|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
2.2.2009 13:47:37   
Marsy
lana luna ma sej ne vem, če je mleka pol za Kajo dost, če vse ven steče user posted image . Res, dojke na otip niso nikol polne, ko pa dojim, me pa skeli notri in res ful ven teče. No, zaenkrat se izključno doji in upam, da bo čim dlje tko.

Nobena od vas pa ni probala tistih 'rezervoarjev', če se obnesejo, da se mleko lovi...?

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
2.2.2009 13:59:19   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

jest sem zelo razočarana nad svojim porodam bla

Pri meni tudi ni šlo vse tko, kot sem si predstavljala....ma zato ne, ker sem se tam sama drugače odločla... se pa nisem počutla nebogljeno in nisem pustila, da kar šarijo po meni, brez besed.... je prišla ena, da mi predre mehur... in ona je kr hotela po meni brskat.... ma sem jo najpraj vprašala, kdo je in kako ji je ime.... me je tk čudno pogledala, ni vajena... user posted image

Mi je šla na živce, ne vem al babica al sestra, ko me je med hudimi popadki spraševala vse sort... đizus, kot da ni mogla prej.... ma sem ji kr ojštro odgovorila,da zdej me bom govorila.... user posted image

edina moja želja je bla, da mi pazi na presredek, ampak ne za vsako ceno... rajši bi bila prerezana, kot raztrgana.... in je res ful delala na tem... Je pa tudi res, da se tudi sama pri tem pomagala.... sem se trudla imeti sproščeno telo....

Pri sinu me niso takoj prerezali in sem bla kr ful raztrgana pa se zato nisem nikoli počutla pohabljeno.... mal pretirava, se mi zdi, ta gospod......

tole morm še mal pokomentirat...

sej jest tu nism šla z nevem kakkšnimi pričakovanji rodit. men je blo važn sam to, da bo moj otrok zdrav pršu na svet. ampak vsen sem pa pričakovala da bo babca mal bol upoštevala moje želje. pa nism bla nebogljena sam mal sem bla zmatrana, ker sem od devetih zvečer pa do šestih zjutri šetala gor pa dol po svoji sobi in pol po hodniku porodnišnice. in celo noč nism nč spala. pol sem se pa ob šestih zjutri odločla učežt na porodno za 5 minut, sam tolk da mal nogice u luft dam in pride ta frišna izmena babc in me prveže s ctgjem na postlo. in pol sem jo po določenem cajtu prosila če mi lohk mal ctg odklop, da bi jest šla rajš hodit, ker mi je tko lažje popadke predihavat. pa je rekla da rajš ne ker bo to zavrlo porod...user posted image kako če vsi trobjo da hoja pospešuje poroduser posted image user posted image user posted image ampak na žalost nism imela energije da bi se prepirala. pol sem jo prosila da bi šla na WC, mi je kokla prnesla kahlouser posted image user posted image user posted image ja halo, sej nism nepokretna da ne bi mogla na WC, pa tut moj bi šu lohk z mano za vsak slučaj... ampak ok, sem se vdala tut v to.... pol sem ji rekla če me lohk da vsaj bolj v sedeč položaj, in me je celo dala za ene par popadkov. pol me je pa pregledala, pa spet pustila ležečki. in sem jo pol še prosila, če bi lahko rodila čepe. pa je rekla da rajš ne, ker mora čuvat moj presredek. ampak nism dobila nobenga občutka da mi ga kej čuva. pol k smo šli proti koncu, ga je kar lepo po šolsko prerezala.... jest bi pa rajš vidla da bi se strgala, čeprou je lohk pol vse razcefran, ampak itak te na vsak način morjo šivat.

sej ne bi bla tko zoprna, ampak me jezi, ker mene so s temle rezanjem in šivi zares pohabli. ker mislm da po 4 mescih po porodu me šivi ne bi smel več pečt, srbet, skelet in krvavet vsakič ko se gremouser posted image

ne vem a se motm... a ma še kkšna take probleme s šivi???

