Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 17:58:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Anitka a tole? evo dekline ideja za Valentinovo ..... heheheheheeee de vrede? :)Ka pravete moške????? Aha Hvala ti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 17:59:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi jaz že sama stojim jeeej bravo miška A smo samo mi med bolj lenimi ? Neeeee, mi smo tudi še leni. Šparajo mamice. Saj bodo tudi naši kmalu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 18:00:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Da vidimo: Luštnake slikice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 18:04:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Joj, kak me je neka žalost zdaj prijela...sem se spomnila, da je danes leto dni, odkar je umrl stric od mojga, pa sem šla spomin v časopis gledat... joj, mi je ratalo ful hudo , sem ga mela fejst rada, ........pa tak se je veselil najine princese in je ni dočakal... zdaj te dni pa ma njegova hči-torej sestrična od mojga rok...bi dobil še vnukinjo , ,,,kak je svet žalosten...ko enim ni dano,,,,,......... Mogoče pa ravno danes rodi...bi blo lepo....... ah...ne mi zamerit ...mi je lažje zdaj...tole je zanj sigurno bo čuval najini sončici... pa res sem zdaj čisto ven padla...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 18:05:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika bi me tole naj na koga spominjalo... Anitka? Jeeeeeeeeeeeeeeej, moj avatar, kje si ga našla? Jaz ga kar malce pogrešam in sem že razmišlala, da bi ga imela nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 18:06:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A spet štrajkate? ne ne... Sem likala, Nejc mi je spal 3 ure pol sem ga pa šla zbudit. Zdej sva se pa najedla. Opa, 3 ure
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 18:09:53
|
|
|
|
aurora28
|
Dober večer čveke! Malo se vam oglašam. Pri nas je zdaj vse ok, Gal in midva smo ozdraveli, počutje je boljše in imamo se krasno. V pričakovanju novega avta že delamo plane za naprej. Danes so nam povedali, da bomo avto dobili marca. Sem opazila, da nekateri hroščki že lepo hodijo z oporo, nekateri se lepo postavljajo pred ogledalom...najin Gal pa se je zaenkrat začel prijemati za višje predmete in tako se včasih postavi na kolena, plazi se še ne. Mu bova v soboto pripeljala hojico in bom videli kako bo tekal po stanovanju Sta pa s psičko tako hecna, Gal sedi v prenosni postljici in se z glavo nasloni na mrežo, psička ga pa iz druge strani liže po glavi No takole za zdajle, več podatkov za seznam pa javim v četrtek, ko imava posvetovalnico. Aja eno vprašanje: ali katera ve kako je plačano usposabljanje na delovnem mestu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 18:19:07
|
|
|
|
Srčekgirll
|
A je še ker od vaših dns tečen k driska al sam moj? Že cel dan neki sitnari, ne vem kaj mu je. A je vreme krivo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 18:22:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dober večer čveke! Čer Malo se vam oglašam. Pri nas je zdaj vse ok, Gal in midva smo ozdraveli, počutje je boljše in imamo se krasno. Super novičke , me veseli, da je tako. V pričakovanju novega avta že delamo plane za naprej. Danes so nam povedali, da bomo avto dobili marca. Naj vam čas do prihoda novega avta hitro mine. Sem opazila, da nekateri hroščki že lepo hodijo z oporo, nekateri se lepo postavljajo pred ogledalom...najin Gal pa se je zaenkrat začel prijemati za višje predmete in tako se včasih postavi na kolena, plazi se še ne. Mu bova v soboto pripeljala hojico in bom videli kako bo tekal po stanovanju Sta pa s psičko tako hecna, Gal sedi v prenosni postljici in se z glavo nasloni na mrežo, psička ga pa iz druge strani liže po glavi No takole za zdajle, več podatkov za seznam pa javim v četrtek, ko imava posvetovalnico. Dobro opravite Aja eno vprašanje: ali katera ve kako je plačano usposabljanje na delovnem mestu? Žal ti ne znam odgovoriti. Kako pa kaj spite?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 18:23:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll A je še ker od vaših dns tečen k driska al sam moj? Že cel dan neki sitnari, ne vem kaj mu je. A je vreme krivo? moja miška je pridna, kot cvetek ko pride od varstva , me je najrej 10 min sam lubčkala, sonček moj je mamico pogrešala . Pelji ga mal ven na svež zrak, to jaz naredim ko Anja tečnari
