|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
2.2.2009 11:53:41   
petra1978
Moj je bil zadnjič v nočni in so šli malo v pekarno pogledat, pa so jim tam dali za nočno malico vsakemu eno žemljo. Na koncu so vsi imeli eno žemljo dovolj, moj je pa njegovo prinesel domov. Zdaj pa poglejte, kaj so spekli peki ponoči:

user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
2.2.2009 11:55:38   
petra1978
Tako, Gal je zaspal, jaz grem kanelone naredit do konca, ob 13.45 pa imamo slikanje kolkov. Držite pesti, da bo vse OK.

Neposredna povezava do sporočila: 2177
2.2.2009 12:08:20   
petra1978
Lara, ne vem, če sem te že vprašala; imam grelni kabel in grelni kamen, če mogoče rabiš za Lexa. Oboje še super dela in se mi samo potika doma.

Neposredna povezava do sporočila: 2178
2.2.2009 12:23:37   
Marsy
Ojla!

A ve kaj dajete tiste kapljice AD3 ali D3?
Jaz do 3 mesecev nisem dajala, ker je (kao) imela krčke, pa mi je dohtar zdej vsilil D3. Pa nisem glih navdušena, da bi ji to dajala...

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

Neposredna povezava do sporočila: 2179
2.2.2009 12:27:50   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

Mi smo imeli pa včeraj krst.

...user posted image   daj kako slikico gor....   Mi imamo v soboto....

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
2.2.2009 12:29:07   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kako vas vaši otročki opozorijo, da so lačni?

naš ničuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
2.2.2009 12:32:08   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Ojla!

Jaz do 3 mesecev nisem dajala, ker je (kao) imela krčke, pa mi je dohtar zdej vsilil D3. Pa nisem glih navdušena, da bi ji to dajala...

jaz sem mu dajala od začetka ad3..ko je že imel krče, sedaj mu pa redno dajem 1kapljico  d3 na dan

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
2.2.2009 12:43:33   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Ojla!

jaz sem mu dajala od začetka ad3..ko je že imel krče, sedaj mu pa redno dajem 1kapljico  d3 na dan

Jaz dajem pa Oleovit (pediatrinja predlagala, če bi mela krčke po ad3, no in jih tudi je). Treba je dat samo eno kapljico.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
2.2.2009 12:59:26   
Marsy
'Moj' pediater je tudi hotel dati nekaj drugega - mogoče Oleovit? Pa menda pe ni bilo dobavljivo?

Je pa Kaji predpisal 3 kapljice D3 dnevno. Vam pa po 1?

Pa hranite kapljice v hladilniku?

www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
2.2.2009 13:02:29   
Marsy
Pa prejle med dojenjem sem spet čist živčna ratala...
Iz druge dojke mi med dojenjem mleko dobesedno šprica. In mi premoči tudi prsne blazinice, tko da se mi kar iz modrca cedi. A je to normalno?

Koliko mleka gre pri tem v nič user posted image . No, čeprav je men to skos manj smešno. Sem mislila na začetku, da se to dogaja, dokler se dojenje ne uteče, se mi pa zdi, da je skos hujše.

A ne obstajajo neke smešne plastične 'šalčke', ki se dajo na prsi, da lovijo mleko? Mislim, s kakšnimi stvarmi se moram ubadat...

www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
2.2.2009 13:07:40   
urska238
jaz dajem Mateju AD3 kapljice; mu je pediater predpisal na prvem pregledu po 5 kapljic, ampak postopoma- prvi dan sm mu dala 1, ker je blo vse ok, je drugi dan dobil 2 itn. Matej nikoli ni imel krčev; ne po kapljicah, ne drugače user posted image  Ko smo pa imeli pa pregled en mesec nazaj, sem pa pozabila vprašat, če naj mu zdaj dajem kaj več kapljic... ma, jst mu jih zdej dam kr po 7... jutri imamo pregled, pa morm še to vprašat

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
2.2.2009 13:09:16   
urska238

jst ne... na sobni temperaturi jih mam

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
2.2.2009 13:11:56   
urska238

Kako vas vaši otročki opozorijo, da so lačni?

naš ničuser posted image

naš tudi nič... midva jeva nekak na 3 ure; včasih na 4, če sva malo dlje zunaj... no, edino zjutraj, ko se zbudi po 9, 10 al pa po 11 urah spanja, pa se začne kr fajn jokat, če ga še mal pustim v posteljci

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
2.2.2009 13:13:23   
urska238
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Tako, Gal je zaspal, jaz grem kanelone naredit do konca, ob 13.45 pa imamo slikanje kolkov. Držite pesti, da bo vse OK.

držimo pesti user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2189
2.2.2009 13:15:16   
urska238
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: misa4

Jaz pa mojega pikca peljem h zdraniku, grozno kašlja in je čisto bogi.

user posted image user posted image user posted image    na čim hitrejše okrevanje

se pridružujem user posted image

tut jst user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
2.2.2009 13:18:40   
urska238

