|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
2.2.2009 0:41:44   
blackcoffee
Detece - user posted image me ima, da bi kar zdaj šla šauflat, ko je tako mirna in lepa noč. in jaz nič zaspana... mogoče bi koristilo mojemu razboletemu križu malo fizične rekreacije..  samo pol vprašanje, če bom zjutraj pol sploh lahko vstala. user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
2.2.2009 8:48:01   
Vplanu
Ojla,
Sem mislila, da bo ta noč žurerska pa je minila mirno z enim hranjenjem. Drgač je pa skos neki jamrala v spanju. Vse bi bilo ok, če me ne bi moja mama zbudila ob 7.30 - pravzaprav me je zbudila lopata, ker je kidala sneg user posted image .
Kavica: a ni ta Dormeo ful ok. Jaz se z mojim ravno odločam kateri novi jogi pa nimam pojma za kaj naj se odločiva (ker sem zjutraj tudi čisto zlomljena user posted image ).
Sploh se ne morem spravit pisat moje porodne zgodbe, ker bi jo seveda najraje pozabila - ene ste pa res ful pridne glede tega.
Se tipkamo.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
2.2.2009 9:24:23   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

no mene zanima tiste ki ste na AM kero mleko uporabljate
jaz uporabljam aptimil vendar mi kar precej poliva in občasno tudi bruhne pa ko papa ji tko ob straneh vn teče a mislete da bi probala kakega drugega al kaj naj malo počakam bo pa user posted image jutri stara 2 meseca
no tudi user posted image na AM imajo bel jeziček in jaz ji nič ne čistim ko pa pije čaj ga pa nima več belega
naša pa nima več izpuščajov je mela male mazoljčke po obrazu pa so zginl
no lep pozdrav

Tudi pri nas je Anja na začetku komaj požirala to mleko pa sem ugotovila da ji cuc na flaški ne paše ker imajo tisti cuci oznako M, potem sem ji dala cuc ki ima oznako S(ta je za čaj) in sedaj lepo je, nič ji ven ne teče, nič ne bruha...

drugače pa je pri nas zdaj kar vsak dan pestro, tamala se ful več joka kot se je prej, sploh če je v ležečem položaju, tako da jo moram kar veliko nosit, se z njo že kar konkretno ukvarjat (igračke pa pogovarjava se, pa pojeva,....) tako da mi včasih  zmanjka energije da bi sploh še kaj naredila. Nositi jo moram tako od sebe stran obrnjeno pokonci da firbec mali opazuje - firbčna je kot....mmmm......mami nouser posted image
Mislim da ni krivo mleko in krčki za ta jok bolj se pritožuje ker vedno več hoče - raste.

No evo me že kliče....se slišimo

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
2.2.2009 9:44:25   
arupnik3
živjo
spali smo dobro ob 20h smo šli spat ob 3h smo se zbudili potem spali do 6h in sedaj smo jedli zdaj se pogovarjamo mami tipka tamala pa opazuje
no jaz bom probala zdaj dati mleko od hippa bomo vidli kaj bo
me pa zanima za koroške kapjlice a jih dajete ko so že krči al že prej kej za preventivo pa a eno kaplco al kej več al piše v navodilih upam da jih jutr poštar prnese
no se tipkamo

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
2.2.2009 10:23:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
Otika:
No včerajšnji upi so šli po gobe že ob enih ponoči, ko se je zbudila prvič in se zbujala na uro in pol celo noč do pol 8ih, potem pa ni več nazaj zaspala ... no in zjutraj sem bila potem temu primerno zombijevsko razpoložena, pa tudi izgledala sem približno tako user posted image . Upam da je to spet tisti preskok v rasti in da ne bo to zdaj ratala splošna praksa ... a kaj veste koliko je teh preskokov v rasti in kdaj pribljižno nastopijo????

