Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:06:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi ss: a je bil alarem??? HB ne, slikice shranjujem a si vidla in upam da se ne bo . jaz sem pa hotla danes mal slikat pa mi je neki digič zablokiral - zaklenjena kartica, pa sploh ne vem kako mi je to ratal. tako da sploh ne morem slikat ja jz tud upam, da bo spet začela malo bolj normalno spati ponoči. ti pa upam, da čim prej zrihtaš digitalca, ker me že komaj čakamo slikice tvojih sončkov a kaj ko jaz zasračkam to z digičem, pa sem vam dons hotla mal poslikat Filipa v novi hojici sej me bomo počakala, ti sam digitalca hitro zrihtej če ga prej ne zabrišem kam pol boš pa novga kupla. uglavnem: we want some picturs čaki grem probat kako gor napopat sam niso čist nove
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:06:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj je zdaj z našo šefico, a bo štrajkala dokler bo VD na dopustu? sem jo že jaz to včeraj spraševala, pa ni dala nobenega konkretnega odgovora Kaj naj pa napišem???? Meni bi se tudi prilegel kak dopust ja brez otrok in deca ja to pa sploh moj je pršu donc domov in mi rekel: do nadaljnega smo doma,skoraj cela proizvodnja, ni dela Kaj?????A se ti hecaš??? ne, na žalost se ne hecam.... en cel dan je delal v proizvodnji..... To pa res ni dobro. Kaj bodo koristili dopust, ure?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:07:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi ss: a je bil alarem??? HB ne, slikice shranjujem a si vidla in upam da se ne bo . jaz sem pa hotla danes mal slikat pa mi je neki digič zablokiral - zaklenjena kartica, pa sploh ne vem kako mi je to ratal. tako da sploh ne morem slikat ja jz tud upam, da bo spet začela malo bolj normalno spati ponoči. ti pa upam, da čim prej zrihtaš digitalca, ker me že komaj čakamo slikice tvojih sončkov a kaj ko jaz zasračkam to z digičem, pa sem vam dons hotla mal poslikat Filipa v novi hojici sej me bomo počakala, ti sam digitalca hitro zrihtej če ga prej ne zabrišem kam pol boš pa novga kupla. uglavnem: we want some picturs čaki grem probat kako gor napopat sam niso čist nove
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:07:50
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čer! RR đanki is back. Imam neomejen internet v apartmaju. našla sem vas na dnu strani. Zdaj pa grem malo prečekirat dokler se mi še da. Pa da poročam, se imamo fino in Maja je pozabila, da ji zobki rastejo. Še vedno čakamo. Ti oa nisi normalna ej , se bojiš da ne bommo zmogle brez tebe?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:07:55
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo Eno vprašanje. AM mleko od Hippa, a bo katera uporabljala tudi Hipp 3 (probiotični), je od 8 mesecev dalje??? Hijenca- midve ga papava... , Zakaj? Da še poročam, mi smo bli v posvetovalnici in seveda je taja krasna deklica, ki krasno napreduje, in ................ Skratka , novi podatki za seznamček! 8610g, 70,5 cm, OG 45. Jemalo pa je zrastla! Frčika moja ima naslednjo posvetovslnico, ko bo stara leto in en dan! joj, ne zmorem več nekaj fejst brat, me ful glava boli....
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:09:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj je zdaj z našo šefico, a bo štrajkala dokler bo VD na dopustu? sem jo že jaz to včeraj spraševala, pa ni dala nobenega konkretnega odgovora Kaj naj pa napišem???? Meni bi se tudi prilegel kak dopust ja brez otrok in deca ja to pa sploh moj je pršu donc domov in mi rekel: do nadaljnega smo doma,skoraj cela proizvodnja, ni dela Kaj?????A se ti hecaš??? ne, na žalost se ne hecam.... en cel dan je delal v proizvodnji..... To pa res ni dobro. Kaj bodo koristili dopust, ure? to bodo minus ure . ko bo pa del, pa tud po 12ur al pa več če bo treba al pa na 3 smene in podobno sranje zdej veš zakva sem tolk piz.d.akala zadnjič, ko mu ni podaljšala šefica v pisarni. ironija vsega pa je, da pisarne (uprava) dela normalno, delavci so pa doma
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:11:57
|
|
|
|
Čmrlika
|
Mam prehud glavobol , grem ležat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:12:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Mam prehud glavobol , grem ležat... Nočko in naj glavobl čim prej mine!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:14:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj je zdaj z našo šefico, a bo štrajkala dokler bo VD na dopustu? sem jo že jaz to včeraj spraševala, pa ni dala nobenega konkretnega odgovora Kaj naj pa napišem???? Meni bi se tudi prilegel kak dopust ja brez otrok in deca ja to pa sploh moj je pršu donc domov in mi rekel: do nadaljnega smo doma,skoraj cela proizvodnja, ni dela Kaj?????A se ti hecaš??? ne, na žalost se ne hecam.... en cel dan je delal v proizvodnji..... To pa res ni dobro. Kaj bodo koristili dopust, ure? to bodo minus ure . ko bo pa del, pa tud po 12ur al pa več če bo treba al pa na 3 smene in podobno sranje zdej veš zakva sem tolk piz.d.akala zadnjič, ko mu ni podaljšala šefica v pisarni. ironija vsega pa je, da pisarne (uprava) dela normalno, delavci so pa doma Sranje Ampak a veš, da je v nsši smdečiji enako. Delavce na prisilne dopuste, administracija se pa plazi po pisarnah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:15:13
