro, tako da imam zdaj ob 15h. Super, ne bo treba sred noči vstajatuser posted image user posted image user posted image !
Punce, držite pesti!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

Neposredna povezava do sporočila: 1583
3.2.2009 21:46:02   
Urša T.
Ojla, user posted image !

Čestitke vsem term za uspešno opravljeno nuhalno svetlino!
aprilčica 07, ti priporočam, da obiščeš čimprej zobozdravnika, ker to, kar počneš je samo trenutno bolje.Da te ne bi preveč začelo boleti.Ma res si boga :(

anč, nič ne skrbi, vse bo v redu.Držim pesti!

Hm, mogoče je pa res kaj na tem, kar ste pisale user posted image .Jaz sem se v pas full zredila, boke imam že full širše, trebušček pa že ornk velik(drugi pravijo, da zgledam vsaj v 5. mesecu), pa so nama napovedali punčko.
Jaz sem pa prebrala glede slabosti ravno obratno, kot ste nekatere pisale:in sicer, če bo fantek, ti je slabo, če bo punčka, pa ne. No, to je po mojem bolj za hec, kot za res, tele vraže.
Zredila sm se pa tud že ornkuser posted image ,prej sm bila res full suha, nikoli nism imela trebuha...
Mogoče kg tudi zato, ker mi ni bilo nič slabo, amapak imam že od začetka nosečnosti pa tudi še sedaj zelo velik apetit, bi vse pojedla, količinsko pa tud nenormalno vase spravim.Joj, joj.

Djte mi nekaj povedat, pupe. A imaš morfologijo pri svojem ginekologu, ali se moraš naročit kam drugam? To se opravlja v 20. tednu, al kako?
Pa še nekaj me zanima. Na koliko časa vam dajo vaše ginekologinje pregled? Oziroma kolikmo je razmika med enim in drugim prgledom?

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
3.2.2009 21:47:43   
Urša T.
kerala, srečno jutri!
Držim pesti, pa le čimprej nam poročaj!

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
3.2.2009 22:10:55   
Muca83
Joj punce, včeraj nisem nič prebrala in sem danes komaj uspela vse user posted image Pridne ste pridne.

Še slabe 3 dni in končno pride moja NS. Mi grejo dnevi kar hitro naokoli, tako da bo kmalu. Pa še moj je dopust dobil user posted image Sam bolj ko se bliža, bolj me je tudi strah. Se mi vračajo spomini na tisto razočaranje in bolečino pri prejšnji user posted image in res ne vem kako bi prenesla, če spet ne bi bilo vse ok. Ampak se trudim dati črne misli na stran! Enostavno mora biti vse ok!

Danes sem zjutraj imela četrto objemanje školjke. Ampak na prazen želodec user posted image Nič še nisem jedla, pa se mi je začelo bruhat. In se je samo prazen želodec obračal. Nič ni ven prišlo, samo slina, še tiste želodčne kisline ni bilo.
Sicer pa se slabosti počasi počasi umirjajo, je malo bolje kot je bilo.

Hehe, že vozičke gledate. Jaz pa tokrat nič, ker ne upam. Sem pa imela pri prejšnji user posted image ugledan voziček Jane. Meni so ful všeč trikolesniki in mojemu tudi. V živo pa še nisem nikoli gledala vozičkov, samo po internetu. Vse ob svojem času user posted image

Pa še čestitke vsem, ki ste imele v teh dveh dneh NS! Res me veseli, da ni bilo še nobene, ki bi imela slabši rezultat in upam, da tako tudi ostane! user posted image

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
4.2.2009 7:00:44   
aprilčica07
Jutro,

da se oglasim, dokler se še lahko:)

zob: noč je minila relativno mirno, me ni nič bolelo... imam na sumu dlesen in ne zob, tako, da še malo počakam, če ne bo ok, bo pa treba nekaj ukrenit, ker ko boli, boli ko hudičuser posted image user posted image
kerala: sreččno danes!
muca83: vse bo ok, boš vidla:):):)