sorry k sm zatežila. ne me narobe razumet. ampak morm spravt vn med ljudi to mojo bolečino. ker sem iz dneva v dan bolj huda na svojo babco in unga kekca k me je šivou. in se s temule stricam porodničarjam kr precej strinjam.

jest se naslednjega poroda veselim, jest sem vsaki kolegici rekla da bi šla komot namest nje rodit, jest mam na porod res samo najlepše spomine in bi šla kuj še enkrat, sam teli šivi so pa čist mem!!!

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
2.2.2009 14:02:08   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

lana luna ma sej ne vem, če je mleka pol za Kajo dost, če vse ven steče user posted image . Res, dojke na otip niso nikol polne, ko pa dojim, me pa skeli notri in res ful ven teče. No, zaenkrat se izključno doji in upam, da bo čim dlje tko.

Nobena od vas pa ni probala tistih 'rezervoarjev', če se obnesejo, da se mleko lovi...?

ah seveda da maš dost mlekca za Kajo. sej se ga tolk dela kolkr se ga porab, mal ga pa še vn steče, zato da ni dojka prepolna. sej pr men je isto, samo da pr men samo kaplja ven ne šprica. šprica pa takrat ko Sara med dojenjem na začetku dojko spusti. in pol je tut že mamico u učke pošprical mlekecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
2.2.2009 14:02:36   
lana luna
no zdj se grem pa še jest mal k mamici crkljat. zvečer se pa še kej oglasim... pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2204
2.2.2009 14:04:09   
lana luna
aja Marsy. na Z.s. ti bom poslala moj mail, k me mal okvirno zanimajo tisti tvoji pripravki (herbalife).enkrat sem sicer že slišala zanje. in zdj me zanima mal več. sam ne zame, ampak za mojga in mojo taščico.

Neposredna povezava do sporočila: 2205
2.2.2009 14:04:33   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

petra1978, moja kolegica je imela kar veliko pregrado (3cmuser posted image ) in je takoj po prvi zanositvi splavila (11 teden). Glede na to, da jo je ful potrlo, ampak res ful, bi ti ona verjetno svetovala, da pojdi na operacijo, ker ne bi hotla it še enkrat čez to. Torej se moraš odločit, če boš probala zanosit in tvegala prebolevanje ss al pa se tega rešla. Kolikor se spomnim pri njej, je zadeva zelo rutinska. 2 dni je bla menda v bolnici in tisti dan ko sem šla po njo, mi je pomagala kuhat, ker ji praktično nič ni blo. Operirana je bla v Trbovljah, čeprav ni niti približno od tam in je bla ful zadovoljna.

Torej če splaviš, te čaka čiščenje in prebolevanje ss, če pa greš na operacijo pa 3 mesece rehabilitacije preden zanosiš. Presodit moraš pa seveda sama, kaj je zate bolj primerno. Verjetno je zdaj, ko že imaš otročka, lažje prebolet ss kot prvič, ko sploh ne veš, če boš kdaj lahko imel otroke.

Meta21, nimam jaz pregrade, verjetno si me zamenjala. Jaz sem samo nekaj pisala o CR in zanositvi po njem.

user posted image ups, sem samo en citat pogledala namesto originala.... urška238 je pisala...

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
2.2.2009 14:09:31   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: urska238

Pa hranite kapljice v hladilniku?

jst ne... na sobni temperaturi jih mam

kapljice morajo bit v hladilniku

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
2.2.2009 14:17:55   
meta21

Ojla!

A ve kaj dajete tiste kapljice AD3 ali D3?
Jaz do 3 mesecev nisem dajala, ker je (kao) imela krčke, pa mi je dohtar zdej vsilil D3. Pa nisem glih navdušena, da bi ji to dajala...

