|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
2.2.2009 22:47:37   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

spps a me pa nismo dobra družba??
Mamo novo članico.,,, user posted image

a ste me že zamenjale?user posted image

ne nismo menjale, smo samo dodale user posted image

kaj sem zamudila? user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 551
2.2.2009 22:47:58   
spps
neki pišem pa mi napako javljauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 552
2.2.2009 22:51:57   
felix7

neki pišem pa mi napako javljauser posted image

tudi meni, ampak preden potrdim, kopiram, pa še enkrat probam, pa gre...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 553
2.2.2009 22:52:44   
yania
Ooo Feliša....
nene, upam da ne..no jaz bi kar, samo nisem jaz te sreče kovač..pa tudi mi ni, da bi se spet en zaspanec rodil..raje počakam,da pridobi še malo na teži ....haha...bom potrpela...ni kaj..

Sej ne vem, zdej je kar malo bolj miren moj user posted image , vsake tolko se malo pretegne, ni pa nekih akrobacij...
pa takole premišljujem, če bi vedela, da se mu spi. bi ša tudi jaz šla ajat...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 554
2.2.2009 22:53:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

jaz itak skoz neki sprašujem...tako da imam spet eno vprašanje - da ne boste samo o napol pošišanih čvekaleuser posted image user posted image al kakorkoli že rečete:

1. Ali si boste ve tudi kmal po rojstvu za vrtec oddajale vloge?

2. A mož odda tisto vlogo za očetovskega, ko ga hoče koristit, al kaj prej to lahko naredi? nisem še poklicala na CSD, raje tale svet modrih na RR-u user posted image user posted image

3. Glede otroškega dodatka - a nam za letos to pripada? če damo po rojstvu vlogo?

• jaz ne bom,ker bomo novega meli verjetn do treh let doma-delava z mojim na kontra smene,za pol urce dok se midva ne menjava,bomo pa taščo fehtali,da mal popaziuser posted image
  • očetovski dopust se ureja po rojstvu,lahk si pa na firmi prej potrdi papirje-da mu jih izpolnijo
  • jp,pripada,sam moraš v določenem času po rojstvu oddat pole-mislim,da v 30dneh,nisem pa ziher,potem pa dobiš nakazilo naslednji mesec-se mi zdiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 555
2.2.2009 22:53:46   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Ooo Feliša....
nene, upam da ne..no jaz bi kar, samo nisem jaz te sreče kovač..pa tudi mi ni, da bi se spet en zaspanec rodil..raje počakam,da pridobi še malo na teži ....haha...bom potrpela...ni kaj..

Sej ne vem, zdej je kar malo bolj miren moj user posted image , vsake tolko se malo pretegne, ni pa nekih akrobacij...
pa takole premišljujem, če bi vedela, da se mu spi. bi ša tudi jaz šla ajat...

čer, čer user posted image

naš pa zadnje dva dni tako brca, da prav presneto boli...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 556
2.2.2009 22:54:36   
yania
Tudi meni je štekalo prej, pa sem šla raje mal dol...no zdej spet dela...vsaj meni no..

SPPS, a si že nazaj....

Kako kaj tvoji izpiti? A si že imela kaj,,nisem na tekočem?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 557
2.2.2009 22:58:50   
yania
Meni pa ne brca, samo zatišči kako nogico kam nad rebra, al pa kam drugam....da me tudi vse boli...ma se počutim zdej pa res, samo še kot en prašiček..ko se samo nekaj pitam, pa pitam, pa premalo migam...sej sem prej napisala, da smo šli na sprehod, pa sem komaj šla,,,me je tako bolelo spodaj, ni popustilo kot menstrualni krč....celo pot...no tamala pa ful v jok, ker je nisem vlekla s sankami, da bi malo pobegnili očiju..halooooo sama sem se komaj premikala, potem pa da ona idejo...no ene 14 dni nazaj sem še jo vlekla, danes je res ne morem več...že ko grem s trgovine pa 2 l mleka v vreči, me vse dol tišči,,,čutim kako mi trd trebuh postane in ne mine...grozne debeluške smo, ....čeprav meni so nosečnice ko jih vidim, ko jaz nisem noseča ful luškane, jaz pa se tudi zdaj v 2. zdim ko en...ma ne vem...ne najdem besede....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 558
2.2.2009 23:02:57   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

jaz itak skoz neki sprašujem...tako da imam spet eno vprašanje - da ne boste samo o napol pošišanih čvekaleuser posted image user posted image al kakorkoli že rečete:

1. Ali si boste ve tudi kmal po rojstvu za vrtec oddajale vloge?
najbrž, ja

2. A mož odda tisto vlogo za očetovskega, ko ga hoče koristit, al kaj prej to lahko naredi? nisem še poklicala na CSD, raje tale svet modrih na RR-u user posted image user posted image
najboljše kar takoj po rojstvu

3. Glede otroškega dodatka - a nam za letos to pripada? če damo po rojstvu vlogo? mislim, da ja

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 559
2.2.2009 23:06:13   
spps

SPPS, a si že nazaj....

Kako kaj tvoji izpiti? A si že imela kaj,,nisem na tekočem?
jp,sem tak kot modri drkač,pardon modri dirkačuser posted image user posted image user posted image
drug teden imam izpituser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 560
2.2.2009 23:09:11   
yania
Evo napišem , pa me skensla..pa to ni fer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 561
2.2.2009 23:11:52   
spps

Evo napišem , pa me skensla..pa to ni fer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mogoč preverjajo našo potrpežljivostuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 562
2.2.2009 23:12:56   
yania
Še enkrat na kratko tokrat: Jadrnica, se podpišem pod odgovore Felix7...

