Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 9:44:32
|
|
|
|
witto
|
Dobro jutro dekleta. Najprej, iskrene čestitke za novega februarčka . Jast od 03.40.že bedim, z popadki, ki so se nejprej začeli na 20 minut, in so bili vedno bolj močnejši. Od 6.32. pa so na nekje med 5-8 minut, in to hudičevo močni. Tako, da še malo, in bom odjadrala v p. Pa še moj rok je danes. Samo nevem ali morajo bit točno na 5 minut, ali kako drugače?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 9:45:14
|
|
|
|
UT_2008
|
Dobro jutro. O, moja soimenjakinja je rodila.Čestitke! Lepo preživljanje z novim članom. Ja, mene bradavice že zdaj srbijo, pa sem si izbrala OdDm-ove znamke kremico za orsi, ena pa mi je dala lanolin, oboje je cool. Umiri srbečico. Ta forum je res ogromen. Komi sem pršla gor, pa moram zdej že dve strani prebrat, da sem na tekočem, za kaj se gre. In sam pri eni temi ali podtemi ali kakorkoli že. No, tisto, kar želim, preberem. Kar lahko. no. :) A je kera mela ali imapodoben občutek kot jaz sedaj? Kot pekoč občutek v bušiju, okrog popka? Sem v 37. tednu.
|
|
[Brisano sporočilo] 4.2.2009 9:46:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 9:46:26
|
|
|
|
Šaki
|
u witto.akcija,.srečno ti želim. jz bi že bla v p.. good luck,pa da bo čimprej.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 9:48:00
|
|
|
|
Šaki
|
se pravi witto da popadkov torej ne moreš zgrešit.mene je ful strah da nebi vedla kako izgledajo.ker prvič so mi sprožili. srečno!
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 9:49:22
|
|
|
|
witto
|
Ja,bad girl, sej mislim, da nebom več dolgo zdržala.Ker boliiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 9:50:07
|
|
|
|
Šaki
|
ja let v porodnišnico.ej.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 9:51:37
|
|
|
|
witto
|
Ne, nič bat . Jast sem ob 2.45.vstala,šla pit, in malo zatem ko sem se vlegla, se je začelo. In ko me je drugič zaščipalo,pa ne močno, sem vedela, da se nekaj dogaja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 9:52:02
|
|
|
|
akvalina
|
witto navijamo da čimprej cartaš
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 9:52:59
|
|
|
|
Šaki
|
a pa danes smaš rok.no to bo fajn. ker jih malo rodi na rok.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 9:57:19
|
|
|
|
birdy
|
Witto, držim pesti zate... Kr prprav se v nizki, ma ne raj visoki, štart
|
|
[Brisano sporočilo] 4.2.2009 9:59:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 10:00:00
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ej Birdy dons nism sposobna za noben kofe, k sm živčka k pr norcih, non stop mi gre neki na jok, telefoni mi zvonijo k zmešani in sm kr prevezavo na mojga nardila. Morm se res spravt neki konkretnega delat, da bo hitrej minil...po štacunah ne morm, k mi je tastar sam 20 ojro pustil zutri, pa sm jih 10 že u štacun pustila za revije, kruh pa mlek ...aja pa 2 krofa.... ...sm šla prejle na vago +22 bogi tvoj... A bo sploh lohk delu? Te čist štekam, sam dej, umir se, vse bo kul, pojej tiste dva krofa pa ti bo bolj Jst sem tud šla včer na vago... Ne zaostajam velik za tabo
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 10:01:27
|
|
|
|
witto
|
hvala birdy
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 10:07:41
|
|
|
|
tanci29
|
URSA ČESTITKE ZA FANTKA ŽIGATA evo pa smo končno dobile prvega uradnega febuarčka...zdej pa vidim da se že gnetete v vrsti prvo witto želim ti čimlažji porod in drži se...dihamo s teboj...komaj čakam da spet nove novičke preberem KOLUMBO-TEBI PA GOOD LUCK ZA JUTRI...ŽE STISKAM PESTI...ne bit preveč živčna...tvoj pa ma taktiko kako te doma obdržat kaj...pa sej zadn dan bi ti lohk dal kakšen eur vč da se malo sprostiš.... naj ti čimprej mine ut-mene je tud peklo okol popka sm misnla da mi je koža premala in se ne more več raztegnt tak občutek sem jest mela peklo ko ampak zdej je pa ok...očitno je to normalno če nas je več takih lilcha-hvala za info o vatirancih...bom šla jutri jih kupit akvalina-dobro jutro kako si kej ti se bolj malo oglašaš zadnje čase, al pa jest tud ne preberem vsega balonchy-mamica...hvala za kavico res si pridna, da še vedno tako lepo skrbiš za nas birdy-kaj ti še nebi nehala izpitov delat ..matr si pridna...to bo pametno dete...pa super za cunje timy-men pa tista krema multimam ni bla kej preveč ušeč, sam nisem mela ful razpokanih bradavic tko da pomoje zato...mi je preveč gosta in mastna pa še smrdi mi...pa kar počakaj sej boš ti tud rodila nč bat vandame-ja tukaj naše čveke je kar težko sledit ane so pridne no tako vsem en lep dan...mi danes sestavljamo omaro...včeraj sem si pa zrihtala mojo novo pisarno (pralno sušilni kotiček-iščem asistenta da bo notr sedel, jest sem bolj terenska )