Jaz mu dajem ad3 od 1. meseca naprej in to 8 kapljic dnevno. Tak mi je pediatrinja rekla in ker ni blo nobenih težav, smo zaenkrat na polovici druge stekleničke. Jaz jih imam na sobni temperaturi, ker mrzlih Lovro ne spije, ne bi jih pa vsakič grela.

Mi je pa pediatrinja takrat rekla, da naj jih dajem dopoldne, ker je možno, da ga 2 uri pol črviči in če bo hudo naj pridem po d3, Rekla je še, da je v d3 drugačen vitamin notri in da rajši vidi, da jemlje ad3. Pa še to, da zdaj razsaja moda, da mamice teh kapljic sploh več ne dajejo in da se pojavlja vse več rahitisa pri otrocih. Zdaj ne vem koliko je resnice v tem, mene je v glavnem prepričala.user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
2.2.2009 14:31:25   
arabela*
na škatli plivita piše naj se hranijo pri temp.od 8-15 stopinj,v lekarni pa me je izrecno opozorila na hladilnik...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
2.2.2009 15:02:10   
Lara Croft

Lara, ne vem, če sem te že vprašala; imam grelni kabel in grelni kamen, če mogoče rabiš za Lexa. Oboje še super dela in se mi samo potika doma.

oj.... škoda, da mi nisi en mesec prej povedala, ker sem imela en grelni kabel, pa se terarij ni in ni segrel..... pol sem pa mogla kupit še enega... Hvala vseeno. user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 2210
2.2.2009 15:04:56   
gloria

Danes pa praznuje moj mali sonček GAL!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2211
2.2.2009 15:06:20   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: misa4

Jaz pa mojega pikca peljem h zdraniku, grozno kašlja in je čisto bogi.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
2.2.2009 15:07:34   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Bubi, kako to misliš, da boš začela bubiko dajat na tla? A prav na tla? Pa ni malo hladno?

..jaz tud našega na tla dajem...no ne direkt....spodaj ma tiste pazle penaste...na njih pa igralni center...

tak to zgleda poluser posted image

user posted image

...pa mu je boljše...en čas sem ga dajala v spalnici na posteljo, pa je mehka podlaga pa ni preveč fajn....

..jaz isto delam in se super počutiuser posted image ...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
2.2.2009 15:08:09   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Imamo sneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeggggggggggggggggggggg....... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi tudi. ampak za nas to ni nič nenavadnega user posted image

..za nas tudi ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
2.2.2009 15:10:19   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

naša Aneja pa bo zgleda levičarka.
Piše z levo roko.Sem ji danes rekla,naj proba dat kuli v desno,pa ji nikakor ni šlo...user posted image

Nič hudega..... sploh pa levičarji so bolj pametni.... user posted image

..siguren si ti levičarkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2215
2.2.2009 15:11:03   
gloria

lana neja se je prvič obrnila 19.1.

Bravo punca..... pa glih za moj RD.... user posted image

Lara je pa prej zagrabla tisto ročko, s kateri potegneš in igračka zapoje.... madonca ne vem, kako bi napisala, upam, da bo dovolj razumljivo.... je tako držala, da tista kravca kr trokirat začela,.,, user posted image

...bravo Lana Neja in Lara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2216
2.2.2009 15:12:55   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

Mi smo imeli pa včeraj krst. Punce, vam rečem,da je blo to dva meseca prepozno!!! Danes imam muskelfiber v levi roki, ker sem jo morala držat, punca ima 7 kil, potem pa še vse žabe, dekce, jaknca, oblekca... Za par minut sem jo očiju vmes poturila, pa je bil kr vesel, ko sem jo vzela nazaj. Zvečer me je pa vprašal, kako sem jo lahko jaz tako dolgo držala, ker je bila tako težka in da je on komaj zdržal. Jah, kar je treba, ni težko!