Jaz še vedno čakam na odločbo za vrtec, za znižano plačilo , za mojo malo..kr neki mečkajo...

AAAA..SPPs...hitra si....kake mate ceste, če so take kot pr nas, je bolj štala..a...
Izpit?...potem pa kar delaj...se uči..vreme ti je kar naklonjeno...ma smo prej srečali v gozdu ko je ena mama gurala voziček, z dvojčki, pa plastično prevleko čez..pa mogli so biti čisto dojenčki..joj, upam da bo kmal kaj boljše vreme...
Kolegica k je pred 4 tedni rodila, je že čist depresivna, pravi da se ji že kar trga stalno noter....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 563
2.2.2009 23:18:35   
spps
vreme je že za učenje,sam kaj ,kos e nekak težko zraven spravimuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 564
2.2.2009 23:33:09   
spps
zdaj pa grem jaz tudi ajat,me že tazadnja boliuser posted image user posted image user posted image user posted image
lepo pančajteuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 565
2.2.2009 23:40:06   
yania
Nočko...lepe sanje...grem tudi jaz...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 566
2.2.2009 23:46:41   
felix7

zdaj pa grem jaz tudi ajat,me že tazadnja boliuser posted image user posted image user posted image user posted image
lepo pančajteuser posted image

če te samo tazadnja, je še v redu user posted image user posted image user posted image  mene še vse drugo zraven

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 567
2.2.2009 23:47:23   
felix7

Nočko...lepe sanje...grem tudi jaz...

ja, pol pa še jest, nočko user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 568
2.2.2009 23:49:31   
jadrnica
mah nič ne bo z otroškim dodatkom, presežemo povprečno plačo.....bo treba še otroke delat user posted image user posted image user posted image sem si zračunala na speltni strani od CSD šiška

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 569
3.2.2009 6:38:50   
mama_milchy
Dobro jutro,

user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 570
3.2.2009 6:40:45   
KOKICA32
Dobro jutro, še z moje strani!

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 571
3.2.2009 6:41:10   
mama_milchy
Ah, napišem sporočilo pa ma ven vrže user posted image ...nič, drage moje, jaz sem že pokonci, ker moram v laboratorij in ker je zadnje čase tam gužva, sem rekla da raje pohitim zjutraj da čimprej rešim; pol še peljem Žigija v vrtec in imam mir do 12:30; misija: kavč vabi....

Primorke: za jutri kavica, meni ni panike med 8:30 in 12-to tako da ko se zmenite, mi javite prek sms-ja, ker na RR me danes najbrž ne bo.

Uživajte v dnevu kljub dežju

Neposredna povezava do sporočila: 572
3.2.2009 6:55:45   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Ah, napišem sporočilo pa ma ven vrže user posted image ...nič, drage moje, jaz sem že pokonci, ker moram v laboratorij in ker je zadnje čase tam gužva, sem rekla da raje pohitim zjutraj da čimprej rešim; pol še peljem Žigija v vrtec in imam mir do 12:30; misija: kavč vabi....

Primorke: za jutri kavica, meni ni panike med 8:30 in 12-to tako da ko se zmenite, mi javite prek sms-ja, ker na RR me danes najbrž ne bo.

Uživajte v dnevu kljub dežju

Fajn rihtaj v laboratoriju....user posted image

p.s. pri nas pa ne dežuje...je ponoči snežilo..sedaj pa je mir! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 573
3.2.2009 7:09:15   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

da se zresnim: čez 10 dni bova midva z mojim praznovala 4.obletnico user posted image

UUUUUUUUUUU, a poroke al poznanstva? user posted image user posted image user posted image Bravo!

4.obletnica poroke, aprila bo 7.letnica zveze, konc leta pa 8 let poznanstva

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 574
3.2.2009 7:09:40   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka

Pozdravljene marčevke!

Uspela sem najti toliko časa, da se za trenutek oglasim...sem vas iskala še na petem delu...čestitam, pa ste res prave čveke! user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi za novorojenega bejbija!user posted image  Dekleta, kaj se vam že začenja muditi?!user posted image

Pri nas doma je pa napeto stanje, ker imamo stanovanje v razsulu-smo začeli z adaptacijo mansarde, ki je bila poškodovana v avgustovskem (ja, prav ste prebrale) neurju s točo - žal je pač tak, da živimo v bloku in nam do sedaj niso sanirali strehe, mi pa tudi nismo mogli prej nič v stanovanju rihtat... Zdaj pa se nam mudi in smo vsi nervozni.user posted image  Ni nič kaj prijetno...

Ko bom imela več časa, vas bom malce prečekirala za nazaj, če ne zaradi drugega zato, da me malo razvedrite in da pozabim na stres doma (bom pa preskočila tiste poste o tem, kako že imate vse pripravljeno za user posted image , ker me lahko le še v slabšo voljo spravijo).

Drugače pa komaj čakam na sredo, ko imam pregled pri G. Upam, da je vse ok in še bo tako ostalo nekaj časa - se mi nikamor ne mudi.user posted image  Bom se poskusila javiti z novimi podatki.

Vsem user posted image  za bušije, preglede, urejene dopuste, bolniške, porodniške...

Vse lepo...

Vse se bo uredilo ob pravem času! user posted image

(odgovor članu kajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?