|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
2.2.2009 14:44:01   
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Dan!

Čestitke za 10.del, ste res pridne čveke in priden čvekač user posted image .
Me ni blo že sto let na plan, ni časa, sem brez službe, nimam časa sploh user posted image .
No mi2 sva tud že v vrtcu se mamo super fino, mal sicer pojoka ko grem, pol je pa kuj kul. Ma ful fine vzgojiteljice in še enga luštnga pomočnika vzgojitelja, Čukca Jerneja user posted image . Je Zala zaljubljena vanga čiiist! Je res luštn, ga majo otroci ful radi, še mamice ful z veseljem po otroke hodmo user posted image .
A je še kej novga pr nas, no v bistvu ne, razen to, da se mi zdi, da bomo vsak cajt dobili vsaj še 2, če ne kr 4 zobke. Jo kr matra revco, pol je pa še neki prehlajena, pa smrava, tko da zdej mamo parne kopeli, pa inhalacije doma narjene, pa brisanje noska, pa ..... vsega po mal.
No sam da veste, da sem še med živimi!

Vsem februarčkom in februarčicam, ki ste vpihnili prvo svečko želiva z madam VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!

Ooooooo, Bajssisita, ma forum takoj zazivi ko se ti prikazes iz vesoljne Gorenjske.... lupcka Zali.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

O hvala Stipe, lepa dobrodošlica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A lubčka pa sam Zali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Dobr da je šefla tok deleč, če ne bi si ne upala tkole napisat, k bi lohk z metlo prletela me nabutat user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 101
2.2.2009 14:44:03   
Stipe air force

Joj pr nas tud mormo še tortico naročit, pa se tud jaz še sprašujem kje bi jo, pa kakšno obliko tud. Sploh nimam idej user posted image

Jaz sem narocilo torte za Caricin rd prepustu Sefli user posted image ...., jaz se bom bolj potrudu za baseeeee.... user posted image !!!!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 102
2.2.2009 14:45:16   
Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Dan!

Čestitke za 10.del, ste res pridne čveke in priden čvekač user posted image .
Me ni blo že sto let na plan, ni časa, sem brez službe, nimam časa sploh user posted image .
No mi2 sva tud že v vrtcu se mamo super fino, mal sicer pojoka ko grem, pol je pa kuj kul. Ma ful fine vzgojiteljice in še enga luštnga pomočnika vzgojitelja, Čukca Jerneja user posted image . Je Zala zaljubljena vanga čiiist! Je res luštn, ga majo otroci ful radi, še mamice ful z veseljem po otroke hodmo user posted image .
A je še kej novga pr nas, no v bistvu ne, razen to, da se mi zdi, da bomo vsak cajt dobili vsaj še 2, če ne kr 4 zobke. Jo kr matra revco, pol je pa še neki prehlajena, pa smrava, tko da zdej mamo parne kopeli, pa inhalacije doma narjene, pa brisanje noska, pa ..... vsega po mal.
No sam da veste, da sem še med živimi!

Vsem februarčkom in februarčicam, ki ste vpihnili prvo svečko želiva z madam VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!

Ooooooo, Bajssisita, ma forum takoj zazivi ko se ti prikazes iz vesoljne Gorenjske.... lupcka Zali.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

O hvala Stipe, lepa dobrodošlica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A lubčka pa sam Zali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Dobr da je šefla tok deleč, če ne bi si ne upala tkole napisat, k bi lohk z metlo prletela me nabutat user posted image user posted image user posted image user posted image

ha, ha.... ni nevarnosti... Sefla ma vas rada user posted image  user posted image  user posted image ... (bere noc in dan.... user posted image  user posted image  user posted image )

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 103
2.2.2009 14:45:44   
Bajsa
Mmmmmm base, jaz sem lih prej eno dobila, njami je dobra.... Sicer taka za kuhat, tko da jo bomo ponucal za joto. Njami!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 104
2.2.2009 14:51:16   
Stipe air force

Mmmmmm base, jaz sem lih prej eno dobila, njami je dobra.... Sicer taka za kuhat, tko da jo bomo ponucal za joto. Njami!!!!!

Jota, brez base ni jota user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 105
2.2.2009 14:52:16   
Bajsa
Ja maš prov, taka al pa drugačna basa, vsaka paše k joti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 106
2.2.2009 15:01:52   
Stipe air force
Mas kako slikco Zale... jo nisem vidu od polet... user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 107
2.2.2009 15:06:38   
dolenjka
Bajsa pi*kicaa smotana user posted image  kej si ti user posted image  Mater si upaš tkole na daljavo user posted image  ti kar izzivaj, sam da ne bo čukca tvoj kiflc po loki lovil kej user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 108
2.2.2009 15:12:50   
ella79
lillchy kok imate lepo, k v pravljici user posted image sicer pa poznam un konc, pa vem da je res prav luštno user posted image user posted image user posted image

listek user posted image user posted image user posted image pozdravite, da boste lahko konec tedna fajn praznovali

bajsa kje imate Zalo v vrtcu, k tja bi pa še jaz Zojo vpisala user posted image user posted image user posted image

dobra tortica je sigurno v lunci user posted image

evo midve že doma, mal pomalcali, Zoja je itak kosilo že v varstvu jedla, tako da danes imava vleik časa en za drugo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 109
2.2.2009 15:17:06   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image