HA HA HA!!! kaj naj pa jaz rečem in vse tiste, ki se nam malčki zbujajo že od začetka vsake dve ure ali pogoseje? no.. men se je začel boguhvala na tri ure zbujat.. toda to ni ustaljena praksa. se tudi še zbuja s krajšimi intervali. kadar spi po tri ure skupaj, se mi prikaže marija! user posted image
tak je.. tiste, ki so vas malčki razvadili in po cele noči spali ali v kosu po pet ur, verjamem, da vam je šok. VELIK ŠOK. ker vem, kaj to pomeni. tak da draga otika.. sočustvujem s tabo. pomagat pa ne morem. user posted image

Saj vem ... itak globoko in iz vsega srca spoštujem tiste mamice, ki so morale oz. morajo ponoči tako pogosto vstajat ... res vsa čast vam oz. jim!!!!! Meni, razen teh nekaj dni vmes, hb še ni bilo treba ... tako da smo tudi danes spali 12 ur ko polhki z enim vmesnim hranjenjem.
Kavica, praviš da te hrbet boli ... jao, mene tudi ... križ, ker prenašam našo pikico in zgoraj med lopaticami, ker se ful sključeno skos držim ... sploh od poroda naprej. Pa imava tut en hud ortopedski jogi in dobre pouštre, pa zadnje par dni nič ne pomaga ... tut masaža na kateri sem bila v petek mi je pomagala samo do sree nedelje, pol pa isto spet ... ma saj bo ... se tolažim user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1380
2.2.2009 10:50:04   
petruscha
Ojla!

Midva pa sva prišla ravnokar s pregleda pri pediatrinji: sem že zadnjič nekaj omenjala glede zlatence,.. Tako, da je danes rekla da je manj rumen (men se drugač sploh ne zdi da bi sploh bil rumenkast), znakov pa itak nobenih ni kazal, v teži je lepo napredoval 4800g user posted image user posted image (sem ji rekla, da ni ravno med tistimi, ki bi bili skoz priklopljeni na zizi, pa mi je  rekla, da je teža čisto ok in daleč od tega, da bi premalo dobival na teži.user posted image

Drugače je bil včeraj zelo priden- pravi dobrovoljček in nobenega paničnega joka in trmanja. Včeraj mi je zaspal ob 20.00 in je panal do 03.40 user posted image , potem pa še do 07.00, tako da sem se prav naspala to nočuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
2.2.2009 11:19:24   
Lara6.11
ojla!
tudi pri nas je sneg! JEEEE. narava res lepo izgleda!

AM jz mojo princesko hranim z Novalacom, pa k sreči nimam problemov z polivanjem, le na koncu k podirava kupček mogoče malo spravi iz sebe. drugač je pa moja kolegica k ji je mala ful polivala probala za aptamil proti polivanju, k se hiterje zgosti in pravi da je razlika na bolje, sicer še poliva vendar občutno manj tko da bi pomoje probala z tem, pa boš videla če bo kaj bolje.

Tiste k  ste na AM kolikokrat vam kakajo? men enkrat na dan ali celo na dva dni

tudi jaz ji ne čistim jezička ker ji skoraj vedno kako uro pred obrokom dajem čaj, tako da nima belega!
Kak čaj pa kuhate ve?

Petruscha glede zlatence ti ni treba skrbet, če je in kaka in ne spi cel dan ni panike.
moja jo je imela k že v porodnišnici in je skoz spala in nič jedla tko da smo bile pod lučko v porodnišnici, potem pa smo mogle it še na pediatrično za 5 dni. revca je bla že čist dehidrirana.rumena pa je bila še skorej cel prvi mesec, čeprav ni bila več zlatenčna

lepo se mejte!!! se tipkamo!user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
2.2.2009 12:16:13   
arupnik3
no user posted image kaka 2x na dan in to ponoči in zjutraj potem čez dan pa nič mogoče kdaj pa kdaj zvečer
jaz ji dajem čaj od hippa od 1 tedna dalje komarčkovega
drugače pa skoraj nimamo več  temenc user posted image   sem mazala samo z mandljevim oljem počakala 3 urce in jo skopala pa malo z glavničkom počesala pa je blo
drugače pa naša tudi neki sitnari zadnje dneve upamo na bolje
kje pa ste vse se kepate ali certate

