|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
3.2.2009 9:44:26   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Julie, ali je sluuučajno kakšna možnost, da zmeriš zadnji del MC mure, a je res ogrodje 66 cm (ne vem ali je to merjeno s kolesi ali brez), ker morem vedet za naše tini mini dvigalo.user posted image , pa če se te da nahecat za kakšno fotko one košare, ko je na vozičku, ker je vsepovsod po internetu slikana samo trda košara, mehka pa ne (to mislim, ko je namontirana na vozičku). Ej, kok je pa vodljiv?

...pravkar sem opravila meritve user posted image  ..66 cm je s kolesi vred..  kar se pa košare tiče imam pa jaz trdo košaro  in ne mehke...po pravici povedano je mehka eno navadno s.r.a.n.j.euser posted image  ..midva sva skoz hotela mehko kupit, ker je pač bila 80 evrov cenejša in sma rekla, da se nama ne splača dati več za tri mesece.. v Celju je nikoli niso imeli in sva morala iti v LJ v BC, da sva jo preizkusila in montirala na voziček...mehka košara je na vozičku totalno nestabilna, ko sva voziček migala, je košara kar poplesavala, ker se ni dala fiksno pritrditi ampak se samo natakne gor..tak da za po kakem neravnem terenu mi ni delovala, polega tega je meni izgledala prav grdo na vozičku..no, tako da sva rajši kar trdo kupila in mali jo je kar 5 mesecev uporabljal... nakup se je izplačal user posted image  
..itak je pa najboljše, da sama sprobaš pa boš videla razliko med obema košarama...če ti trda ne bi bila všeč lahko na voziček montiraš tudi dreami košaro od quinny-ja..

..voziček je pa super vodljiv, nimam pripomb... sploh za po snegu je super..

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 976
3.2.2009 9:51:01   
barika
Jullie, super, hvala. Sej košaro mislim kupit rabljeno, ne nove. oz si jo lahko sposodim od ene kolegice. Zdej morem pa še dvigalo zmerituser posted image user posted image .
Aja, drugače pa ne mislim novega voza kupovati do nekje junija, julija.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 977
3.2.2009 10:18:15   
Anonimen
veselka in laraa super, jeeeeeuser posted image user posted image user posted image

midva že tudi imava skoraj vse izbrano - voziček PP GT3 (častijo moji starši), sposojen že imam ležalnik, oblekice, prsno črpalko, stolček za hranjenje. Potem bom pa vzela denar namesto paketa za novorojenčka in vseeno po isti ceni preko njihove spletne strani naročila posteljico (80€), lupinico Maxi Cosi (110€), jogi, odejico, posteljnino, tetra plenice, vato cik cak in še nekaj malenkosti. V Ikei bova kupila komodo (40€) in na njo bo moj dal desko, tako da bo to čist poceni previjalna in v Ikei bova kupila tudi veliko omaro (ne vem kolk pride).
Tako da nama v bistvu ostane še od večjega babyfon oz. angelcare, zvezdico za na posteljico, banjico in še nekaj drugih malenkosti, kocice, nekaj malega oblačil, kozmetike... Ampak se bodo tak še sorodniki javili da bodo kaj kupili, zaenkrat sem še samo z mojimi zmenjena.

(odgovor članu cori)
  Neposredna povezava do sporočila: 978
3.2.2009 10:18:46   
sontschica
dobro jutro souser posted image .

neki bi vas vprašala za mnenje. jaz trenutno delam preko študenta, ampak se mi izteče status konec marca, verjetno se mi bo pa še prej, ker bom prej diplomirala. še preden sem izvedla, da sem user posted image , sem šefico vprašala, če bi se dalo mogoče dobit službo tukaj vsaj za določen čas. no šefica se je pozanimala in najprej je zgledal, da ne bo nič iz tega, ker nimam prave izobrazbe. no danes mi je pa rekla, da naj napišem prošnjo z življenjepisom, da rabijo nekoga in da bomo vidli, če bo odgovorna direktorica to prošnjo odobrila. itak ni še nič zagotovljeno.
zdej pa ne vem, ali naj bom tok fer in omenim da sem user posted image  ali se pač dalam nevedno? kaj bi ve naredile na mojem mestu?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 979
3.2.2009 10:25:59   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

zdej pa ne vem, ali naj bom tok fer in omenim da sem user posted image  ali se pač dalam nevedno? kaj bi ve naredile na mojem mestu?

