|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
4.2.2009 9:34:30   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Dobro jutro vsem!

Tassi, hvala za kafečke!user posted image
Kruce, kje si pa ti? Dopust?user posted image  Kako napreduje trebušček? Verjamem, da ste vsi fajn.
Vitabella, žal mi je, če je prava M, je to pač to...če je le izcedek, kar na krvnega za sigurno..potem pa čimprej v nove boje, z novimi planiuser posted image
Grethy, kako lep postič, pridnauser posted image , prav potrudeno...lep pozdravček in en lep dan tudi tebiuser posted image

Akterke, mislim na vas!user posted image

Sem vedla, sem vedla, Larči sorči ... matr sem jezna k sem takle bučman sklerozen ... kako si dušica zlata, ti otročki dajo dihat,al te brcajo tja v pljučke ???

Kje je pa moja draga prijateljica Netka, jo pogrešam user posted image user posted image user posted image , kje je ?

Ma srcce moje, ma kaj govoriš...super si!user posted image  Moja deca je preveč pridna. Sigurno ne po meniuser posted image . Jih prosim za kako brco, da vem, da sta, pa me 2x na dan obdarita...to je vse.user posted image
Netka je pomojem v gužvi. Ve, da jo hočem videt, se srečat, pa jo ne gnjavim, ker vem, da je bila 1 t odsotna, pa izpiti, delo...pa dva škrata doma + 2 psa in gora živalic, pa možuser posted image ...upam, da res kmalu kej pride naokrog.
Gigi, špelka...zdaj že mata otročke v varstvuuser posted image user posted image

Šibam punce, lep dan!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 951
4.2.2009 9:34:55   
T1979
Vitaebella super za nov začetek. Vidiš, kako gre hitro. A tebe je Reš klical da imaš zamrznjenčka, ali si dobila pošto? Hvala.

Stella Rossa super za  začetek.

Kajsica vseeno user posted image  zate. Si močna.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 952
4.2.2009 9:37:04   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Goldfish, ma kakšna zapeljivca imaš ti doma, škoda ker nista malo starejša user posted image user posted image

...sem že glorii povedala, da mam metlo parajt.....šc, šc.... samo naj pride kerauser posted image ...ma ne...saj ne bom tak zajuser posted image  tašča...je že dovolj, da mam sama takouser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 953
4.2.2009 9:40:53   
Grethy
Kajsi bejbi jz vem da boš zmagala s tem zmrznjenčkom, pa to blo ta mesec al pa naslednji, tko da me ni strah zate ... še zmer verjamem tvojim sanjam !!! ...

JEZNA sem pa tad jz, ker vem kaj prestajaš pa vem da ni lahko, čeprav skušamo bit herojke ( al kako se pravilno napišeuser posted image user posted image

LAVJU

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 954
4.2.2009 9:42:45   
gold fish
...babike + dva dedcauser posted image .... navijam, navijam.....      user posted image

...pridem še kaj nazaj .... mamo sedaj v soboto krst, pa sem malo v gužvi..... 

Pozdravček vsem...user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 955
4.2.2009 9:44:28   
Vitaebella
T1979, dobila sem pošto 3 dni po transferju.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 956
4.2.2009 9:52:06   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Hvala. No če je kaj blo, bo verjetno potem jutri.

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 957
4.2.2009 9:54:14   
MBT1979

dobri jutro

jaz sem prva, ki bo razočarala in upam, da zadnja. obiskala me je tetauser posted image . tako, da grem v novi krog.

en velik objemček zate...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 958
4.2.2009 9:55:53   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Hvala. No če je kaj blo, bo verjetno potem jutri.

Včasih traja tudi 1 teden.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 959
4.2.2009 9:56:58   
pikovit
Vita kolko prometriuma pa si jemala?2 ali 3 tabletke?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 960
4.2.2009 9:57:21   
T1979
MBT1979 jutro pikicauser posted image .