(odgovor članu Lara6.11)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
2.2.2009 12:24:08   
Vplanu
Oj,

Naša kaka sedaj 1x na dan in to par dni takoj zjutraj, ko jo nahranim user posted image - prej je to delala najraje ponoči user posted image . Glede čaja - jaz ji tudi dajem komarčkov od Hippa pa ga ima ful rada.
Na srečo smo temenca odpravili že v prvem tednu njenega življenja - z mandljevim oljem. Mogoče ima še malo med obrvmi ampak gre počasi stran. Jaz jo po glavici in po obrveh namažem vsak dan - ko jo masiram.
Sva pa se v soboto uspele prvi x skopat same - starejša je bila asistentka user posted image . Ker če mojega čakam bo ravno takrat jedla ali pa zaspala. Je ful uživala, tako, da jo bom sedaj skopala vsak drugi dan. Milo pa uporabljam le 1x na teden - tako mi je rekla patronažna.
Zdej pa kuhat kosilo - tortelini v paradinžnikovi omakci, pa francoska solata - mnjaaaammm.

(odgovor članu Lara6.11)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
2.2.2009 12:32:56   
katja_p
ČAo!

Jaop, ste tolk napisale v zadnjih dneh, da nimam energije vse te strani brat, sm sam preletela vas!

No, mi smo iz prvih počitnic! Bli smo od čpetrtka v Bernardinu in vam povem, da je blo špica!! Tamala se je navozičkala, velik spala, se nadihala morskega lufta ... bla lepo pridna med najinim zajtrkom, kosilom in večerjo ... Brez kakršnihkoli problemov! So jo kr vsi Italijani občudovali user posted image

(odgovor članu Vplanu)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
2.2.2009 12:35:00   
katja_p
No, edin js sm še kr zmatrana prišla domov: doma sm navajena, da spim z njo do 11, tam sm pa vstajala ob 8, da sem šla na zajtrk, pol sm mela pa obveznosti.

V bistvu je itak user posted image  bil ves čas s user posted image , ker sm js mela ene vaje cel dan, sm jo hodla sam podojit. Je blo pa ful dobr to, ker sta v bistvu imela priloćnost se med sabo spoznat. Ker se čez teden bolj mal vidita in se je user posted image  mal bolj navadla na njegov obraz pa glas. Res super user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
2.2.2009 13:43:29   
Lara6.11
 juhu!
Če imate probleme z temenci probajte   kremco od mustele, k se dobi v lekarni. moja je imela polno glavo temencev, pa sem mazala z mandljevim oljem, pa od nivee pa sploh ni šlo dol, pol sm kupla pa to kremo, pa je prej k v 4-ih dneh vse šlo dol, tko da zdej nima nič več. aja pa še šamponček mam tud od mustele, k preprečuje temence, pa se mi zdi uredu.

(odgovor članu Vplanu)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
2.2.2009 14:25:08   
nanaa
Ojla,

naša Hana pa je danes stara 2 mesecauser posted image user posted image .

Včeraj smo šli prvič na obisk k njenem pradedku in prababici in sta bila čisto očarana nad njo, da ne govorim, da smo prinesli polno darilov domov :).
Medva kopava Hano vsak dan, 1 x na teden pa jo namiliva, tako uživa in se vidi da ima že svoj ritem. Ob sedmih jo začneva kopat tako, da tja do 20 ih poje in potem v zibko spat, vsak dan ji dava isto pesmico (tisto lunco, ki poje), da ve, da je čas za spanje, potem še malo gleda okrog sebe potem pa zaspi tja do pol dveh zjutri potem se podojimo in nazaj spat tja do 5 ure. Se mi zdi tole kar fajn, da jo dava tako kmalu spat, da imava še nekaj časa zase pa da se navadi nekega ritma. Čez dan je pa kakor ji paše user posted image .
Mene tudi tako križ boli imam v petek masažo po porodu, da vidimo, če kaj pomaga.

se tipkamo.