Tud jst imam obdobje, ko mislim na same kozlarije, ma bo bolše, samo, da bo na nuhalni vse ok, pol se mi zdi, da bom kr malo lažja zadihala.
Sicer imam pa trenutno še drgačne skrbi po glavi, ker se z mojo tamalo sestrično  nekaj dogaja, pa se nobenemu ne sanja kaj bi to blo:( In nas je vse strah:(

Grem, da še malo posrfam v miru, pol pa delat.

lp.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
4.2.2009 7:30:33   
SAŠA77
jutro vsem,upam da ste imele lep spanček,vsem ki imaste danes NSveliko sreče tiste ki ste jo pa že imele pa iz srca čestitam,sedaj pa grem na jutranjouser posted image  in zajtrk,želim vam prelep dan z sončkom na licu nasmejan,
velik user posted image  za vseuser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

Neposredna povezava do sporočila: 1588
4.2.2009 7:50:36   
tejči77
Glede pregledov, mene je g po prvem pregledu naročila čez 6 tednov. Morfologijo pa opraviš pri svojem gin. in sami te naročijo.

Glede znakov za spol, so vse ene same vraže. Meni prvič ni bilo skoraj nič slabo, po kitajskem je kazalo fantka, v pas se nisem razširila, če si me gledal od zadaj sploh nisi vedel, da sem noseča. Sem pa imela gromozanski trebuh in dobili smo punčko. Zdaj je vse drugače. Zelo mi je slabo in bruham, tudi hlače še nosim klasične, me še nič ne tiščijo v pasu, kot prvič po nuhalni. Pa nam tudi napovedujejo punčko.

Kakšne tehtnice imajo ti gin. Danes sem se tehtala in mi je moja tehtnica pokazala 55kg, tri tedne nazaj pa pri gin. 58kg(doma 56). In moja tehtnica je sigurno OK.user posted image  Ko bom šla pa naslednjič na pregled mi bo pa tako pokazala 60kg, bom mislila da sem kot balon. No, je pa res, da je zima in da se pri g tehtaš z vso zimsko opravo - debelimi hlačami, majicami, debelo jopo in škornji. Pojma nimam, samo, da mi ne bo kdo začel težit zaradi kg. V prvi nosečnosti sem imela na dan poroda točno +12 kg. In potem so mi ostali še 4kg, ki jih bom očitno morala zbijati po drugem porodu. Kako ste pa kaj ve s kilami? Mene tokrat precej bolj skrbi

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
4.2.2009 8:03:32   
opatija
Dobro jutro drageuser posted image !

Srečno vsem, ki imate danes NS, imejte pozitivne misli, vse OKuser posted image Mislite na to, da bo danes zvečer žeuser posted image
Pa seveda čestitke vsem za uspešno opravljeno NSuser posted image

Aprilčica res si bogicauser posted image Predlagam ti uporabo paste Senzodine in spray Gengi (ne spomnim se 100%, ker mi ga je zmanjkalo) za vnete dlesni. Meni se zdiuser posted image . Pri prvi nosečnosti so me dlesni ful bolele, krvavele pa še bolj. Tokrat je na začetku kazalo isto, sedaj pa se je malenkost umirilo. Zaenkrat še ni panike, če te ne boli prehudo počakaj na svojega zobarja, potem pa le pojdi, ker bi sicer utegnila imeti v višji nosečnosti zaradi tega težave. Menda vnete dlesni lahko povzročijo prezgodnji poroduser posted image No, tudi sama se ravno zato naročam k zobarju (sicer že že kakšen mesecuser posted image ) in upam, da mi danes uspelouser posted image

Zdej grem pa tud jaz na user posted image ... Želim vam lepo jutro, božajte user posted image , pa se še kaj beremo/tipkamo.

