Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 21:52:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi ss: a je bil alarem??? HB ne, slikice shranjujem
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 21:52:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi madonca vsake kvatro k pogledam sam piščanci skačejo, me prav meda ta Estrellova dvojnica Jaz sam svojga vidim zdej le uletel, mal čekiri pa boš vidla mene mede
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 21:52:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj je zdaj z našo šefico, a bo štrajkala dokler bo VD na dopustu? sem jo že jaz to včeraj spraševala, pa ni dala nobenega konkretnega odgovora Kaj naj pa napišem???? Meni bi se tudi prilegel kak dopust ja brez otrok in deca
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 21:53:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo še nekaj slikic naše Mance: Takole Manca malce pospravlja namesto mamice: Pozira za babice in dedke Naša junakinja na poti iz kuhinje v dnevno sobo: Naš božični smejko: Moja pozerka Manca:
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 2.2.2009 21:55:07 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 21:54:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
ups, moram neki popravit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 21:54:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi ss: a je bil alarem??? HB ne, slikice shranjujem a si vidla in upam da se ne bo . jaz sem pa hotla danes mal slikat pa mi je neki digič zablokiral - zaklenjena kartica, pa sploh ne vem kako mi je to ratal. tako da sploh ne morem slikat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 21:55:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj je zdaj z našo šefico, a bo štrajkala dokler bo VD na dopustu? sem jo že jaz to včeraj spraševala, pa ni dala nobenega konkretnega odgovora Kaj naj pa napišem???? Meni bi se tudi prilegel kak dopust ja brez otrok in deca ja to pa sploh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 21:55:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo še nekaj slikic naše Mance: Takole Manca malce pospravlja namesto mamice: Naša junakinja na poti iz kuhinje v dnevno sobo: Naš božični smejko: Moja pozerka Manca: faca mala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 21:55:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj je zdaj z našo šefico, a bo štrajkala dokler bo VD na dopustu? sem jo že jaz to včeraj spraševala, pa ni dala nobenega konkretnega odgovora Kaj naj pa napišem???? Meni bi se tudi prilegel kak dopust ja brez otrok oooo utopija Jaz ju ne morem nobenmu podturit za kakšne 14 dni in odpeketat sama v dopust
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 21:56:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi ss: a je bil alarem??? HB ne, slikice shranjujem a si vidla in upam da se ne bo . jaz sem pa hotla danes mal slikat pa mi je neki digič zablokiral - zaklenjena kartica, pa sploh ne vem kako mi je to ratal. tako da sploh ne morem slikat ja jz tud upam, da bo spet začela malo bolj normalno spati ponoči. ti pa upam, da čim prej zrihtaš digitalca, ker me že komaj čakamo slikice tvojih sončkov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 21:57:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj je zdaj z našo šefico, a bo štrajkala dokler bo VD na dopustu? sem jo že jaz to včeraj spraševala, pa ni dala nobenega konkretnega odgovora Kaj naj pa napišem???? Meni bi se tudi prilegel kak dopust ja brez otrok in deca ja to pa sploh moj je pršu donc domov in mi rekel: do nadaljnega smo doma,skoraj cela proizvodnja, ni dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 21:58:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi ss: a je bil alarem??? HB ne, slikice shranjujem a si vidla in upam da se ne bo . jaz sem pa hotla danes mal slikat pa mi je neki digič zablokiral - zaklenjena kartica, pa sploh ne vem kako mi je to ratal. tako da sploh ne morem slikat ja jz tud upam, da bo spet začela malo bolj normalno spati ponoči. ti pa upam, da čim prej zrihtaš digitalca, ker me že komaj čakamo slikice tvojih sončkov a kaj ko jaz zasračkam to z digičem, pa sem vam dons hotla mal poslikat Filipa v novi hojici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 21:59:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj je zdaj z našo šefico, a bo štrajkala dokler bo VD na dopustu? sem jo že jaz to včeraj spraševala, pa ni dala nobenega konkretnega odgovora Kaj naj pa napišem???? Meni bi se tudi prilegel kak dopust ja brez otrok in deca ja to pa sploh moj je pršu donc domov in mi rekel: do nadaljnega smo doma,skoraj cela proizvodnja, ni dela sranje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:00:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj je zdaj z našo šefico, a bo štrajkala dokler bo VD na dopustu? sem jo že jaz to včeraj spraševala, pa ni dala nobenega konkretnega odgovora Kaj naj pa napišem???? Meni bi se tudi prilegel kak dopust ja brez otrok in deca ja to pa sploh moj je pršu donc domov in mi rekel: do nadaljnega smo doma,skoraj cela proizvodnja, ni dela Kaj?????A se ti hecaš???