|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
3.2.2009 12:13:02   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dober dan user posted image

Samo toliko, da se javim. Za nazaj (še) nisem utegnila brat, ker me nekaj zdravje heca, počutim se dobesedno takole: user posted image  
Zjutraj sem komaj odvlekla veliko piko k ortodontu in potem v šolo, potem sva pa z Gregijem kraljevala na postelji: on je razmetaval igrače, jaz pa sem zraven na en uč podremavala.

Ojej prijateljica dragauser posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da boš čimprej spet  zdrava

user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 901
3.2.2009 12:14:09   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Ojla!

Da se še jaz javim na 13.delu.user posted image user posted image user posted image

Rsv smo premagali,virozo tudi,smo še na antibiotikih do konca tedna.Včeraj sva imela kontrolo in ni bilo njegove P in sva 1 uro čakala.Posledično je spet fasal en virus in je imel vročino in drisko.Ma da se ti zmeša.Včasih sploh ne veš,če bi šel k P.je pa bila polna čakalnica,ljudje se kar sprehajajo,eni se še vrivajo..user posted image
Saj če bi mi sestra po telefonu rekla,da ni njegove P,bi šla rajši kak drug dan,ker pri njej čakava max. 10 minut

Ohjejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 902
3.2.2009 12:14:56   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

J.e.b.e.m.t.i.,user posted image pr nas je najprej oreng nametlo snega, pa sva šla z mojim user posted image kidat. Pa kaj ni začel padat dež, da sva bla oba mokra k miš, pa še vse nisva skidala k je ful težek sneg.user posted image
Ma jst sm tku ponosna na svojga Vidka, tko lepo kliče atauser posted image , pa mamauser posted image . Če res drži tist k pravjo če prej user posted image pokliče enega od staršev, ata da bo user posted image naslednji otrok, če pa mama pa user posted image . Bomo vidl naslednje letouser posted image kaj bo (letos začnemo, kdaj še ne vem, na drugem user posted image ).

Ste pa hitri user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Naj le rata čimprej.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 903
3.2.2009 12:15:35   
Srčekgirll
user posted image
user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 904
3.2.2009 12:16:35   
Srčekgirll
Kako veš, da si ni nekdo dobro obrisal riti:

user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 905
3.2.2009 12:17:19   
Srčekgirll
Najboljši trenutki našega otroštva:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 906
3.2.2009 12:17:46   
Srčekgirll
Kako reagirati:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 907
3.2.2009 12:19:23   
Anonimen
DANuser posted image

jahh tudi mi ratujemo ledena kocka, snega imamo kot pravi Naty vsaj 40 cm, zdaj pa lepo ledeni deeež padauser posted image , vsak dan sem bolj vesela, da se ne rabim vozit po tem.

Drugač pa sem jaz tudi med tistimi, ki komaj čakajo pomlad, in pa seveda še bolj službouser posted image .

Evo moja miška spančka, upam da vsaj 1 urco, skuhan imam, pospravljen (no vsaj za silo) je, tako da grem malo čitat kaj se je kej tukaj dogajalouser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 908
3.2.2009 12:19:26   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

J.e.b.e.m.t.i.,user posted image pr nas je najprej oreng nametlo snega, pa sva šla z mojim user posted image kidat. Pa kaj ni začel padat dež, da sva bla oba mokra k miš, pa še vse nisva skidala k je ful težek sneg.user posted image
Ma jst sm tku ponosna na svojga Vidka, tko lepo kliče atauser posted image , pa mamauser posted image . Če res drži tist k pravjo če prej user posted image pokliče enega od staršev, ata da bo user posted image naslednji otrok, če pa mama pa user posted image . Bomo vidl naslednje letouser posted image kaj bo (letos začnemo, kdaj še ne vem, na drugem user posted image ).

mi začnemo drugo leto - po poroki! user posted image user posted image user posted image

Blagor tebi, pa čestitke. Uf,..pr nas poroke verjetno še dolgo ne bo.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 909
3.2.2009 12:21:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ste pa hitri user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Naj le rata čimprej.

A tudi vi že delate???? Kaj bom samo jaz ostala z enim user posted image ???