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 18:25:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dober večer čveke! Malo se vam oglašam. Pri nas je zdaj vse ok, Gal in midva smo ozdraveli, počutje je boljše in imamo se krasno. V pričakovanju novega avta že delamo plane za naprej. Danes so nam povedali, da bomo avto dobili marca. Sem opazila, da nekateri hroščki že lepo hodijo z oporo, nekateri se lepo postavljajo pred ogledalom...najin Gal pa se je zaenkrat začel prijemati za višje predmete in tako se včasih postavi na kolena, plazi se še ne. Mu bova v soboto pripeljala hojico in bom videli kako bo tekal po stanovanju Sta pa s psičko tako hecna, Gal sedi v prenosni postljici in se z glavo nasloni na mrežo, psička ga pa iz druge strani liže po glavi No takole za zdajle, več podatkov za seznam pa javim v četrtek, ko imava posvetovalnico. Aja eno vprašanje: ali katera ve kako je plačano usposabljanje na delovnem mestu? Mislim, da je to odvisno od vsake firme posebej, jaz sem imela eno mesečno uvajanje in sem dobila 80 % plače , a si dobila šiht??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 19:16:37
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll A je še ker od vaših dns tečen k driska al sam moj? Že cel dan neki sitnari, ne vem kaj mu je. A je vreme krivo? moja miška je pridna, kot cvetek ko pride od varstva , me je najrej 10 min sam lubčkala, sonček moj je mamico pogrešala . Pelji ga mal ven na svež zrak, to jaz naredim ko Anja tečnari Ma sej drgač je ful pridn, sam dns je pa obupen. Sej drgač ga tud jst vn pelem, sam dns je pa zunaj obupno. Zdej je zaspal, sam bo kmalu kak alarem, uf....bom prežvela, kot vedno, itak
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 19:18:02
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: sesil ko ima hudič mlade jih ima veliko...je prišel tatko s službe, tudi on ima vročino. sam še jaz se nekako držim. aneji je zrasla tem. na 39, se ji dala paracetamol. niti zize ni hotela, sam spala mi je v naročju... ko je pa svečka prijela, je blo takoj bolje.zdej lahko vsaj je, pije, pa se mal nasmehne. upam da hitro to mine...sej k zdravniku se gre tretji dan, če vročina ne pade? al se motim? itak ji nima kaj....baje vsem predpišejo svečke. Enkrat sm že pisala kako zbit vročino, mislim da na 12. delu. Z obhladkih (krpa namočena v kis) na nogicah al pa rezino krompirja na nogice pol pa nogavičke čes obuj. Res pomaga.Pri otroku in odraslem. Ko je Žanu zrasla na 39,6 sm mu tud dala rezine krompirja v nogavičke pa zavijala sva ga v mrzle brisače. To mi je takrat dežurna priporočala, da dela pri svojem otroku. Žličko calpola pol pa slečt do pleničke in zavit v mokro hladno brisačo. Ko se mal segreje, zamenjaš z drugo in to počneš pol ure do uro. Je rekla, da če ti rata zbit vročino za eno ali eno stopinjo in pol si že velik dosegel. ma zaenkrat ni panike, ji je svečka pomagala. se giblje tem. malo nad 37 in je aneja čisto druga. tudi jedla je kar ok. bom vidla kaj bo ponoči. hvala za nasvete punce. moj ima pa tem. 38,6. pa vse ga boli - gripa verjetno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 19:32:32
