|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
3.2.2009 12:47:25   
itata
POZABILA NAPISAT... včeri sva imela popoldne z Jakobom sistematski pregled. moj fant ima 80 cm in 11.750guser posted image  vse une motorične vaje je opravil pa še cepili so ga. mal je pojokcal, ampak nič takega. ni nama pa seveda spet uspelo dat urina. kej tazga nisem vedla da je mogoče. sem ji prec rekla, da mu da gor vrečko k sva prišla v ordinacijo. to je bilo ob 16:50. pol mi je rekla P, da počakava še pol ure po cepljenju, če bi imel kako reakcijo (alergik ki je). se ni polulal. počakava pol ure. spijeva celo flaško čaja... se ni polulal do 18h!! kej tazga. pol sva pa šla in bom enkrat ta teden nesla urin zjutriuser posted image  je bil pohvaljen, da kok že obvlada pokazat in oponašat živali pa vse. skratka fajnuser posted image

spiva pa spet ne že 2 dni. se zbuja na eno uro, sam mislim, da mu pa zob ven rine, ker si prav s prstkom praska po dlesniuser posted image  bo že. nej mu bo danes k ma glih RDuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 326
3.2.2009 13:01:16   
Bajsa
Vse najboljše Jakob in vse najboljše vsem ki danes praznujejo!!!!

Bravo za mere in pohvale!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 327
3.2.2009 13:02:55   
Bajsa
Naša madam nč kej preveč ne obvlada še oponašanja, bolj momlja, pa godrnja, ful hoče povedat, pa še ne zna... sej bo, ko bo čas za to :)

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 328
3.2.2009 13:07:33   
Janey
hvala babike moje...sej jaka sploh ne joka ko ga pustiš kje, je ful prilagodljiv, se zamoti in zaigra, smao meni je tak hudo, da me bo to ubiloouser posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 329
3.2.2009 13:08:57   
Janey
jakob in vsi ostali vse naj najuser posted image user posted image

itata mi tut ne spimo že lep čas ne več dobro, zadnje tri dni je pa sploh katastrofa..zbujanje na 10min,,jaz sem čisto zmatrana že

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 330
3.2.2009 13:11:32   
itata
janey: ja spanje je pri naših kriza. men danes še ni hudo, ker sem ene 2 tedna res ok spala... ampak danes po dveh dneh je spet vse po staremuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 331
3.2.2009 13:15:47   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: itata

janey: ja spanje je pri naših kriza. men danes še ni hudo, ker sem ene 2 tedna res ok spala... ampak danes po dveh dneh je spet vse po staremuser posted image

jaz res upam, da začnejo čimprej spat. ker to je nemogoče tak živet

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 332
3.2.2009 13:27:55   
mlavla
nič drage moje jst bom čez kakšne pol urce počasi odrinila proti LJ..tolk ko sem pa dones živčna..pa že dolg ne...

janey..veš mam izpit pri Stritihu..pa sem edina prijavljena..user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 333
3.2.2009 13:30:44   
blaža
Evo tako je ratala danes moja prva torta iz tičine za Blaža.user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 334
3.2.2009 13:32:13   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

user posted image

user posted image

user posted image

ma sem vedla,da obvladaš..user posted image user posted image user posted image

a je blo težko?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 335
3.2.2009 13:33:22   
blaža
Evo prav na kratko se vam javim. hvala vsem za čestitke.

Zjutraj sem bla dve uri na zavodu.user posted image Pol me je v mes začel bolet modrostni zob.user posted image in pol mi je dala tam na šoli kjer smo imeli predavanje ravnateljica eno tableto in je popustilo.user posted image

pol sem šla še v špar po kruh in laufala domov nardit torto. moj mi je pomagal nardit kosilo in je skoraj že gotovo.user posted image

po kosilu pa grem v miru pod tuš, pa glavo prat, pa si lase zlikat.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 336
3.2.2009 13:34:19   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

user posted image

user posted image

user posted image

ma sem vedla,da obvladaš..user posted image user posted image user posted image

a je blo težko?

ma simpl kot pasulj. pa rob je tako lep ratal, da ga ni blo treba kamuflirat.Samo pol sem dodala še malo travce naokoli, ker je torta majhna, da zgleda malo večja.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 337
3.2.2009 13:35:17   
blaža
No definitivno bo pa ta tortica najlepša, ko bo Blaž sedel za njo. take slikce vam pa zvečer prilimam, če ne bom preveč zmatrana.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 338
3.2.2009 13:37:40   
itata
blaža hudo lepo!! user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 339
3.2.2009 13:37:40   
blaža