Jaz sem tip človeka, ki bi povedala in hkrati prosila, da naj me vzamejo. Tako ali tako iščejo nekoga za določen čas, če se ne motim?

Kaj vem, jaz sem imela poštenost vedno poplačano. Je pa res, da edino ti dejansko poznaš razmere in boš najlažje ocenila, kaj je najbolje zate.

Srečno!

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 980
3.2.2009 10:35:10   
Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

dobro jutro souser posted image .

neki bi vas vprašala za mnenje. jaz trenutno delam preko študenta, ampak se mi izteče status konec marca, verjetno se mi bo pa še prej, ker bom prej diplomirala. še preden sem izvedla, da sem user posted image , sem šefico vprašala, če bi se dalo mogoče dobit službo tukaj vsaj za določen čas. no šefica se je pozanimala in najprej je zgledal, da ne bo nič iz tega, ker nimam prave izobrazbe. no danes mi je pa rekla, da naj napišem prošnjo z življenjepisom, da rabijo nekoga in da bomo vidli, če bo odgovorna direktorica to prošnjo odobrila. itak ni še nič zagotovljeno.

jaz bi povedala. lahko, da boš morala kdaj na bolniško, pa tudi sicer bo od podpisa tvoje pogodbe minilo precej malo časa do porodniške.
pozanimaj se, baje je neka možnot, da še nekaj časa delaš preko študentskega servisa tudi po izgubi statusa.

laraa, v enem tednu plodek zelo zaraste, tako da je tudi odvisno, ali si na začetku ali na koncu sedmega tedna. mi smo bili sicer nekje v sedmem veliki dober centimeter.
in user posted image tebi in vsem ostalim za ok preglede.

no, mi smo se pa tudi odločili, da na NS sploh ne gremo. naslednji pregled nas čaka čez dva meseca, mesec in pol, tam nekje, tako da bo takrat že kar konkretna beba. ne vem pa, ali bomo šli spet na uz, odvisno od počutja, verjetno. sem v eni knjigi našla slikico v naravni realni velikosti, koliko je beba velika v desetem tednu (bližam se koncu tega namreč) in smo se potem skupaj smejali, ko sem sliko pritisnila na trebuh in rekla, evo, zdaj smo pa takile. že kar veliki, beba ima že 3 cm in več user posted image skušala bom najti kje tiste slikice, ker so res simpatične (so risbe, ne uz), da vidite, kakšni so zdaj naši "tamali" in kako hitro rastejo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 981
3.2.2009 11:07:57   
kepica
Hojla punce

Evo, jaz spet na delovnem mestu. Komaj imam kaj časa, da preberem vse, kar ste napisale. Ste bile pridne user posted image
So pa vsi okoli mene bolni, tako, da samo čakam, kdaj še mene kaj pošlatauser posted image  Upam, da ne bom staknila kakšne driske, ker imamo tukaj obsedeno stanje glede tega. Eni imajo drisko, drugi visoko vročino...Grozno. Pa da pokasiraš kaj od tega in da ne smeš vzet nobenega zdravilauser posted image  Ugotavljam, da bi bilo bolje, da bi ostala doma, stran od vseh teh bacilov.

