lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: lara light Dobro jutro vsem! Tassi, hvala za kafečke! Kruce, kje si pa ti? Dopust? Kako napreduje trebušček? Verjamem, da ste vsi fajn. Vitabella, žal mi je, če je prava M, je to pač to...če je le izcedek, kar na krvnega za sigurno..potem pa čimprej v nove boje, z novimi plani Grethy, kako lep postič, pridna , prav potrudeno...lep pozdravček in en lep dan tudi tebi Akterke, mislim na vas! Sem vedla, sem vedla, Larči sorči ... matr sem jezna k sem takle bučman sklerozen ... kako si dušica zlata, ti otročki dajo dihat,al te brcajo tja v pljučke ??? Kje je pa moja draga prijateljica Netka, jo pogrešam , kje je ? Ma srcce moje, ma kaj govoriš...super si! Moja deca je preveč pridna. Sigurno ne po meni . Jih prosim za kako brco, da vem, da sta, pa me 2x na dan obdarita...to je vse. Netka je pomojem v gužvi. Ve, da jo hočem videt, se srečat, pa jo ne gnjavim, ker vem, da je bila 1 t odsotna, pa izpiti, delo...pa dva škrata doma + 2 psa in gora živalic, pa mož ...upam, da res kmalu kej pride naokrog. Gigi, špelka...zdaj že mata otročke v varstvu Šibam punce, lep dan!