Ginekolog se naveliča šariti po ženskih organih in se odloči, da bo šel za avtomehanika.
Pride do prvega avtomehanika in mu razloži svoj problem.
"Prav" - odvrne mehanik ."Takole bova naredila. Tukaj imaš eno mašino. Če jo boš znal razdreti, bo tvoja plača 60 jurjev, če pa jo boš znal sestaviti, boš imel 100 jurjev plače."
Res ginekolog razstavi in sestavi mašino, mehanik pa ga opazuje.
Ko konča mu rece:
"V redu, sprejet si, plače pa boš imel 150 jurjev ."
Začuden ginekolog:"Zakaj pa 150 jurjev?"
Mehanik mu pojasni:"Glej, mašino si pravilno razstavil. Tudi sestavil si jo pravilno. Ampak, da si vse to naredil skozi auspuh , za to ti dam pa še dodatnih 50 jurjev."

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 110
2.2.2009 15:17:25   
lillchy123
listek, jst bom sama pekla. v petek bom navadna okrogla tortica, pa gor kaka figurca, za v soboto se pa še nisem čist odločla. bo nutelina tortica verjetn bo  v obliki kužka. bom dons naštudirala, k bojo tud vabila v tem stilu. za v petek pa ne vem, kakšno torto naj nardim. nutelina jim že iz ušes gleda, ker sem jim polet dala recept in je zdej skoz aktualna. mal študiram da bi sadno nardila -jagode in banane.

bamby,  ti si mela sadno tortico, ne? Kako se nardi tista krema?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 111
2.2.2009 15:18:27   
nizy
ella- maš službo ob Savi mogoče user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 112
2.2.2009 15:18:35   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

lillchy kok imate lepo, k v pravljici user posted image sicer pa poznam un konc, pa vem da je res prav luštno user posted image user posted image user posted image

listek user posted image user posted image user posted image pozdravite, da boste lahko konec tedna fajn praznovali

bajsa kje imate Zalo v vrtcu, k tja bi pa še jaz Zojo vpisala user posted image user posted image user posted image

dobra tortica je sigurno v lunci user posted image

evo midve že doma, mal pomalcali, Zoja je itak kosilo že v varstvu jedla, tako da danes imava vleik časa en za drugo user posted image

ella hvala, upam, da se pocajtamo ja. No mormo se user posted image  Pa vi? ste lepo praznovali? sej verjetno si kakšno slikco že dala gor kaj si lepga in dobrga spekla ane, ampak jest nisem nič brala za nazaj, pa bi te prosila, če daš še kakšno fotko gor user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 113
2.2.2009 15:22:15   
Bajsa
Ella v Škofji Loki, enota Čebelica user posted image , žal smo zasedeni, so samo izbranci dobili mesto user posted image user posted image user posted image user posted image hecam se user posted image . Jaz sem fuuuul zadovoljna, pa ne govorim zarad Jerneja zdej, na sploh mi je super, tud Nika in Irena sta zelo zelo dobri vzgojiteljici! Mal me sicer moti, ker majo res majhen prostor, ampak drgač se majo pa prov super. Grejo ven, razen ko pada dež al pa sneg, jih natovorjo v en tak velik voziček, k mu pravjo mini bus in gasa na zrak. Men je res super!

Evo Stipe kuj zdele bom dodala kšno slikco v album, sam zate!

šefla sej veš, da tebe upam hecam, sam k si deleč deleč stran, drggač s tabo ni češenj za zobat user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 114
2.2.2009 15:22:34   
ella79
listek ja res je fajn pihat prvo svečko user posted image slikce pa še nisem pripopala, bom danes

lillchy jaz sem delala črni gozdiček in je bila fenomenalna user posted image user posted image dobra že, lepa malo manj user posted image user posted image bom zdele slikce z fotoaparata dala, pa da vidmo, kakšna je na sliki user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 115
2.2.2009 15:28:05   
lillchy123

listek ja res je fajn pihat prvo svečko user posted image slikce pa še nisem pripopala, bom danes

lillchy jaz sem delala črni gozdiček in je bila fenomenalna user posted image user posted image dobra že, lepa malo manj user posted image user posted image bom zdele slikce z fotoaparata dala, pa da vidmo, kakšna je na sliki user posted image

kako  pa se to nardi?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 116
2.2.2009 15:29:32   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

kako  pa se to nardi?

takole... http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=8139&offset=40