Zdej pa še eno vprašanje za vas.Včeraj sem bila po dolgem času spet pri frizerju. Že itak imam odpor do frizerjev, ker imam za sabo že toliko slabih izkušenj, da sem lahko vesela, da imam še lase na glaviuser posted image
No in me je frizerka tako obupno pobarvala, da razmišljam, da bi se šla še enkrat pobarvat. Seveda drugam. Ampak, kaj mislite. Se lasje uničijo, če jih v kratkem času dvakrat pobarvašuser posted image  In koliko bi to vplivalo na mojo pikicouser posted image  Ker včeraj, ko sem se barvala, je pazila, da je dala blago barvo za narastek (neko jogurtovo krneki barvouser posted image -prijazno lasem) in preliv za pramena. Z namenom, da ne bi škodovala pikici.
Zdej pa en vem, ali naj grem in se še enkrat pobarvam ali potrpim tole grozno barvouser posted image   in upam, da se čim prej spereuser posted image  Čeprav dvomim v to, ker so barve baje kvalitetneuser posted image  Help meuser posted image

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 982
3.2.2009 11:11:51   
Anya22
Prosila bi, če dopišete na seznam, da imam NS 18.3. v PO!!!!

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 983
3.2.2009 11:22:45   
Anonimen
kepica kot frizerka no ex frizerka ti povem da barve nič ne škodujejo tvoji pikici ampak samo tvojim lasjem,zdej po kolikšnem času bi se ti pobarvala ne vem ker a je to en teden al dva v glavnem če se pobarvaš po 1 mesecu bo vredu če se pa prej pa res ni dobr za lase.Pa da povem nobena barva ni prijazna lasem ker vse vsebujejo kisline in amonijak in ne verjemite da barva ne vsebuje amoniaka,ok res da ga ne ampak vsebujejo pa snovi ki če jih združiš dobiš amoniak. v glavnem če se boš na svetlo barvala potem ti naj da gor 6% hidrogen pač mal dalj boš mogla čakat ampak vsaj skuril ti ne bo las.
no jaz mam dans tamavčija doma je včer in celo noč me vročine,dans skoz jokca in ga nosim tok da sem dobila krče zaenkrat krvavim še ne in upam da tud ne bom
zdej grem pa še mal počivat dokler pančka k mi je slabo za znortuser posted image

(odgovor članu Anya22)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
3.2.2009 11:24:21   
Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Hojla punce

Evo, jaz spet na delovnem mestu. Komaj imam kaj časa, da preberem vse, kar ste napisale. Ste bile pridne user posted image
So pa vsi okoli mene bolni, tako, da samo čakam, kdaj še mene kaj pošlatauser posted image  Upam, da ne bom staknila kakšne driske, ker imamo tukaj obsedeno stanje glede tega. Eni imajo drisko, drugi visoko vročino...Grozno. Pa da pokasiraš kaj od tega in da ne smeš vzet nobenega zdravilauser posted image  Ugotavljam, da bi bilo bolje, da bi ostala doma, stran od vseh teh bacilov.

Zdej pa še eno vprašanje za vas.Včeraj sem bila po dolgem času spet pri frizerju. Že itak imam odpor do frizerjev, ker imam za sabo že toliko slabih izkušenj, da sem lahko vesela, da imam še lase na glaviuser posted image
No in me je frizerka tako obupno pobarvala, da razmišljam, da bi se šla še enkrat pobarvat. Seveda drugam. Ampak, kaj mislite. Se lasje uničijo, če jih v kratkem času dvakrat pobarvašuser posted image  In koliko bi to vplivalo na mojo pikicouser posted image  Ker včeraj, ko sem se barvala, je pazila, da je dala blago barvo za narastek (neko jogurtovo krneki barvouser posted image -prijazno lasem) in preliv za pramena. Z namenom, da ne bi škodovala pikici.
Zdej pa en vem, ali naj grem in se še enkrat pobarvam ali potrpim tole grozno barvouser posted image   in upam, da se čim prej spereuser posted image  Čeprav dvomim v to, ker so barve baje kvalitetneuser posted image  Help meuser posted image

kepica, sicer se ne spoznam veliko na barvanje, jaz uporabljam le kano, ampak mislim pa, da barvanje v tako kratkem času niti če odmisliš bebo ni ok... zaradi las pač... user posted image pa bogve, kako bi ti nova barva prijela user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 985
3.2.2009 11:29:50   
sontschica