(odgovor članu Lara6.11)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
2.2.2009 14:30:17   
pike
ojla

no mi je le ratalo malo pred računalnik prit. Mala je zaspala in zdaj bom imela verjetno celi dve uri časa zase. Moja pupa se ponavadi zbudi, naje, previje  nato se kako uro malo zamotiva z raznimi igračami, ležalnikom, ki vibrira nato pa spet zaspi za kaki 2 uri. Sem pa ugotovila, da proti večeru okrog 17 ali 18  ure dalje je pa budna vse do polnoči, mogoče malo drema vmes, ko jo nosimo po rokah. Zelo rada je da jo nosimo obrnjeno na trebuščku, da lahko opazuje naokrog.

Spat pa hodiva še vedno ob 00:00.

(odgovor članu Lara6.11)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
2.2.2009 14:33:56   
pike

pri nas pa imamo virozo na pohodu. Najprej je zbolel moj oče nato čez dva dni pa še mami. Zdaj samo upam, da ne bo malička kaj staknila.

Je že kateri vaš malček bil kaj bolan (vročina..)? Jaz res upam, da ne staknemo kake viroze. Jaz se zaenkrat dobro počutim. Malički pa nosek malo počistim skoraj vsak dan. Komaj čakam na pomlad, da bomo lahko več zunaj in bo manj teh prehladov.user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
2.2.2009 15:06:08   
blackcoffee
...dobro jutro! user posted image
Vplanu:
Kavica: a ni ta Dormeo ful ok. Jaz se z mojim ravno odločam kateri novi jogi pa nimam pojma za kaj naj se odločiva (ker sem zjutraj tudi čisto zlomljena user posted image ).
Sploh se ne morem spravit pisat moje porodne zgodbe, ker bi jo seveda najraje pozabila - ene ste pa res ful pridne glede tega.

ej, jogi je zakon. danes me ni več tak bolel križ. je pa res, da se je treba navadit. aja.. kupila pa sem jogi: 'Memory 2+12'.  oni 4+10 se mi je mal predrag zdel.. je pa baje mehkejši od tega, ki ga imam jaz.
tle maš link http://www.dormeo.net/ pa mal poglej..

in ja, daj napiš svojo porodno zgodbo, da vidim kaj dogajalo.. kr jaz sem po porodu rekla, da nikol več ne bom rodila!! med popadki pa sem razmišljala o tem, da bi se sploh odpovedala seksu for ever and ever,  kr mi je po desetih urah popadkov začelo hodit po glavi, kako ni vredno seksat za take bolečine. user posted image (14 ur sem se matrala).
hudirja.. zdaj se več ne spomnim tistih bolečin, kaj šele, da bi jih lahko podoživela.
po drugi strani, pa sem takooo potrebna, da glava peče. user posted image user posted image

aja.. včeri sem vas spraševala glede čišče oz. če še krvavite.
pr men je blo tako, da so bili zadnji teden zgolj izcedki - pa ne krvavi. pač neka sluz rjavkasta, roza...
pol kak dan NIČ. 
zdaj pa krvavim. pa ne mi rečt, da je možno, da je prišla menstruacija? ker po maternici me ni nič šraufalo.user posted image ja pa... a ni tako, da tiste ki dojimo je naj ne bi imele?? user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.2.2009 15:08:00 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Vplanu)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
2.2.2009 15:19:17   
petruscha
Končno mi je uspelo slikco gor naložituser posted image . Zdaj jo bom probala prlimat pa še tle, bom vidla če mi bo ratalouser posted image user posted image .

http://www.slikomat.com/slika/3548486.htm

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
2.2.2009 15:35:13   
blackcoffee
  petruscha - če bi rada fotko, da se tle vidi, moraš kopirat tist link, kjer piše 'koda za forume z vzorčkom' in jo prilepiš. user posted image
ej, luškan ta tvoj čmrl! user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.2.2009 15:39:26 >

CEPLJENJE DA ali NE?

