Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 13:00:35
|
|
|
|
baki
|
jst bom zaspala za racunalnikom.tk sem slabo spala ponoci ,tk da se mi zdaj polkne zapirajo.bom sla kako kitico oddremat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 13:03:02
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Shuka...jst sm une obroče gledala v sport 2000...mislm da so blo fuull pocen... Naša škratka še ne bo šla ven-sm se že sprjaznla.... Super, hvala za to informacijo.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 13:06:46
|
|
|
|
claud
|
Jst sm dons tko lena....še kr v pižami okol strašim...bo že cajt počas da se preoblečem Pa se mi ne da niti oblečt, niti postlo pospravt....čist sm smotana že 2 dni....mogoče mi pa tud železa kj manjka da sm tok utrujena.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 13:10:37
|
|
|
|
Maksi1
|
Claud - moogče ti sončka manjka. Probi prižgat kako lučko več. Sicer pa je čisto ok, če malo počivaš, pa se razvajaš. Sej po pravici se meni tudi nč ne da in bom zdej šla mal peglat kavč. Konec koncev pa imamo tudi opravičilo za poležavanje (nosečnost), ki ga kmalu ne bo več.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 13:14:23
|
|
|
|
claud
|
Sj svetlobe mam dost...tale snegec lepo belo sveti, sam....kaj pa vem....bom mojga pol po službi naštimala da greva mal ven na zrak.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 13:23:01
|
|
|
|
tanci29
|
hej joj ste čveke no men so glihkar namontiral police u pralno sušilnem kotičku zdej pa šibam gor zlagat...erik je šel glihkar spat tko da mam mal cajta da u meru zložim.. dons ga nisem pelala v vrtec ker je preveč sneg padal zjutrej sva pa šla prejle mal ven se metat po snegu... sva sama najin stari je šel u italijo mi ni jasn kako so se do ke prpelal...tko da upam da me ne stisne rodit ker ne grem sama pa še tamauga bi sabo vlekla nč vas mogoče zvečer kej prečitam papa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 13:31:52
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Jst sm dons tko lena....še kr v pižami okol strašim...bo že cajt počas da se preoblečem Pa se mi ne da niti oblečt, niti postlo pospravt....čist sm smotana že 2 dni....mogoče mi pa tud železa kj manjka da sm tok utrujena..... Joj dej ne govor, tud jest sem še v pižami, postelja razmetana, se že 2h odpravljam pod tuš, pa še kopel si bom naredila iz senenega drobirja, to bo tud projekt.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 13:59:10
|
|
|
|
lilcha
|
Shuka in Claud hvala za lepe želje.Upam da se uresničijo. Aja pa dobila sem še recept za železov sirup, sam še nisem šla v lekarno iskat.Bom šla popoldan, ko bova šla itak s psom ven na sprehod. Zdejle grem glih sam še spat. Lepo se mejte še naprej, pa tiste k vas že neki matra upam da čimlažje rodite, če slučajno kero prime dons.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 14:01:05
|
|
|
|
Šaki
|
evo me. s pregleda.na ctgu nič bolj konkretnega. odprta 2 cm. v petek 6.2 mam spet pregled. je najprej hotla v pon. po pa je rekla v petek.sm si mislila hvalabogu. kaj zdj al poj vse februarja štrajkamo??? v glavnem špika vse skos po malem.trebuh tud otrdeva. v glavnem tk okot je blo.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 14:10:34
|
|
|
|
Vesnozaver
|
juhu, sem nazaj s pregleda, ctg ok, moj pritisk ze spet previsok, jutri morm dat kri. Ursa in brkn prva startna pozicija.....katera bo prva februarcica? Ali bo presenetila katera druga? Postaja vedno bolj napeto... jaz sem dala kuhat krompir, bova jedla restan krompir in kranjske basike
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 14:10:48
|
|
|
|
Čebel@
|
evo mene od zobarja.....smo bile zmenjene da mi naredi samo en zob z inekcijo,pa se je izkazalo da ima za mano malo lufta in mi je naredila še na drugi strani kar brez inekcije......in sem preživela in imam čez eno leto kontrolo bravo zame vsem hvala ker ste mislile in sočustvovale z mano brdy.....jaz sem na zadnje ko sem šla z rešilcem v p mojmu rekla da mora mojo mami poklicat-valda ne pozabiš sunny......uživaj v šibanju okrog samo pazljivo na cesti vesnozaver.....upam da bo ctg uredu ajvy...sem si naredila zalogo vatirancev brkn.....juupiiiiiiii cartala boš -prov prehitevaš res ti želim hiter in neboleč porod shuka.....jaz sem šlauf kupila v atlantisu......pa super lepi seznamčki maksi.....čestitke za uspešen pregled upam da bo s pritiskom vse ok orto.....tuki na rr-ju je ta nosečniški koledarček in za 38t piše kakna je razlika med pravimi in lažnimi popadki lilcha......super za pregled dober da si mami klicala da res nebi kje dol padla claud.....če nebi mela zobarja bi bila jaz tudi še v pižami tanci.......super za police bad girl......super za pregled
