Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 7:44:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica mah nič ne bo z otroškim dodatkom, presežemo povprečno plačo.....bo treba še otroke delat sem si zračunala na speltni strani od CSD šiška mi nimamo teh problemov
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 7:46:19
|
|
|
|
spps
|
Dobro jutro,MamaM,Kokica,in vse tiste,ki ste že pokocni a imate veliko snega? pr nas ga je kar precej TAŠA PRIIIDI KIDAT
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 8:02:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: yania BRISAČE S KAPUCO...v Kiku sem jih videla imajo ful luškane pa mislim da je cena 5 Evrov, ali pa še to ne..jaz morm tudi še kakšno jit kupiti, ker imam samo eno, rumeno od male..pa bi tudi kakšno novo, bolj mehko... No tudi te v Zibki, na Brezovici niso slabe...samo tudi v Kiku je bombž, pa dobiš dve za tak denar...ne vem no.. js sn jo kupila v kiku, je čisti bombaž. Luštno (ne preveč načičkano s sličicami), pa še poceni! so do I
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 8:02:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 MalaČebelica in Lorencia čestitke za pregled! Lorencia,ti pa nam le pokaži kakšno slikco,ko jo boš imela
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 8:02:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ojla, evo mene; Kako ste kaj? No, jaz sem danes imela G pregled in mi je dal ginekolog neke tablete za si dajat tam dol, da se vse do konca pozdravi, je blo malo vneto, je pa rekel da je vse tako pripravljeno kot da bi šla recimo v kakih 2 tednih rodit, ne pa da imam rok čez 5 tednov; je tako vse mehko, pripravljeno na porod...mi je dal še napotnico za kri za ziher še enkrat prekontrolirat sedimentacijo, ostalo pa je OK. No, ker je vse tako pripravljeno, mi je rekel da moram mal več počivat in naj kr ležim ter da ne pretiravam z delom tako da bom to tudi storila. Naslednji pregled: 23.2. KG: skupno +11,5kg, še kaj? mislim,da je tud zarad vnetja možno,da se začne maternični vrat mehčat-menda MamAM.sej v vsakem primeru,se bo kmalu začelo ,sam javit ne pozabit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 8:02:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 To mi je frizerka svetovala, sam problem je da jaz si glavo počoham do kraja, ker še en teden je muka, kaj šele 2. tud jaz ja men se že po 3.dneh zrola,če si ne bi glave prala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 8:02:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 MalaČebelica in Lorencia, čestitke za preglede se podpišem pod to pa mama_m tebi tud čestitke. Zdaj pa le noge v luft pa počivat, čeprav vem da je težko.. pa skupaj jih tišat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 8:26:20
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro. Kako ste? Jaz sem včeraj zvečer imela napad smeha in sem se eno urco neprekinjeno tak smejala, da joj. Očitno je ta smeh pripomogel, da sem danes spala kot . Pri nam pa ne dežuje, ne sneži tak da .. snega itak mamo dovolj..jaz ga ne potrebujem več. IZVIRNO SPOROČILO: spps a imate veliko snega? pr nas ga je kar precej TAŠA PRIIIDI KIDAT spps samo obujem se pa toplo oblečem pa priletim..Malo še počakaj,..ne bit tako neučakana. Pa daj za kuhano vino gor, da bo mi vsaj nekje toplo,če že zunaj ni paziiii prihaaajaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 3.2.2009 8:29:07 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 8:28:14
|
|
|
|
spps
|
taša,ne rabiš hodit,je že moj šel na jutranjo rekreacijo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 8:31:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m paziiii prihaaajaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm nimamo tolk velikega hofa,tk,da boš mogla prit s čim manjšim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 8:36:04
|
|
|
|
lejca
|
Dobro jutro... nisem dobro spala pa bi se kar pa so majstri se kar tukaj...Vseeno vam zelim en lep dan. Ce bo mozno dam danes cote prat..drgac pa se ne vem kaj bom pocela...Dejte mi kaksno idejo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 8:36:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps nimamo tolk velikega hofa,tk,da boš mogla prit s čim manjšim zdaj pa še boš izbirala al kaj?? saj ti bos samo od ceste h vratom prtisnila..na cesto ne smeš..dobiš kazen! sem včeraj poslušala po TV