POZABILA NAPISAT... včeri sva imela popoldne z Jakobom sistematski pregled. moj fant ima 80 cm in 11.750guser posted image  vse une motorične vaje je opravil pa še cepili so ga. mal je pojokcal, ampak nič takega. ni nama pa seveda spet uspelo dat urina. kej tazga nisem vedla da je mogoče. sem ji prec rekla, da mu da gor vrečko k sva prišla v ordinacijo. to je bilo ob 16:50. pol mi je rekla P, da počakava še pol ure po cepljenju, če bi imel kako reakcijo (alergik ki je). se ni polulal. počakava pol ure. spijeva celo flaško čaja... se ni polulal do 18h!! kej tazga. pol sva pa šla in bom enkrat ta teden nesla urin zjutriuser posted image  je bil pohvaljen, da kok že obvlada pokazat in oponašat živali pa vse. skratka fajnuser posted image

spiva pa spet ne že 2 dni. se zbuja na eno uro, sam mislim, da mu pa zob ven rine, ker si prav s prstkom praska po dlesniuser posted image  bo že. nej mu bo danes k ma glih RDuser posted image

Jakob vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan.
Pa user posted image user posted image user posted image za mere. no Blaž ma v petek sistematski, pa po moje je velik okoli 84-85cm in težek nekje9.800g. Bomo vidli v petek.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 340
3.2.2009 13:38:00   
blaža

blaža hudo lepo!! user posted image

hvala.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 341
3.2.2009 13:51:32   
Februarka08
Blaža, noroooooooooooooooooooo ti to obvladašuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa ravno vse zlikala in sem zmatrana kot pesuser posted image user posted image ne vem kaj me daje... pomladanska utrujenost verjetnouser posted image user posted image user posted image
Grem mal na šporget pogledat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 342
3.2.2009 13:52:03   
ella79
blaža kok fletna torta, se vidi da je narejena z ljubeznijo user posted image user posted image vse pohvale user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 343
3.2.2009 13:53:22   
blaža
ja pa sem jo res z ljubeznijo okrancljala.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 344
3.2.2009 13:57:19   
listek1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JAKOB IN BLAŽ - VSE NAJBOLJŠE ZA VAJIN 1. ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda čestitke tudi mamicama user posted image

Blaža - kapo dol, zelo lepa tortica user posted image user posted image user posted image

Februarka  - teb pa res ni dolgčas pri Larisi, ti zelo pridno pomaga. Naš hvalabogu še ne odpira predalov, je pa danes pomalcal mal časopisov user posted image user posted image

Itata - upam, da čimprej začnete spet spančkat.
Janey - tudi zate velja enako, da Jakob začne spančkat, da se boš lahko mal spočila.

No, naš mulček pa še vedno bruha, drisko ma, kašlja pa vedno bolj. Se je ponoč skor zadavu, ker je tok kašljal. Jutri mava dohtarja in da vidmo kaj bo rekla. Sem pa govorila ravno z vzgojiteljico od Davida in ima danes samo 3 otroke, vsi ostali so bolni user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 345
3.2.2009 14:06:33   
itata
listek: jaz sem dala Jakobu Panatus sirup pa se mi zdi, da je mal pomagal. ker mi je dostrkat ponoč tko zakašljal, da je bruhniluser posted image  grozn je tole s temilimi boleznimi zdejle

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 346
3.2.2009 14:10:48   
listek1

listek: jaz sem dala Jakobu Panatus sirup pa se mi zdi, da je mal pomagal. ker mi je dostrkat ponoč tko zakašljal, da je bruhniluser posted image  grozn je tole s temilimi boleznimi zdejle

Itata, kje se pa dobi ta sirup?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 347
3.2.2009 14:13:21   
blaža

Ma kaj ni Panatus + za kao malo večje otroke? Vsaj tako so meni rekli.

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 348
3.2.2009 14:17:53   
dolenjka
Blaža, ti si majstrcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 349
3.2.2009 14:18:17   
lillchy123
no, pa je tud pri nas nehalo snežit. mamo pa pravo Sibirijo user posted image
Ko se Luka zbudi, dobi govejo župco z zelenjavo meskom in testeninami, pol se greva pa prvič sankat! Sem prej glih sanke sem prpelala. Komi čakam! user posted image

itata, bravo za mere in naj se vam spanje hitro poštima! Sej maš res zahtevnega fantiča, ampak se mu pa ful pozna, da se skoz ukvarjate z njim! user posted image

blaža, lepa tortica. A JE DOBRA TUD?user posted image  kakšna pa je? Če bo ostal kak kos, mi ga kar pošlji user posted image

jst nisem še nič uspela nardit, ker smo dobil zvečer žlahto, ker ma dons moj god. pol sem pa sam še dol padla.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......