|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009-6. del
3.2.2009 15:21:45   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Claud jaz bi tudi te vatirance kupla pa ne vem kje...men je ljubljana 60km stranuser posted image ...mogoc jih majo kje v drogerijah al sam v lekarni je rekla Ajvy

probaj še v kakem sanolaborju.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
3.2.2009 15:23:01   
BarbaraGS
ojla dekleta :)

Najprej cestitke vsem za preglede!

Streptokoke se placa? Kolikor vem je obvezen odvzem brisa in bi ga moral vsak gineko narediti, ker je lahko smrtno nevarno za dojencka ali pa pripelje do komplikacij po porodu. Naredijo pa ga na koncu nosecnosti, ker prej nima smisla. Tak, da jaz upam, da mi ga moja se bo, ce ne ji bom pa kar rekla. Vem, da ga kolegica in sestricna nista placali, da pa bi ga jaz 60eurov, ker se pri meni G pac ne spomni to narediti sam od sebe, se mi pa zdi grozno!user posted image
No, vsaj vem, da moram imet za vsak primer pripravljene dinarcke... hvala za info.

Drugace pa nic ne vem kak gre kaj moje odpiranje ali priprave na porod user posted image . Apetita imam manj, drugo pa je vse isto. Zgaga pece (pa se je mala ze full spustila), na bruhanje mi gre vsak dan po vsem kar pojem in sem grozno utrujena.
Sem edina al je se katera, ki si zeli cimprej roditi?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
3.2.2009 15:23:03   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Ojla...

Vidim, da še vedno čakamo prvo februarčico... user posted image  No ma, če smo začele že z decembrom ni strela, da ne bomo dočakale še februarčice... user posted image user posted image user posted image  
Enkrat bo... user posted image user posted image user posted image

Naš ptiček trenutno spi... jaz imam pa napad na sladkarije!!! user posted image user posted image user posted image
HELPPPPPPPP ME!!! user posted image

jst mam tudi tako slo po sladkem, da je kar za znoret.....se moram orenk nazaj držat....ker bi res vse pojedla....

KAko si???

Lahk rečem, da počasi prihajam k sebi... user posted image
Šivi ne bolijo več... Po abraziji krvavim še zlo malo (trkam)...
Če bi lahk še ponoč spala bi bla k na Havajih... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
3.2.2009 15:24:26   
MIHAILO
Super Rebeka za izvide.Balonchy izvoli user posted image ...user posted image Ajvy kako ste kaj?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
3.2.2009 15:25:56   
Ajvy
Shuka...TArja bo zdejel pršla iz vrtca.....in upam, da se bosta šla potem spet mau sankat....ker ona full uživa....Tisa pa zdejle aja....jst samo še pojem, potem pa jo zbudim, previjem in nahranim....pol pa naj gre spet ajat....
POnoči mi ga malo biksa....ne vem a jo zvija...al ji je samo všeč mal mamico budit.......
Ampak bomo tudi to popedenčkali...
PA ti ??Kako kaj tvoje ročice??

Punce..vidim, da se je začelo dogajat...
Vsem čestitke za uspešno opravljene preglede.....
IN tiste ki s te z eno nogo v P.....srečno...in činhitrejši porod....

POpadek....popadek je tak en močen krč....ko bi po instinktu se kar v klopčič zvleku in nehal dihat....pa je treba lepo dihat, da se sprosti medenično dno....ker bolj bo to sproščeno..hitreje bo šlo vse skupaj.......upam,da sem kaj pomagala....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
3.2.2009 15:28:19   
Ajvy

Ojla...

Vidim, da še vedno čakamo prvo februarčico... user posted image  No ma, če smo začele že z decembrom ni strela, da ne bomo dočakale še februarčice... user posted image user posted image user posted image  

Naš ptiček trenutno spi... jaz imam pa napad na sladkarije!!! user posted image user posted image user posted image

jst mam tudi tako slo po sladkem, da je kar za znoret.....se moram orenk nazaj držat....ker bi res vse pojedla....

KAko si???

Če bi lahk še ponoč spala bi bla k na Havajih... user posted image user posted image user posted image

A ti si imela abrazijo...to sme pa sfalila...ta podatek....