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:00:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj je zdaj z našo šefico, a bo štrajkala dokler bo VD na dopustu? sem jo že jaz to včeraj spraševala, pa ni dala nobenega konkretnega odgovora Kaj naj pa napišem???? Meni bi se tudi prilegel kak dopust ja brez otrok in deca ja to pa sploh moj je pršu donc domov in mi rekel: do nadaljnega smo doma,skoraj cela proizvodnja, ni dela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:00:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo še nekaj slikic naše Mance: Takole Manca malce pospravlja namesto mamice: Pozira za babice in dedke Naša junakinja na poti iz kuhinje v dnevno sobo: Naš božični smejko: Moja pozerka Manca: a je to ena nasmejana pupa , pa kolk rdeča lička, a je luštna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:01:40
|
|
|
|
jana81
|
Nejc še kr vztraja, ma oči kot sova, zdej se ati ukvarja z njim...koker popoldan zapsi kasneje kot ob 16.30 je pol zvečer fešta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:01:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi ss: a je bil alarem??? HB ne, slikice shranjujem a si vidla in upam da se ne bo . jaz sem pa hotla danes mal slikat pa mi je neki digič zablokiral - zaklenjena kartica, pa sploh ne vem kako mi je to ratal. tako da sploh ne morem slikat ja jz tud upam, da bo spet začela malo bolj normalno spati ponoči. ti pa upam, da čim prej zrihtaš digitalca, ker me že komaj čakamo slikice tvojih sončkov a kaj ko jaz zasračkam to z digičem, pa sem vam dons hotla mal poslikat Filipa v novi hojici sej me bomo počakala, ti sam digitalca hitro zrihtej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:02:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo še nekaj slikic naše Mance: Takole Manca malce pospravlja namesto mamice: Pozira za babice in dedke Naša junakinja na poti iz kuhinje v dnevno sobo: Naš božični smejko: Moja pozerka Manca: a je to ena nasmejana pupa , pa kolk rdeča lička, a je luštna Pridna je Manca, ko tako "pospravlja" Mafi; saj veš v tretje....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:03:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj je zdaj z našo šefico, a bo štrajkala dokler bo VD na dopustu? sem jo že jaz to včeraj spraševala, pa ni dala nobenega konkretnega odgovora Kaj naj pa napišem???? Meni bi se tudi prilegel kak dopust ja brez otrok in deca ja to pa sploh moj je pršu donc domov in mi rekel: do nadaljnega smo doma,skoraj cela proizvodnja, ni dela Kaj?????A se ti hecaš??? ne, na žalost se ne hecam.... en cel dan je delal v proizvodnji.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:03:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi ss: a je bil alarem??? HB ne, slikice shranjujem a si vidla in upam da se ne bo . jaz sem pa hotla danes mal slikat pa mi je neki digič zablokiral - zaklenjena kartica, pa sploh ne vem kako mi je to ratal. tako da sploh ne morem slikat ja jz tud upam, da bo spet začela malo bolj normalno spati ponoči. ti pa upam, da čim prej zrihtaš digitalca, ker me že komaj čakamo slikice tvojih sončkov a kaj ko jaz zasračkam to z digičem, pa sem vam dons hotla mal poslikat Filipa v novi hojici sej me bomo počakala, ti sam digitalca hitro zrihtej če ga prej ne zabrišem kam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:04:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc še kr vztraja, ma oči kot sova, zdej se ati ukvarja z njim...koker popoldan zapsi kasneje kot ob 16.30 je pol zvečer fešta jz tud naši kasneje kot ob 16.30 ne pustim zaspat, za pol ure, ker pol je adijo pamet zvečer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:04:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc še kr vztraja, ma oči kot sova, zdej se ati ukvarja z njim...koker popoldan zapsi kasneje kot ob 16.30 je pol zvečer fešta Naša vsak dan spi od 16 pa do 18 ali 18.30h, pa normalno zaspi ob 21h. So si res različni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:05:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo še nekaj slikic naše Mance: Takole Manca malce pospravlja namesto mamice: Pozira za babice in dedke Naša junakinja na poti iz kuhinje v dnevno sobo: Naš božični smejko: Moja pozerka Manca: a je to ena nasmejana pupa , pa kolk rdeča lička, a je luštna Pridna je Manca, ko tako "pospravlja" Mafi; saj veš v tretje.... kar pozab
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:05:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi ss: a je bil alarem??? HB ne, slikice shranjujem a si vidla in upam da se ne bo . jaz sem pa hotla danes mal slikat pa mi je neki digič zablokiral - zaklenjena kartica, pa sploh ne vem kako mi je to ratal. tako da sploh ne morem slikat ja jz tud upam, da bo spet začela malo bolj normalno spati ponoči. ti pa upam, da čim prej zrihtaš digitalca, ker me že komaj čakamo slikice tvojih sončkov a kaj ko jaz zasračkam to z digičem, pa sem vam dons hotla mal poslikat Filipa v novi hojici sej me bomo počakala, ti sam digitalca hitro zrihtej če ga prej ne zabrišem kam pol boš pa novga kupla. uglavnem: we want some picturs
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?