Neposredna povezava do sporočila: 1393
2.2.2009 15:48:58   
CIPRESA
Jap črnakavica pa glih menstra je to lahko - ponavadi je taka prvič po porodu, ne čisto konkretna ampak čist neki mimuser posted image

Pike pri nas smo imeli v začetku januarja virozo, smo vsi pocepali v posteljo z 39 vročine, le tamala jo je odnesla z 37.8, pa smrkala je in kašljala malo. Tole res ni finouser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 1394
2.2.2009 15:49:40   
Anonimen
Jaz sem pa danes kar malo žalostna ... smrk smrk user posted image ... namreč malo prej sva prišli iz zadnjega tečaja masaže ... pa tako je bilo obema lušno. Tamala je ful uživala v masaži pa itak ji je bilo vse okrog ful zanimivo, jaz sem se pa tudi veliko stvari naučila in naklepetala z ostalimi mamicami. Komi čakam, da bo april ali maj, da greva še v tečaj plavanja user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1395
2.2.2009 15:52:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA
Jap črnakavica pa glih menstra je to lahko - ponavadi je taka prvič po porodu, ne čisto konkretna ampak čist neki mimuser posted image

Saj zame pa tole ne bo čisto držalo ... jaz sem jo dobila že prejšnji teden, pa tolk hude menstre še v življenju nisem imela ... ma isto kot tisti ta srednje močni popadki, me je zvijalo, da so mi kar solze dol tekle in čisto sem bila prepotena. Sem kar en Katonal pojedla, pa je bilo potem čez slabo uro toliko bolje, da sem vsaj zaspala lahko. Upam, da ne bojo zdaj vse take!!!

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1396
2.2.2009 16:57:00   
lunca81
Ciao.
Pa naj se vam še jaz pridružim,rodila sem 8.12.2008 fantka Maja:=))..berem vas sicer že dolgo,ker vse kar me zanima dobim na vašem forumu,ampak sem se komaj zdej odločila vam pisat pa ne me vprašat zakaj:))
se vam še kaj oglasim..pa lepo se imejte vse skupaj ne glede na vreme,ki je katastrofalno..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
2.2.2009 17:50:46   
nadya
IZVIRNO SPOROČILO: Kinokija

IZVIRNO SPOROČILO: nadya

Oj!

A lohk še mene na seznam? Kinokija, rodila Tino 24.12., 4570 g, 54 cm v 39. tednu.

Ej Kinkoja asi ti rodila v Lj porodnišnici? Jaz sem na ta dan rodila ob 15:39 in so se babice pri mojmu porodu pogovarjele, da je ravnokar v sosednji sobi ena rodila punčko težko 4600g user posted image

Da da, jaz sem tista. Rodila sem pa 15.27. Tvoj lovro je potem tisti, zaradi katere so me babice kar pustile samo takoj po porodu rekoč, da bo v sosednji ena lih kar rodila. Malo so vrgle na previjalno, samo plenico čet, niti zvagale je niso in zmerle. Sva z možem kar user posted image .

zdej pa lohk poveš insajderske informacije o tem, a so me kej opravljale. Nisem bila ravno tiho. user posted image

He he ne morem verjet. Men so babice rekle nej probam še mal zadržat ker majo glih en poroduser posted image  Ma kako nej zadržim?
Ja tvoji kriki so prišli tudi do moje sobe in to ob nepravem trenutku (beri; bolelo ko hudič, popadki na minuto). Je moj mož šel vrata zapret in dal muzko na glas da kao nebi slišala. Mu ni glih rataluser posted image .
Pol več nism mogla zadržvat pritiska in glavica je že začela it ven, tko da sm mojmu rekla nej gre hitr iskat babico, ker bom rodila, tko da ko so prišle se je že vidla glavca od Lovrota. Tko da se ti globoko opravičujem ampak ni šlo drugačuser posted image user posted image

So pa meni pol babice razlagale da v sosednji sobi je pa ena rodila 4600g težko deklico in da ni čudno da si vpila, ker tako velkega jenčka je pa težko ven spravt. Tko da ja so te opravljale apmpak v pozitivnem smisluuser posted image

Mi je blo pa kr groza ko sem te slišala.....user posted image

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
2.2.2009 18:10:53   
Kinokija

Oj!

A lohk še mene na seznam? Kinokija, rodila Tino 24.12., 4570 g, 54 cm v 39. tednu.