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 961
4.2.2009 9:59:03   
mismis
Kajšica, ma bemti, saj ni kaj reči drugega kot samo bemti, bemti.  user posted image user posted image
Nekako nama tale januar ni bil naklonjen za zamrznjenčke.

Sedaj pa držim pestke, da tole sranje od ciste samo poči, pa da greva konec februarja skupaj naprej.Drži se bejba, nisi sama v tem, pa saj to veš.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 962
4.2.2009 10:03:38   
Vitaebella
T1979, imaš Z.S.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 963
4.2.2009 10:04:17   
Vitaebella
Pikovitka, 2 sem jemala. Kaj pa ti?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 964
4.2.2009 10:05:10   
pikovit

Pikovitka, 2 sem jemala. Kaj pa ti?

3 so mi rekli v MB.

Neposredna povezava do sporočila: 965
4.2.2009 10:05:29   
Vitaebella
T1979, jaz sem imela v nedeljo transfer, v torek sem jih pa kar poklicala pa vprašala in so mi povedali. V sredo sem prejela še pošto.

Neposredna povezava do sporočila: 966
4.2.2009 10:06:03   
Vitaebella
Bom jaz tudi naslednjič prosila za 3.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 967
4.2.2009 10:30:07   
cukica
 Kajsica glavo pokonci saj bo,men so morali lani junija vstavit postopek ker mi je pa folikel prej počil kot so oni mislili,...sej bo še zmeri te čakata,...Drži se,...
Vitabella žal mi je zate,...
Grethy ja še mal pa upam,da bo tokrat uspešno me je mal strah,da se ne ponovi kako novo sranje zopet,..

En lep pozdrav ostalim in čakamo na kakšno lepo novičko,....

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 968
4.2.2009 10:35:13   
mismis
Žiži mi je ravnokar sporočila dobro novičko, in sicer greje eno lepo blastocisto. ET ji je delal dr. D, zdaj sta mi že malo sumljiva onadva, pa ne da mi Žižek v zelje skače user posted image user posted image user posted image . No test imamo 19.02.2009, tako da držim pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To mi delaj Žiži user posted image user posted image

a ja, še tole, Žiži se vsem skupaj zahvaljuje za dobre želje in navijanje preko RR in tudi SMS-jev.

< Sporočilo je popravil mismis -- 4.2.2009 10:36:33 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 969
4.2.2009 10:39:57   
Stella Rossa

Žiži mi je ravnokar sporočila dobro novičko, in sicer greje eno lepo blastocisto. ET ji je delal dr. D, zdaj sta mi že malo sumljiva onadva, pa ne da mi Žižek v zelje skače user posted image user posted image user posted image . No test imamo 19.02.2009, tako da držim pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 970
4.2.2009 10:40:37   
obayifo
bravo žiži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 971
4.2.2009 10:41:56   
cukica
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

držim pesti

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo jo grej Žiži,... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 972
4.2.2009 10:50:21   
Grethy

a ja, še tole, Žiži se vsem skupaj zahvaljuje za dobre želje in navijanje preko RR in tudi SMS-jev.

tole pa je bombica

user posted image
user posted image

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 973
4.2.2009 10:52:53   
T1979

BRAVO, BRAVO ŽIŽI, PA TO JE SUPER.user posted image Naj se lepo vgnezdi in ostane pri tebi do konca.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 974
4.2.2009 10:55:45   
zup2
Dobro jutro oz. zdaj je že dober dan user posted image !

Gigi user posted image  za lepo blastocisto. Držim pesti, da ostane pri tebi še nasleddnjih 8 mesecev.

Vitabella jaz sem imela v 1. postopku tudi zamrznjenčke in sem jemala Estrofem 3x na dan. Kakor je meni znano debeli sluznico, da se user posted image  lažje prime. Sem pa v prvih dveh postopkih jemala Prometrium po 2x na dan, razen z zamrznjenčki in pa sedaj v tretjem po 3x. Tako da ti bo Reš že sam povedal kolikokrat se kaj jemlje. Držim pesti, da bodo zamrznjenčki zmagovalni.

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?