Je pa naša Ana taka faca user posted image Pričakovala sem, da bo spustila kako solzico, ko jo bo župnik polil s (toplo) vodo, ampak ne!!! Ona se je župniku nasmejala, ko jo je polil user posted image user posted image user posted image

Verjetno si je mislila HURAAA user posted image , kopali se bomo, to imam jaz rada user posted image

super za krst..............user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ne strašit, da si dva meseca prepozna............kaj bom pa jaz rekla, ko ga bomo imeli šele aprila/maja..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bravo za krst....mi bomo tudi imeli aprila/maja pa imamo že zdej 8200g.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
2.2.2009 15:13:52   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

na škatli plivita piše naj se hranijo pri temp.od 8-15 stopinj,v lekarni pa me je izrecno opozorila na hladilnik...user posted image

No te Oleovit (naročila sem jih v Arniki v Škofje Loki in ti jih pošljejo po pošti) imaš lahko na sobni temperaturi, samo ne na direktni sončni svetlobi.

Drugače pa vidim da ste se ene razgovorile malo o porodnih izkušnjah. Jaz imam ful lepo izkušnjo - rodit sem šla v Postojno - in bi oz. bom nekoč šla sigurno spet tja!!user posted image

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 2.2.2009 15:14:02 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
2.2.2009 15:14:11   
gloria

Kako vas vaši otročki opozorijo, da so lačni?

...jok pa močno sesanje rokce,ali pa mojega obraza če ga nosimuser posted image ...kr pojel bi me takratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2219
2.2.2009 15:14:13   
Lara Croft

sorry k sm zatežila. ne me narobe razumet. ampak morm spravt vn med ljudi to mojo bolečino.

Čist prav je, da si se izrazila....

Šivi te pa res ne bi smeli več bolet....

en objem ti pošiljam.

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 2220
2.2.2009 15:16:03   
gloria

Moj je bil zadnjič v nočni in so šli malo v pekarno pogledat, pa so jim tam dali za nočno malico vsakemu eno žemljo. Na koncu so vsi imeli eno žemljo dovolj, moj je pa njegovo prinesel domov. Zdaj pa poglejte, kaj so spekli peki ponoči:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image tolk velika kot Galuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2221
2.2.2009 15:16:03   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

Mi smo imeli pa včeraj krst.

Verjetno si je mislila HURAAA user posted image , kopali se bomo, to imam jaz rada user posted image

Čestitke user posted image

Kopanje, ja user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
2.2.2009 15:16:19   
*bubi*

Moj je bil zadnjič v nočni in so šli malo v pekarno pogledat, pa so jim tam dali za nočno malico vsakemu eno žemljo. Na koncu so vsi imeli eno žemljo dovolj, moj je pa njegovo prinesel domov. Zdaj pa poglejte, kaj so spekli peki ponoči:

user posted image

user posted image  temu mi rečemo dvojček, ne žemlja.  

Neposredna povezava do sporočila: 2223
2.2.2009 15:16:21   
*bubi*

Tako, Gal je zaspal, jaz grem kanelone naredit do konca, ob 13.45 pa imamo slikanje kolkov. Držite pesti, da bo vse OK.

user posted image  kako je bilo?

Neposredna povezava do sporočila: 2224
2.2.2009 15:16:24   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

dobro jutro...

punce, kaj je hladna sterilizacija?

ena izmed metod, kjer se pač ne uporablja vročina. Recimo kake kemikalije, žarčenje,...
V zvezi s čim konkretno, pa ti tudi jaz bolj konkretno odgovorim user posted image

na grizalu (za zobke); so navodila,da je treba hladno sterilizirati... pa nism lih vedla,kaj morm v bistvu nardit... hvala vsem za odgovore

ah, samo z vodo splahni user posted image

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Enako ime?
Masha_M

Če bi izvedeli, da je nekdo od vaših bližnjih otroka poimenoval enako kot vi svojega, ali bi se počutili...?

jezno, užaljeno? (30%)

počaščeno? (32%)

indiferentno? (39%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!