Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 19:48:18
|
|
|
|
rebeka84
|
rebeka a ti si se pa odločla da boš malo zamujala.aja pa saj si rekla da si mela 2 roka.boš pa na drugega rodila ja, poglej na seznam, zdaj sem že na 12.2. pristala, naprej pa upam da ne grem...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 19:50:12
|
|
|
|
claud
|
Urša-upam da ti tole res čim prej mine Mene dons že cel dan tko boli okol jajčnikov, pa špika me spodi, tko da dons sm mal odsotna, vas tud sprot ne morm brat.... Tko da verjetn vas za dons kr zapuščam ker ne morm sedet... Lep večer še naprej! Nočko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 19:51:44
|
|
|
|
baki
|
jst tud mam bepanten tega so mi dali v lekarni pa je rekla da ne rabim dol umivat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 19:55:54
|
|
|
|
baki
|
tk zdaj grem pa gledat na kraju zlocina se še pol javim.morem mal križ zravnat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2009 20:06:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 20:19:22
|
|
|
|
rebeka84
|
Claud & Kolumbo želim vama lahko noč!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 20:22:56
|
|
|
|
|
Na hitro se javim in zahvalim za pike poke in pestke grem se sedaj malo uredit pol vas pa preberem za nazaj sem pa prišla domov 2v1... HVALA!!!!!!!
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 20:41:26
|
|
|
|
Čebel@
|
cita dobrodošla doma vsem ki greste pančat,lahko nočko no za bradavice imam jaz lanolin,če bo pa se izkazalo da ni dost učinkovit bo pa boš še bepanten kupil no katjuša se danes ni nič oglasila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 20:46:56
|
|
|
|
cleopatra4
|
čer ... se vam mal javim, pa še eno vprašanje...a so kateri v prejšnjih nosečnostih že sprožili porod?namreč sama sem pred tem, da mi v četrtek 5.2. mogoče že sproži z umetnimi popadki in me je malček strah, ker ne vem za kaj gre..pa kako vse skupi poteka..
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 20:49:59
|
|
|
|
Čebel@
|
no jaz vas tudi zapuščam....samo da se usedem za računalnik ,mi hana potisne koleno ven in to boli........tko da se grem k atiju cartat na kavč.....pridno čvekejte in se tipkamo zjutraj........če gre katera rodit pa ji želim čimkrajši porod nočko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 20:51:34
|
|
|
|
cleopatra4
|
nočko Majcy...čimveč spanja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 20:52:04
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KJE JE SUNNY? PA TA NOVE? ŠE MAL PA SE JIH BO ŠE ENE 10 POFOČAL, BOL BO PA FORUM RES RAZNESL BALONCHY, TI BI ŽE LOH ODPRLA DEBATO NA FORUMU DOJENČEK Vas bom kr počakala... smo se tko zmenle, ne??? Dokler ta zadna ne rodi ne krenemo nikamor!!! Tko, da do takrat bomo kr tuki najedale... Sej vem... jst najedam že od lani in je mal dolga...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 20:54:17
|
|
|
|
Balonchy
|
Urša - fajn dihi!! Pa upam, da bodo čimprej tisti na pet minut!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 20:55:57
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Sm še tle... Ja, dan je bil zapolnjen na full in sm šele zdej uspela na hitro prebrat, kaj ste načvekale čez dan! V glavnem, sobica je v 95% fertik, sam še nalepke damo na steno, zavese oprane, luči & štekarji montirani, police namontirane...Pa še obiske sm mela...Mi je frendica delala lušte z jegrom... Zdej je pa dosti, jutri nadaljujem. Malo bom še pospravla, z mamo grem po trgovinah in to bo to... Vsem, k ste mele danes preglede, čestitam! Aja, cita, super, da si doma in da si 2v1! Ostalo pa ne vem več...Ste full načvekale! ČVEKE! Te, k zapuščate RR za danes, vam želim lahko nočko in lepe sanje!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 21:19:59
|
|
|
|
Ajvy
|
Balonchy..nisem vedla za čiščenje...pa je bolelo??? Aha..potem ima naša Tisa tudi krčke....torej jih lahko pričakujem tudi danes.....uf... Super, da vam je mlekec tako lepo pomagal,.....jah...zaenkrat še polno dojim, kolk časa bom ..ne vem.....kolkr bo mleka..... POkakana je pa skoraj vsakič če ne vsakič ko se previjava........pa tvoj??? Čak..a pol sta bila že prvič na pregledu?? Maksi....še malo...še malo....... Salt...jst mam Multimam---ti po pravici povem, da je the best.... Kolumbo...zet je krasen...... ostalo se bosta pa s Tiso zmenla....... Zmenel smo se da bomo počakale zadnjo nosečko ,da rodi....potem pa gremo na drugo temo.....kaj nas že podiš??? Nea...čestitke z Erika Shuka..nista se šla sankat, ker je tako deževalo ,da sta prišla čist premočena iz vrtca...upam, da bo jutri lepše....hvala ker misliš na nas.... Urša---zares upam, da boš čimhitreje rodila...... Cita...dobrodošla doma
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 21:21:03
|
|
|
|
Ajvy
|
Tko...zdej sem se najedla...zdej grem pa počasi spat.....ura bo kmalu naokrog..ko bo Tisa lačna...... bodite pridne....Urša ...držim pesti.....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 21:23:51
|
|
|
|
Katjusa
|
punce jst vam ne folgam..... zednje dneve veliko spim (bi rada mela takega dojenčka k je bol florjan in je veliko spal ) ma sem totalno brez energije računalnika po cel dan sploh ne pržgem..... vas grem nazaj mal brat de vidim če imamo kako februarčico sam rabim en recept kak prebrat nekje 16 strani v čim krajšem času?????