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: sesil ko ima hudič mlade jih ima veliko...je prišel tatko s službe, tudi on ima vročino. sam še jaz se nekako držim. aneji je zrasla tem. na 39, se ji dala paracetamol. niti zize ni hotela, sam spala mi je v naročju... ko je pa svečka prijela, je blo takoj bolje.zdej lahko vsaj je, pije, pa se mal nasmehne. upam da hitro to mine...sej k zdravniku se gre tretji dan, če vročina ne pade? al se motim? itak ji nima kaj....baje vsem predpišejo svečke. Enkrat sm že pisala kako zbit vročino, mislim da na 12. delu. Z obhladkih (krpa namočena v kis) na nogicah al pa rezino krompirja na nogice pol pa nogavičke čes obuj. Res pomaga.Pri otroku in odraslem. Ko je Žanu zrasla na 39,6 sm mu tud dala rezine krompirja v nogavičke pa zavijala sva ga v mrzle brisače. To mi je takrat dežurna priporočala, da dela pri svojem otroku. Žličko calpola pol pa slečt do pleničke in zavit v mokro hladno brisačo. Ko se mal segreje, zamenjaš z drugo in to počneš pol ure do uro. Je rekla, da če ti rata zbit vročino za eno ali eno stopinjo in pol si že velik dosegel. ma zaenkrat ni panike, ji je svečka pomagala. se giblje tem. malo nad 37 in je aneja čisto druga. tudi jedla je kar ok. bom vidla kaj bo ponoči. hvala za nasvete punce. moj ima pa tem. 38,6. pa vse ga boli - gripa verjetno. Pa njemu nared tiste obhladke. Pa bo prej ozdravel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 19:33:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dober večer čveke! Malo se vam oglašam. Pri nas je zdaj vse ok, Gal in midva smo ozdraveli, počutje je boljše in imamo se krasno. V pričakovanju novega avta že delamo plane za naprej. Danes so nam povedali, da bomo avto dobili marca. uaaa super, pol pa le pridta en điro do sem. Sem opazila, da nekateri hroščki že lepo hodijo z oporo, nekateri se lepo postavljajo pred ogledalom...najin Gal pa se je zaenkrat začel prijemati za višje predmete in tako se včasih postavi na kolena, plazi se še ne. Mu bova v soboto pripeljala hojico in bom videli kako bo tekal po stanovanju Nejc je najprej šel samo nazaj ..se mi zdi da se s hojico nauči korakat. Sta pa s psičko tako hecna, Gal sedi v prenosni postljici in se z glavo nasloni na mrežo, psička ga pa iz druge strani liže po glavi uu kok je kej tole smešn No takole za zdajle, več podatkov za seznam pa javim v četrtek, ko imava posvetovalnico. Aja eno vprašanje: ali katera ve kako je plačano usposabljanje na delovnem mestu? men se zdi da isto kot praksa, al 70 al pa 80 % plače, lahk pa da ti bodo plačal 100%.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 19:35:15
|
|
|
|
jana81
|
No Nejc je danes imel samo eno rundo spanja, in to 3 ure, tak da je pravkar zaspal.. upam da vsaj za ene 4 ure do prvega hranjenja. Je bolj malo pojedel večerje, tak da hiter pričakujem lakoto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 19:36:19
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: sesil ko ima hudič mlade jih ima veliko...je prišel tatko s službe, tudi on ima vročino. sam še jaz se nekako držim. aneji je zrasla tem. na 39, se ji dala paracetamol. niti zize ni hotela, sam spala mi je v naročju... ko je pa svečka prijela, je blo takoj bolje.zdej lahko vsaj je, pije, pa se mal nasmehne. upam da hitro to mine...sej k zdravniku se gre tretji dan, če vročina ne pade? al se motim? itak ji nima kaj....baje vsem predpišejo svečke. Enkrat sm že pisala kako zbit vročino, mislim da na 12. delu. Z obhladkih (krpa namočena v kis) na nogicah al pa rezino krompirja na nogice pol pa nogavičke čes obuj. Res pomaga.Pri otroku in odraslem. Ko je Žanu zrasla na 39,6 sm mu tud dala rezine krompirja v nogavičke pa zavijala sva ga v mrzle brisače. To mi je takrat dežurna priporočala, da dela pri svojem otroku. Žličko calpola pol pa slečt do pleničke in zavit v mokro hladno brisačo. Ko se mal segreje, zamenjaš z drugo in to počneš pol ure do uro. Je rekla, da če ti rata zbit vročino za eno ali eno stopinjo in pol si že velik dosegel. ma zaenkrat ni panike, ji je svečka pomagala. se giblje tem. malo nad 37 in je aneja čisto druga. tudi jedla je kar ok. bom vidla kaj bo ponoči. hvala za nasvete punce. moj ima pa tem. 38,6. pa vse ga boli - gripa verjetno. sej tud tvjmu lahk daš krompir na podplate, bo pomgalao, pa kak cold3 naj vzame.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 19:38:27