Le glej, da bomo majčice med prvimi zvedle, lepo novičko, upam da vama hitro ratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 910
3.2.2009 12:24:49   
mafi

Mark (CatJa) vse najboljše za 9 mesecev

user posted image

Gaja (Nina7) vse najboljše za 8 mesecev
user posted image

tudi od najuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 911
3.2.2009 12:26:31   
Anonimen

mi začnemo drugo leto - po poroki! user posted image user posted image user posted image

Suzy, a tudi ti?? No držimo pesti, da tudi pri vas hitro ratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 912
3.2.2009 12:32:37   
jana81

Moja frača je spet spala celih 10 minut user posted image

naš pa spi že od 10h...ne vem kdaj se je to nazadnje zgodilo, da je tolk spal.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 913
3.2.2009 12:38:43   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Suzy, a tudi ti?? No držimo pesti, da tudi pri vas hitro ratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem vedno bla mnenja, da mora bit vsaj par. sem navajena na veliko otrok. mam 2 brata in 4 sestre oz. vsi so samo pol. user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 914
3.2.2009 12:43:42   
Anitka
Gal in ati (bolan) še pančata, potem bova pa z Galom šla malce na kavo in v nabavo

< Sporočilo je popravil Anitka -- 3.2.2009 12:44:32 >

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 915
3.2.2009 12:46:22   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

DANuser posted image

jahh tudi mi ratujemo ledena kocka, snega imamo kot pravi Naty vsaj 40 cm, zdaj pa lepo ledeni deeež padauser posted image , vsak dan sem bolj vesela, da se ne rabim vozit po tem.

Drugač pa sem jaz tudi med tistimi, ki komaj čakajo pomlad, in pa seveda še bolj službouser posted image .

Evo moja miška spančka, upam da vsaj 1 urco, skuhan imam, pospravljen (no vsaj za silo) je, tako da grem malo čitat kaj se je kej tukaj dogajalouser posted image

user posted image
Joj Edina kako si tudi jaz želim pomladi.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 916
3.2.2009 12:47:48   
Anitka
Srčekgirll dobra si s temi popestritvamiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ti bom na mail poslala idejo za Valentinovo pa objavi slikco še tukaj, ker meni ne greuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 917
3.2.2009 13:03:23   
Anitka
A spet štrajkate?user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 918
3.2.2009 13:07:21   
sesil
Dan
Aneja je zbolela. ponoči je imela 38,7 vročine, sem jo morala prav preobleči, tako je bla mokra. pa vsake tolko se je prav stresla, kot da bi se vstrašla. zjutraj je bla vročina 37,8, ma predvidevam da bo spet narasla. malo tudi kašlja in veliko spi - zelo nemirno.
bomo vidli kako bo proti večeru. k zdravniku se mi zdi zaenkrat brezveze hodit.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 919
3.2.2009 13:08:05   
barbaw

A nobena ti noče pomagat?
Jaz sploh nimam časa, zdaj še kosilo kuham, potem pa bomo šli mogoče na kakšen sprehod, ker je prav fino zunaj. V Mb je baje pol metra snega. user posted image  mi je čisto vseeno, če ga je pa še kaj pri nas doma zapadlo pa bo fino za sankanje.

Anitka a bi imela čas v soboto ali pa petek? Tu nekje smo mislili it v MS, v soboto pa gremo verjetno na kosilo in domov.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 920
3.2.2009 13:20:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Dan
Aneja je zbolela. ponoči je imela 38,7 vročine, sem jo morala prav preobleči, tako je bla mokra. pa vsake tolko se je prav stresla, kot da bi se vstrašla. zjutraj je bla vročina 37,8, ma predvidevam da bo spet narasla. malo tudi kašlja in veliko spi - zelo nemirno.

bogica malauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 921
3.2.2009 13:20:16   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Dan

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 922
3.2.2009 13:21:29   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dober dan user posted image

Samo toliko, da se javim. Za nazaj (še) nisem utegnila brat, ker me nekaj zdravje heca, počutim se dobesedno takole: user posted image  
Zjutraj sem komaj odvlekla veliko piko k ortodontu in potem v šolo, potem sva pa z Gregijem kraljevala na postelji: on je razmetaval igrače, jaz pa sem zraven na en uč podremavala.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 923
3.2.2009 13:22:03   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

A nobena ti noče pomagat?
Jaz sploh nimam časa, zdaj še kosilo kuham, potem pa bomo šli mogoče na kakšen sprehod, ker je prav fino zunaj. V Mb je baje pol metra snega. user posted image  mi je čisto vseeno, če ga je pa še kaj pri nas doma zapadlo pa bo fino za sankanje.

Anitka a bi imela čas v soboto ali pa petek? Tu nekje smo mislili it v MS, v soboto pa gremo verjetno na kosilo in domov.

Enih 30 cm ga pa mamo, tega belega user posted image . Samo ko boš prišla domov, ga ne bo več, ker se kar seseda in ga ne bo dolgo. Sedaj pa pojdi uživat s familijo.user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 924
3.2.2009 13:22:10   
nia5
A je keri zahtevalo da pri shrani.si ko hočeš kopirat slike, moraš nastavit vrednost na "true" zaradi varnosti? Ker sem šla tja, pa ne znam nastavit, kr nekaj user posted image
Sem vam hotla par slikic pokazat, zdaj pa spet user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?