Ti bi ponoči spala...a se ti ne zdi to potem, že orenk kičasto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MAu heca mora bit....drgač se nikamor ne pride....
KOlk časa trajajo krčki pri Maticu...jst misli, da Tiso malo zvija.....kako urco in pol...sam njo to tak na easy....mislim na easy....ni taka boščka kot tvoj Matic....jo pa zvija...vsaj meni se zdi ,da je to to....sem čist nevedna na tem področju....
definitivno pa je nočna ptica user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
3.2.2009 15:31:29   
MIHAILO
Ajvy zelo si pomagala,sploh pa pomagajo tvoje besede ,ki so zelo pozitivne...ko nas nic ne strasis za vse najdes resitevuser posted image ...drugac je pa verjetno lazje ce si optimisticen in korajzen ane?user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
3.2.2009 15:32:14   
MIHAILO
Brkn kako kaj?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
3.2.2009 15:33:13   
Ajvy

Ajvy zelo si pomagala,sploh pa pomagajo tvoje besede ,ki so zelo pozitivne...ko nas nic ne strasis za vse najdes resitevuser posted image ...drugac je pa verjetno lazje ce si optimisticen in korajzen ane?user posted image

res je.....če ne ti pa RR pomaga..al pa babca v P...vedno se najde nekdo za vsakega ...samo odprt moraš bit za nasvet......
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
3.2.2009 15:34:52   
Balonchy

Ojla...

KAko si???

A ti si imela abrazijo...to sme pa sfalila...ta podatek....

Ti bi ponoči spala...a se ti ne zdi to potem, že orenk kičasto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MAu heca mora bit....drgač se nikamor ne pride....
KOlk časa trajajo krčki pri Maticu...jst misli, da Tiso malo zvija.....kako urco in pol...sam njo to tak na easy....mislim na easy....ni taka boščka kot tvoj Matic....jo pa zvija...vsaj meni se zdi ,da je to to....sem čist nevedna na tem področju....
definitivno pa je nočna ptica user posted image

Ja... 29.1. sem šla na čiščenje user posted image  
Se mi je ulil za popiz..... user posted image

Matic, ko dobi krček - je kt pr popadku user posted image
Sam predihuje ga pa ne... user posted image

Postane mal repeč v obrazek in potem nogice zakrči proti trebuščku - nakar začne neutolažljiv jok! In to se potem ponavlja... Odvisno kolk močno ga krči... Lahk sam parkrat (podnevi), lahk pa tut pol ure, uro (ponoči)...

Zdaj smo prešaltali mleko (prilagojeno za novorojenčke s krči in slabšo pebavo)...
Mamo Aptamil Comfort 1 in se mi zdi, da je malo boljše... Ima odvzeto glukozo + malo laktoze in je lažje prebavljiv user posted image

A vidve s Tiso se polno dojita?
Povej mi kolikokrat ti hodi kakat???

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
3.2.2009 15:34:56   
MIHAILO
Ajvy hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
3.2.2009 15:35:45   
Balonchy

res je.....če ne ti pa RR pomaga..al pa babca v P...vedno se najde nekdo za vsakega ...samo odprt moraš bit za nasvet......
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se popolnoma strinjam!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
3.2.2009 15:36:22   
Balonchy
Mihailo - THX za sladkiš... user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
3.2.2009 15:39:15   
brkn83
ajvy - hvala za tvojo razlago.

mihailo - pa uredu sem sam čakam, da se bo kaj začelo dogajati. Me je pa začelo neki špikat v spodnjem delu trebuha. Ampak js mislim, da danes ne bo še nič. Verjetno jutri.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
3.2.2009 15:39:59   
baki
sam a ves ka 60 e pa je veliko.pri nas je 24e pa ze to ni malo.spomnim se da je zadnjič ena rekla da je dala 10e.sem pa placala tut nuhalno 50e.pa majo rajtam razlicno od gin.do gin.to bi moglo bit za moje pojme zastonj.

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
3.2.2009 15:40:32   
MIHAILO
Balonchy ni kajuser posted image ...jaz pa sladoled planico jem imam jaz tudi napade na sladko ta zadnji mesecuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
3.2.2009 15:40:40   
Maksi1
Steptokok B - ne delajo nikjer brezplačno, ker zavarovalnica za to ne da denarja. Je pa res, da pri nas je bilo samo 10 €. Sem pa zadovoljna, da sem ga naredila, ker sm pozitivna in mi morajo dati antibiotike ob porodu.