|
|
|
|
Anitka
|
Ena včerajšnja fotka s sprehoda. Sosedovi so naredili snežaka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 19:39:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 No Nejc je danes imel samo eno rundo spanja, in to 3 ure, tak da je pravkar zaspal.. upam da vsaj za ene 4 ure do prvega hranjenja. Je bolj malo pojedel večerje, tak da hiter pričakujem lakoto. Nejc pančaj vsaj 4 ure
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 19:42:41
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ena včerajšnja fotka s sprehoda. Sosedovi so naredili snežaka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 19:52:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ena včerajšnja fotka s sprehoda. Sosedovi so naredili snežaka iiiiiiiii kak sta lepa.. a Gal tud kr leze na stran ? Nejc je včasih kot pijanc pa še flašo ma v ustih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 19:52:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 No Nejc je danes imel samo eno rundo spanja, in to 3 ure, tak da je pravkar zaspal.. upam da vsaj za ene 4 ure do prvega hranjenja. Je bolj malo pojedel večerje, tak da hiter pričakujem lakoto. Nejc pančaj vsaj 4 ure iz tvojih ust v Nejčkova ušesa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 19:56:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ena včerajšnja fotka s sprehoda. Sosedovi so naredili snežaka iiiiiiiii kak sta lepa.. a Gal tud kr leze na stran ? Nejc je včasih kot pijanc pa še flašo ma v ustih Hvala . Ja tudi mi včasih lezemo na stran kot pijanček . Tu je pa v bistvu nagnjen bolj zaradi tega, ker je prijemal snežaka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 20:14:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A spet štrajkate? A nobena ti noče pomagat? Jaz sploh nimam časa, zdaj še kosilo kuham, potem pa bomo šli mogoče na kakšen sprehod, ker je prav fino zunaj. V Mb je baje pol metra snega. mi je čisto vseeno, če ga je pa še kaj pri nas doma zapadlo pa bo fino za sankanje. Anitka a bi imela čas v soboto ali pa petek? Tu nekje smo mislili it v MS, v soboto pa gremo verjetno na kosilo in domov. jap jap...fino nam ga je nametalo...je celo noč počasi snežilo... Uživate? Povej mi zdaj, koliko kkart je v ceni in koliko vstopov? Dobili smo 4 karte z neomejenim vstopom. Med izstopom in vstopom pa mora preteči 1 ura. Nisem vsega brala tako da brez zamere. za vse nove dosežke, pridobitve za vse bolančke in druge, ki to potrebujete Anitka daj mi na ZS napiši kdaj ti bolj odgovarja v petek, da se ne bom prebijala skozi, ker nimam časa brat . Sem pa vseeno vesela, da ga nimam, ker uživamo max, kljub občasnim Jakovim izpadom in nočnim pohodom. Maji se je danes razprla dlesen in upam, da zobek kmalu prebije. Čakamo pa že naslednjega. Kdaj bo tega konec? Lepo se imejte pa fino klepetajte. Estrella bo padlo kar več kot 70 strani.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 20:16:52
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Aja eno vprašanje: ali katera ve kako je plačano usposabljanje na delovnem mestu? Glede na to, da je uradno "usposabljanje na delovnem mestu" delo v javni upravi, ki ga financira evropski sklad, ti bom odgovorila tko. Ko sem delala smo imeli eno na usposabljanju in ni bla ravno zadovoljna. Sicer to plačuje direktno zavod tko da vpogleda v njeno plačo nisem imela, tud če sm drugače js delala plače. Je pa rekla, da se ji za tak denar bolj splača bit doma (je pa res, da je mela precej otroških dodatkov). Je pa tko s tem usposabljanjem. Ta pri nas je bla ful pridna, js sm bla njena mentorica in tud, ko se je prijavila za delo na drugem sodišču, so klicali k nam. Seveda sm jo čist upravičeno zelo pohvalila in je dobila službo, zdej mislm, da je celo za nedoločen čas . Tko da tud če ni bohve kaj plačano, si lahko za naprej zrihtaš dobro podlago.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?