Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 22:47:37
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps a me pa nismo dobra družba?? Mamo novo članico.,,, a ste me že zamenjale? ne nismo menjale, smo samo dodale kaj sem zamudila?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 22:47:58
|
|
|
|
spps
|
neki pišem pa mi napako javlja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 22:51:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps neki pišem pa mi napako javlja tudi meni, ampak preden potrdim, kopiram, pa še enkrat probam, pa gre...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 22:52:44
|
|
|
|
yania
|
Ooo Feliša.... nene, upam da ne..no jaz bi kar, samo nisem jaz te sreče kovač..pa tudi mi ni, da bi se spet en zaspanec rodil..raje počakam,da pridobi še malo na teži ....haha...bom potrpela...ni kaj.. Sej ne vem, zdej je kar malo bolj miren moj , vsake tolko se malo pretegne, ni pa nekih akrobacij... pa takole premišljujem, če bi vedela, da se mu spi. bi ša tudi jaz šla ajat...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 22:53:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica jaz itak skoz neki sprašujem...tako da imam spet eno vprašanje - da ne boste samo o napol pošišanih čvekale al kakorkoli že rečete: 1. Ali si boste ve tudi kmal po rojstvu za vrtec oddajale vloge? 2. A mož odda tisto vlogo za očetovskega, ko ga hoče koristit, al kaj prej to lahko naredi? nisem še poklicala na CSD, raje tale svet modrih na RR-u 3. Glede otroškega dodatka - a nam za letos to pripada? če damo po rojstvu vlogo? - jaz ne bom,ker bomo novega meli verjetn do treh let doma-delava z mojim na kontra smene,za pol urce dok se midva ne menjava,bomo pa taščo fehtali,da mal popazi
- očetovski dopust se ureja po rojstvu,lahk si pa na firmi prej potrdi papirje-da mu jih izpolnijo
- jp,pripada,sam moraš v določenem času po rojstvu oddat pole-mislim,da v 30dneh,nisem pa ziher,potem pa dobiš nakazilo naslednji mesec-se mi zdi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 22:53:46
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ooo Feliša.... nene, upam da ne..no jaz bi kar, samo nisem jaz te sreče kovač..pa tudi mi ni, da bi se spet en zaspanec rodil..raje počakam,da pridobi še malo na teži ....haha...bom potrpela...ni kaj.. Sej ne vem, zdej je kar malo bolj miren moj , vsake tolko se malo pretegne, ni pa nekih akrobacij... pa takole premišljujem, če bi vedela, da se mu spi. bi ša tudi jaz šla ajat... čer, čer naš pa zadnje dva dni tako brca, da prav presneto boli...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 22:54:36
|
|
|
|
yania
|
Tudi meni je štekalo prej, pa sem šla raje mal dol...no zdej spet dela...vsaj meni no.. SPPS, a si že nazaj.... Kako kaj tvoji izpiti? A si že imela kaj,,nisem na tekočem?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 22:58:50
|
|
|
|
yania
|
Meni pa ne brca, samo zatišči kako nogico kam nad rebra, al pa kam drugam....da me tudi vse boli...ma se počutim zdej pa res, samo še kot en prašiček..ko se samo nekaj pitam, pa pitam, pa premalo migam...sej sem prej napisala, da smo šli na sprehod, pa sem komaj šla,,,me je tako bolelo spodaj, ni popustilo kot menstrualni krč....celo pot...no tamala pa ful v jok, ker je nisem vlekla s sankami, da bi malo pobegnili očiju..halooooo sama sem se komaj premikala, potem pa da ona idejo...no ene 14 dni nazaj sem še jo vlekla, danes je res ne morem več...že ko grem s trgovine pa 2 l mleka v vreči, me vse dol tišči,,,čutim kako mi trd trebuh postane in ne mine...grozne debeluške smo, ....čeprav meni so nosečnice ko jih vidim, ko jaz nisem noseča ful luškane, jaz pa se tudi zdaj v 2. zdim ko en...ma ne vem...ne najdem besede....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 23:02:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica jaz itak skoz neki sprašujem...tako da imam spet eno vprašanje - da ne boste samo o napol pošišanih čvekale al kakorkoli že rečete: 1. Ali si boste ve tudi kmal po rojstvu za vrtec oddajale vloge? najbrž, ja 2. A mož odda tisto vlogo za očetovskega, ko ga hoče koristit, al kaj prej to lahko naredi? nisem še poklicala na CSD, raje tale svet modrih na RR-u najboljše kar takoj po rojstvu 3. Glede otroškega dodatka - a nam za letos to pripada? če damo po rojstvu vlogo? mislim, da ja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 23:06:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania SPPS, a si že nazaj.... Kako kaj tvoji izpiti? A si že imela kaj,,nisem na tekočem? jp,sem tak kot modri drkač,pardon modri dirkač drug teden imam izpit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 23:09:11
|
|
|
|
yania
|
Evo napišem , pa me skensla..pa to ni fer
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 23:11:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Evo napišem , pa me skensla..pa to ni fer mogoč preverjajo našo potrpežljivost