Ej Kinkoja asi ti rodila v Lj porodnišnici? Jaz sem na ta dan rodila ob 15:39 in so se babice pri mojmu porodu pogovarjele, da je ravnokar v sosednji sobi ena rodila punčko težko 4600g user posted image

Da da, jaz sem tista. Rodila sem pa 15.27. Tvoj lovro je potem tisti, zaradi katere so me babice kar pustile samo takoj po porodu rekoč, da bo v sosednji ena lih kar rodila. Malo so vrgle na previjalno, samo plenico čet, niti zvagale je niso in zmerle. Sva z možem kar user posted image .

zdej pa lohk poveš insajderske informacije o tem, a so me kej opravljale. Nisem bila ravno tiho. user posted image

He he ne morem verjet. Men so babice rekle nej probam še mal zadržat ker majo glih en poroduser posted image  Ma kako nej zadržim?
Ja tvoji kriki so prišli tudi do moje sobe in to ob nepravem trenutku (beri; bolelo ko hudič, popadki na minuto). Je moj mož šel vrata zapret in dal muzko na glas da kao nebi slišala. Mu ni glih rataluser posted image .
Pol več nism mogla zadržvat pritiska in glavica je že začela it ven, tko da sm mojmu rekla nej gre hitr iskat babico, ker bom rodila, tko da ko so prišle se je že vidla glavca od Lovrota. Tko da se ti globoko opravičujem ampak ni šlo drugačuser posted image user posted image

So pa meni pol babice razlagale da v sosednji sobi je pa ena rodila 4600g težko deklico in da ni čudno da si vpila, ker tako velkega jenčka je pa težko ven spravt. Tko da ja so te opravljale apmpak v pozitivnem smisluuser posted image

Mi je blo pa kr groza ko sem te slišala.....user posted image

Ahaha, a veš, da se spomnim dej tvojga moža, k je zaprl vrata, črne lase ima ne?

Drgač sem kr mal jezna na G, ker baje te pri ocenjeni teži + 4kg dajo na CR, men so pa rekl, da ima najbrž okol 3950 g. Sam, da bi pršparal na dnarju matr jim user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
2.2.2009 18:19:21   
blackcoffee
user posted image BOŽIČKOVI POMAGAČI 2008      user posted image         user posted image    

user posted image

user posted image

user posted image
03. 09. 2008
1. MoonEve  - Luna (? g, ?cm) (PDP 12.12.08 - 27. teden)

07. 10. 2008
2. Mettyy - Tian (1275g, 39cm)  (PDP 20. 12. 08 - 29. teden) 

20. 10. 2008
3. Saššša  - Ajda (1.490 g, ?cm) (PDP 01.12.08 - 35. teden)

Živa (1.630 g, ?cm) (PDP 01.12.08 - 35. teden)

21. 10. 2008
4. didyi - Klara (1370 g, 37 cm) (PDP 25.12.08 - 29. teden)

30. 10. 2008
5. žabicamala  - Žan Luka (1.890g, 44,5 cm) (PDP 25.12.08 - 32. teden)

06. 11. 2008

6. Lara - Lara (2790g, 48 cm) (PDP 10.12.08 - 35. teden)

14. 11. 2008
7. Vrtnica 21 - Brina (2.820, 49 cm) (PDP 6.12.08 - 37. teden)

18.11.2008
8. Jagodinka - Filip (2465g, 48 cm) (PDP 10.12.08 - 37. teden)

20.11.2008
9. Splet.ka - Zoja (3240g, 50 cm) (PDP 03.12.08 - 38. teden)

20.11.2008
10. Otika - Neža (2370g, 49 cm)  (PDP 04.12.08 - 38. teden)

22.11.2008

11. Tany83 - Melanie (?g, ?cm)  (PDP 05.12.08 - 38. teden)

25. 11. 2008
12. MajcikaLeja (3370g, 51cm)  (PDP 12. 12. 08  - 38. teden)
13.
Pikanai  -  Tita - (3240g, 50.5cm)  (PDP  02. 12. 08 - 39. teden)
14. *Mateja  - Žan (2660g,  49cm) (PDP 13. 12.08 - 38. teden)

