Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 11:53:41
|
|
|
|
petra1978
|
Moj je bil zadnjič v nočni in so šli malo v pekarno pogledat, pa so jim tam dali za nočno malico vsakemu eno žemljo. Na koncu so vsi imeli eno žemljo dovolj, moj je pa njegovo prinesel domov. Zdaj pa poglejte, kaj so spekli peki ponoči:
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 11:55:38
|
|
|
|
petra1978
|
Tako, Gal je zaspal, jaz grem kanelone naredit do konca, ob 13.45 pa imamo slikanje kolkov. Držite pesti, da bo vse OK.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 12:08:20
|
|
|
|
petra1978
|
Lara, ne vem, če sem te že vprašala; imam grelni kabel in grelni kamen, če mogoče rabiš za Lexa. Oboje še super dela in se mi samo potika doma.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 12:23:37
|
|
|
|
Marsy
|
Ojla! A ve kaj dajete tiste kapljice AD3 ali D3? Jaz do 3 mesecev nisem dajala, ker je (kao) imela krčke, pa mi je dohtar zdej vsilil D3. Pa nisem glih navdušena, da bi ji to dajala...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 12:27:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Mi smo imeli pa včeraj krst. ... daj kako slikico gor.... Mi imamo v soboto....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 12:29:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kako vas vaši otročki opozorijo, da so lačni? naš nič
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 12:32:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Ojla! A ve kaj dajete tiste kapljice AD3 ali D3? Jaz do 3 mesecev nisem dajala, ker je (kao) imela krčke, pa mi je dohtar zdej vsilil D3. Pa nisem glih navdušena, da bi ji to dajala... jaz sem mu dajala od začetka ad3..ko je že imel krče, sedaj mu pa redno dajem 1kapljico d3 na dan
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 12:43:33
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Ojla! A ve kaj dajete tiste kapljice AD3 ali D3? Jaz do 3 mesecev nisem dajala, ker je (kao) imela krčke, pa mi je dohtar zdej vsilil D3. Pa nisem glih navdušena, da bi ji to dajala... jaz sem mu dajala od začetka ad3..ko je že imel krče, sedaj mu pa redno dajem 1kapljico d3 na dan Jaz dajem pa Oleovit (pediatrinja predlagala, če bi mela krčke po ad3, no in jih tudi je). Treba je dat samo eno kapljico.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 12:59:26
|
|
|
|
Marsy
|
'Moj' pediater je tudi hotel dati nekaj drugega - mogoče Oleovit? Pa menda pe ni bilo dobavljivo? Je pa Kaji predpisal 3 kapljice D3 dnevno. Vam pa po 1? Pa hranite kapljice v hladilniku?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 13:02:29
|
|
|
|
Marsy
|
Pa prejle med dojenjem sem spet čist živčna ratala... Iz druge dojke mi med dojenjem mleko dobesedno šprica. In mi premoči tudi prsne blazinice, tko da se mi kar iz modrca cedi. A je to normalno? Koliko mleka gre pri tem v nič . No, čeprav je men to skos manj smešno. Sem mislila na začetku, da se to dogaja, dokler se dojenje ne uteče, se mi pa zdi, da je skos hujše. A ne obstajajo neke smešne plastične 'šalčke', ki se dajo na prsi, da lovijo mleko? Mislim, s kakšnimi stvarmi se moram ubadat...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 13:07:40
|
|
|
|
urska238
|
jaz dajem Mateju AD3 kapljice; mu je pediater predpisal na prvem pregledu po 5 kapljic, ampak postopoma- prvi dan sm mu dala 1, ker je blo vse ok, je drugi dan dobil 2 itn. Matej nikoli ni imel krčev; ne po kapljicah, ne drugače Ko smo pa imeli pa pregled en mesec nazaj, sem pa pozabila vprašat, če naj mu zdaj dajem kaj več kapljic... ma, jst mu jih zdej dam kr po 7... jutri imamo pregled, pa morm še to vprašat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 13:09:16
|
|
|
|
urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Pa hranite kapljice v hladilniku? jst ne... na sobni temperaturi jih mam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 13:11:56
|
|
|
|
urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kako vas vaši otročki opozorijo, da so lačni? naš nič naš tudi nič... midva jeva nekak na 3 ure; včasih na 4, če sva malo dlje zunaj... no, edino zjutraj, ko se zbudi po 9, 10 al pa po 11 urah spanja, pa se začne kr fajn jokat, če ga še mal pustim v posteljci
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 13:13:23
|
|
|
|
urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Tako, Gal je zaspal, jaz grem kanelone naredit do konca, ob 13.45 pa imamo slikanje kolkov. Držite pesti, da bo vse OK. držimo pesti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 13:15:16
|
|
|
|
urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Jaz pa mojega pikca peljem h zdraniku, grozno kašlja in je čisto bogi. na čim hitrejše okrevanje se pridružujem tut jst
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 13:18:40
|
|
|
|
urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Moj je bil zadnjič v nočni in so šli malo v pekarno pogledat, pa so jim tam dali za nočno malico vsakemu eno žemljo. Na koncu so vsi imeli eno žemljo dovolj, moj je pa njegovo prinesel domov. Zdaj pa poglejte, kaj so spekli peki ponoči: ni čudn, da so mel eno zadost ... ma sej je skor večja od Gala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 13:21:36
|
|
|
|
urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: urska238 dobro jutro... punce, kaj je hladna sterilizacija? ena izmed metod, kjer se pač ne uporablja vročina. Recimo kake kemikalije, žarčenje,... V zvezi s čim konkretno, pa ti tudi jaz bolj konkretno odgovorim na grizalu (za zobke); so navodila,da je treba hladno sterilizirati... pa nism lih vedla,kaj morm v bistvu nardit... hvala vsem za odgovore
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 13:30:31
|
|
|
|
urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft lana neja se je prvič obrnila 19.1. Bravo punca..... pa glih za moj RD.... -hvala Lara je pa prej zagrabla tisto ročko, s kateri potegneš in igračka zapoje.... madonca ne vem, kako bi napisala, upam, da bo dovolj razumljivo.... je tako držala, da tista kravca kr trokirat začela,.,, te razumem..........mi mamo ježka...........in odkar je pošinla za kaj se gre.........samo brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr................poslušam....... Mateju pa sploh niso zanimive te igračke; ga dam velikrat na hrbet, pa loka gor, da bi se ja kej igral, on pa nič; kot da ne bi bilo igrač... na trebuščku je pa ful rad, pa skoz gleda risbice, najbolj ma pa rad tisto pikapoko, ki šumi, jo skoz v usta daje... no, zdej se je začel že ful odrivat (in to nazaj ), ga dam na sredino igralnega centra, čez 5 minut, pa sam še glava na igralnem centru, trebušček in nogice pa na tepihu bom kkšno slikco dala gor,da boste vidle, kam zlezemo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 13:34:23
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Ojla! A ve kaj dajete tiste kapljice AD3 ali D3? Jaz do 3 mesecev nisem dajala, ker je (kao) imela krčke, pa mi je dohtar zdej vsilil D3. Pa nisem glih navdušena, da bi ji to dajala... jest jih Sari tut nism dajala prve tri mesce, ker jo je zvijal. zdej jih pa dajem kadar se spomnim in jo nil več ne zvija. sam revca boga se ful pači, ker najprej tko z veseljem usta odpre ker pričakuje ta sladke kaplice, pol pa dobi ta gravž. bošček mali. probej ji zdaj spet dajat, ker je mogoče ne bo več zvijal. pa še problem je v tem, da naši mali septemberčki zaenkrat niso deležni dost sončka da bi dobil vitamin d. tko da je fajn da dobi kaplice.. sej najbolj da bi jih še jest začela jemat, ker men tut mal manjka tega vitamina.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 13:35:08
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Moj je bil zadnjič v nočni in so šli malo v pekarno pogledat, pa so jim tam dali za nočno malico vsakemu eno žemljo. Na koncu so vsi imeli eno žemljo dovolj, moj je pa njegovo prinesel domov. Zdaj pa poglejte, kaj so spekli peki ponoči: kašna fest žemlca, pa še fest fantek jo merka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 13:36:28
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy 'Moj' pediater je tudi hotel dati nekaj drugega - mogoče Oleovit? Pa menda pe ni bilo dobavljivo? Je pa Kaji predpisal 3 kapljice D3 dnevno. Vam pa po 1? Pa hranite kapljice v hladilniku? oleovit so avstrijske kapljice in jih ma pri nas samo par lekarn. Sari je tut predpisal 3 kapljice dnevno, pa jest jih hranim na sobni temperaturi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 13:37:39
|
|
|
|
lana luna
|
na grizalu (za zobke); so navodila,da je treba hladno sterilizirati... pa nism lih vedla,kaj morm v bistvu nardit... hvala vsem za odgovore jest sem sam pod krop vodo fejst splaknila pa ga dala za en cajt v hladilnik.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 13:39:55
|
|
|
|
lana luna
|
A ne obstajajo neke smešne plastične 'šalčke', ki se dajo na prsi, da lovijo mleko? Mislim, s kakšnimi stvarmi se moram ubadat... ja obstajajo. od aventa. zih jih majo v BC al pa v lekarni. pa vesela bod da je dovolj mleka pr bajt. mene je zanč skor na rit vrgl k sm šla u milerja po aptamil za vsak slučaj. sem komej mela dost dnarja sabo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 13:39:55
|
|
|
|
urska238
|
no, tkole ga jst položim na igralni center... po parih minutah pa takole zlezemo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 13:41:07
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: urska238 no, tkole ga jst položim na igralni center... po parih minutah pa takole zlezemo sam mi ni čist jasn kako mu rata tko se prkotalit
|
|
|
kako ti bo ime?klitiaKdo vam je pomagal pri izbiri imena vašega dojenčka?sami (
17%)
mož/partner (
75%)
drugi otroci (
4%)
drugi sorodniki (
0%)
prijatelji (
0%)
drugo (
4%)
Število vseh glasov: 71Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!