Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 18:10:42
|
|
|
|
Erin
|
Zlati nasmeh... Tako se pa oziram za prepovedano televizijo... Kravice pasem, poskušam lezti pa ne gre... Snegec me je popolnoma očaral...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 18:11:45
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sonček85 hvala, zdej pa tud jaz vidim ni zakaj
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 18:17:23
|
|
|
|
Serendipity
|
Ooooo, Eriiiiin - joj, kak si mi zdaj še dodatno polepšala dan. mali je pravi srček. Ga je moj videl (sem mu kazala kako velik bo najin bebi drugo leto ), pa je čist navdušen *csaje* - potem pa akcija! Samo da ne bo potresa, sva preblizu Jap, je bil aČopijeva (je tudi moja osebna G). Aha, je baje značilno zanjo, da ne dolgovlači s porodi ... Aja, naš šraufek je pa velik 5,59 cm. Ravno prav za 12. teden .
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 18:22:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* Se*, čestitke. . kak lepo se vidi vaš mali bebi. kolko ste pa stari???? NS dela Čopijeva? ona je bila pri meni pri porodu. ona je bila dopoldanska, ki mi je pod nujno sprožila porod. uh, kje je že to!!!! mojemu sem pokazala slikice in je kar ponorel. mislim, da bo danes tudi pri naju akcija. končno bi že čas bil da zanosim. držite pesti za mene, čvekice moje. da se čimprej prime
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 18:23:06
|
|
|
|
spps
|
erin -pravi srček je vaš tilen ti slikce res kar privabijo nasmeh
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 18:23:34
|
|
|
|
sonček85
|
csaje.veselo sončkanje in naj se sadovi obrodijo erin:joj kako lep ,tak bo naš škratek veselo migal,ja tv k je pa prepovedan je pa najbolj zanimiv
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 18:31:21
|
|
|
|
Nončika
|
da bi se le prijelo!!!!! Erin, kak je luškan tvoj mali. pravi mali sonček. ja, TV je pa zanimiva stvarca. le zakaj mami in oči lahko gledata, on pa ne???? bo že prerasel. Se*, preblizi. či de ka ružilo in či de se ti luster majal te znaš ka se nekaj velkoga zgodilo. te se je primilo.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 18:49:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Se* za nuhalno... Slikica je res lepa Erin tale vaš fant je pa pravi zapeljivec LUŠKAN FANTIČ
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 18:55:27
|
|
|
|
gigi1
|
Erin res je srček Živa kako si? Csaje kar lepo delajta na tem . Naj se kar luster maje in delita potrese, da se zih prime Spps kako si ti draga? Nič več ne objemaš školjke? Še en mesec pa boš cartala Puppe hvala vsem za navijanje. Bom rabla pestke še pa še . Najprej jutri, pol čez 14 dni, pa čez 1 mesec, pa čez 10 tednov, pa........tako naprej do čez 8,5 mesecev Špelči, a ne? a ne?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 19:01:09
|
|
|
|
Anonimen
|
kje pa je naša Jazzzika kaj? Žiži super sem... Malo me lenoritis daje ampak ni panike Pa ti? Si kaj nervozna pred jutrišnjim dnem? Me bomo itak pestke stiskale tok, da še tipkat ne bomo mogle
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 19:04:55
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* Se*, preblizi. či de ka ružilo in či de se ti luster majal te znaš ka se nekaj velkoga zgodilo. te se je primilo. Ha ha ha. Zgučano. Te pa naj se samo trouse, za dober hasek se dela. Ka, či de se pa preveč trousilo (ta do LJ) te sta pa dva naštijmala?
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 3.2.2009 19:05:31 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 19:12:39
|
|
|
|
spelka12
|
žižika a ti to resno? Jest sm pa ful živčna res. Pa še zarad tega ker zdej vem, da bo samo 1 notr dal. Pa kaj, če se glih ta ne prime . Aaaaaaaaa take misli stran sem že ok. erin na slikah je Tilen oh in sploh lep ampak v živo je pa še lepši. Jest ga kličem hrček a ne? K ma tko lepa lička. seeeeeeekica za uspešno nuhalno. No kaj je skrival? Luleka, luliko? Povej, povej..... csaje bom držala pesti, da slončkanje obrodi sadove. aqui tebe pa res močno pogrešamo . Jest se že psihično pripravljam na hausa: sem se stuširala, umila glavo, namazala s kremo, vstavla svečko vse samo za Gregorya
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 19:13:17
|
|
|
|
Serendipity
|
špelka pa žužetka - S SREČO JUTRI!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 3.2.2009 19:14:28 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 19:15:42
|
|
|
|
Serendipity
|
Pa še moja stalnica...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 19:17:37
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 seeeeeeekica za uspešno nuhalno. No kaj je skrival? Luleka, luliko? Povej, povej..... ne, ne... Ni bila ziher je rekla v smislu zgleda da je ....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 19:19:38
|
|
|
|
spelka12
|
Zgleda da je........ KAAAAAAAAAAAJ?????????? Fižol? Grah??????
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 19:22:45
|
|
|
|
gigi1
|
Špelka resno . Od jutri sva srečke . In bo vse samo dobro . Jutri se začne res lepo obdobje za naju
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 19:43:05
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Zgleda da je........ KAAAAAAAAAAAJ?????????? Fižol? Grah?????? Zgleda da je ... otrok (hm ... mogoče se pa ključen pojem skriva v št smijlijev?)
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 19:43:30
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Špelka resno . Od jutri sva srečke . In bo vse samo dobro . Jutri se začne res lepo obdobje za naju tu se pa kar PODPIŠEM!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 19:47:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Spps kako si ti draga? Nič več ne objemaš školjke? Še en mesec pa boš cartala Puppe hvala vsem za navijanje. Bom rabla pestke še pa še . Najprej jutri, pol čez 14 dni, pa čez 1 mesec, pa čez 10 tednov, pa........tako naprej do čez 8,5 mesecev Špelči, a ne? a ne? jaz sem ok,sem se že skoraj sprijaznila,da je spanje že nekaj časa v k... drugače žepa vsi komaj čakamo na novega člana družine slabosti so občasne,tk da kr gre mi a bomo držali pestke skoz
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 19:48:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Špelka resno . Od jutri sva srečke . In bo vse samo dobro . Jutri se začne res lepo obdobje za naju
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 19:49:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Zgleda da je........ KAAAAAAAAAAAJ?????????? Fižol? Grah?????? Zgleda da je ... otrok (hm ... mogoče se pa ključen pojem skriva v št smijlijev?) pr nas tud
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 19:54:39
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Zgleda da je........ KAAAAAAAAAAAJ?????????? Fižol? Grah?????? Zgleda da je ... otrok (hm ... mogoče se pa ključen pojem skriva v št smijlijev?) pr nas tud Ma, jih bo cel kup!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 3.2.2009 19:55:06 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 19:56:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Zgleda da je........ KAAAAAAAAAAAJ?????????? Fižol? Grah?????? Zgleda da je ... otrok (hm ... mogoče se pa ključen pojem skriva v št smijlijev?) pr nas tud Ma, jih bo cel kup! bo vsaj izbira
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 19:58:07
|
|
|
|
Serendipity
|
spps - a veš, da si ti pri nas naslednja na tapeti? Nam zaupaš ime? Ali si že kje zapisala in jaz raca sem spregledala , ali je pa secret?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brest scanpetruskaSte že poizkusile novo metodo pregledovanja dojk?da (
5%)
še ne, imam pa namen (
7%)
ne (
40%)
ne poznam (
47%)
ne zaupam (
1%)
Število vseh glasov: 224Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!