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 14:11:40
|
|
|
|
baki
|
kera bo vse dala bris za streptokoka
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 14:12:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver juhu, sem nazaj s pregleda, ctg ok, moj pritisk ze spet previsok, jutri morm dat kri. Ursa in brkn prva startna pozicija.....katera bo prva februarcica? Ali bo presenetila katera druga? Postaja vedno bolj napeto... jaz sem dala kuhat krompir, bova jedla restan krompir in kranjske basike bravo za ctg in manj bravo za pritisk a bomo stave pobirale joj prosim ne govori o hrani ker 2 ure ne smem jesti
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 14:13:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki kera bo vse dala bris za streptokoka jaz ga bom dala v četrtek......me pa pride 60 everčkov lopovi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 14:15:14
|
|
|
|
Šaki
|
no majči mene tale zobar tud še čaka.ampak po porodu. djte mi povedat plis kolikokrat ve čutite otroka tko čez dan??
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 14:15:35
|
|
|
|
baki
|
oziroma a je kera ze dala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 14:18:19
|
|
|
|
Vesnozaver
|
majchy najboljse da gres ajat za ti dve urci, pol pa hamikat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 14:18:38
|
|
|
|
baki
|
ti odkrito povem da sploh ne štejem gibov,razen taj ko je kak dan bol miren pol sem ena dva dni bol pozorna. drgač se pa je malo umiril.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 14:19:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl no majči mene tale zobar tud še čaka.ampak po porodu. djte mi povedat plis kolikokrat ve čutite otroka tko čez dan?? sem prav vesela da imam zobe poštimane in imam eno leto mir......glede gibov pa čisto odvisno-če večino časa ležim jo čutim 10x na dan,drugače če pa migam in hodim okoli pa ne oz.nisem tolk skoncentrirana na to
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 14:19:49
|
|
|
|
Vesnozaver
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl no majči mene tale zobar tud še čaka.ampak po porodu. djte mi povedat plis kolikokrat ve čutite otroka tko čez dan?? jaz glih nastejem deset gibov. s tem da ko se muva, se kar nekaj casa, npr. 5 minut rogovili, kar stejem kot en gib, ker mora bit razmik med enim in drugim cca. 20 min.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 14:19:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majchy najboljse da gres ajat za ti dve urci, pol pa hamikat sej zdej bom kmal že lahko jedla-sem mela zobarja ob 11.30
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 14:20:02
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl no majči mene tale zobar tud še čaka.ampak po porodu. djte mi povedat plis kolikokrat ve čutite otroka tko čez dan?? Jst zelo malkrat... Zdej če ga dalj časa ne čutm kr požokam mal... Ma včas me prov panika... Bi rekla glih ene 10x čez dan do ene šestih. Do zdej je bla pol akcija, zdej pa še to ne... Tko na oko bi rekla da ene 20x na 24ur.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 14:22:13
|
|
|
|
Čebel@
|
brdy........kaj pa teb ticker kaže da imaš 3301 do konca
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 14:24:29
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 brdy........kaj pa teb ticker kaže da imaš 3301 do konca Res? K jst pogledam mi pravilno kaže... A še tko piše???
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 14:26:18
|
|
|
|
Šaki
|
jz normalno vidm
|
Cepljenje.пеперутка16Kakšno je vaše mnenje o obveznem cepljenju otrok?Za. (
75%)
Proti. (
12%)
Sem za svobodno izbiro. (
12%)
Ne vem, ne morem se odločiti. (
0%)
Število vseh glasov: 8Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!