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image  PDP / NICK (STAR.)   (?. user posted image ,?. user posted image )   NASLEDNJI PREGLED    NS

user posted image   24.08.  Lorian (37)            (3.user posted image ,3. user posted image          27.01
user posted image   28.08.  altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )        06.03.    13.02.
user posted image   30.08.  tulpek (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )          03.03.     12.02.
user posted image   30.08.  sarajan (?)             (1.user posted image , ?.user posted image )            ??
user posted image    31.08.  veselka (27)            (1. user posted image , ?. user posted image )     02.02.    18.02.
user posted image   01.09.  Tanchy (?)              ( 2.user posted image , 1. user posted image        ??
user posted image   01.09.  vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0 user posted image )         4.02. 
user posted image   02.09.  eva Ana (27)              ( 1.user posted image , ? user posted image )       19.02.  24.02.
user posted image    02.09.  Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image      ?.?.
user posted image   02.09.  tinec78 (30)            (1.user posted image , 0 user posted image )         22.01. 
user posted image   03.09.  TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0 user posted image )         ?.?. 
user posted image   04.09.  ne vem (29)             (3. user posted image , 1. user posted image )      16.01.
user posted image   03.09.  barika (24)              (2. user posted image , 1. user posted image )      23.01.  23.02.
user posted image   05.09.  enaS (32)                (2. user posted image , 1.user posted image )       11.02.
user posted image   05.09.  Pia67 (41)               (2. user posted image , 1.user posted image )       19.01.
user posted image   05.09.  tajčika (31)             (3. user posted image , 1.user posted image )       19.01.
user posted image   06.09.  pingi (?)                    (2.user posted image , 1. user posted image )      04.02.    
user posted image   06.09.  teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2. user posted image )       ?.?.    
user posted image   06.09.  koss (?)                    (?.user posted image , ?. user posted image )       04.02.    
user posted image    07.09.  oktavija (28)           (2. user posted image , 1. user posted image )    27.03.    26.02.
user posted image   07.09. *TaMiKaaa* (21)     ( 1. user posted image , 0 user posted image )    24.02.    05.03.
user posted image   09.09.  cukr07 (27)             (1. user posted image , 0. user posted image )    10.02.   
user posted image   09.09.  S1902 (29)             (2. user posted image , 1.user posted image )     11.02.
user posted image   09.09.  sontschica (24)       (1. user posted image , 0.user posted image )     02.03.   26.02.
user posted image   09.09.  zadovoljnalana(?)    (?. user posted image , 1.user posted image )      11.02.
user posted image    10.09.  baja* (29)                 (2. user posted image , 1. user posted image )    29.01.
user posted image   10.09.  JaLuca (32)               (3. user posted image , 2.user posted image    30.01.
user posted image    10.09.   tejabrina (?)              (?.user posted image , 2.user posted image )        ?.?.
user posted image   11.09.  Pupček (28)              (1. user posted image , ?. user posted image )    23.02.
user posted image   11.09.  jpnincy (25)              (1. user posted image , 0. user posted image )    13.02.
user posted image   12.09.  kepica (27)                (4. user posted image , 1.user posted image )     20.01.    02.03.
user posted image   12.09.  Casiopea (?)                (?. user posted image , ?.user posted image )     12.02.   
user posted image   13.09.  Anonimenuser posted image  (28) (4.user posted image , 2.user posted image )     19.01.     02.03.
user posted image   13.09.  baby blue (26)            (1. user posted image , ?. user posted image )    11.02.  03.03.
user posted image   13.09.  pika_nogavicka (22)  (1. user posted image , ?. user posted image )    ?.?.
user posted image   13.09.  darjau (28)            (3. user posted image , 2. user posted image )    11.02.
user posted image   15.09.  soncek_25 (29)          (1.user posted image , 0.user posted image )     03.02.
user posted image  
 17.09.  nussy (?)                      (?.user posted image , 2.user posted image )      03.02.
user posted image   19.09.  Nepoznana (26)           (1.user posted image , 0 user posted image )     ?.?. 
user posted image    19.09.  zorion  (?)                     (2.user posted image , 1.user posted image )     25.02.     19.03.
user posted image    20.09.  larilu (?)                       (3.user posted image , 1.user posted image )      13.02.
user posted image   20.09.  noa1  (33)                    (2. user posted image , 1. user posted image )    16.02.
user posted image   21.09.  laraa (24)                     (2.user posted image , 1.user posted image )     02.02.
user posted image   21.09.  yenny (34)                   (2.user posted image , ?.user posted image )      11.02.
user posted image   22.09.  ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )       02.02.
user posted image   25.09.  Anya22 (25)                (2.user posted image , ?.user posted image )      11.02.
user posted image   25.09.  cori (29)                      (3.user posted image , 2.user posted image )       12.02.
user posted image    26.09.  tažana (?)                    (2.user posted image , 1.user posted image )       02.02.
user posted image    27.09.  anonimna user posted image  (31)  (?.user posted image , ?.user posted image )        13.02.
user posted image   27.09.  Anonimna user posted image  (?)       (2.user posted image , 1.user posted image )       24.02.
user posted image   27.09.  Nataša31 (?)               (2.user posted image , 1.user posted image )       02.03.
user posted image   27.09.  Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1.user posted image )       09.02.
user posted image   30.09.  Bety11 (43)                (xx.user posted image , 3.user posted image )     11.02.
user posted image   01.10.  nincika (24)                (1.user posted image , 0.user posted image )       11.02.  
user posted image   xx.xx.  Anonimna D (?)            (?.user posted image , ?.user posted image )        26.02.
user posted image   xx.xx.  ja.lo09 (28)                 (?.user posted image , 1.user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx.  jullie (?)                       (?.user posted image , ?.user posted image )        27.01.
user posted image   xx.xx.  mojgal (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )        22.01.
user posted image   xx.xx.  poloko (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )        ?.?.
user posted image   xx.xx   punčka10 (24)            (1. user posted image , 0 user posted image )     20.01.
user posted image   xx.xx.  smetanca (?)               (?.user posted image , ?.user posted image )        26.01.

