go_ta
|
Hej punce! držim pesti danes za tiste, ki imate nuhalno Kile ... hm, mene je že prov panično strah, kolk bom pridelala do konca, me mami opozarja skoz, da moram pazit, če ne bo dobro ne zame ne za . Ja, pol mi pa ponuja francosko solato pA zrezek oči pa itak prav: hčerkica, ti kar jej. moj dragi je pa včer dal tako hudo izjavo - sem jamrala, da sem debela (žensko pač ), pa je rekel, da nisem, da je mislil, da bom bolj ha ha dragi moj, do avgusta bom ko žogica! saj se trudim, da jem sadje, zelenjavo bla bla bla (poleg sendvičev, majoneze, pomfrija ... ), ampak meni se zdi, da se tudi po solati redim sem vedno bolj široka v pasu! da ne govorim, da sem zvečer čisto napihnjena!! pa riga se mi tudi, vetrovi me pa tudi matrajo - same radosti glede tehtanja - doma se sploh ne tehtam, ker tista naša tehtnica vsakič drugače kaže, tako da se tehtam pri G - zadnjič sem imela slabe 4 kg, ja če bi pa odšteli vse cunje, bi imela pa 3!grrrr ... ampak sem imela drug problem na pregledu: previsok pritisk. upam, da bo do naslednjega pregleda (25. 2.) normalen. Urša T., jst mam preglede vsak mesec (kri, vodo, mal se pogovorim z G ...), UZ sem imela do sedaj pri G dvakrat, zdaj pa čakam, da se naročim na morfologijo aprilčica, tud moje dlesni so ful občutljive postale ... Ja strinjam se, kea, da teli tedni hitro minevajo saj samo še to računamo premikanja še ne čutim, bom pa ta teden v 15 t. upam, da bom vedla, da je to to, ko bom čutila. No, zdaj pa malo pospravljat! danes delam od doma, tako da mal pometam, brišem, kuham, mal pa prek računalnika čekiram