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 8:36:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dobro jutro... nisem dobro spala pa bi se kar pa so majstri se kar tukaj...Vseeno vam zelim en lep dan. Ce bo mozno dam danes cote prat..drgac pa se ne vem kaj bom pocela...Dejte mi kaksno idejo hm... čvekanje na RR?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 8:37:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps nimamo tolk velikega hofa,tk,da boš mogla prit s čim manjšim zdaj pa še boš izbirala al kaj?? saj ti bos samo od ceste h vratom prtisnila..na cesto ne smeš..dobiš kazen! sem včeraj poslušala po TV kaj si poslušala po tv?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 8:39:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dobro jutro... nisem dobro spala pa bi se kar pa so majstri se kar tukaj...Vseeno vam zelim en lep dan. Ce bo mozno dam danes cote prat..drgac pa se ne vem kaj bom pocela...Dejte mi kaksno idejo jutro... hmmm, pol pa prelenari ta leni dan.. Itak si bla včeraj pridna, si danes zaslužiš počitek.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 8:40:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj si poslušala po tv? da ne smeš snega iz haufa na cesto metat. Tak da bi ti ga jaz z mojim plugom res pred vrata nadevala.. Ti pa bi si lahko snežni rov nardila, da bi prišla do ceste..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 8:44:42
|
|
|
|
pondelak
|
dobro jutro nosečke! tudi pri meni je bla spet slaba noč...kot običajno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 8:55:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dobro jutro nosečke! tudi pri meni je bla spet slaba noč...kot običajno dobrooo jutrooo! Saj bo kmal boljše..malo še vzdrži
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 8:55:36
|
|
|
|
Nina00
|
Dobro jutro! To noč sem pa kar dobro spala, a sem zjutraj bolj zgodaj vstala, ker sem mislila it na predavanje v MŠ. Ko sem videla, da zunaj kar močno sneži, sem se samo obrnila in nazaj v posteljo, a nisem mogla več zaspat Glede na to, da je bil moj namen MŠ samo osvežitev (saj kaj hudo novega v dveh letih verjetno ni) mi v takem vremenu res ni za riskirat in it na cesto. Hoj, lejca in spps z novim avatarjem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 8:56:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pondelak dobro jutro nosečke! tudi pri meni je bla spet slaba noč...kot običajno dobrooo jutrooo! Saj bo kmal boljše..malo še vzdrži punce noge skupaj tiščat,ni še čas
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 8:58:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Hoj, lejca in spps z novim avatarjem ojla! sem se sama odločila,da si bom tud avatar menjala,če se že matram pa gruntam katera je katera,ker me novi avatarji zmedejo a je vredu?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 9:01:46
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Hoj, lejca in spps z novim avatarjem ojla! sem se sama odločila,da si bom tud avatar menjala,če se že matram pa gruntam katera je katera,ker me novi avatarji zmedejo a je vredu? ful se mi dopade!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 9:03:33
|
|
|
|
lejca
|
ma ...sem se odlocla ,da se ne bom vec obremenjevala in sikirala...brez veze...kr neki...lesar pride namesto jutri v cetrtek, jst pa se tolk obveznosti na kupu! nej se gre solit!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 9:06:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca ma ...sem se odlocla ,da se ne bom vec obremenjevala in sikirala...brez veze...kr neki...lesar pride namesto jutri v cetrtek, jst pa se tolk obveznosti na kupu! nej se gre solit! točno, ne obremenjuj se..ni vredno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 9:10:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: lejca ma ...sem se odlocla ,da se ne bom vec obremenjevala in sikirala...brez veze...kr neki...lesar pride namesto jutri v cetrtek, jst pa se tolk obveznosti na kupu! nej se gre solit! točno, ne obremenjuj se..ni vredno točn tako,ni vredno se sekirat s tem...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?