bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči bamby, pozabila sem ti povedat, da se mi zdi, da ste si ti, tvoja mama in Anaja ful podobne. Anaja je prava mala damica, sploh ni enoletna pupa, ful starejša zgleda. Tako resna, tako modro gleda ... si kar fajn uganila. No, pa Tim tudi spada zraven, pa še moj bratreanec in njegov sin.... Smo si lkar vsi podobni . Glede dogodka tvojih dijakov te pa čist razumem. Meni bi tudi dopizdilo in bi jih vse nekam nakurila. Avtoriteto nad mularijo je treba imet, drugače te oni pohodijo in te imajo enostavno za smet. Si čisto prav ravnala!!!! JAKOB in BLAŽ, vse najboljše za vajin 1. rojstni dan!!!! blaža, ful lepa torta IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* problem je v tem, da imam full za delat, pa ravno sem od pediatra, vožnja je bila posebna adrenalinska izkušnja, komunala v lj je odpovedala... Ne samo v LJ, tudi v Idriji je odpovedala . Včeraj zjutraj ob 5.30 so nazadnje plužili sneg, pa cel dan in celo noč nič. S plugom je prišel šele po 7 uri. Da bi jih eden fajn kresnu!!! Tako slabega čiščenja še ni bilo, odkar pomnim ! To je danes spomenilo, da sem dala pot pod noge in šla peš do avtobusne postaje, pa sta mi pred nosom dva avtobusa ušla . Sosed, ki se je nekaj pripravljal iti, tudi ni šel, ker nobeden ni prišel čez grič. Je baje počakal pluženje . Jaz pa še v avto nisem mogla. Zdaj res ne vem, ali je bilo toliko zaledenelo, da nisem nobenih vrat odprla, ali sem napačno tipko za odklepanje na daljincu pritiskala. Tudi to bi bilo mogoče, saj sem itak blond . No, jaz sem jo pa ubrala naprej in uštopala prvi avto, ki je prišel mimo. Itak poznan iz iste firme. Moj je pa tudi že avto kidal na parkirišču in pripravljal, da gre iz nočne domov. Ga je ful pojezilo, ko sem mu povedala, da ni nič pluženo, saj je mogel potem še ketne gor dajat. Anaja je pa danes v vrtcu vse pojedla tako zajtrk, kot kosilo . Je bilo tako kosilo, ki ga obožuje, zato je tako pridno usta odpirala. So imeli polpete v omaki in pire krompir. Juhice pa danes ni hotela. Zdaj se pa že celo popoldne po meni plazi, se stiska vame in vriska. Si mislim, da me verjetno od dopoldan tako pogreša . Zanjo je to spet nekaj novega, da je toliko časa sama, pa še drugje. No, Tim je pa v vrtcu tudi pridelal veliko buško, ker ni bil poslušen in upošteval pravila, da se po učilnici ne nori, ko gre vzgojiteljica lulat. Mater mulc. Je čist podplut ob očesu .
|