|
|
|
|
mafi
|
evo upam da mi je ratal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:16:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Mam prehud glavobol , grem ležat... nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:18:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj je zdaj z našo šefico, a bo štrajkala dokler bo VD na dopustu? sem jo že jaz to včeraj spraševala, pa ni dala nobenega konkretnega odgovora Kaj naj pa napišem???? Meni bi se tudi prilegel kak dopust ja brez otrok in deca ja to pa sploh moj je pršu donc domov in mi rekel: do nadaljnega smo doma,skoraj cela proizvodnja, ni dela Kaj?????A se ti hecaš??? ne, na žalost se ne hecam.... en cel dan je delal v proizvodnji..... To pa res ni dobro. Kaj bodo koristili dopust, ure? to bodo minus ure . ko bo pa del, pa tud po 12ur al pa več če bo treba al pa na 3 smene in podobno sranje zdej veš zakva sem tolk piz.d.akala zadnjič, ko mu ni podaljšala šefica v pisarni. ironija vsega pa je, da pisarne (uprava) dela normalno, delavci so pa doma Sranje Ampak a veš, da je v nsši smdečiji enako. Delavce na prisilne dopuste, administracija se pa plazi po pisarnah banda pokvarjena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:19:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo upam da mi je ratal yeeeeeeeeeeee kdor čaka dočaka luštne fantiče imaš doma!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:19:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ČER , evo še jaz se na hirco javim, potem pa vija v posteljo. Sem pa tako sita , sta nas moja tetka in stric povabili na večerjo (KALAMARI on 19h ) in sva se tako najedla, da nama je zdaj obema slabo . Je pa tudi moja miška probala kalamare in so ji bili očitno zelo vščeč SS: sranje to s tvojim , a si bo kje drugje iskal? Ja AT je bila danes točna, tako da bo jutri lahko spet šla na potem z babico . Sesil: ti je všeč avto, a ne Barbaw: uživaj na dopustu , pa ti kar poročaj kak se imate Jana: kaj pa če Nejca ne daješ spat npr. po 16h, ti tudi noče zaspat ob normalni uri zvečer?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:20:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj je zdaj z našo šefico, a bo štrajkala dokler bo VD na dopustu? Sem bla mal na FB, ker sem ga pošteno zanemarila(še bolj kot RR). Kaj pa je z Glom, da je tako zgodaj mrknil? kak napoj??? Ja 20-minutni napoj . Je že kot sovica tule v dnevni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:20:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč punce moje, jz grem tudi mojega smrčača prestavit iz kavča v posteljo, ... Pa se beremo jutri napej, če nam ne bo še neta zamedlo NOČKO vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:21:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo upam da mi je ratal yeeeeeeeeeeee kdor čaka dočaka luštne fantiče imaš doma!!!! hvala , sam bi mogl bit mal bol pridni pol bi bila pa mami vesela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:21:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč punce moje, jz grem tudi mojega smrčača prestavit iz kavča v posteljo, ... Pa se beremo jutri napej, če nam ne bo še neta zamedlo NOČKO vsem skupaj nočko tudi tebi in upam da bo brez zbujanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:22:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj je zdaj z našo šefico, a bo štrajkala dokler bo VD na dopustu? Sem bla mal na FB, ker sem ga pošteno zanemarila(še bolj kot RR). Kaj pa je z Glom, da je tako zgodaj mrknil? kak napoj??? Ja 20-minutni napoj . Je že kot sovica tule v dnevni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:23:53
|
|
|
|
mafi
|
jaz vas tudi zapuščam in grem v mižikule. nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:29:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi od mene lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:38:00
|
|
|
|
jana81
|
Nejc je končno zaspal bo borbah in na koncu že jokanju...je dobu še mal melka in zaspal... upam da vsaj do kakih 2h. SS in mafi taprave luškane, srčke imata, Manca pridna ker pospravlja, filip pa ker je priden.. Edina sej če zaspi nekje do 16.30 je pol zvečer vse ok,gre spat do 21h vedno sam dans je prvo rundo spal šele ob 12-13h in pol je bil ob pol 18h že tak zaspan, da ga nisem mogla več pokonc držat,...in zdej smo meli fešto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:40:56
|
|
|
|
sesil
|
sem prišla vseeno mal prečekirat barbaw, kaj delaš na rr, ti si na dopustu bejba!!!!!!! jana, vidim da si res še edina na rr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:43:37
|
|
|
|
sesil
|
sem pogledala slikce - sami lepotci in lepotička
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 22:43:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem prišla vseeno mal prečekirat barbaw, kaj delaš na rr, ti si na dopustu bejba!!!!!!! jana, vidim da si res še edina na rr Jaz sem tu
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?