Moj je bil zadnjič v nočni in so šli malo v pekarno pogledat, pa so jim tam dali za nočno malico vsakemu eno žemljo. Na koncu so vsi imeli eno žemljo dovolj, moj je pa njegovo prinesel domov. Zdaj pa poglejte, kaj so spekli peki ponoči:

user posted image

ni čudn, da so mel eno zadost user posted image ... ma sej je skor večja od Galauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2191
2.2.2009 13:21:36   
urska238
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: urska238

dobro jutro...

punce, kaj je hladna sterilizacija?

ena izmed metod, kjer se pač ne uporablja vročina. Recimo kake kemikalije, žarčenje,...
V zvezi s čim konkretno, pa ti tudi jaz bolj konkretno odgovorim user posted image

na grizalu (za zobke); so navodila,da je treba hladno sterilizirati... pa nism lih vedla,kaj morm v bistvu nardit... hvala vsem za odgovore

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
2.2.2009 13:30:31   
urska238
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

lana neja se je prvič obrnila 19.1.

Bravo punca..... pa glih za moj RD.... user posted image -hvala

Lara je pa prej zagrabla tisto ročko, s kateri potegneš in igračka zapoje.... madonca ne vem, kako bi napisala, upam, da bo dovolj razumljivo.... je tako držala, da tista kravca kr trokirat začela,.,, user posted image

te razumem..........mi mamo ježka...........in odkar je pošinla za kaj se gre.........samo brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr................poslušam.......user posted image

Mateju pa sploh niso zanimive te igračke; ga dam velikrat na hrbet, pa loka gor, da bi se ja kej igral, on pa nič; kot da ne bi bilo igrač... na trebuščku je pa ful rad, pa skoz gleda risbice, najbolj ma pa rad tisto pikapoko, ki šumi, jo skoz v usta daje...  no, zdej se je začel že ful odrivat (in to nazajuser posted image ), ga dam na sredino igralnega centra, čez 5 minut, pa sam še  glava na igralnem centru, trebušček in nogice pa na tepihu user posted image  bom kkšno slikco dala gor,da boste vidle, kam zlezemo user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
2.2.2009 13:34:23   
lana luna

Ojla!

jest jih Sari tut nism dajala prve tri mesce, ker jo je zvijal. zdej jih pa dajem kadar se spomnim in jo nil več ne zvija. sam revca boga se ful pači, ker najprej tko z veseljem usta odpre ker pričakuje ta sladke kaplice, pol pa dobi ta gravž. bošček mali.

probej ji zdaj spet dajat, ker je mogoče ne bo več zvijal. pa še problem je v tem, da naši mali septemberčki zaenkrat niso deležni dost sončka da bi dobil vitamin d. tko da je fajn da dobi kaplice.. sej najbolj da bi jih še jest začela jemat, ker men tut mal manjka tega vitamina.user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
2.2.2009 13:35:08   
lana luna

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kašna fest žemlca, pa še fest fantek jo merkauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2195
2.2.2009 13:36:28   
lana luna

'Moj' pediater je tudi hotel dati nekaj drugega - mogoče Oleovit? Pa menda pe ni bilo dobavljivo?

Je pa Kaji predpisal 3 kapljice D3 dnevno. Vam pa po 1?

oleovit so avstrijske kapljice in jih ma pri nas samo par lekarn. Sari je tut predpisal 3 kapljice dnevno, pa jest jih hranim na sobni temperaturi.

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
2.2.2009 13:37:39   
lana luna

na grizalu (za zobke); so navodila,da je treba hladno sterilizirati... pa nism lih vedla,kaj morm v bistvu nardit... hvala vsem za odgovore

jest sem sam pod krop vodo fejst splaknila pa ga dala za en cajt v hladilnik.

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
2.2.2009 13:39:55   
lana luna

A ne obstajajo neke smešne plastične 'šalčke', ki se dajo na prsi, da lovijo mleko? Mislim, s kakšnimi stvarmi se moram ubadat...

ja obstajajo. od aventa. zih jih majo v BC al pa v lekarni. pa vesela bod da je dovolj mleka pr bajt. mene je zanč skor na rit vrgl k sm šla u milerja po aptamil za vsak slučaj. sem komej mela dost dnarja sabouser posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
2.2.2009 13:39:55   
urska238
no, tkole ga jst položim na igralni center...

user posted image

po parih minutah pa takole zlezemo user posted image

user posted image

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
2.2.2009 13:41:07   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: urska238

no, tkole ga jst položim na igralni center...

user posted image

po parih minutah pa takole zlezemo user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image sam mi ni čist jasn kako mu rata tko se prkotalituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

kako ti bo ime?
klitia

Kdo vam je pomagal pri izbiri imena vašega dojenčka?

sami (17%)

mož/partner (75%)

drugi otroci (4%)

drugi sorodniki (0%)

prijatelji (0%)

drugo (4%)

Število vseh glasov: 71

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!