Skupaj: 61 user posted image
Z nami so pot začeleuser posted image :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška 
user posted image   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?
  •   

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 986
    3.2.2009 11:43:55   
    kepica
    Hvala larilu in Lenck za mnenje, sploh tebi larilu, če se bolj spoznaš na te zadeve. Se mi je zdelo, da bom dobila takšne odgovore. Bom pač morala potrpet. Sem pa user posted image  jezna in ne vem, če bom sploh še kdaj šla tja, pa čeprav je moja žlahta. Sej mogoče ni tako grozno. Danes mi vsi samo malo čudno gledajo, reče pa nobeden ničuser posted image  Potem si pa mislim svoje, kaj si oni mislijouser posted image
    larilu ti pa le počivaj in pazi na svojo pikico.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 987
    3.2.2009 11:49:18   
    sontschica
    tudi vama hvala cori in Lenck za mnenje. sej po moje bom kar povedala. položila bom karte na mizo, pol pa naj nardijo kaj hočejo. sej v bistvu se mi že kar vidi trebušček, sploh danes ko sem se (sploh ne vem zakaj) oblekla v ful oprijeto majčko. v bistvu to zame tako ali pa tako ni sanjska služba, vendar bi pa rada imela neko zaposlitev do poroda. 

(odgovor članu kepica)
    Neposredna povezava do sporočila: 988
    3.2.2009 12:08:34   
    vila MaLiNa
    Sontchnica tudi sama sem v podobnem položaju kot ti. Zaposlili oz. še raje bi videli, da grem za MR, tu kjer delam preko študentskega servisa, potem so me danes klicali še na en razgovor, kamor sem prijavo poslala že pred novim letom... Ah ja... Sej sem vedela, da bo takouser posted image  - takrat, ko si noseča se kar pojavijo priložnosti. Ampak user posted image  v mojem trebuščku je sedaj na prvem mestu. Samo me pa vseeno zanima kako se bo pri tebi izšlo. Držim pestiuser posted image . Zase vem, če bi morala biti non stop doma, da bi se mi tudi user posted image . Vidim svojega tasta, ki je z letošnjim letom v penzionu, bogi revež, ne ve kam bi se dal user posted image  Zato pa komi čaki, da dobi vnuka/vnukinjouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 989
    3.2.2009 12:15:25   
    vila MaLiNa
    Lenck hvala za odgovor o toplicah. Sama imava dva darilna paketa za toplice, sva jih dobila za poroko, pa na žalost vsi vsebujejo savno (ki jo obožujem, samo tako kot si sama rekla, so mnenja o savnanju različna...še Pušenjak pravi naj se gremo samo pogreti, meni je pa itak že vročeuser posted image , tako da savne zgleda zame trenutno odpadejo). Upam, da boš uživala in bravo za "pogum"user posted image . Sama bom najbrž tudi hodila na telovadbo za nosečnice, ki jo izvajajo v bazenu Fakultete za šport.