PA, PA

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
4.2.2009 8:38:13   
opatija
Evo mene s kavicouser posted image

Urša T jaz imam preglede na cca 4 tedne. Morfologija naj bi bila med 20 in 21T. Naj bi jo opravil izbran G., poznam jih pa kar nekaj, ki so si morfologijo plačale pri drugem G (drugo mnenje ali 3D ultrazvok). Nekateri G pa zelo škrtarijo z ultrazvokiuser posted image Moja prijateljica jih je imela v celi nosečnosti le 3. Toliko sem jih imela jaz do sedaj, pa prihajam v 14 T. Res pa je, da sem čisto na začetku malo krvavela in se je G hotla prepričat, da gre res le za ugnezdeno krvavitev.

Tejči77 imava popolnoma iste težave s tehtnico pri Guser posted image Tudi mene je skor kap, ko mi je sestra vpisala v knjižico. Od prvega tehtanja naj bi se zredila 3 kg, pa mi je prvič odbila pol kg za obleke jaz pa sem se sezula, drugič pa mi ni odbila nič (bila pa sem v debeli jopi, škornjih, kavbojkah...). Na domači tehtnici mi tudi kaže manj, pa imamo natančno, digitalno tehtnico. Tudi mene še čaka zbijanje kg po prvem porodu. Ful imam apetit, pa se zaradi user posted image trudim čim bolj zdravo jesti, občutek pa imam, da bodo na naslednjem pregledu kile kar poskočileuser posted image Bojim se, ker se prvič zelo dolgo nisem nič zredila, na koncu pa so kile podivjale, čeprav zaradi zgage sploh nisem mogla jestiuser posted image Bojim se kako bo tokrat, ne bi bila rada kot buhtelj, hujšanje namreč ne gre več tako kot pri 25 letihuser posted image

Čao

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
4.2.2009 8:41:13   
kea
*dan, da vas še tukaj malo na hitro pozdravim!
Na hitro sem preletela, kar sem zamudila ( in tega je kar nekaj) in vidim, da v glavnem ste vredu! Tudi meni je kar dobro, slabosti so skoraj popolnoma minile in začeli bomo uživati v nosečnosti. Počasi bom čakala na prve gibe, no, tam nekje... do 3 tedne, se bodo po mojem že čutili (1. v 18 t, 2. v 17t), sedaj pa smo 13t 6d. Jih mogoče že katera čuti ??? Na eni drugi temi je ena pisala, da jih je v 2. in 3.user posted image  začutila že v 13 t!Se mi zdi, da smo komaj zagledale user posted image , sedaj smo že v 2. tromesečju in se premikamo proti sredini!!!?????
No, moj 4. pregled je 2.3.09 - takrat bom v 18. tednu!
Ko ste pisale o temi "dopust" pa je pri nas tako, da bomo šli po 20.6. na Slovensko obalo in bomo ( če bo vse po sreči) tam ostali do 10.7. - to je slab mesec pred PDP-jem! Drugam niti ne upam, saj če do česa pride, da smo v Sloveniji. Kolegica je pred 2 letoma šla na Hrvaško in 1 mesec prehitro dobila popadke, tam je nastala cela misija nemogoče z prevozom do bolnišnice iz enega otoka (rodila je kar na poti v ZD in so potem nadaljevali v bolnišnico), potem je tam nastala zastoj glede plačila (imela je zavarovanje za Hrvaško iz ZZZS-ja) in na koncu je bilo potrebno priti še v Slovenijo! Dvignit roj.list v kraju kjer se je dete rodilo, nato v ZG otroka slikat in na konzulatu narediti potni list, da so lahko prišli domov! Tako, da če ima katera namen iti na Hrvaško proti koncu nosečnosti, naj malo razmisli!
ja, toliko zaenkrat - uživajte!!!
*dio

Ja, tudi jaz imam enake težave z tehtnico in tehtanjem pri G! 1. so me tehtali v škornjih debelo oblečeno in nič odbili, 2. sem si sama škornje sezula , zdaj 3. pa sem imela na sebi lažja oblačila in sem škornje sezula, pa mi je pokazalo 1 kg manj kot 1. in 2., ne vem ajde, da tehtajo z obleko, ampak morajo vedeti, da zimska oblačila kar precej več nanesejo, kot poletna in da ta teža še zdaleč ni realna! apak, očitno imajo takšno tehniko vsepovsod!

