|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
3.2.2009 17:58:23   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Anitka a tole?user posted image user posted image user posted image user posted image

evo dekline ideja za Valentinovo ..... heheheheheeee

user posted image

de vrede? :)Ka pravete moške?????

Ahauser posted image user posted image user posted image Hvala ti.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
3.2.2009 17:59:44   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Tudi jaz že sama stojimuser posted image

user posted image

jeeej bravo miška user posted image user posted image user posted image

A smo samo mi med bolj lenimi user posted image ?

Neeeee, mi smo tudi še leni. Šparajo mamice. Saj bodo tudi naši kmalu.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
3.2.2009 18:00:42   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Da vidimo:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Luštnake slikiceuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
3.2.2009 18:04:32   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Joj, kak me je neka žalost zdaj prijela...sem se spomnila, da je danes leto dni, odkar je umrl stric od mojga, pa sem šla spomin v časopis gledat...

joj, mi je ratalo ful hudo user posted image  user posted image  user posted image , sem ga mela fejst rada, ........pa tak se je veselil najine princese in je ni dočakal...user posted image  zdaj te dni pa ma njegova hči-torej sestrična od mojga rok...bi dobil še vnukinjouser posted image  user posted image  user posted image , ,,,kak je svet žalosten...ko enim ni dano,,,,,......... user posted image user posted image user posted image

Mogoče pa ravno danes rodi...bi blo lepo.......user posted image  ah...ne mi zamerit ...mi je lažje zdaj...tole je zanj user posted image

sigurno bo čuval najini sončici...

pa res sem zdaj čisto ven padla...user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
3.2.2009 18:05:38   
Anitka

user posted image

bi me tole naj na koga spominjalo...user posted image  Anitka? user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Jeeeeeeeeeeeeeeej, moj avatar, kje si ga našla? Jaz ga kar malce pogrešam in sem že razmišlala, da bi ga imela nazaj.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
3.2.2009 18:06:28   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

A spet štrajkate?user posted image user posted image user posted image

ne ne... Sem likala, Nejc mi je spal 3 ure pol sem ga pa šla zbudit.
Zdej sva se pa najedla.

Opa, 3 ureuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
3.2.2009 18:09:53   
aurora28
Dober večer čveke! user posted image

Malo se vam oglašam. Pri nas je zdaj vse ok, Gal in midva smo ozdraveli, počutje je boljše in imamo se krasno. V pričakovanju novega avta že delamo plane za naprej. user posted image Danes so nam povedali, da bomo avto dobili marca.

Sem opazila, da nekateri hroščki že lepo hodijo z oporo, nekateri se lepo postavljajo pred ogledalom...najin Gal pa se je zaenkrat začel prijemati za višje predmete in tako se včasih postavi na kolena, plazi se še ne. Mu bova v soboto pripeljala hojico in bom videli kako bo tekal po stanovanju user posted image

Sta pa s psičko tako hecna, Gal sedi v prenosni postljici in se z glavo nasloni na mrežo, psička ga pa iz druge strani liže po glavi user posted image

No takole za zdajle, več podatkov za seznam pa javim v četrtek, ko imava posvetovalnico.

Aja eno vprašanje: ali katera ve kako je plačano usposabljanje na delovnem mestu?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
3.2.2009 18:19:07   
Srčekgirll
A je še ker od vaših user posted image dns tečen k driska al sam moj? Že cel dan neki sitnari, ne vem kaj mu je. user posted image user posted image A je vreme krivo?user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
3.2.2009 18:22:01   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Čeruser posted image

Malo se vam oglašam. Pri nas je zdaj vse ok, Gal in midva smo ozdraveli, počutje je boljše in imamo se krasno.

Super novičkeuser posted image user posted image user posted image , me veseli, da je tako.

V pričakovanju novega avta že delamo plane za naprej. user posted image Danes so nam povedali, da bomo avto dobili marca.

Naj vam čas do prihoda novega avta hitro mine.user posted image user posted image

Sem opazila, da nekateri hroščki že lepo hodijo z oporo, nekateri se lepo postavljajo pred ogledalom...najin Gal pa se je zaenkrat začel prijemati za višje predmete in tako se včasih postavi na kolena, plazi se še ne. Mu bova v soboto pripeljala hojico in bom videli kako bo tekal po stanovanju user posted image

Sta pa s psičko tako hecna, Gal sedi v prenosni postljici in se z glavo nasloni na mrežo, psička ga pa iz druge strani liže po glavi user posted image

user posted image user posted image user posted image

No takole za zdajle, več podatkov za seznam pa javim v četrtek, ko imava posvetovalnico.

Dobro opravite

Aja eno vprašanje: ali katera ve kako je plačano usposabljanje na delovnem mestu?

Žal ti ne znam odgovoriti.

