Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:16:09
|
|
|
|
natasa34
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi jaz že sama stojim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:18:31
|
|
|
|
natasa34
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober dan Samo toliko, da se javim. Za nazaj (še) nisem utegnila brat, ker me nekaj zdravje heca, počutim se dobesedno takole: Zjutraj sem komaj odvlekla veliko piko k ortodontu in potem v šolo, potem sva pa z Gregijem kraljevala na postelji: on je razmetaval igrače, jaz pa sem zraven na en uč podremavala. da se čimprej pozdraviš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:18:50
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Gal je zaspal šele pred desetimi minutami ja kaj pa zdaj to..mogoče pa čaka, mislil da bo spet kaka fešta, da bo mami plesala hehehe
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:18:54
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čmrlika in Taja za mere. Pa da glavobol hitro mine. Pa seveda lahko noč. hvala za , glavobol pa še kr vstraja...sem ful slabo spala..sem se zbujala zarad glave....pa še križ.... sploh nisem prava danes...še Ojej , naj bo čimprej mimo sem že bolje, me miška spravi v pogon, pa nimam časa bit boga, če res me ne jemlje kaj hudega kot zadnič ona dr...is...k...a pa kozlanje. križ sem si pa kot vedno trenutno za silo razmigala.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:19:01
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Eva pa šele pol ure nazaj. Se mi zdi, da vsak dan bolj dežura zvečer ss, obleko prodajam. Blazinica je bila samo izposojena. Upam, da tole v službi tvojga ne bo predolgo trajalo. Pri mojem pa delajo ko budale, pol pa plače ni Upam, da jo boš dobro prodala. Kolko veliko številko pa imaš? Jaz tudi upam, saj je ne prodajam prav drago Št. je 38-40 a jo lahko vidim? pa ceno povej........ cena je 180eur, slika je pa v albumu. Ali pa mi pošlji mail na zs, da ti pošljem še kakšno kje si jo kupla.. .maš ZS
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:19:06
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, uspela sem predelat večerne poste. Čmrlika, za Tajine mere. Hvala,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:19:14
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober dan Samo toliko, da se javim. Za nazaj (še) nisem utegnila brat, ker me nekaj zdravje heca, počutim se dobesedno takole: Zjutraj sem komaj odvlekla veliko piko k ortodontu in potem v šolo, potem sva pa z Gregijem kraljevala na postelji: on je razmetaval igrače, jaz pa sem zraven na en uč podremavala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:19:24
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A spet štrajkate? A nobena ti noče pomagat? Jaz sploh nimam časa, zdaj še kosilo kuham, potem pa bomo šli mogoče na kakšen sprehod, ker je prav fino zunaj. V Mb je baje pol metra snega. mi je čisto vseeno, če ga je pa še kaj pri nas doma zapadlo pa bo fino za sankanje. Anitka a bi imela čas v soboto ali pa petek? Tu nekje smo mislili it v MS, v soboto pa gremo verjetno na kosilo in domov. jap jap...fino nam ga je nametalo...je celo noč počasi snežilo... Uživate? Povej mi zdaj, koliko kkart je v ceni in koliko vstopov?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:22:22
|
|
|
|
Čmrlika
|
Natasa34- imaš Zs za slike prosim...albuma pa jaz zs poročno obleko ne vidim. Žan in Emilija- za zobeka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:24:30
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:25:22
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi jaz že sama stojim jeeej bravo miška A smo samo mi med bolj lenimi ? ne, ne, naša tud še ne stoji. pa plazi tud ne. sicer se postavi na vse 4, ampak dela most, namesto, da bi puzala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:30:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally aja danes smo dobili 5-ti zobek, zgornjo enkico A veš da so jih dons že štirjr dobil, vi petega,Žan tretjega, Varja tretjega, pa Gaja prvega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:32:29
|
|
|
|
Čmrlika
|
Joj, kak me je neka žalost zdaj prijela...sem se spomnila, da je danes leto dni, odkar je umrl stric od mojga, pa sem šla spomin v časopis gledat... joj, mi je ratalo ful hudo , sem ga mela fejst rada, ........pa tak se je veselil najine princese in je ni dočakal... zdaj te dni pa ma njegova hči-torej sestrična od mojga rok...bi dobil še vnukinjo , ,,,kak je svet žalosten...ko enim ni dano,,,,,......... Mogoče pa ravno danes rodi...bi blo lepo....... ah...ne mi zamerit ...mi je lažje zdaj...tole je zanj sigurno bo čuval najini sončici... pa res sem zdaj čisto ven padla...
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 3.2.2009 14:38:05 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:33:41
|
|
|
|
Čmrlika
|
bi me tole naj na koga spominjalo... Anitka?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:35:54
|
|
|
|
natasa34
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Natasa34- imaš Zs za slike prosim...albuma pa jaz zs poročno obleko ne vidim. Žan in Emilija- za zobeka. Sem ti poslala. Izposoditi sem si jo hotela v Najnevesti v Kamniku, pa so mi jo potem prodali.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:36:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A spet štrajkate? ne ne... Sem likala, Nejc mi je spal 3 ure pol sem ga pa šla zbudit. Zdej sva se pa najedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:36:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Dan Aneja je zbolela. ponoči je imela 38,7 vročine, sem jo morala prav preobleči, tako je bla mokra. pa vsake tolko se je prav stresla, kot da bi se vstrašla. zjutraj je bla vročina 37,8, ma predvidevam da bo spet narasla. malo tudi kašlja in veliko spi - zelo nemirno. bomo vidli kako bo proti večeru. k zdravniku se mi zdi zaenkrat brezveze hodit. o ti revica mala, da bo le čimprej ozdravela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:37:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika bi me tole naj na koga spominjalo... Anitka? ja anitka je prej imela tak avatar
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:37:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi jaz že sama stojim bravo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:37:13
|
|
|
|
mafi
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:38:47
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally aja danes smo dobili 5-ti zobek, zgornjo enkico , mi smo pa še kar brezzobi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:39:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally aja danes smo dobili 5-ti zobek, zgornjo enkico A veš da so jih dons že štirjr dobil, vi petega,Žan tretjega, Varja tretjega, pa Gaja prvega za zobeke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:40:23
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Natasa34- imaš Zs za slike prosim...albuma pa jaz zs poročno obleko ne vidim. Žan in Emilija- za zobeka. Sem ti poslala. Izposoditi sem si jo hotela v Najnevesti v Kamniku, pa so mi jo potem prodali. ma kaka naključja danes, ej...malo prej sem jih gledala nan jihovi strani...mjo kr neke zanimive varjante ....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:40:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Da vidimo: iiiiiiiiii kolk je luštna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 14:40:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi jaz že sama stojim bravo ,mi še nč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?