Aja.. pa Vila Malina je pravljica od Svetlane Makarovič, prav luštna... tako kot vse za otroke od Svetlane.

Lp

(odgovor članu Lenck)
    Neposredna povezava do sporočila: 990
    3.2.2009 12:23:45   
    Anonimen
    user posted image

oj čvekice. tok ste napisale da sploh ne vem kaj naj komentiram.
    o frizerju, jaz se imam namen it barvat ker imam ful narastka, pa lahko a ne?

a ima katera drisko? jaz sem včeraj imela zjutraj in zvečer pa danes zjutraj? drugače sem v redu. edin ta čuden občutek v želodcu (rečmo slabost) en dan je, pol mine. napihnjenost je mislim da minila.
    a je razlog za skrb, ker pregled je drug teden?

na NS se nisem naročila, mislim da lahko počakam 1. pregled a ne?

pa sneeeeeeeega imamo ful, pa moj možek revež sam vse kida, pa še dela skozi. jaz pa ne morem oz. mi ne dovoli. saj ne smemo kidat a ne?

(odgovor članu vila MaLiNa)
      Neposredna povezava do sporočila: 991
    3.2.2009 12:29:04   
    barika
    GLede barvanja, jaz se sama pobarvam - zdej si dam kr preliv gor.
    Glede kidanja ... osebno odsvetujem ... to je moško delouser posted image user posted image user posted image  , ne resno, mene je včeraj ful pod trebuhom bolelo, ko je bil mali tečka in sem ga malo preveč po rokah nosla, pa še, če hočema it ven (na sneg), ga moram nesit dobrih 50 m ampak pri 13 kilogramih se to fuuul pozna, pa še perilo sem obešala - pa sem nesla tisto težko košaro iz kopalnice v dnevno, moj je bil neki tečn, tak da je bila mera polnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 992
    3.2.2009 12:37:18   
    kepica
    Tudi jaz sem že imela krče. V nedeljo sem po stopnicah nekaj hitela, pa nisem tekla, samo malo hitreje sem šla po stopnicah in ko sem prišla do dna, me je tako krč zagrabil v spodnji del trebuha, da mi je bilo takoj jasno, da je zame konec poskakovanja in hitrostiuser posted image
    Kar se pa tiče dvigovanja otrok mam pa srečo, da je naš že toliko velik, da mi ga ni treba prenašat. Edino zjutraj bi se včasih rad nesel iz postelje, pa sem mu zadnjič enkrat razložila, da me boli trebuh in da bo sedaj moral kar sam iz postelje, pa imam miruser posted image  Sedaj vse sam, še opomni me, če se včasih kaj hočem pregrešituser posted image

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 993
    3.2.2009 12:37:28   
    Anonimen
    user posted image
    jaz pa kar k moji frizerki hodim in imam redno barvo, samo barvam se na tri mesece. mislim da sem bila nazadnje septembra pri frizerju tako da je že čas.

saj ne kidam snega ampak moj možek, se mi kar smili, je tako utrujen. dela pride domov kida, gre spet delat pa spet kida pa danes me je v službo peljal, ker včeraj sem bila kar na bolniški zaradi driske.

povejte, kaj je s to drisko, a je razlog za paniko?