Kako pa kaj spite?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
3.2.2009 18:23:18   
Anonimen

A je še ker od vaših user posted image dns tečen k driska al sam moj? Že cel dan neki sitnari, ne vem kaj mu je. user posted image user posted image A je vreme krivo?user posted image

moja miška je pridna, kot cvetek ko pride od varstvauser posted image , me je najrej 10 min sam lubčkala, sonček moj je mamico pogrešalauser posted image .

Pelji ga mal ven na svež zrak, to jaz naredim ko Anja tečnariuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 1035
3.2.2009 18:25:24   
Anonimen

Malo se vam oglašam. Pri nas je zdaj vse ok, Gal in midva smo ozdraveli, počutje je boljše in imamo se krasno. V pričakovanju novega avta že delamo plane za naprej. user posted image Danes so nam povedali, da bomo avto dobili marca.

Mislim, da je to odvisno od vsake firme posebej, jaz sem imela eno mesečno uvajanje in sem dobila 80 % plačeuser posted image , a si dobila šiht??

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1036
3.2.2009 19:16:37   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

moja miška je pridna, kot cvetek ko pride od varstvauser posted image , me je najrej 10 min sam lubčkala, sonček moj je mamico pogrešalauser posted image .

Pelji ga mal ven na svež zrak, to jaz naredim ko Anja tečnariuser posted image

Ma sej drgač je ful pridn, sam dns je pa obupen. Sej drgač ga tud jst vn pelem, sam dns je pa zunaj obupno. Zdej je zaspal, sam bo kmalu kak alarem, uf....bom prežvela, kot vedno, itakuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
3.2.2009 19:18:02   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

ko ima hudič mlade jih ima veliko...je prišel tatko s službe, tudi on ima vročino. sam še jaz se nekako držim.
aneji je zrasla tem. na 39, se ji dala paracetamol. niti zize ni hotela, sam spala mi je v naročju... ko je pa svečka prijela, je blo takoj bolje.zdej lahko vsaj je, pije,  pa se mal nasmehne.
upam da hitro to mine...sej k zdravniku se gre tretji dan, če vročina ne pade? al se motim? itak ji nima kaj....baje vsem predpišejo svečke.user posted image

Enkrat sm že pisala kako zbit vročino, mislim da na 12. delu. Z obhladkih (krpa namočena v kis) na nogicah al pa rezino krompirja na nogice pol pa nogavičke čes obuj. Res pomaga.Pri otroku in odraslem.

Ko je Žanu zrasla na 39,6 sm mu tud dala rezine krompirja v nogavičke pa zavijala sva ga v mrzle brisače. To mi je takrat dežurna priporočala, da dela pri svojem otroku. Žličko calpola pol pa slečt do pleničke in zavit v mokro hladno brisačo. Ko se mal segreje, zamenjaš z drugo in to počneš pol ure do uro. Je rekla, da če ti rata zbit vročino za eno ali eno stopinjo in pol si že velik dosegel.

ma zaenkrat ni panike, ji je svečka pomagala. se giblje tem. malo nad 37 in je aneja čisto druga. tudi jedla je kar ok. bom vidla kaj bo ponoči. hvala za nasvete punce.
moj user posted image ima pa tem. 38,6. pa vse ga boli - gripa verjetno.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
3.2.2009 19:32:32   
Srčekgirll

ko ima hudič mlade jih ima veliko...je prišel tatko s službe, tudi on ima vročino. sam še jaz se nekako držim.
aneji je zrasla tem. na 39, se ji dala paracetamol. niti zize ni hotela, sam spala mi je v naročju... ko je pa svečka prijela, je blo takoj bolje.zdej lahko vsaj je, pije,  pa se mal nasmehne.
upam da hitro to mine...sej k zdravniku se gre tretji dan, če vročina ne pade? al se motim? itak ji nima kaj....baje vsem predpišejo svečke.user posted image

Enkrat sm že pisala kako zbit vročino, mislim da na 12. delu. Z obhladkih (krpa namočena v kis) na nogicah al pa rezino krompirja na nogice pol pa nogavičke čes obuj. Res pomaga.Pri otroku in odraslem.

Ko je Žanu zrasla na 39,6 sm mu tud dala rezine krompirja v nogavičke pa zavijala sva ga v mrzle brisače. To mi je takrat dežurna priporočala, da dela pri svojem otroku. Žličko calpola pol pa slečt do pleničke in zavit v mokro hladno brisačo. Ko se mal segreje, zamenjaš z drugo in to počneš pol ure do uro. Je rekla, da če ti rata zbit vročino za eno ali eno stopinjo in pol si že velik dosegel.

ma zaenkrat ni panike, ji je svečka pomagala. se giblje tem. malo nad 37 in je aneja čisto druga. tudi jedla je kar ok. bom vidla kaj bo ponoči. hvala za nasvete punce.