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 117
2.2.2009 15:32:38   
nizy
tudi moja današnja torta je bila dobra , sam zunanji videz je šepal user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 118
2.2.2009 15:33:40   
pina-1
lilči, jaz sem delala vanilijevo kremo, po receptu od blaže.Se pa ta krema kuha. JE pa tudi zelo dobra tista krema od dolcele, ki je pakirana kot puding. ODvisno kolko se ti da packat.

ella, dej prilimaj kako slikico. Sploh ne dvomim, da je bla tortica lepauser posted image user posted image

bajsa, samo da ste še živi. Od kar ste se preselili, samo še joto kuhate in nimaš cajta za RR ne?user posted image

stipe, blaža ma pa bolnico franjo doma. JE možek bolan in so danes še vsi doma, zato se ne utegne oglasit

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 119
2.2.2009 15:35:14   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

tudi moja današnja torta je bila dobra , sam zunanji videz je šepal user posted image

pokaži, da strokovno ocenimo.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 120
2.2.2009 15:42:14   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

listek user posted image
ta vikend nas bo pa kr neki praznoval user posted image  mi bomo v petek popoldne, v soboto pa pride še moja familyuser posted image
2 tortici- jeeeee!

ja res nas bo kar nekaj praznovalo ja. In kar 1 leto bojo stari, sploh ne morem verjet user posted image user posted image  Mi bomo mel tud dve tortici. A boš ti sama pekla, ker sem vidla kok so ble ene pridne s torticami. Mi jih bomo kar naročili, ena bo medvedek Pu, ena bo pa ribica Nemo verjetno.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Davida da se čimprej pozdraviuser posted image

kako ste pridni, kar 2 torticeuser posted image mi bomo mel eno... ni denarja za 2user posted image saj bi jo mogoče sama spekla, samo kje, bo polomijauser posted image pa saj še modelčka nimamuser posted image

Nič, gremo kosilat počasi...

dober tek user posted image

sej pri nas bo eno tortico prnesla teta od mojga user posted image user posted image  eno bova pa midva naročila ja, sam še ne vem kje. A kej poznate kakšno dobro slaščičarno?

Listek, v Kranju je ta daleč najboljša baje...majo res ful dobre tortice!

http://www.kraljevi-mignon.si/

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 121
2.2.2009 15:43:35   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

lilči, jaz sem delala vanilijevo kremo, po receptu od blaže.Se pa ta krema kuha. JE pa tudi zelo dobra tista krema od dolcele, ki je pakirana kot puding. ODvisno kolko se ti da packat.

ella, dej prilimaj kako slikico. Sploh ne dvomim, da je bla tortica lepauser posted image user posted image

bajsa, samo da ste še živi. Od kar ste se preselili, samo še joto kuhate in nimaš cajta za RR ne?user posted image

stipe, blaža ma pa bolnico franjo doma. JE možek bolan in so danes še vsi doma, zato se ne utegne oglasit

o shit...user posted image upam da bo pr Blazi NOB zmagal in bodo osvobodili bollnico Franjo... user posted image  in da se bo kej javla.... user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 122
2.2.2009 15:44:20   
Bajsa
Ja klinac kuhamo joto, na mojo žalost sam uno v loncu na šporgetu user posted image . Evo slikce dodane, v albumu ta mal novejše. Da boste vidl našo madam kako je že zrasla user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 123
2.2.2009 15:48:15   
Stipe air force

Ja klinac kuhamo joto, na mojo žalost sam uno v loncu na šporgetu user posted image . Evo slikce dodane, v albumu ta mal novejše. Da boste vidl našo madam kako je že zrasla user posted image

jota je ipak jota.... bilo kakva da je, dobra je, vrag ti sricu odnia... user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 124
2.2.2009 15:51:30   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

listek user posted image
ta vikend nas bo pa kr neki praznoval user posted image  mi bomo v petek popoldne, v soboto pa pride še moja familyuser posted image
2 tortici- jeeeee!

ja res nas bo kar nekaj praznovalo ja. In kar 1 leto bojo stari, sploh ne morem verjet user posted image user posted image  Mi bomo mel tud dve tortici. A boš ti sama pekla, ker sem vidla kok so ble ene pridne s torticami. Mi jih bomo kar naročili, ena bo medvedek Pu, ena bo pa ribica Nemo verjetno.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Davida da se čimprej pozdraviuser posted image

kako ste pridni, kar 2 torticeuser posted image mi bomo mel eno... ni denarja za 2user posted image saj bi jo mogoče sama spekla, samo kje, bo polomijauser posted image pa saj še modelčka nimamuser posted image

Nič, gremo kosilat počasi...

dober tek user posted image

sej pri nas bo eno tortico prnesla teta od mojga user posted image user posted image  eno bova pa midva naročila ja, sam še ne vem kje. A kej poznate kakšno dobro slaščičarno?

Listek, v Kranju je ta daleč najboljša baje...majo res ful dobre tortice!

http://www.kraljevi-mignon.si/

hvala jencili, si bom pogledala user posted image   Naš škratek je zdele spal 2 uri user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?