< Sporočilo je popravil kea -- 4.2.2009 8:48:14 >

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
4.2.2009 8:41:51   
Anonimen
tejči jaz zaenkrat še hujšam in se nič ne redim. Je pa res, da sem bla prej huda sladkosnedka, zdej pa mi sladko ne paše preveč user posted image user posted image   No jaz imam nohalno v torek (10.2.) in že kooooomaj čakam, ker si že močno želim videt kaj bomo imeli. Sej vem, da na nuhalni samo namignejo, ampak vseeno... Jaz sem že čist nestrpna user posted image user posted image

Aprilčica super da te je nehalo boleti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kerala držimo pestke za danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu opatija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1593
4.2.2009 9:42:21   
*anč*
oj!

men ni več slabo, tut tisti zoprni okus v ustih se je popravil user posted image , edini znaki nosečnosti so še utrujenost in boleče prsi (čedalje bolj), pa širim se tut user posted image , ker non stop neki jem. kile me ne skrbijo, ker sm v 1.user posted image dobila 20 kg in prišla po enem letu brez kakršnega koli hujšanja z dojenjem na svojo kilažo, pol pa še na -1kg.

pregledi 
   mene naroča na približno 5 tednov.

morfologija 
dela ti jo tvoj ginekolog od 19. do 24. tedna, ponavadi nekje v sredini, lahko pa se naročiš še kam, tko kot na NS, sam plačaš. če je kej narobe ali se ne vidi dobro, te pa tvoj ginekolog pošlje naprej.

fajn se mejte  pa hvala za spodbudne besede!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
4.2.2009 9:43:16   
aprilčica07
Živa, Opatija:  ja, kg večni problemiuser posted image user posted image user posted image user posted image sicer sem jst v prvo šla gor 14 kg, je šlo pol vse dol, brez problemov, ma ne takoj, ampak počasi, mislim, da sem rabla enih 9 mesecev, da sem pršla na mojo staro kilažo... tudi jst se takrat nisem na začetku nič redila, je začelo šopat navzgor šele v enem 6 mesecu, zdaj pa nevem kolko sem že pridelala, ker sem vago dala v najtemnejši kot kopalniceuser posted image user posted image user posted image .. itak grem v petek k dohtarci in bom tam soočena z realnostjouser posted image user posted image user posted image user posted image   Me moćno zanima.... Sem se pa odločla, da se bom malo pazla kaj jem, ker vem, da se preveč zredit ni dobro, ker kg ne grejo kr tako sami od sebe dol, pa nisem lih neki tip za hujšat.. Je pa res, da sem do zdaj bla vedno med suhicami:)

Pasta Sensodine, ja sej je uporabljam, je pa verjetno res, da mi stanje dlesni nosečnost še poslabša, je blo v prvo zeloo podobno, samo malo manj je bolelo in malo manj mi je vse krvavelo, tokrat je pa res uber nadležno..

Grem delat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
4.2.2009 9:46:57   
aprilčica07
kea: mi bomo šli na Hrvaško, če bom jst ok, mislim,  da tako hitro, da  ne bi mogla prit iz Medulina do Slovenije, pa ne bom rodila.. mislim, da nisem te srečeuser posted image user posted image user posted image v prvo je blo od začetnih popadkov do rojstva več kot 12 ur, tako, da me to zaenkrat ne skrbi, je pa res, da ne moreš vedet kako bo.... ma če čem na to vse mislit kaj bo, je najboljše, da sem kr doma in čakam na dan D.. Sicer je to samo moje mnenje, in vedno vedno je pogoj, da je  nosečnica ok, drgači pa valjda, da ni za klatiti okoli...