Pa njemu nared tiste obhladke. Pa bo prej ozdravel.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
3.2.2009 19:33:56   
jana81

uaaa super, pol pa le pridta en điro do sem.

Nejc je najprej šel samo nazajuser posted image ..se mi zdi da se s hojico nauči korakat.

uu kok je kej tole smešnuser posted image

men se zdi da isto kot praksa, al 70 al pa 80 % plače, lahk pa da ti bodo plačal 100%.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
3.2.2009 19:35:15   
jana81
No Nejc je danes imel samo eno rundo spanja, in to 3 ure, tak da je pravkar zaspal..user posted image  upam da vsaj za ene 4 ure do prvega hranjenja.user posted image
Je bolj malo pojedel večerje, tak da hiter pričakujem lakoto.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
3.2.2009 19:36:19   
jana81

sej tud tvjmu lahk daš krompir na podplate, bo pomgalao, pa kak cold3 naj vzame.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
3.2.2009 19:38:27   
Anitka
Ena včerajšnja fotka s sprehoda. Sosedovi so naredili snežakauser posted image

user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
3.2.2009 19:39:24   
Anitka

No Nejc je danes imel samo eno rundo spanja, in to 3 ure, tak da je pravkar zaspal..user posted image  upam da vsaj za ene 4 ure do prvega hranjenja.user posted image

Nejc pančaj vsaj 4 ureuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
3.2.2009 19:42:41   
Srčekgirll

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
3.2.2009 19:52:04   
jana81

user posted image

iiiiiiiii kak sta lepa..
a Gal tud kr leze na stran ? Nejc je včasih kot pijanc pa še flašo ma v ustih

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
3.2.2009 19:52:48   
jana81

Nejc pančaj vsaj 4 ureuser posted image

iz tvojih ust v Nejčkova ušesauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
3.2.2009 19:56:23   
Anitka

user posted image

iiiiiiiii kak sta lepa..
a Gal tud kr leze na stran ? Nejc je včasih kot pijanc pa še flašo ma v ustih

Hvalauser posted image . Ja tudi mi včasih lezemo na stran kot pijančekuser posted image user posted image . Tu je pa v bistvu nagnjen bolj zaradi tega, ker je prijemal snežaka.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
3.2.2009 20:14:06   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

A spet štrajkate?user posted image user posted image user posted image

A nobena ti noče pomagat?
Jaz sploh nimam časa, zdaj še kosilo kuham, potem pa bomo šli mogoče na kakšen sprehod, ker je prav fino zunaj. V Mb je baje pol metra snega. user posted image  mi je čisto vseeno, če ga je pa še kaj pri nas doma zapadlo pa bo fino za sankanje.

Anitka a bi imela čas v soboto ali pa petek? Tu nekje smo mislili it v MS, v soboto pa gremo verjetno na kosilo in domov.

jap jap...fino nam ga je nametalo...je celo noč počasi snežilo...user posted image  Uživate? Povej mi zdaj, koliko kkart je v ceni in koliko vstopov?

Dobili smo 4 karte z neomejenim vstopom. Med izstopom in  vstopom pa mora preteči 1 ura.

Nisem vsega brala tako da brez zamere.
user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse nove dosežke, pridobitve
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za vse bolančke in druge, ki to potrebujete

Anitka daj mi na ZS napiši kdaj ti bolj odgovarja v petek, da se ne bom prebijala skozi, ker nimam časa brat user posted image . Sem pa vseeno vesela, da ga nimam, ker uživamo max, kljub občasnim Jakovim izpadom in nočnim pohodom. Maji se je danes razprla dlesen in upam, da zobek kmalu prebije. Čakamo pa že naslednjega. Kdaj bo tega konec? user posted image

Lepo se imejte pa fino klepetajte.

Estrella bo padlo kar več kot 70 strani. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
3.2.2009 20:16:52   
Naty*

Glede na to, da je uradno "usposabljanje na delovnem mestu" delo v javni upravi, ki ga financira evropski sklad, ti bom odgovorila tko. Ko sem delala smo imeli eno na usposabljanju in ni bla ravno zadovoljna. Sicer to plačuje direktno zavod tko da vpogleda v njeno plačo nisem imela, tud če sm drugače js delala plače. Je pa rekla, da se ji za tak denar bolj splača bit doma (je pa res, da je mela precej otroških dodatkov).
Je pa tko s tem usposabljanjem. Ta pri nas je bla ful pridna, js sm bla njena mentorica in tud, ko se je prijavila za delo na drugem sodišču, so klicali k nam. Seveda sm jo čist upravičeno zelo pohvalila in je dobila službo, zdej mislm, da je celo za nedoločen čas user posted image . Tko da tud če ni bohve kaj plačano, si lahko za naprej zrihtaš dobro podlago.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?