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 23:12:56
|
|
|
|
yania
|
Še enkrat na kratko tokrat: Jadrnica, se podpišem pod odgovore Felix7... Jaz še vedno čakam na odločbo za vrtec, za znižano plačilo , za mojo malo..kr neki mečkajo... AAAA..SPPs...hitra si....kake mate ceste, če so take kot pr nas, je bolj štala..a... Izpit?...potem pa kar delaj...se uči..vreme ti je kar naklonjeno...ma smo prej srečali v gozdu ko je ena mama gurala voziček, z dvojčki, pa plastično prevleko čez..pa mogli so biti čisto dojenčki..joj, upam da bo kmal kaj boljše vreme... Kolegica k je pred 4 tedni rodila, je že čist depresivna, pravi da se ji že kar trga stalno noter....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 23:18:35
|
|
|
|
spps
|
vreme je že za učenje,sam kaj ,kos e nekak težko zraven spravim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 23:33:09
|
|
|
|
spps
|
zdaj pa grem jaz tudi ajat,me že tazadnja boli lepo pančajte
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 23:40:06
|
|
|
|
yania
|
Nočko...lepe sanje...grem tudi jaz...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 23:46:41
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps zdaj pa grem jaz tudi ajat,me že tazadnja boli lepo pančajte če te samo tazadnja, je še v redu mene še vse drugo zraven
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 23:47:23
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Nočko...lepe sanje...grem tudi jaz... ja, pol pa še jest, nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 23:49:31
|
|
|
|
jadrnica
|
mah nič ne bo z otroškim dodatkom, presežemo povprečno plačo.....bo treba še otroke delat sem si zračunala na speltni strani od CSD šiška
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 6:38:50
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dobro jutro,
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 6:40:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro, še z moje strani!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 6:41:10
|
|
|
|
mama_milchy
|
Ah, napišem sporočilo pa ma ven vrže ...nič, drage moje, jaz sem že pokonci, ker moram v laboratorij in ker je zadnje čase tam gužva, sem rekla da raje pohitim zjutraj da čimprej rešim; pol še peljem Žigija v vrtec in imam mir do 12:30; misija: kavč vabi.... Primorke: za jutri kavica, meni ni panike med 8:30 in 12-to tako da ko se zmenite, mi javite prek sms-ja, ker na RR me danes najbrž ne bo. Uživajte v dnevu kljub dežju
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 6:55:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Ah, napišem sporočilo pa ma ven vrže ...nič, drage moje, jaz sem že pokonci, ker moram v laboratorij in ker je zadnje čase tam gužva, sem rekla da raje pohitim zjutraj da čimprej rešim; pol še peljem Žigija v vrtec in imam mir do 12:30; misija: kavč vabi.... Primorke: za jutri kavica, meni ni panike med 8:30 in 12-to tako da ko se zmenite, mi javite prek sms-ja, ker na RR me danes najbrž ne bo. Uživajte v dnevu kljub dežju Fajn rihtaj v laboratoriju.... p.s. pri nas pa ne dežuje...je ponoči snežilo..sedaj pa je mir!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 7:09:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy da se zresnim: čez 10 dni bova midva z mojim praznovala 4.obletnico UUUUUUUUUUU, a poroke al poznanstva? Bravo! 4.obletnica poroke, aprila bo 7.letnica zveze, konc leta pa 8 let poznanstva
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 7:09:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Pozdravljene marčevke! Uspela sem najti toliko časa, da se za trenutek oglasim...sem vas iskala še na petem delu...čestitam, pa ste res prave čveke! Čestitke tudi za novorojenega bejbija! Dekleta, kaj se vam že začenja muditi?! Pri nas doma je pa napeto stanje, ker imamo stanovanje v razsulu-smo začeli z adaptacijo mansarde, ki je bila poškodovana v avgustovskem (ja, prav ste prebrale) neurju s točo - žal je pač tak, da živimo v bloku in nam do sedaj niso sanirali strehe, mi pa tudi nismo mogli prej nič v stanovanju rihtat... Zdaj pa se nam mudi in smo vsi nervozni. Ni nič kaj prijetno... Ko bom imela več časa, vas bom malce prečekirala za nazaj, če ne zaradi drugega zato, da me malo razvedrite in da pozabim na stres doma (bom pa preskočila tiste poste o tem, kako že imate vse pripravljeno za , ker me lahko le še v slabšo voljo spravijo). Drugače pa komaj čakam na sredo, ko imam pregled pri G. Upam, da je vse ok in še bo tako ostalo nekaj časa - se mi nikamor ne mudi. Bom se poskusila javiti z novimi podatki. Vsem za bušije, preglede, urejene dopuste, bolniške, porodniške... Vse lepo... Vse se bo uredilo ob pravem času!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?