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 3.2.2009 21:24:23 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 21:39:55
|
|
|
|
brkn83
|
nič js pa sem zdej imela en obisk, tk da vas nisem nič brala kaj ste načvekale. Sem se pa sedaj odločla, da grem pod tuš in ajat, ter čakat, če se bo kaj začelo dogajat. Me je neki začelo špikati v spodnjem delu trebuha, ampak ne tk pogosto. Me pa tud krči grabijo, tk da bomo videli kaj bo ponoči. Lahko noč vsem skupaj.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 21:48:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst sm dons prnesla iz Mercatorja že kuhane vampe 2 porcije....sm dala več al manj u skrinoj, neki smo pa pojedl...Majklu sm dala samo omako pa ful polente pa mal kisle smetane je pojedu tavelik talar....k je kr zbirčen za jest Sm vedla SLADOLED sm pozabila mi smo tud bli v trgovini in smo tud SLADOLED POZABLI površno sem vas prebrala torej navijamo za URŠO in BRKN
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 21:50:19
|
|
|
|
baki
|
katjusa....jst se tut vlezt ne smem ze spim zato se ful trudim da bi bla cez da pokonci sam mi ne uspe.aja 15 min cez 22 je primopredaja racunalnika tk da ce me ni pol gor sem na kavču
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 22:05:49
|
|
|
|
baki
|
tolk mam kisline v sebi da bi lohk v cirkusu ogenj bruhala.zdal sem sla na w.c. in vso kislino izbruhala.zda bom pa mal mleka spila pa bo mogoč bolš.bom si jutr donat kupla mnda pomaga.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 22:31:08
|
|
|
|
birdy
|
No, punce jst grem tud počas v mižale... Smo zalaufal vse tri stroje, pomivalca, sušilca, pa še pralca na tajmer dal (ker bi se če ne vse zrušl ker mava sušilca na pralcu). Jutr pa še vse speglam pa še en stroj cot zalaufam pol smo pa končno s temi cunami za kake dva dni fertik, jeeeeeeeeeeeeeeeeee Pozabla sem rečt, mislm da mi je šel čep... Ampak nisem ziher k ni blo nč krvav, niti mal Sam če mam pa tok sluzast pa gost izcedek pol pa tud ne vem Mah, bomo vidl, pr Neli sem zelo kmal rodila, zdej pa ne vem kaj bo, kaže slabo... Sam vsake tok časa me kej špikne ampak je tega čist mal Pa sej, v četrtek mam še izpit in se učim... Tko da najbolj da to nardim zdej da mi ne bo za pol ostajal Nočko, lepo pančite, kej lepga sanjite, čim manj obiskov wc-ja, špikanja, trdih prstov, pa vse kar vas matra nej vam da ponoč mir da se boste naspale... Lahko noč
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 22:43:22
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Balonchy..nisem vedla za čiščenje...pa je bolelo??? Narkoza dela čudeže... Aha..potem ima naša Tisa tudi krčke....torej jih lahko pričakujem tudi danes.....uf... Super, da vam je mlekec tako lepo pomagal,.....jah...zaenkrat še polno dojim, kolk časa bom ..ne vem.....kolkr bo mleka..... Fenomenalno!!! POkakana je pa skoraj vsakič če ne vsakič ko se previjava........pa tvoj??? Ja, to je značilno za polno dojene cukrčke, da kakajo vsak obrok oz. vsako previjanje... Mi kakamo 1x na dan oz. 1x na dva dni... Čak..a pol sta bila že prvič na pregledu?? Jp... Včeraj...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 22:59:32
|
|
|
|
sunny24
|
A je še kira tuki al ste že vse v mižulah?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 23:08:32
|
|
|
|
bibi5
|
cer ,Baki donat je za zgago res zakon.Pri moji prvi sončici me ni nič zgaga matrala,pa se je rodial ful čupasta( pravijo da če peče žensko zgaga laski rastejo) tokrat pa kar precej...kakšno čupo bo imelo še le to dete .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?