(odgovor članu barika)
      Neposredna povezava do sporočila: 994
    3.2.2009 12:49:43   
    cori
    barika: he he kidanje...jaz sem kot otrok, če je treba kidat, me zajame prava evforijauser posted image user posted image user posted image . Vem, da ni dobro, samo... ma paše mi, ker sem sedaj, ko je slabo vreme večinoma noter, jaz pa navajena fizičnega dela user posted image

Barvanje: jaz se večinoma barvam sama. Se mi je pa enkrat zgodilo, da je bila katastrofa in sem šla naslednji dan k frizerju delat pramenauser posted image . Zdaj me pa frizer tudi že kličeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 995
    3.2.2009 12:53:06   
    cori
    Anonimnauser posted image : Pri nas je šlo ravno mimo, jaz sem jo HB odnesla brez driske. Verjetno je šlo za rota virus. Full je vsem pomagal Linex....
    V službi se pa bolniške kar vrstijo, je kar kriza, večinoma na račun respiratornih obolenj. Tako, da upam, da me ne bodo klicali z dopustauser posted image .

(odgovor članu cori)
    Neposredna povezava do sporočila: 996
    3.2.2009 12:55:46   
    baby blue
    moj lubi tud revež am kida... še dobr da je pod nama en mlad par s katerima se fajn razumemo in pol moj in od unga punca kidata ker njen je na bolniški jst pa ne smem kidat ker je le težko pa težek sneg je in ni tak lahko...

drugače pa glede barvanja... jst sm se avno v petek barvala... barvam se tko na dva tri mesece odvisno od narastka... sej sedaj barve niso več tako škodljive kot so bile včasih... moja frizerka je moja sestrična in je tud noseča pravi da če ne pretiravaš ni nič narobe

(odgovor članu cori)
    Neposredna povezava do sporočila: 997
    3.2.2009 13:08:25   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: cori

Anonimnauser posted image : Pri nas je šlo ravno mimo, jaz sem jo HB odnesla brez driske. Verjetno je šlo za rota virus. Full je vsem pomagal Linex....
    V službi se pa bolniške kar vrstijo, je kar kriza, večinoma na račun respiratornih obolenj. Tako, da upam, da me ne bodo klicali z dopustauser posted image .

user posted image
    a misliš da sem kaj staknila? kaj so ostali znaki za rota virus? a je to kaj nevarnega?

(odgovor članu cori)
      Neposredna povezava do sporočila: 998
    3.2.2009 13:42:14   
    chebelzza
    Lep pozdrav vsem septemberkam in mojim souser posted image . kako ste kaj danes, dame?
    Midva sma kar vredu, sma bila včeraj na prvem pregledu in sma velika že 2 cm.
    PDP imam 12.09.
    no to je moja druga nosečnost, doma pa že imamo enga velikega fanta, ki gre letos v prvi razred.
    NO, toliko da vam povem, da sem sedaj tudi jaz med vami in bom zelo vesela, če bomo takole kakšno rekle in si delile izkušnje.

lepo se imejte in uživajte, pa čim manj slabosti!

(odgovor članu jullie)
    Neposredna povezava do sporočila: 999
    3.2.2009 13:49:43   
    cori
    Anonimnauser posted image : joj da te nisem prestrašila...rota virus je povzročitelj črevesnih obolenj, kaže se kot driska in bruhanje, včasih vročina...ponavadi doleti otročke, je treba pazit, da se dovolj pije, da ne pride do dehidracije.

(odgovor članu chebelzza)
    Neposredna povezava do sporočila: 1000
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......