Balonchy in Ajvi - komaj čakam, da se vam bom lahko pridružila v vaši debati. Vse dobro vama želim.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
3.2.2009 15:41:33   
brkn83
aja js sem sedaj lepo vse spedenala po stanovanju, no kar sem lahko sama. Neko malenkost sem pustila za mojga. Še tepih na hodniku sem posesala z globincem, tk da je zdej kot nov - bil je pa že res umazan, ker je bež barve. Pa pomila sem še po tleh - zdej pa si zaslužim mal počitka, aja pa mal sladoleda si bom zdele privoščila. Sej danes ko sem bila na pregledu, imam celo pol kg manj kot pa zadnjič.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
3.2.2009 15:44:57   
MIHAILO
Brkn kak ti je uspelo se polkg zgubit???Jaz jih zdaj samo dobivam proti koncu...user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
3.2.2009 15:47:42   
brkn83
mihailo - pojma nimam kok mi je to uspelo. Že ko sem se doma vagala, sem videla da imam manj kg, pa sem mislila, da vaga napačno kaže.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
3.2.2009 15:52:39   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Steptokok B - ne delajo nikjer brezplačno, ker zavarovalnica za to ne da denarja. Je pa res, da pri nas je bilo samo 10 €. Sem pa zadovoljna, da sem ga naredila, ker sm pozitivna in mi morajo dati antibiotike ob porodu.

Balonchy in Ajvi - komaj čakam, da se vam bom lahko pridružila v vaši debati. Vse dobro vama želim.

Kmal... user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
3.2.2009 15:52:44   
SALT
Pozdravčke...
Tok ste pridneuser posted image .Še nobena ni februarčicauser posted image ne morem verjet...kr naenkrat se bomo vsuleuser posted image .

Shuka-js imam kar šlauf(tisti navadn za otroke,ki ne znajo plavat)dobi pa se tudi v baby-centru...ponavadi ga imajo te otroške trgovine.

baki,mihailo-tudi mene je zanimalo za ta streptokok,pa mi je zadnjič Shuka povedala,da ni roka za odvzem le tega.Sem pa potem k sem imela pregled vprašala gin. ,potem sva se zmenili,da mi ga vzame naslednji teden,v ponedeljek,če ga bo treba plačati nevem,je rekla se bova že zmenili...js sem se kr odločla zanj,ker vem zanj, ker vem kakšne so lahko posledice...če pa nebi vedla...se pa nebi obremenjevala.

Baloncy-tvoj srček je pa že mesec dopolniluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
3.2.2009 15:53:52   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Pr nas se Streptokok B plača 7,50€... Bila sem naročena 7.1. pa mi ni uspelo pridt... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
3.2.2009 15:54:53   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: SALT

Pozdravčke...
Tok ste pridneuser posted image .Še nobena ni februarčicauser posted image ne morem verjet...kr naenkrat se bomo vsuleuser posted image .

Shuka-js imam kar šlauf(tisti navadn za otroke,ki ne znajo plavat)dobi pa se tudi v baby-centru...ponavadi ga imajo te otroške trgovine.

baki,mihailo-tudi mene je zanimalo za ta streptokok,pa mi je zadnjič Shuka povedala,da ni roka za odvzem le tega.Sem pa potem k sem imela pregled vprašala gin. ,potem sva se zmenili,da mi ga vzame naslednji teden,v ponedeljek,če ga bo treba plačati nevem,je rekla se bova že zmenili...js sem se kr odločla zanj,ker vem zanj, ker vem kakšne so lahko posledice...če pa nebi vedla...se pa nebi obremenjevala.

Baloncy-tvoj srček je pa že mesec dopolniluser posted image user posted image user posted image

SALT - ja... že plujemo v drugega...  user posted image

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
3.2.2009 15:58:11   
SALT
Brkn-js sem v bolnici,ko se mogla preležat tiste tedne shujšala za kilo,verjetno od hrane..sem pa res zbirčna na okususer posted image

Sedaj jih pa pridobivam....user posted image sm k orka...k nasedli kit k je ena napisala zadnjičuser posted image

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?