26. 11. 2008
15. pike  - Valentina - (3600g, 53cm)    (PDP  11. 12. 08 - 39. teden)

27. 11. 2008
16. SanMat -  Svit (2530g, 49cm)   (PDP  08. 12. 08 - 38. teden)
17. gemina - Matija (2750g, 48cm)  (PDP  02. 12. 08 - 39. teden)
18. Claudi - Žan (3640g, 52cm)  (PDP  02. 12. 08 - 39. teden)

28. 11. 2008
19. Miracleme - Manca - (  ?  g,  ? cm)  (PDP  06. 12. 08 - 39. teden)

30. 11. 2008
20. teja* - Nika
- (3560g, 50cm)  (PDP  08. 12. 08 - 39. teden)

01. 12. 2008 
21. Zverinca - Jernej (2800g, 49cm)  (PDP  19. 12. 08 - 39. teden)
22. Detece - Ruj (2660g, 49cm)  (PDP  01. 01. 09 - 36. teden)
23. andya - Enia (2345g, 50cm) (PDP 14.12.08 - 38.teden)

02. 12. 2008
24. 5ra_28 Tai (3120g, 53cm)  (PDP  06. 12. 08 - 40. teden)
25. Arupnik3 - Tjaša - (3160 g,  50 cm)  (PDP  09. 12. 08 - 39. teden)
26. Nanaa -  Hana - ( 2980 g,  51 cm)  (PDP  19. 12. 08 - 38. teden)
27. ursulla -  Nejc (3645g, 52cm)  (PDP  15. 12. 08 - 38. teden)

03. 12. 2008
28. Tejci01 Martin (2910g, 52cm)  (PDP  13. 12. 08 - 39. teden)
29. LUNA06 Svit (3875g, 53cm)  (PDP  15. 12. 08 - 38. teden)
30. ajda26 deček (3580g, 52cm)  (PDP  12. 12. 08 - 39. teden)

04. 12. 2008
31. Hektorina Aljaž (3470g, 52cm)  (PDP 08. 12. 08 - 39. teden)
32. CIPRESA -  Anja - (3220 g,  52 cm)  (PDP  02. 12. 08 - 40. teden)
33. roal -  Ajda - (3190 g,  49 cm)  (PDP  02. 12. 08 - 40. teden)

05. 12. 2008
34. Miši -  Lana - (3410 g,  51 cm)  (PDP  13. 12. 08 - 39. teden)
35. Tajka -  Ana - (3330g,  52 cm)  (PDP  08. 12. 08 - 39. teden)
36. katja_p -  Tjaša - (3450 g,  50 cm)  (PDP  05. 12. 08 - 40. teden)
37. mamabranka - Vid - (3090g, 51cm) (PDP 5.12.08 - 40.teden)
38. Vplanu - Tia - (3100g, 51cm ) (PDP 9.12.08 - 40.teden)
39. bibabuba - deček - (3240g, 51cm) (PDP 18.12.08 - 38.teden)
40. YOZIKA- deček- (3700g. 54 cm) (PDP 16. 12. 08- 38 teden)

06. 12. 2008
41. pikamiša - Klara - (3300 g,  50 cm)  (PDP  10. 12. 08 - 39. teden)

07. 12. 2008
42. Ana Luna - Jaš Maj -(3380g, 52cm) 
(PDP 03. 12. 08 - 40. teden)
43. Blackcoffee - Thor -(3860g, 51,5cm) (PDP 1.12.08 - 41.teden)
44. wildfire - Manca -(3220g, 51cm) (PDP 2.12.08 - 41.teden)

8.12.2008
45. Lonja - Manca -(4280g, 52cm) (PDP 13.12.08 - 39.teden)
46.taša.m - Lara - (3830g, 57cm) (PDP 3.12.08 - 41.teden)
47. patkapatatka - Lili (3400g, 49,5 cm) (PDP 13.12.08 - 40.teden)
48. lunca81 - Maj -(g, cm) (PDP ?.12.08 - ?.teden)