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 10:16:09
|
|
|
|
claud
|
Jutro! No tko pa se prebijam čez poste..... zraven jem zajtrk.... Ponoč sm mela ene 3 popadke, zdj se je pa umiril....Tko da ne vem a se bo kj začel dogajat al ne....ma zdj rajš vidm da še do petka počaka k mam pregled URŠA -ČESTITAM! res huda ura....škoda da ni še datum tak....1 dan po roku Balonchy-hvala za kafetka!!! Bradavice-jst mam Lanolin in bepanthen....no bepanthen sm kupla bl z namenom za previjanje.... Witto-držim pesti da bo šlo vse kot po maslu! Dihamo s tabo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 10:24:45
|
|
|
|
|
Urši čestitke za fantka Žiga in seveda tudi čestitke ponosnemu očku Wito tebi pa čim lažji porod držimo pestke No pa da še jaz poročam kako je z mano jaz sem ležala v bolnici kar ste že izvedle od naše poročevalke Sunny zaradi povišanega pritiska ko sem prišla notri je pritisk bil skoz po šolsko tako pravijo če je dober potem sem dala urin v soboto in je bil BP potem mi rečejo naj ga dam še enkrat pa ga dam in je bil slabši naj bi imela večštevilčne bakterije v njem in mi rečejo pr viziti da še enkrat bom dala urin v pon.zjutraj in da bo ta izvid šele v torek tako da moram bit še noter in če bo ok lahko grem domov če pa ne pa seveda na antibiotik ampak lahko rečem da je bilo z izvodom vse ok pritisk se umiril in so me spustili domov kontrolo imam 11.02 pr svoji G da vidi kako in kaj seveda če bom še 2v1...Počutje je pa prav grozno že par dni me vse tako pika štiha v spodnjem delu trebuha me boli križ ko tako da bomo videli...no malo poročanja pa še enkrta hvala za vse pestke in pike poke so pomagale... Lahko pa vam samo to povem da je v Celjski P norišnica
|
|
[Brisano sporočilo] 4.2.2009 10:48:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 10:49:29
|
|
|
|
Čebel@
|
dobro jutro! urša še tuki čestitke witto.......mislimo nate in dihamo s tabo-jaz nebi prav dolgo zdržala biti doma-SREČNO
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 10:54:54
|
|
|
|
akvalina
|
dobro jutro tanči, zadnje čase res bolj mal čvekam ker težko sedim za računalnikom, me tamala skoz suva v rebra in mehur , pa tud hrbtenica se prtožuje .
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 10:55:41
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pozdravljene puncke.Mene full spika dol pa boli,se posebej ko grem na urin mam obcutek kot bi inekcijo mela not .Ursa cestitke.Kolumbo se mal pa bo ,te cist zastopim da si zivcna.Wito dobra s ,da si cakala popadke na 5-8min...Bomo drzale pseti.Cita super ,da si doma Mene ko zacne kaj boleti itak bom preponala in sploh ne bom gledala na koliko so bom sla v p...tako mi je g tudi rekla...zakaj vse cakate???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.2.2009 10:59:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 11:01:17
|
|
|
|
Maksi1
|
Dober dan še z moje strani! Cita - lepo, da si doma. Vzami si čas za še malo razvajanja. Witto - danes držimo pestke zate. Naj se vse srečno izteče. Kolumbo - joj, mora bit zoprno, da veš, kateri dan boš rodil - kako naj ima človek mirne živce. Ni ti lahko. Še dobro, da moraš zdržat samo še 1 dan. Urša - iskrene čestitke za rojstvo. Naj vam bo vedno lepo skupaj!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 11:01:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
A tako je to Kolumbo?Nisem vedela,jaz sem si samo paniko delala kako bom sla do p ,ce me bo tok zvijal pa kako naj se pelje,zato sem tuhtala da bi kr takoj sla....in da sem mi tam ornk zacne,sam mogoc bom jaz tudi pocakala,ce je tako bolje...ce bodo samo popadki in ne bo voda odtekla,kaj pa ce gre cep to tudi lahko se cakas ane?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 4.2.2009 11:02:38
|
|
|
|
witto
|
Tako kot je nepisala kolumbo, meni je celo ginekologinja svetovala, da naj ne hitim v porodno, ker se en dva tri razvleče porod, in glede nato, da imam do bolnice 5 minut, mi ni panike.Edino popadki pač bolijo, pa jih prediham, in je ok. Hudiča, ampak še vedno so na 5-8-9 minut
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?