Neposredna povezava do sporočila: 1596
4.2.2009 9:49:05   
go_ta
Hej punce! držim pesti danes za tiste, ki imate nuhalnouser posted image
Kile ... hm, mene je že prov panično strah, kolk bom pridelala do konca, me mami opozarja skoz, da moram pazit, če ne bo dobro ne zame ne za user posted image . Ja, pol mi pa ponuja francosko solato pA zrezekuser posted image oči pa itak prav: hčerkica, ti kar jej.user posted image  moj dragi je pa včer dal tako hudo izjavo - sem jamrala, da sem debela (žensko pačuser posted image ), pa je rekel, da nisem, da je mislil, da bom bolj ha hauser posted image  dragi moj, do avgusta bom ko žogica!
saj se trudim, da jem sadje, zelenjavo bla bla bla (poleg sendvičev, majoneze, pomfrija ...user posted image ), ampak meni se zdi, da se tudi po solati redimuser posted image  sem vedno bolj široka v pasu! da ne govorim, da sem zvečer čisto napihnjena!! pa riga se mi tudi, vetrovi me pa tudi matrajo - same radostiuser posted image  glede tehtanja - doma se sploh ne tehtam, ker tista naša tehtnica vsakič drugače kaže, tako da se tehtam pri G - zadnjič sem imela slabe 4 kg, ja če bi pa odšteli vse cunje, bi imela pa 3!grrrr ... ampak sem imela drug problem na pregledu: previsok pritisk. upam, da bo do naslednjega pregleda (25. 2.) normalen.
Urša T., jst mam preglede vsak mesec (kri, vodo, mal se pogovorim z G ...), UZ sem imela do sedaj pri G dvakrat, zdaj pa čakam, da se naročim na morfologijouser posted image
aprilčica, tud moje dlesni so ful občutljive postale ...
Ja strinjam se, kea, da teli tedni hitro minevajouser posted image  saj samo še to računamouser posted image  premikanja še ne čutim, bom pa ta teden v 15 t. upam, da bom vedla, da je to to, ko bom čutila.
No, zdaj pa malo pospravljat! danes delam od doma, tako da mal pometam, brišem, kuham, mal pa prek računalnika čekiramuser posted image  

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
4.2.2009 10:13:08   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

mony, tale vaša Zoja je pa tak cukrček user posted image
babike, ki že imate otročke doma, dajte kakšno slikico gor, jaz tako obožujem gledat otročke.

ja hvala, hvala!!!
jst sem čist pozabla kako se, da slikco gor, pa se dostikrat spomnem, da bi kakšno slikico prilimala
men so tudi vsi otročki cortik in fletkani user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
4.2.2009 10:18:10   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Še to: mene neki poboleva zob, ali pa je dlesen, ali pa nevem kaj, v glavnem neki v ustih me boli za znoret. Mojga zobota ni, je šel smučat za 14 dni.. Imate kašno idejo kako si lahko pomagam? Trenutno si močim boleče mesto z žganjem, pa propolis laufa, za kaj drugega pa nimam ideje.. Prosim, pomooggggggggggggggggajte.

a veš, da mene tudi dlesni na levi strani full bolijo pa ne vem a je kej z zobom narobe! Sem pa slišala, da je pri nosečnicah to zelo pogosto, tako da upam, da bo vse ok!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

Neposredna povezava do sporočila: 1599
4.2.2009 10:47:04   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

a veš, da mene tudi dlesni na levi strani full bolijo pa ne vem a je kej z zobom narobe! Sem pa slišala, da je pri nosečnicah to zelo pogosto, tako da upam, da bo vse ok!

jst mam istouser posted image  resno.....

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.