10.12.2008
49. mam32 Luna (3000 g, 48,5cm) (PDP 10.12.08 - 40.teden)
50. skorpika - Matic -(3240g, 51cm) (PDP 3.12.08 - 41.teden)

11.12.2008
51. nAny84 - Živa (3530 g, 52cm)  - (PDP 12.12.08 - 40.teden )

12.12.2008
52. martka - Gaja (3010g, 49cm) (PDP 6.12.08 ali 12.12.08- 40.teden)
53. medika13 - Pika (3370g, 50cm) (PDP 13.12.08 - 41.teden)
54. .Evelyn. - Evelin (4030g, 52cm) (PDP 20.12.08 - 39.teden)

13.12.2008
55. Bimba80 - Erin (3510g, 50 cm) (PDP 6.12.08, 42.teden)
56. _Sanja_* - Nal (3310g, 50cm) (PDP 21.12.08 - 39.teden)
57. Julijana - Nace (3720g, 53cm) (PDP 13.12.08 - 40.teden)

14. 12. 2008
58. mami1979 -Matevž (3880g, 52cm) 
(PDP 12. 12. 08 - 41. teden)

15.12.2008
59. pišapela - Tiara (3910g, 51 cm) (PDP 12.12.08, 41.teden)
60. JAPE -Nika (3660g, 54 cm) (PDP 13.12.08 - 41.teden)
61. Moonshine - Zala (4020g, 55 cm) (PDP 9.12.08, 41.teden)

16.12.2008
62. Puella - Ivana (3580 g, 53 cm) (PDP 15.12.08, 40.teden)

17.12.2008
63. Nincica1 - Timon (4250 g, 53 cm) (PDP 20.12.08, 40. teden)
64. Suni - Živa (? g, ?cm) (PDP16.12.08, 40. teden)

18.12.2008
65. Neisha80 - Urban (3670 g, 53 cm) (PDP 15.12.08, 40.teden)
66. december28 - Just (? g, ?cm) (PDP 12.12.08, 41. teden)
67.anamari - Anže (3800 g, 53 cm) (PDP 19.12.08, 40. teden)
68. teja - Teja (3550g, 54cm) (PDP 21.12.08, 40. teden)

19.12.2008
69. pumpkin23 - Jaka (2770g, 50 cm) (PDP 17.12.08, 40. teden)

21.12.2008

70. uršula83 - Blaž (3160g, 51 cm) (PDP 17.12.08, 40. teden)

23.12.2008
71. petruscha - Leon (3540g, 53 cm) (PDP 19.12.08, 41. teden)

24.12.2008
72. nadya - Lovro (3830g, 53cm) (PDP18.12.08, 41. teden)
73. lollypop
- Neža (2960g, 54cm) (PDP 16.12.08, 41. teden)
74. robidka - Vita (3340 g, 50 cm) (PDP 12.12.08, 42. teden)
75. Kinokija - Tina (4570 g, 54 cm) (PDP ?.12.08, 39. teden)

26.12.2008

76. Tinca123
- Patrik (2600g, 49cm) (PDP 26.12.08, 40. teden)

30.12.2008
77. čebeli - Doroteja (3080g, 57cm) (PDP18.12.08, 42. teden)
78. Abi - Gašper (4600g, 57cm) (PDP28.12.08, 40. teden)

31.12.2008
79. **NiNa**Vita (3900g, 55cm) (PDP 19.12.08, 42. teden)

31.12.2008
80. Lyla - Tim (3960g, 55cm) (PDP ?, 42. teden)

08.01.2009
81. Ninica04- Anja (4050g, 52cm) (PDP 23.12.08, 42. teden)

13.01.2009
82. *nina*- Gaja (3600g, 52cm) (PDP 25.12.08, 42. teden)

user posted image

Im
amo:  83 user posted image (*dvojčici) in 82 mamic user posted image
  user posted image  = 47 punčk 
  user posted image   = 35 fantkov 

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.2.2009 18:20:04 >

CEPLJENJE DA ali NE?

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.